Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10430
 • R18-05768
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.087,90 Kr. * 3.429,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 10x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel(se RDS CAL )


For licensering af en Standard- eller Datacenter-udgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over kernebaserede serverlicenser også en klientadgangslicens for hver bruger: f.eks. Windows Server 2019 User CAL; dette giver den respektive registrerede bruger adgangsrettigheder til denne Windows Server.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

Køb 25 User CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser

Ved licensering af en standard- eller datacenterudgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser også en klientadgangslicens for hver bruger: f.eks. Windows Server 2019 User CAL; dette giver den pågældende registrerede bruger adgangsrettigheder til denne Windows-server.

Det skyldes, at kernelicenserne til standard- eller datacenterudgaven af Windows 2019 Server ikke indeholder yderligere brugerrettigheder, så disse skal købes separat som en User CAL, så en bestemt bruger kun er personligt autoriseret til at få adgang til Windows Server via en - dog frit valgbar - slutenhed.

En brugt bruger-CAL til Windows Server 2019 fra Wiresoft har ikke kun en lavere pris end andre klientadgangslicenser, der tilbydes som nye licenser i softwarehandlen, men de kan også fås enkeltvis i stedet for i et bundt. Ikke desto mindre har brugte CAL'er den samme funktionalitet som de brugerklientadgangslicenser til Windows Server 2019, der er tilgængelige via Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Få gavn af alle fordelene ved MS Windows Server 2019 med en brugt CAL

Standard- eller datacenterudgaven af Windows Server 2019 tilbyder mange nye funktioner, især til brug af cloud-baserede applikationer baseret på Windows 10. SDN (Software Defined Networking) muliggør f.eks. ikke kun central konfiguration af fysiske netværksenheder, f.eks. routere og switche, men også af virtuelle netværksenheder - f.eks. gateways - samt dynamisk styring af disse. Desuden giver Windows Server 2019 mulighed for peering af to netværk for at forbinde dem næsten problemfrit. Andre funktioner, som brugerne kan drage fordel af med en brugt bruger-CAL, omfatter:

 • Sikker kryptering af virtuelle netværk med Encrypted Networks og Datagram Transport Layer Security (DTLS) er tilgængelige
 • Nye HCI-funktioner (Hyper-Converged Infrastructure) reducerer kompleksiteten og forenkler implementeringen af it-infrastrukturV
 • Forbedret integration af Linux med Shielded VM'er
 • Brug af Kubernetes-containere
 • Advanced Threat Protection til beskyttelse af følsomme data og tidlig registrering af angreb
 • Storage Spaces Direct til aggregering af lokal serverdatalagring i en virtuel klynge
 • Storage Replica forhindrer tab af data på filsystemniveau og minimerer nedetid med katastrofeberedskab

Vigtige oplysninger om brugte bruger-CAL'er til Windows Server Standard og Datacenter Edition 2019

Brugt software fra Wiresoft, f.eks. bruger-CAL 'en, har også de samme muligheder for at udnytte alle de integrerede funktioner i den pågældende Windows Server 2019-udgave: Dette giver især små og mellemstore virksomheder og organisationer et økonomisk alternativ til serverlicensering, da det også kan skræddersys efter behov:

Oplysninger om CAL-licensering af Windows Server 2019

Microsofts licensbetingelser tilbyder licensering af Windows Server 2019 efter kerner/processorkerner for standard- og datacenterudgaverne, hvor dette skal suppleres med licensering af brugere eller slutenheder; eventuelle CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, er udelukkende udstyret med administratorrettigheder, således at hver enkelt dedikeret bruger skal have en adgangslicens (User CAL) for at kunne bruge de faktiske Windows-servertjenester; denne skal også svare til den samme eller en højere Windows-serverversion - flere oplysninger om dette nedenfor.

Kun denne personlige klientadgangslicens giver brugeren ret til at bruge Windows Server-funktionerne i version 2019; den indeholder rene adgangsrettigheder til klient/server-miljøet i Windows Server 2019 og ingen yderligere software, der stadig skal installeres.

Hvad er fordelene ved at licensere Windows Server 2019 Standard eller Datacenter Edition med bruger-CAL'er?

CAL-licensering af Windows Server 2019 giver mulighed for fleksibel og behovsbaseret administration af brugerrettigheder. Brugen af licenser til brugeradgang for brugere er en mere økonomisk måde at bruge Windows Server-tjenester på, især for små og mellemstore virksomheder, da der kun skal købes klientadgangslicenser for så mange medarbejdere, som der faktisk er brug for. Microsofts licensmodel tilbyder to typer af CAL'er til Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: Dette giver en dedikeret bruger server adgangsrettigheder
 • Windows Server 2019 bruger-CAL: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Bruger-CAL'er kan også kombineres med enheds-CAL'er.

Bemærk versionskompatibilitet af CAL'er med Windows Server 2019!

En bruger-CAL til Windows Server 2019 giver ikke kun den relevante bruger adgangsrettigheder til en Windows Server i version 2019, men også til ældre versioner som f.eks. 2014 (nedgradering). Dette giver en fordel i forhold til CAL'er, der kun er designet specifikt til en tidligere version af Windows Server 2019, da de ikke kan bruges til at få adgang til Windows Server version 2019 (opgradering). Når du køber bruger-CAL'er til Windows Server 2019, skal du derfor være opmærksom på, at serverlicensen og klientadgangslicensen er kompatible.

Hvad skal du ellers overveje, når du licenserer Windows Server 2019 med en brugt bruger-CAL?

Som allerede nævnt får kun en bestemt registreret medarbejder personlige adgangsrettigheder til Windows Server 2019 med User CAL'en, og her er det vigtigt, at den pågældende Windows-kompatible slutenhed kan vælges frit. Når brugerregistreringen er gennemført, kan dette ikke længere ændres. Det er i princippet heller ikke muligt at ændre CAL-typen fra User CAL til Device CAL eller omvendt. Det er dog muligt at kombinere bruger-CAL'er med enheds-CAL'er til Windows Server 2019.

Disse bestemmelser fra Microsoft for CAL-licensering har til formål at forhindre ukorrekt adgang til Windows Server 2019. Derudover giver de også sikkerhed for en virksomhed og dens data, da uautoriserede brugere eller tredjeparter er udelukket fra at bruge tjenesterne.

Hvordan adskiller bruger-CAL'en til Windows Server 2019 sig fra en enheds-CAL'en?

I princippet adskiller en brugt bruger-CAL til Windows Server 2019 sig ikke i funktionalitet fra en enhedsbaseret klientadgangslicens - kaldet Device CAL - med hensyn til funktionalitet. Deres respektive fordele er kun tydelige i den typiske måde, hvorpå Windows Server anvendes i en virksomhed:

En brugeradgangslicens til Windows Server 2019 er udelukkende bundet til en bestemt medarbejder, men den giver frit valg af slutenhed til at få adgang til Windows Server, uanset hvor den befinder sig. Sammenlignet med den slutenhedsrelaterede adgangslicens giver bruger-CAL 'en derfor et andet anvendelsesområde, da den licensberettigede bruger ikke er bundet med hensyn til den anvendte computer eller lignende - altid under forudsætning af, at den anvendte slutenhed har adgang til internettet. Det betyder, at brugeren ikke kun kan få adgang til Windows-serveren fra den stationære pc på arbejdspladsen i virksomheden, men også eksternt: f.eks. via en privat bærbar computer, tablet eller smartphone - på en forretningsrejse eller også på hjemmekontoret.

Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 giver derfor sådanne medarbejdere en mere fleksibel brug af Windows Server-funktionerne, som ofte ændrer arbejdsmiljøet og bruger en eksisterende enhedsenhed til at oprette forbindelse til serveren via den, fordi de med bruger-CAL 'en altid bruger deres personlige konto til dette formål.

Konklusion

Det er derfor forskelligt fra sag til sag, hvilken type klientadgangslicens til Windows Server 2019 der giver flest fordele ved brug i en virksomhed. Her spiller antallet af medarbejdere, der bruger Windows Server, en rolle i forhold til den fremherskende adgangstype via de eksisterende slutenheder: Så snart de fleste skiftevis bruger mobile slutenheder eller forskellige stand-alone-enheder og dermed også forskellige arbejdsstationer til at få adgang til Windows Server, giver den personlige bruger-CAL flere fordele. Som allerede nævnt skal beslutningen om den rette type klientadgangslicens træffes inden købet, fordi bruger-CAL'en til Windows Server 2019 ikke kan konverteres til en enheds-CAL eller omvendt. Det er dog muligt at kombinere bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2019 eller at bruge dem parallelt.

Brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Brugte bruger-CAL'er til MS Windows Server 2019 er allerede tilgængelige i Wiresoft Online Shop som enkeltbrugerlicens - Microsofts bestemmelser om volumenlicenser gælder ikke her. Mærkning som "brugt" betyder ikke nogen generelle ulemper for bruger-CAL'ernes anvendelighed, da software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019 fra Wiresoft

De brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019 er typiske adgangslicenser til medarbejdere, da de ellers også er tilgængelige inden for rammerne af Microsofts licensprogram; i modsætning til disse var de tidligere en del af en brugervolumenlicens til Windows Server 2019 som brugt software, som den tidligere køber, som regel en virksomhed, har erhvervet. De licenser til brugeradgang, som sidstnævnte ikke havde brug for, eller endda den komplette volumenlicens blev solgt videre til Wiresoft. I denne proces blev volumenlicensen opløst og konverteret til individuelle licenser, og de deraf følgende individuelle brugerlicenser blev derefter mærket som brugt software. På trods af at de er mærket som "brugte", kan sådanne bruger-CAL'er til Windows Server 2019 bruges fuldt ud, da de ikke adskiller sig fra en ny licens ved at have nogen begrænsninger i deres funktionalitet eller levetid.

Købersikkerhed for brugt software til bruger-CAL'er til Windows Server 2019

Brugte bruger-CAL'er til Windows Server er ikke kun et billigere alternativ til Windows Server-licensering for Wiresoft-kunder, de er også sikre! Som kunde modtager du allerede en enkelt bruger-CAL til Microsoft Windows Server 2019 fra os til en reduceret pris i forhold til "ubrugte" nye CAL'er, og du har ellers den sædvanlige købssikkerhed gennem øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til Windows Server 2019?

Alle bruger- og andre adgangslicenser til Windows Server 2019, som du køber hos Wiresoft, kommer fra virksomheders eller organisationers licensbeholdning. Derfor er både salg og køb underlagt den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med brugt software; forskellige domstolsafgørelser har klart bekræftet lovligheden heraf.

For kunderne giver købet af User CALs til Windows Server 2019 eller andre klientadgangslicenser, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, samt brugen heraf derfor retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du som kunde overtræder nogen lovbestemmelser. Desuden er brugte CAL'er fra Wiresoft også revisionssikre på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Dine Wiresoft-fordele ved køb af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019

Resumé: Brugt software fra Wiresoft tilbyder vores kunder et prisbilligt alternativ til mange tilbud fra andre softwareleverandører, ikke kun for bruger-CAL'er til Windows Server 2019, men også for andre adgangslicenser.Desuden er der som allerede nævnt ingen begrænsninger på det mindste antal bruger-CAL'er, der skal købes på købstidspunktet, i modsætning til ufleksibel niveaudeling for klientadgangslicenser, så virksomheder og andre kunder kan reducere deres omkostninger til serverlicenser ved at kunne licensere den faktiske brug af Windows Server-tjenester præcist.

I Wiresofts onlineshop finder du ud over adgangslicenser for Brugsoftware til Brugsoftware til Brugsoftware-CAL'er også Enheds-CAL'er til Windows Server 2019 samt licenser til andre versioner af Windows Server eller anden serversoftware, herunder de respektive adgangslicenser. På denne måde kan du også supplere eller opdatere din eksisterende softwarebeholdning på andre områder med brugte licenser til fordelagtige priser og undgå anskaffelsesomkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer på grund af uensartede softwareversioner.

Ud over CAL'er eller serversoftware finder du også andre Microsoft-softwareprodukter i Wiresoft Software Shop - med alle fordelene ved Wiresofts brugte software. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til Windows Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier