Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 til Mac er den nyeste version af den klassiske tekstbehandlingssoftware fra , som også er meget udbredt på Apple-computere. Det alsidige program tilbyder mange intuitivt anvendelige funktioner og værktøjer, der går langt videre end blot oprettelse og redigering af tekstdokumenter: Den suppleres af en lang række muligheder for en klar strukturering og informativ illustration ved hjælp af grafik og tabeller. Det gør til Mac ikke kun velegnet til forretningskorrespondance, men også til design af professionelt skrevne rapporter og essays samt afhandlinger og afhandlinger for elever og studerende samt flyers, brochurer og visitkort. Dokumenterne på kan gemmes direkte i programmet som PDF-filer til udskrivning. for Mac kan også genkende andre filformater, som derefter kan viderebehandles med programmet. Microsoft Office Word Word Word

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 til Mac som et selvstændigt program

Word 2021 til Mac er den nyeste version af Microsofts klassiske tekstbehandlingsprogram, som også anvendes i vid udstrækning på Apple-computere. Det alsidige kontorprogram tilbyder mange intuitivt anvendelige funktioner og værktøjer, der går langt videre end blot oprettelse og redigering af tekstdokumenter: Den suppleres af en lang række muligheder for en klar strukturering og informativ illustration ved hjælp af grafik og tabeller. Dette gør Word til Mac ikke kun velegnet til forretningskorrespondance, men også til udformning af professionelt skrevne rapporter og essays samt afhandlinger og afhandlinger for elever og studerende samt flyers, brochurer og visitkort. Word-dokumenter kan gemmes direkte i programmet som PDF-filer til udskrivning. Word til Mac kan også genkende andre filformater, som kan redigeres yderligere med Word.

Word til Mac gør det nemmere at sammensætte alle former for tekstdokumenter med et bredt udvalg af typiske, ofte anvendte formatskabeloner, suppleret med yderligere muligheder for bl.a. typografi og layout, så du hurtigt og effektivt kan skabe læselige tekster. Intelligente værktøjer som stavekontrollen og mange muligheder for automatisk korrektion - herunder en individuelt udvidelig ordbog - gør det lettere at skrive breve, essays, papirer og andre dokumenter i overensstemmelse med de gældende staveregler.

Alle tekster, der oprettes i Word for Mac , kan markeres til udlevering til andre medarbejdere, f.eks. ved at indsætte vandmærker, og dermed beskyttes mod kopiering.

MS Word 2021 til Mac indeholder, ud over disse velafprøvede funktioner fra tidligere Word-versioner, naturligvis en lang række nye, lige så praktiske funktioner, der gør det endnu nemmere og mere effektivt end tidligere at skrive og redigere, men også at læse målrettet. Ud over det nydesignede bånd omfatter disse nye visningsmuligheder, der gør det hurtigere at søge efter bestemte sætninger eller afsnit i længere tekstfiler, samt mørk tilstand, der er lettere for øjnene, når man arbejder ved skærmen i længere tid, og andre læringsværktøjer, der gør det lettere at læse, ikke kun for studerende og elever. Den forbedrede støtte til tilgængelighed optimerer også teksterne for de læsere, der har sværere ved at forstå indholdet.

Den nye frihåndsfunktion gør det også nemt at tegne skitser og diagrammer i hånden og indsætte dem direkte i et dokument.

I Wiresofts onlineshop kan du få den nyeste Word-version 2021 til Mac og naturligvis også dens forgængere samt andre Office-programmer til Mac som enkeltprogrammer til særligt lave priser.

Detaljeret oversigt over alle nye funktioner i Word 2021 til Mac

Ikke kun Mac-brugere, der allerede kender Word, vil sætte pris på de nye funktioner i 2021-versionen, men også nybegyndere vil få glæde af de mange muligheder, som den professionelle og effektive oprettelse og læsning af tekster med dette Office-program giver. Især funktionerne til fokuseret redigering og de integrerede værktøjer til oversættelse hjælper også fagfolk med at koncentrere sig endnu bedre uden at skulle åbne et andet program, da alt er muligt i Word. Dette gælder også for den allerede nævnte barrierefrie sammensætning af dokumenter samt for inddragelse af komplekse matematiske formler ved hjælp af LaTeX. De vigtigste funktioner i Word 2021 til Mac i detaljer:

Endnu bedre overskuelighed gennem valget af forskellige visningsmuligheder

Brugere, der allerede er fortrolige med Word til Mac, vil straks genkende de visuelle nyskabelser i det nye Word 2021 til Mac: Den båndbrugergrænseflade, som du allerede kender fra Word til Mac 2016, er her blevet kombineret med det moderne, Windows-typiske fliseudseende. Det nye her er, at de mest anvendte elementer og funktioner er placeret mere tydeligt, så de er endnu lettere at finde.

Word 2021 til Mac giver også mulighed for fortsat at bruge det normale båndudseende, så grænsefladen også kan omdesignes. Og specielt til brug af Word på enheder med berøringsskærme, såsom tablets og smartphones, er berøringsfølsomheden blevet forbedret til indtastning med pen.

Desuden er de nye temaer Hvid, Mørkegrå og Sort tilgængelige i Word 2021 til Mac; disse mere diskrete baggrunde understøtter også koncentreret skrivning og læsning af tekster. Sort giver den stærkeste kontrast.

Integrerede læringsværktøjer gør det muligt at arbejde mere effektivt med tekst

Professionelle brugere vil også sætte pris på de integrerede læringsværktøjer i Word 2021 til Mac . De var oprindeligt beregnet til elever og studerende for at hjælpe dem med at forstå tekster hurtigere, men de hjælper også brugere, der regelmæssigt bruger Word på kontoret. Med læringsværktøjerne kan f.eks. kolonnebredden og tekstafstanden, men også farverne justeres, og den klarere præsentation af teksten er nemmere for øjnene.

Med værktøjet "linjefokus" kan læseområdet begrænses til en, tre eller fem linjer, og hvis du ønsker at få en tekst læst højt, fremhæves de passager, du læser, samtidig. Det gør det lettere at følge med i det, du hører i teksten, din koncentration bliver bedre, og du bliver mindre distraheret.

Den "fokustilstand", der allerede er kendt fra ældre Word-versioner, opfylder også en lignende opgave ved at skjule alle værktøjslinjer, så dokumentet bliver mere overskueligt.

Cue Audio-funktionen giver dig også lydfeedback, når den er aktiveret. Den ledsager dig under skrivningen med forskellige lydeffekter og giver dig således akustiske hints, hvis du ændrer visse indstillinger, men også som bekræftelse af en handling, du har udført: f.eks. når du sletter eller indsætter indhold.

Når du redigerer store tekstdokumenter, kan det hurtigt blive forvirrende at søge efter individuelle passager eller specifikke afsnit. I Word 2021 til Mac er der ud over den sædvanlige vertikale visning af et Word-dokument, hvor alle siderne rulles igennem fra top til bund, den nye visning "Side for side", så du kan bladre i Word-dokumentet som i en bog. Og for tekster af mellemlang længde, der alligevel har et stort antal sider, giver funktionen "Miniaturer", som også er ny, hurtig orientering: Når den er aktiveret, vises siderne i en lille oversigt, så du lettere kan finde de steder, du leder efter.

Optimeret tilgængelighed gennem lettere understøttelse af fejlkorrektion

Word 2021 til Mac er der ud over de allerede inkluderede og forbedrede funktioner også nye værktøjer til at optimere tekster, så de også er velegnede til brugere med begrænsede læse- og forståelsesevner. Den aktiverede understøttende fejlkorrektion foreslår forbedringer ved at klikke på menupunktet "Check", som du kan acceptere med et enkelt klik. Integreret til dette formål er også internationalt gyldige standarder tilbage, som blev indført for sådanne læsere med handicap for at lette tekstforståelsen.

Integreret oversættelsesfunktion med Translator

Hvor Word-brugere tidligere skulle forlade Word-programmet, når de skrev eller læste fremmedord eller en hel tekstpassage på et andet sprog, og ringe til et websted via browseren for at få oversættelsen der, er dette nu ikke længere nødvendigt i Word 2021 til Mac: Det er tilstrækkeligt at markere den pågældende tekst med cursoren og aktivere den integrerede oversættelsesfunktion med automatisk sproggenkendelse. Microsoft Translator Word 2021 til Mac indeholder over 60 sprog, hvoraf 11 af dem kan oversættes.

Freehand-værktøj til at tegne diagrammer spontant

Det, der er muligt på touchpads eller smartphones, er nu også tilgængeligt i Word 2021 til Mac - med det nye værktøj "Freehand Drawing" (frihåndstegning). For at bruge frihåndsværktøjet behøver brugerne hverken en pen eller en touch-overflade; de kan også bruge det med computermusen til spontant at markere tekst eller skabe skitser og formler, som derefter også kan redigeres, flyttes eller kopieres yderligere.

Til frihåndsværktøjet i Word 2021 til Mac  Microsoft tilbyder flere digitale penne, herunder en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en overstregningspen til at markere med. Værktøjerne fås i forskellige pennebredder samt i 16 farver og 8 effekter som regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv og andre.

Indsæt og rediger skalerbar vektorgrafik

Word 2021 til Mac indeholder et omfattende bibliotek af gratis tilgængelige ikoner, piktogrammer, symboler osv., herunder 3D-billeder, til illustration af præsentationer og arbejdsark. De skalerbare vektorgrafikfiler, også kaldet SVG-filer (Scalable Vector Graphics), er særligt interessante, fordi de kan ændres i størrelse, drejes 360° eller endda farves uden tab af billedkvalitet.

Brug af LaTeX i Word 2021 til Mac til at oprette komplekse formler

Word's indbyggede formeleditor er et alsidigt værktøj, men den når sine grænser, når det gælder om at vise de mere komplekse formler, der ofte findes i videnskabelige tekster. Det nye Word 2021 til Mac understøtter nu også LaTeX, den internationale standard for udarbejdelse af professionelle omfattende formler, som kan konverteres med den.

Systemkrav til brug af Microsoft Word 2021 på Mac

Specifikationerne nedenfor viser kravene for at installere og køre Word 2021 til Macpå en Apple-enhed.

  • Operativsystem: en gyldig version af de tre aktuelle macOS-operativsystemer
  • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
  • Hukommelse: mindst 4 GB
  • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads
  • Grafikkort: 1.280 x 800 pixels

Køb Word 2021 til Mac som et selvstændigt kontorprogram fra Wiresoft

MS Word til Mac er en integreret del af en Microsoft Office-pakke til macOS. I modsætning til mange andre softwareudbydere kan du hos Wiresoft også købe Word 2021 til Mac i vores online shop som et selvstændigt program i stedet for kun som en del af den tilhørende Office Suite 2021. Word-programmet til Mac, som vi tilbyder, er en købsversion, hvilket betyder, at du ikke indgår en abonnementsforpligtelse, der binder dig til betalte opdateringer. Med Word 2021 for Mac som et selvstændigt program behøver du heller ikke at overholde nogen tidsbegrænsning for brugen af programmet. Når du køber Word 2021 til Mac hos Wiresoft, sparer du derfor også penge på lang sigt. Især for selvstændige og små virksomheder med få ansatte, som ikke ønsker at bruge andre programmer i Office-pakken end Word, er køb af Word 2021til Mac som selvstændigt program en særlig billig måde at bruge det klassiske tekstbehandlingsprogram til erhvervsmæssige eller private formål. Denne enkeltbrugerlicens er identisk med Word-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2021 til Mac.

Ikke kun Word 2021 til Mac, men også alle andre Microsoft softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop til macOS, er altid originale Microsoft fuldversioner til en enkelt bruger. De stammer normalt fra volumenlicenser eller er måske allerede blevet brugt. Det er dog ikke til ulempe for dig: Som en anerkendt softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner af Microsoft-software, der er gyldige i en begrænset periode eller kan bruges på en begrænset måde.

Det betyder, at du har garanti for, at alle softwareprodukter, der er købt hos Wiresoft, er fuldt ud og lovligt anvendelige for dig efter købet, herunder også "brugte" programmer, da de blev afinstalleret eller slettet af den oprindelige køber samtidig med salget til Wiresoft og derfor er 100% anvendelige igen. Af sikkerhedshensyn kontrolleres alle disse licenserede produkter grundigt af Wiresoft for deres faktiske anvendelighed før videresalg.

Du kan også få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat, hvis du har yderligere spørgsmål om køb af Word 2021 til Mac eller anden kontorsoftware.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier