Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Når det drejer sig om at præsentere indhold på en overbevisende og levende måde, er Microsoft PowerPoint stadig det klassiske softwareprogram til dette formål. Med de mange designmuligheder og understøttende funktioner er det muligt at skabe informative dias, der tiltrækker opmærksomhed med dynamiske overgange og animationer. Med PowerPoint for Mac 2021 kan du nu købe den nyeste version af den gennemprøvede og testede Office-software til macOS-operativsystemer på Wiresoft. Ikke kun professionelle og erfarne brugere, men også nybegyndere og brugere, der ikke er fortrolige med Windows, støttes af de integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer på arbejde, skole og universitet ved at forberede emner og indhold på dias og samle dem til en levende præsentation, der også er informativ og imponerende som en professionel videopræsentation. Muligheden for at være opmærksom på tilgængelighed ved udarbejdelsen af præsentationen udvider også kredsen af personer, der kan nås ved hjælp af PowerPoint 2021 til Mac .

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint til Mac 2021 som et enkelt kontorprogram

Når det drejer sig om at præsentere indhold på en overbevisende og levende måde, er Microsoft PowerPoint stadig det klassiske softwareprogram til dette formål. Med de mange designmuligheder og understøttende funktioner er det muligt at skabe informative dias, der tiltrækker opmærksomhed med dynamiske overgange og animationer.

Med PowerPoint til Mac 2021 tilbyder Wiresoft nu den nyeste version af den gennemprøvede kontorsoftware til macOS-operativsystemer. Ikke kun professionelle og erfarne brugere, men også nybegyndere og ikke-Windows-brugere støttes af de integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer på arbejde, skole og universitet ved at forberede emner og indhold på dias og samle dem til et levende foredrag, som også er informativt og imponerende som en professionel videopræsentation. Muligheden for at være opmærksom på tilgængelighed under udarbejdelsen udvider også kredsen af personer, der kan nås ved hjælp af PowerPoint 2021 til Mac .

Brugergrænsefladen i Microsoft PowerPoint for Mac 2021 er i den forbindelse blevet omdesignet og er dermed blevet endnu mere brugervenlig, så nye brugere hurtigt kan komme i gang med programmet. De understøttes også af det store udvalg af skabeloner og designmuligheder, som gør det muligt at skabe præsentationsbilleder med et individuelt udseende.

PowerPoint til Mac 2021 understøtter desuden touch-optimeret brug - dette gælder både for tablets og for generel brug af digitale penne - især det nye frihåndstegningsværktøj har en lang række effekter og former til spontan professionel skitsering.

PowerPoint til Mac 2021 fås kun hos almindelige leverandører som en fast integreret del af den tilsvarende Office-version, men du kan også købe softwaren separat i Wiresofts onlinebutik - og til en uovertruffen pris! Vær også opmærksom på de systemkrav, der er anført nedenfor, for at du kan bruge alle funktioner. Hos Wiresoft kan du ikke kun få PowerPoint til Mac 2021, men også de tidligere versioner til en lav pris som enkeltbrugerversion samt andre kontorprogrammer. Du kan finde alle vigtige nye funktioner i PowerPoint til Mac 2021 i følgende detaljerede oversigt.

Oversigt over de nye PowerPoint-funktioner i Mac 2021-versionen

PowerPoint til Mac 2021 indeholder adskillige optimeringer og udvidelser af de eksisterende værktøjers funktionsområde samt mange nye funktioner. Særligt bemærkelsesværdige er morph-funktionen, tilføjelsen af SVG- og 3D-grafik og endnu bedre støtte til at skabe tilgængelige præsentationer.

Specifikke PowerPoint-funktioner i Mac-versionen 2021

Microsoft har integreret flere nye funktioner i PowerPoint til Mac 2021, som gør præsentationernes flow endnu mere interessant og varieret - herunder især morphing og forbedret videooptagelse:

 • Morphing-funktionen giver helt nye muligheder for animationer. Dette skaber problemfri overgange mellem de enkelte dias ved at animere individuelle objekter som f.eks. figurer, billeder og SmartArt- og WordArt-grafik, men også tekst - kun diagrammer er udelukket. For at gøre dette skal to dias have mindst ét fælles objekt for at kunne skabe en morph-overgang, som der er forskellige effekter til rådighed.
 • Når du optager en præsentation, er det nu muligt at optage ikke kun video- og lydkommentarer, men også bevægelser til digital frihåndsindtastning: Alle elementer - såsom kommentarer og animationer, men også pointerbevægelser og visningens varighed - gemmes i selve præsentationen. Dette forvandler den til en video, der kan ses i PowerPoint.
 • Ved at integrere en online video kan et dias få mere dynamik. Det er muligt at afspille videoen uden at skulle forlade PowerPoint-appen. Denne funktion er tilgængelig fra macOS version 10.13.4 (High Sierra).

Nye, skalerbare diagrammer og 3D-modeller

Porteføljen af diagrammer og modeller til design af PowerPoint-dias er også blevet udvidet i PowerPoint til Mac 2021 med en lang række yderligere diagrammer, herunder tredimensionelle modeller, der giver endnu flere muligheder for at illustrere præsentationer:

 • Alle tilgængelige 3D-modeller kan drejes frit 360° og kan også skaleres uden tab.
 • Ved at bruge den nye morph-funktion kan disse 3D-modeller også animeres.
 • Brugerne kan også oprette deres eget tredimensionelle indhold og indsætte det i et PowerPoint-dias.
 • Ny er også SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - skalerbare vektorgrafikfiler, der ligesom 3D-modellerne har den fordel, at de kan forstørres eller formindskes efter ønske - uden tab af billedkvalitet - men også kan roteres frit og redigeres med farvede filtre.
 • Den nye type tragtdiagram er især velegnet til at illustrere procesfaser.

Generelle funktioner i PowerPoint til Mac 2021

Ud over de nævnte nye værktøjer og funktioner har PowerPoint til Mac 2021 også mange andre nyskabelser og optimeringer. Disse omfatter især støtte til frihåndstegning samt støtte til oprettelse af tilgængelige præsentationsdokumenter.

Nye muligheder for skrivebordsvisning i PowerPoint til Mac 2021

Det typiske Windows-kontor-design er blevet tilpasset i PowerPoint til Mac 2021. De nye visningsmuligheder kan også deaktiveres valgfrit:

 • Båndets båndudseende, som er typisk for alle Office-programmer, er i PowerPoint til Mac 2021 blevet kombineret med det Windows-kacheludseende, der kendetegner Windows 10-operativsystemet.
 • Hyppigt anvendte funktioner og funktioner er nu mere fremtrædende, så de er lettere at finde.
 • Fanerne kan også arrangeres efter individuelle behov, og båndet kan skjules helt; funktionerne er så tilgængelige via menulinjen øverst.
 • PowerPoint til Mac 2021 indeholder nu også temaer, der erstatter programmets typiske vinduesfarver (rød) med akromatiske toner. Dette fremmer koncentrationen, især når du læser indholdet af et dias. Den hvide visning er meget lysstærk, mens mørkegrå og sort med den mørke tilstand giver en særlig reduceret, kontraststærk programvisning.

Praktisk frihåndsværktøj og nye kuglepenne

PowerPoint til Mac 2021 har nu et praktisk frihåndsværktøj, som kan bruges til at tegne formler eller diagrammer samt grafik med det samme og indsætte dem i et dias. Værktøjet kan ikke kun bruges med en pen eller, i tilfælde af touch-betjening, med en finger, men også med computermusen. Der findes en række farvede kuglepenne til at fremhæve tekstpassager i farver, som det længe har været kendt fra Word. Værktøjet til frihåndstegning i PowerPoint til Mac 2021 tilbyder især følgende funktioner og effekter:

 • Til at tegne og skrive samt fremhæve detaljer findes der et bredt udvalg af digitale penne med forskellige styrker og farver til dette formål: en pen til normal notatskrivning, en blyant til at tegne skitser og grafik og den klassiske tekstmarker til at understrege ord eller tekstpassager i farver. Programmet indeholder også penne med metallic- og andre grafiske effekter, herunder galakse- og regnbueeffekter, sølv og guld, lava og hav.
 • Beskæringsfunktionen til fjernelse af forstyrrende baggrunde er blevet væsentligt forbedret i PowerPoint til Mac 2021: Nu registrerer programmet automatisk baggrundsområdet og markerer det. Den integrerede pen kan bruges til at korrigere markeringen ved enten at tilføje eller fjerne dele.
 • Beskæringsfunktionen kan også bruges til at vælge visse områder af en tabel for at bruge dem som grafik til et dias.

Oprettelse af tilgængelige præsentationer i PowerPoint til Mac 2021

Mulighederne for at designe dias i PowerPoint, så de er lettere at læse og forstå for seere med synshandicap, er ikke kun blevet forbedret i Mac version 2021, men også udvidet med nye funktioner:

 • Den understøttende fejlkorrektion i PowerPoint for Mac 2021 giver allerede under arbejdet forslag til forbedringer, til dels også på baggrund af de internationalt gældende standarder her. Disse kan nemt accepteres direkte med et enkelt klik, og programmet anvender dem automatisk på et område.
 • Fejlkorrektionsværktøjet tilføjer også manglende alternativ tekst til billeder og grafik og korrigerer utilstrækkelig farvekontrast. "Gråskala"-visningen simulerer levende den opfattelse, som en farveblind person har.
 • De foruddefinerede tilgængelige diasskabeloner, der er integreret i PowerPoint til Mac 2021, indeholder allerede passende diastitler, herunder overskriftsstrukturen.
 • AI-funktionen QuickStarter er en praktisk starthjælp til at skabe en præsentation: Den støtter først brugerne med den tematiske research. Når du indtaster et emne, viser QuickStarter en liste over passende underemner og foreslår også et passende diasæt til hvert emne. På baggrund af resultaterne af søgningen i Bing opretter værktøjet slides med det tilsvarende indhold og deres struktur; de ønskede slides kan derefter vælges ved at klikke på dem. Til sidst skal du blot tilføje et passende udseende, herunder baggrundsgrafik, og så er grundlaget for præsentationen klar på blot få minutter.

Forbedret online samarbejde om et PowerPoint-dokument

Hvis flere personer ønsker at arbejde på en PowerPoint-præsentation, er det også muligt på en Mac. Forudsætningen for dette er, at du bruger en af de to Microsoft cloud-tjenester OneDrive eller SharePoint. Først offentliggøres der en kopi af præsentationen, som derefter redigeres af de respektive inviterede medarbejdere. Når alle de involverede personer har foretaget deres ændringer eller kommentarer, slås originalen og kopien/kopierne sammen igen, hvorved forskellene vises og om nødvendigt også kan annulleres.

Systemkrav til brug af Microsoft PowerPoint 2021 på en Mac

Følgende oplysninger viser minimumskravene for at installere og køre PowerPoint til Mac 2021 på en Apple-enhed.

Bemærk venligst, at for at kunne bruge nogle af softwarens funktioner skal mindst macOS version 10.13.4 (High Sierra) være installeret.

 • Operativsystem: en version af de tre aktuelle macOS-operativsystemer
 • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads
 • Grafikkort: mindst 1.280 x 800 pixels

Køb PowerPoint til Mac 2021 som et enkelt program i Office-pakken til en særlig pris hos Wiresoft

MS PowerPoint 2021 til Mac er en typisk komponent i den tilsvarende Microsoft Office-pakke til Mac og er normalt ikke tilgængelig alene i konventionelle softwareforretninger. Hos Wiresoft kan du også købe PowerPoint for Mac 2021-programmet separat!

Dine fordele: Den købsversion af PowerPoint, som Wiresoft tilbyder, er en enkeltbrugerlicens, som hverken forpligter dig til et længerevarende og dyrt abonnement inklusive opdateringer eller betyder nogen begrænsninger i funktionerne. Det kan derfor betale sig at købe PowerPoint til Mac 2021 som et enkelt program fra Wiresoft, især hvis du ikke har brug for de andre Office-programmer.

Dit køb af software hos Wiresoft er altid billigt og sikkert på samme tid! Den PowerPoint til Mac 2021-licens til en enkelt bruger, som du køber her, stammer enten fra en større volumenlicens til virksomheder eller er en brugt softwarelicens - derfor er den særligt fordelagtige pris! Med hensyn til funktionalitet er den tilbudte software identisk med det tilsvarende PowerPoint-program, som også er en del af Office Suite for Mac 2021. Det betyder, at mindre virksomheder og individuelle brugere som f.eks. freelancere eller privatpersoner kan drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint til Mac 2021-versionen og samtidig spare penge.

Alle Microsoft-programmer, der tilbydes af Wiresoft, er også blevet testet for deres faktiske, fejlfri anvendelighed - så de kan downloades umiddelbart efter købet og kan også bruges i ubegrænset tid.

Du kan altid være sikker på, at hverken du eller vi befinder os i en juridisk uklar situation, når du køber eller sælger brugt software! Det skyldes, at handel med Used Software er udtrykkeligt tilladt i EU.

IWiresofts softwarebutik   kan du købe PowerPoint til Mac i de nuværende og ældre versioner samt alle andre Office-programmer enkeltvis og også mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint for Mac 2021 eller andre Office-programmer, kan du bruge vores ekspertrådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier