Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10031
 • 077-06126
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Access 2013 er endnu en version af det effektive databaseadministrationssystem , der er beregnet til at registrere data i struktureret form og gøre dem tilgængelige til forskellige former for videre brug. Microsoft Access 2013 tilbyder passende grænseflader, der ikke kun tillader import af - såvel som PDF-filer, men frem for alt fra mange typer SQL-databaser. Intuitive værktøjer gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt i gang med softwaren og oprette forskellige typer databaseapplikationer efter deres individuelle behov - især til varestyring i virksomheder samt dataadministration og projektstyring, men også til private formål. 2013 er derfor ideel til små og mellemstore databaser med op til 10 brugere. Excel Access

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 som et selvstændigt program

Microsoft Access 2013 er endnu en version af det effektive Microsoft-databaseadministrationssystem til at registrere data i en struktureret form og gøre dem tilgængelige til forskellige typer videre brug. Access 2013 tilbyder passende grænseflader, som ikke kun gør det muligt at importere Excel- og PDF-filer, men også fra mange typer SQL-databaser. Intuitive værktøjer gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt i gang med softwaren og oprette forskellige typer databaseapplikationer efter deres individuelle behov - især til varestyring i virksomheder samt dataadministration og projektstyring, men også til private formål. Access 2013 er derfor ideel til små og mellemstore databaser med op til 10 brugere.

Til dette formål giver Access brugerne mange integrerede skabeloner og layouts, hvormed typiske applikationer hurtigt og nemt kan oprettes på basis af den desktopgrænseflade, som er kendt fra Office 2013. Derudover tilbyder softwaren omfattende rapporteringsfunktioner til professionel evaluering af status quo og andre rapporter.

Via Office 365 eller en SharePoint-forbindelse tilbyder Access 2013 også alle forudsætninger for forenklet teamsamarbejde. Brugere, der allerede bruger Windows 8 som styresystem, kan også drage fordel af den optimerede touch-funktionalitet og bruge softwaren fuldt ud på de tilsvarende enheder.

Den vigtigste nye funktion i Access 2013 er dog Access Web App! Når denne type database er oprettet, kan den offentliggøres via SharePoint, så alle medarbejdere med adgangsrettigheder kan få adgang til den og arbejde med den i realtid.

Access 2013 er normalt kun tilgængelig som en permanent del af MS Office-udgaverne Professional og Professional Plus (eller via abonnement). Ved at købe den enkelte version af Access 2013 fra Wiresoft har ikke kun brugere af andre Office 2013-udgaver, men også brugere, som ikke har installeret Office versionen, mulighed for at bruge denne software på deres pc. Access 2013 har især den fordel, at programmet stadig understøttes af ældre Microsoft-operativsystemer fra Windows 7 - hvilket især er til gavn for de brugere, der ikke ønsker at skifte til det aktuelle operativsystem.

I Wiresofts onlineshop kan du købe 2013-versionen af MS Access samt andre versioner af softwaren, herunder den allernyeste udgave, til en rimelig pris som enkeltbrugerlicens - samt de andre programmer på Office. Følgende oversigt giver en introduktion til de vigtigste funktioner og egenskaber i Access 2013.

Konfigurere og redigere databaseapplikationer individuelt i Access 2013

Ved at integrere Microsoft Jet Engine som et databasesystem giver Access alle værktøjerne i et integreret udviklingsmiljø, som takket være sin grafiske brugergrænseflade er ideelt egnet til at skabe typiske databaseapplikationer. Til dette formål giver Access 2013 brugerne mange visuelle programmeringsobjekter, der allerede er rettet mod databaseadgang, hvilket gør det muligt at skabe effektive og hurtige applikationer uden at skulle have en stor viden om programmering.

Som et RDBMS (Relational Database Management System) har Access 2013 den afgørende fordel i forhold til sammenlignelige databasesystemer, at de data, der indsamles via det, kan bruges fleksibelt, så brugerne har mulighed for at opdatere dem til enhver tid og dermed også ændre, tilføje eller endda slette dem igen. Dette transaktionsorienterede design gør MS Access 2013 ideel til at administrere forretningsrelevante data og støtte driftssystemer i virksomheder; typiske opgaver omfatter ikke kun registrering og levering af projekter og opgavelister, men også af kontaktdatabaser og, især i butikssystemer, sporing og forvaltning af lagerbeholdning.

Access 2013 understøtter SQL-92-databaseforespørgselssproget, og Access bruger både det ældre .mdb-format og det nyere .accdb-format (forkortelse for Microsoft Access Database) som sit Standard-dataformat, som også kan åbnes af programmer uden for Microsoft. Når der linkes til en ekstern datakilde, kan der anvendes andre Access-versioner og andre formater end Access-formater.

Med Access 2013 kan du oprette eller bruge forskellige former og objekttyper af databaser - herunder:

 • Formularer til struktureret dataindtastning
 • Specifikationer for import og eksport
 • Tabeller til lagring af data
 • Forespørgsler om yderligere behandling af registrerede data
 • Rapporter om output af registrerede data
 • Makroer til automatisering af visse processer
 • Visual Basic-moduler til forenkling af visse processer
 • Forbindelser mellem tabeller, herunder definition af integritetsbetingelser

Især de formularer, der kan oprettes individuelt i Access 2013, er en yderst praktisk funktion til at indtaste og administrere data ikke kun manuelt, men også automatisk via grænseflader. De enkelte dataposter kan således vises i formularvisningen på en struktureret og overskuelig måde, hvilket gør indtastning og vedligeholdelse meget lettere. Der findes forskellige såkaldte formularlayoutværktøjer til at oprette disse Access AutoForms efter behov.

Oprettelse af apps med Access 2013

Den vigtigste nyskabelse i Access 2013 er dog apps! Med de integrerede værktøjer kan brugerne oprette forskellige apps selv uden kendskab til programmering. For at gøre dette skal den relevante datatype først vælges, så Access opretter automatisk en komplet databasestruktur til dette, som allerede har en brugervenlig grænseflade. Ud over de typiske grundlæggende funktioner indeholder appen allerede forskellige Standard-kommandoer til tilføjelse eller redigering af data og til navigation.

Betjeningselementer kan placeres eller flyttes til en bestemt position efter behov uden at skulle foretage ekstra ændringer i layoutet. Denne funktion fungerer intuitivt, så brugerne skal blot klikke og trække et element til den ønskede placering, hvorefter andre kontroller, der er der, automatisk flyttes til side for at skabe den rette plads.

Access-webapplikationer kan gøres tilgængelige online via en webbrowser ved at forbinde dem til Microsoft SharePoint som en SharePoint-app, hvilket gør det muligt at dele dem med andre brugere. Det betyder, at databaser, der er oprettet i Access, ikke kun kan bruges lokalt på en pc, men også kan bruges uanset hvor de befinder sig via en tilgængelig webforbindelse.

De andre fordele ved at gøre Access-apps tilgængelige via SharePoint er på den ene side muligheden for at få oplysninger om brugen af selve appen og på den anden side muligheden for at spore de oplysninger, der blev genereret via den.

Ved at forbinde Access 2013 med Microsoft SQL Server og Azure SQL Database får du også øget pålidelighed og sikkerhed samt øget skalerbarhed af data - både når de implementeres i skyen og lokalt.

Systemkrav til Microsoft Access 2013

Access 2013 Office -programmet tilbydes af Microsoft i følgende versioner: 32-bit og 64-bit. 32-bit versionen af Access 2013 understøttes på Windows operativsystemer Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1.

64-bit versionen af Access 2013 understøttes på Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012 ud over disse Windows operativsystemer, der understøttes af 32-bit versionen. Afhængigt af versionen varierer andre hardwarekrav til RAM og harddiskplads også. Der gælder derfor følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012
 • Brugen af multi-touch-funktionen er optimeret til Windows 8
 • Processor: min. 1 GHz eller hurtigere - x86- eller x64-bit processor
 • Hukommelse (RAM): mindst 1 GB (32-bit); 2 GB (64-bit)
 • Harddisk: min. 3 GB
 • Skærm: Mindste opløsning på 1.024 x 576 pixel og et DirectX10-kompatibelt grafikkort

Microsoft Access 2013 på Wiresoft køb billig single

MS Access 2013 er en klassisk, fast komponent i MS Office-udgaverne Professional og Professional Pro og kan derfor ikke købes som en individuel version, men kun sammen med en af disse Office-pakker eller i et betalt abonnement. I Wiresofts onlineshop kan du købe Access 2013-programmet enkeltvis - uden den anden abonnementsmulighed med eventuelle obligatoriske opdateringer; dvs. du pådrager dig kun disse engangsudgifter ved dette køb. Dette er en fuld version af programmet, som har samme række funktioner som softwarekomponenten Office 2013, med den eneste forskel, at der er tale om en enkelt licens til Access 2013, som udelukkende bruges af dig.

Sikker køb af software hos Wiresoft: Det er ikke kun særligt billigt at købe Access 2013 hos Wiresoft, men også sikkert: Denne Access 2013 enkeltbrugerlicens, der tilbydes, stammer oprindeligt fra en større volumenlicens, som f.eks. ellers kun anvendes i en større virksomhed. Disse virksomheder har lovligt ret til at sælge ubrugte softwarelicenser til Wiresoft, f.eks. fordi de ikke er nødvendige og overskydende, eller fordi denne programversion er blevet erstattet af en nyere eller ikke længere understøttes på grund af en ændring i hardware eller operativsystem. I dette tilfælde fjernes disse fra volumenlicensen og konverteres til individuelle licenser, som derefter omtales som brugt software. Deres generelle funktionalitet påvirkes dog ikke af dette, da selve softwaren ikke kan slides op. Wiresoft sælger også kun komplette versioner af Access og andre Microsoft-programmer, som er identiske med de originale Microsoft-versioner og kommer fra sikre og lovlige kilder.

Når du køber brugt software hos Wiresoft, løber du ikke nogen juridisk risiko, da salg og køb af brugt software er beskyttet af loven.

Når du har købt og downloadet den købte Access 2013-software, kan du straks installere den på din pc og aktivere den med en gyldig volumenlicensnøgle - også kaldet en MAK-nøgle (Multi-Activation Key) - og bruge den uden begrænsning.

At købe software hos Wiresoft er en særlig økonomisk løsning til brug af ellers dyre eller individuelt utilgængelige programmer, som ikke kun freelancere og små og mellemstore virksomheder, men også private brugere nyder godt af. På den måde får de alle de fordele, Access 2013 har at tilbyde, til en lav pris, og de sparer også penge!

I Wiresoft Software Shop kan du finde nyere og ældre versioner af Access 2013 samt mange andre Office- og andre Microsoft-programmer som købsversion. Hvis du har spørgsmål om MS Access 2013 eller et andet Microsoft-program, kan du bruge vores rådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT ACCESS 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT ACCESS 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier