Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10143
 • D48-01105
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word er det klassiske, uovertrufne tekstbehandlingsprogram, som ikke kun er værdsat af pc-brugere, men også af Mac-brugere. De omfattende muligheder for at oprette og redigere tekster af alle slags lader næsten intet tilbage at ønske. Versionen   Word for Mac 2016 indeholder igen et stort antal værktøjer og funktioner, der gør det lettere for både professionelle og nybegyndere at oprette dokumenter af enhver art: Fra rapporter, kontrakter og forretningsbreve til videnskabelig dokumentation, fra skolerapporter og seminaropgaver til private dokumenter - tilbyder passende skabeloner og formateringsmuligheder til alle typer tekst. Grafiske elementer som tabeller, diagrammer og billeder kan også nemt indsættes. Business Word

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word til Mac 2016 - det effektive tekstbehandlingsprogram til macOS

Word er det klassiske, uovertrufne tekstbehandlingsprogram, som ikke kun er værdsat af pc-brugere, men også af Mac-brugere. De omfattende muligheder for at oprette og redigere tekster af enhver art lader næsten intet tilbage at ønske.

Word til Mac 2016-versionen indeholder igen en række værktøjer og funktioner, der gør det nemmere for både professionelle og nybegyndere at oprette dokumenter af alle slags: Fra forretningsrapporter, kontrakter og forretningsbreve til videnskabelig dokumentation, fra studenterrapporter til seminaropgaver og private dokumenter - Word tilbyder passende skabeloner og formateringsmuligheder til alle teksttyper. Desuden kan der nemt indsættes grafiske elementer som tabeller, diagrammer og billeder.

Word for Mac 2016 har også ændret sit udseende: I stedet for de mange tidligere skabelonkategorier viser programmet de fire vigtigste funktioner i form af diskrete ikoner i stedet for de tidligere syv visninger: "Ny", "Sidst brugt" og "Åbn" samt "Konto" for Microsoft Cloud-tjenesterne, hvoraf nogle også er tilgængelige for Mac-brugere.

Hvor stilarkene tidligere blev vist i frit svævende vinduer, er de nu i 2016-versionen af Microsoft Word til Mac placeret i dokumentvinduet i sidebaren i højre side af skærmen. En anden særlig praktisk funktion er, at et større Word-dokument kan åbnes i to vinduer på samme tid, så en bruger kan holde øje med et andet, mens han redigerer en bestemt tekstpassage, og ændre den om nødvendigt.

Word 2016 til Mac er også specielt optimeret til samarbejde og samtidig arbejde på et tekstdokument i et team. Via Microsofts cloud-tjeneste OneDrive, som Mac-brugere også kan bruge, er det muligt at gøre Word-filer tilgængelige online i realtid. Inden upload kan der tildeles individuelle frigivelses- eller brugsrettigheder for hver enkelt tekst, især for at sikre beskyttelsen af følsomme data, selv på netværket.

Word 2016 til Mac er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en købsversion til en særlig lav pris uden yderligere abonnementsforpligtelser. Nedenfor finder du en oversigt over de vigtigste funktioner til effektiv tekstbehandling, som den populære software Office tilbyder dig, når du køber den.

Særlige nye programfunktioner i Word til Mac 2016

Word 2016 til Mac indeholder mange generelle forbedringer af eksisterende funktioner samt en lang række nye funktioner. Især i feltfunktionerne gør de forbedrede indtastningsmuligheder det lettere at arbejde med dokumenter, der indeholder mange data, der kan ændres. Disse kan opdateres automatisk i Word-filer. Brugerne er bekendt med de enklere typiske feltoplysninger såsom sidetal, nummerering og fodnoter, men med de nye feltfunktioner kan der også anvendes mere komplekse automatiseringer, såsom indholdsfortegnelser samt matematiske beregninger med aktuelle tal og andet:

 • DocProperty: Især i tekster, hvor f.eks. produkt- og varebetegnelser eller andre navne, der forekommer hyppigt i et dokument og altid skal skrives på samme måde, f.eks. i en brugsanvisning eller i reklametekster, gør feltfunktionen DocProperty feltfunktionen tekstarbejdet lettere. Tilsvarende udtryk kan indtastes centralt i Word for Mac 2016 og indsættes i et dokument via en feltvariabel og kan også ændres igen.
 • DocVariable: Feltfunktionen DocVariable kan bruges af Microsoft Visual Basic til programmeringssprog for applikationer. Den kan bruges til at vise indholdet af en dokumentvariabel i dokumentet.
 • Database: Med Database kan resultaterne af en databaseforespørgsel automatisk indlæses i en Word-tabelle via SQL (Structured Query Language). Databasefeltet kan bruges til at genstarte forespørgslen for at opdatere tabellens indhold.
 • CreateDate: Feltfunktionen CreateDate bruges til at indtaste dato og klokkeslæt for den første lagring af et Word-dokument under det aktuelle navn. Disse oplysninger vil ikke blive ændret ved senere redigering, men vil blive bevaret.
 • Bibliografi: Særligt nyttigt for tekster med omfattende kildehenvisninger: Bibliografi-feltet viser en komplet liste over datakilder, der er tildelt et bestemt Word-dokument, sorteret alfabetisk. Denne er formateret i overensstemmelse med det tidligere valgte bibliografiformat.
 • InkludererTekst: Feltet IncludeText kan bruges til at indsætte en standardtekst i en tekst, der tidligere er blevet defineret for det pågældende felt. Dette sparer brugeren for den mere besværlige kopiering og indsættelse.
 • IncludePicture: På samme måde som funktionen IncludeText-feltet kan IncludePicture bruges til at indsætte grafik i et Word-dokument.
 • Makroknap: Feltet MacroButton indsætter en tidligere defineret makrokommando i teksten, og denne funktion gør det især lettere at oprette mail merge- og formularer.

Andre nye individuelle funktioner i Word til Mac 2016

Ud over de specifikke nye Word-funktioner indeholder 2016 Mac-versionen også en række andre praktiske værktøjer og funktioner, der alle har til formål at hjælpe Mac-brugere med at arbejde sammen på et dokument:

"Versionshistorik" for nemt at samarbejde om Word-dokumenter

I forbindelse med projekter arbejder flere brugere ofte samtidig på et Word-dokument i skyen. Det gør det ofte svært at holde styr på alle de ændringer, som de andre brugere lige har foretaget. Funktionen Versionshistorik i Word til Mac 2016 gør det nemmere at spore ved at give brugeren mulighed for at se en versionshistorik for et Word-dokument. Dette omfatter ikke kun muligheden for at se ældre redigeringstilstande, men de kan også genåbnes for at blive redigeret igen.

Del Word-dokumenter nemmere

Word til Mac i 2016-versionen gør det endnu nemmere at dele tekst med andre brugere. For at gøre dette er der nu en delingsfunktion i båndet. Den indeholder flere muligheder for at indstille individuelle tilladelser for hvert Word-dokument og hver modtager - ud over skrivebeskyttelsen omfatter disse også tilladelser til at redigere eller videresende, så følsomme data i en tekst kan beskyttes.

Brug af OneDrive i Word 2016 til Mac

OneDrive er Microsofts skylagring til deling af Word-filer via internettet og til at gøre dem tilgængelige for andre brugere. Mac-brugere kan også bruge OneDrive-synkroniseringsappen til at gemme Word-dokumenter i OneDrive, så de kan redigeres eller læses online på andre enheder.

Beskyttelse mod tab af data

Data Loss Protection (DLP) er et velkendt og ofte anvendt værktøj fra Microsoft, der ikke kun forhindrer tab af følsomme data, men også beskytter dem mod uautoriseret adgang. DLP kan også bruges i Mac-versionen af Word 2016. De indbyggede indholdsfiltre kan registrere kritiske data som f.eks. kreditkortnumre i et dokument og derefter ikke blot advare brugerne om deres eksistens, men også forhindre, at de deles med andre brugere. Især administratorer kan effektivt bruge Data Loss Protection til at administrere brugerspecifikke politikker for oprettelse og frigivelse af følsomme oplysninger, der straks identificerer og viser potentielle sikkerhedsrisici.

Systemkrav til Word for Mac 2016

Bemærk venligst følgende betingelser for hardwarekrav til Word 2016 til Mac: Denne Word-software er kun tilgængelig i 64-bit version. Desuden kan Word 2016 til Mac i købsversionen ikke bruges på en iPhone eller med et iOS-operativsystem. Andre krav:

 • Operativsystem: MacOS X, version 10.10 (Yosemite) eller nyere
 • Processor: Intel
 • Arbejdshukommelse: min. 4 GB RAM
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB i HFS+-format (Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Display: mindst 1.280 x 800 opløsning

Køb Word for Mac 2016 fra Wiresoft også som et selvstændigt program

Word 2016 tilbydes normalt kun som en integreret del af en Office-pakke til Mac og er derfor næppe tilgængelig som et selvstændigt program i butikkerne. Men hos Wiresoft kan du i softwarebutikken også købe Mac-versionen af Word 2016 som enkeltbrugerlicens samt ældre Word-programversioner og de andre programmer i en Office suite til Mac. Når du køber Word 2016 til Mac hos Wiresoft, får du ud over den meget lavere pris for brugt software også alle de følgende fordele:

 • Wiresoft tilbyder Word Mac version 2016 som en købslicens.
 • Indgåelse af en abonnementsforpligtelse, som normalt forpligter dig til at downloade
 • dyre opdateringer, er derfor ikke nødvendig.
 • Der er ingen tidsbegrænsning for brugen af Word-softwaren.
 • Word for Mac 2016-programmet er identisk med Word, som er en normal del af en Office-pakke til Mac 2016.
 • Når du køber Word 2016 til Mac fra Wiresoft Software Store, vil du således bruge alle funktionerne og fordelene ved dette selvstændige program.

Word 2016 købsversionen til Mac er derfor økonomisk fordelagtig især for sådanne brugergrupper, som gerne vil bruge alle ordbehandlingsprogrammets funktioner, men som ikke har brug for de andre Office-programmer. Især selvstændige og små virksomheder, men også private brugere vil sætte pris på fordelene ved Wiresofts softwaretilbud, hvis de ønsker at dække deres behov for Microsoft-programmer til Mac til en rimelig pris.

Alle Microsoft softwarelicenser, der tilbydes i Wiresoft Software Shop til Mac og Windows, er udelukkende originale Microsoft-produkter, som normalt fås som fuldversioner til en enkelt bruger. Disse er enten en del af en tidligere volumenlicens fra en virksomhed eller blev allerede brugt af en tidligere bruger, men blev frigivet igen, da de blev solgt til Wiresoft. Det betyder, at enhver tidligere installation af softwareprogrammet eller brug af den pågældende licens er blevet slettet igen. Enhver Word-licens til Mac 2016 eller et andet Microsoft-program, der tilbydes i Wiresofts software butik, kan downloades og installeres direkte efter betaling og er derefter 100% brugbar.

Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft i sin online shop ingen testversioner af Microsoft-programmer, som kun kan bruges i en begrænset periode eller hvis funktionsområde kun kan bruges i begrænset omfang, eller softwareprodukter, hvis licensnøgle også bruges af ukendte personer.

Det betyder for dig som køber, at du ikke vil lide nogen ulemper ved køb og brug af en brugt software som Word for Mac 2016, hverken hvad angår brugsrettighederne eller deres anvendelighed. Køb af brugte softwareprodukter fra Wiresoft er derfor helt lovligt og også revisionssikkert. For din sikkerheds skyld er alle Word for Mac-licenser og alle andre softwarelicenser fra Wiresoft blevet kontrolleret for deres faktiske anvendelighed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om køb af Microsoft Word 2016 til Mac eller anden software fra Office til Mac, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat og få hjælp af vores ekspertrådgivning.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier