Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10022
 • 076-05829
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.737,90 Kr. * 1.929,90 Kr. * (9,95% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project 2019 Standard er den nyeste version af Microsofts fleksible projektstyringssystem, som primært henvender sig til SMV'er og selvstændige. Programmet indeholder alle de nødvendige funktioner til planlægning, kontrol og rapportering af projekter. Mange praktiske skabeloner og funktioner letter oprettelsen og styringen af alle opgaver og øger dermed effektiviteten, som spiller en stor rolle i det moderne forretningsliv. Project 2019 Standard opfylder alle krav til en vellykket portefølje-, risiko- og dokumentstyring, som også omfatter central administration og ressourcer samt tidsregistrering. Brugen af Gantt-diagrammer giver klarhed over komplekse projekter ved hjælp af flere integrerede tidsplaner og lettere forståelse af opgaverelationer, og de integrerede rapporter giver vigtig indsigt og information til kommunikation med andre.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - projektstyringsprogrammet som en selvstændig version til køb

Project 2019 Standard er den nyeste version af Microsofts fleksible projektstyringssystem, der primært henvender sig til små og mellemstore virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende. Programmet indeholder alle de nødvendige funktioner til planlægning, styring og rapportering af projekter. Mange praktiske skabeloner og funktioner gør det nemmere at oprette og administrere alle opgaver, der opstår, og dermed øge effektiviteten, hvilket især spiller en stor rolle i den moderne forretningshverdag.

Project 2019 Standard opfylder alle krav med hensyn til succesfuld portefølje-, risiko- og dokumentstyring, som omfatter centraliseret styring og ressourcer samt tidssporing. Brugen af Gantt-diagrammer giver klarhed over komplekse projekter ved hjælp af flere integrerede tidsplaner og nemmere forståelse af opgaveforhold, og de integrerede rapporter giver vigtig indsigt og information til kommunikation med andre.

Hvem er Project Standard 2019 beregnet til?

Project 2019 Standard Edition er udviklet til enkeltpersoner eller projektledere, der primært udvikler og styrer projekter alene og ikke som en del af et team, hvilket primært er tilfældet i små og mellemstore virksomheder. Derfor kræver denne udgave ikke synkronisering med Microsoft SharePoint- eller Project-serveren. Ikke desto mindre er Project 2019 Standard blandt de mest populære udgaver til at udføre de fleste projektstyringsopgaver, fordi det tilbyder alle de nødvendige funktioner og egenskaber samt business intelligence-værktøjer til de typiske områder inden for projektplanlægning og -styring, såsom: Projekttidsplaner, omkostningsplanlægning, opgaveforvaltning, rapportering.

Microsoft Project 2019 Standard-udgaven er kun tilgængelig i almindelige butikker med en volumenlicenskontrakt; Wiresoft tilbyder den derimod som brugt software i form af en enkelt licens som en købsversion - og til en betydeligt lavere pris. Dette giver SMV'er og selvstændige erhvervsdrivende mulighed for at bruge denne Microsoft-software.

Med de Microsoft-applikationer, der er yderligere tilgængelige i Wiresoft Softwares onlineshop, og som også tilbydes som enkeltlicenser for brugt software til en reduceret pris, kan kunderne også bruge tilsvarende Microsoft-programmer, der er kompatible med Project 2019 Standard, f.eks. Windows 10. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og funktioner i Project 2019 Standard-udgaven.

Den nye Project 2019 Standard udgave - funktioner og forbedringer

Project 2019 Standard adskiller sig også visuelt fra den tidligere version ved at have en tydeligere repræsentation af skrivebordsgrænsefladen. Dette kan nu også vises i Office designene "Colored", "Dark grey" og "White".

Med hensyn til nye funktioner indeholder MS Project 2019 Standard nu den praktiske funktion til at sammenkæde opgaver via drop-down-menuen, det nye felt "Kollektivt opgavenavn" i opgavetabellen samt muligheden for at mærke tidslinjebarerne og vise opgavens fremskridt. Desuden kan start- og slutdatoer indstilles separat for hver tidslinje, hvilket giver et bedre overblik over de opgaver, der er knyttet til den. Der er også en ny hurtig søgning efter ord eller sætninger, der er relateret til en bestemt opgave. Se nedenfor for flere oplysninger.

Nem oprettelse og styring af projekter

Med Project 2019 Standard kan du oprette nye projekter med få klik: Der er valgfrit et stort udvalg af skabeloner, der er defineret for typiske projekttyper, eller et neutralt, tomt Gantt-diagram til rådighed til dette formål. Data eller opgavelister fra Excel, Word, Outlook eller PowerPoint kan også overføres til Project; den tilsvarende formatering eller konturer er bevaret. Opgaver kan importeres til Gantt-diagrammet via Project-opgavemasken; samtidig tilføjelse af flere opgaver understøttes også, herunder ressourcetildelinger og relationer. Der er forskellige muligheder for diagrammer og funktioner til rådighed til dette formål:

Diagramtyper i Project 2019 Standard

Ud over visningen som et Gantt-diagram er der også mange andre muligheder i Project 2019 Standard for at vise opgaver eller ressourcer samt relationer for et projekt. Til dette formål tilbyder Project følgende forskellige typer visninger til at vise oplysninger om et projekt som tabeller, grupper, via filtre eller detaljer: Opgave-, Ressource- og Opgavevisninger; tilsvarende visningsformater er, ud over standard Gantt-diagrammet (bar), netværksdiagrammet (flowchart) samt visning som en formular, som et ark (tabel) eller anvendelse (kolonner).

Skitse og sammenkædning af aktiviteter

Til skitsering eller visning af hierarkier i et projekt kan de enkelte opgaver i Project Standard 2019 tildeles positive eller negative indrykninger ved hjælp af Tab-tasten, og ændringer påvirker automatisk alle opgaver.

To opgaver i et projekt kan også knyttes sammen for at vise deres forhold som en relation. Det betyder, at ændringer i en opgave også påvirker den anden opgave, der er knyttet til den, hvilket er særlig vigtigt for projektplaner.

Nyhed: For at linke en opgave i MS Project Standard 2019 er det ikke længere nødvendigt at kende dens ID: det er tilstrækkeligt at vælge den relevante celle i kolonnen "Forgænger", hvilket vil få en pil nedadrettet til at blive vist.Hvis du klikker på den, vises en liste over alle opgaver for projektet, og kun den relevante opgave skal aktiveres.

Mærkning af tidslinjestængerne

Nyhed: Et projekts fremskridt over tid kan også vises nemt og overskueligt i MS Project Standard 2019, da tidslinjerne nu kan mærkes med en etiket. Fremskridtet af en opgave kan også vises direkte i processen, hvilket øger overskueligheden yderligere.

Nyt felt "Navn på den kollektive opgave

Nyhed: MS Project Standard 2019 har nu feltet "Collective Task Name" til at finde en specifik opgave i den overordnede plan for et projekt, hvilket hurtigt kan blive besværligt, især med større lister. Det skrivebeskyttede felt gør projektstrukturen mere overskuelig ved at vise navnene på alle de indsamlingsopgaver, der er tildelt en ressource.

Typiske komponenter i MS Project Standard 2019

Selvfølgelig er de allerede eksisterende uundværlige grundkomponenter også blevet yderligere optimeret i MS Project 2019 Standard:

Porteføljeforvaltning

En af de vigtige komponenter i MS Project 2019 Standard er stadig porteføljestyring, som gør det muligt at registrere og kontrollere alle projekter. Projektledere bevarer således altid overblikket og genkender straks den aktuelle status i hvert enkelt tilfælde, så de kan reagere straks, hvis det er nødvendigt at gribe ind, når et projekt ikke forløber som planlagt, f.eks. når visse opgaver ikke er blevet udført i henhold til tidsplanen, omkostningerne eksploderer, eller ressourcerne bliver knappe eller ikke er tilgængelige. De respektive rapporter for et projekt opdateres løbende, og den aktuelle status kan ses tydeligt med et enkelt klik. MS Project 2019 Standard Edition har også nye visninger til budgetstyring og tidsplaner, der giver et mere detaljeret overblik over projektstyring; forbindelsen til Power BI supplerer porteføljestyringen med funktioner til analyse og om nødvendigt forslag til forbedringer.

Intuitiv ressourceforvaltning

De værktøjer og funktioner, der er integreret i MS Project 2019 Standard til mere effektiv ressourcestyring, giver mulighed for endnu mere detaljeret og klar planlægning og styring af brugen af forskellige ressourcer. I Project 2019 Standard indebærer dette, at de forskellige typer ressourcer differentieres efter "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger", så de kan anvendes endnu mere præcist. Via ressourcepuljen kan disse styres centralt til planlægning på tværs af projekter og tildeles de enkelte opgaver, så der også her kan tages hensyn til begrænsninger, f.eks. i form af tidsmæssig tilgængelighed eller også af økonomisk art (omkostningsgrænser) samt udnyttelsen af arbejdskraft og dermed risikoen for overbelastning. For hver type ressource kan de tilgængelige budgetter også angives.

På Standard via Gantt-diagrammet vises den tilsvarende aktivitet og tidsregistrering tydeligt, og den aktuelle status quo vises via den respektive aktivitetssti. Desuden kan alle opgaver organiseres og forbindes specifikt via den kontekstafhængige brugergrænseflade og styres via tilsvarende tidslinjer.

Rapportering i MS Project Standard 2019

En anden vigtig komponent i agil projektledelse er visualisering af projektdata i form af rapporter - enten for at formidle status quo eller som en rapport efter afslutningen af et projekt. Til dette formål indeholder Project 2019 Standard et nyt sæt typiske rapportskabeloner, som kan suppleres med yderligere illustrative grafer og diagrammer for at dele projektstatusoplysninger med andre.

Projektfiler kan gemmes i en række forskellige formater: Ud over de ældre filformater Project 2000 - 2003 samt Project 2007 er især .PDF, .XPS, .CSV, .XML samt Microsoft Excel-arbejdsbøger tilgængelige her.

Hardware og andre krav til brugen af Microsoft Project 2019 Standard

Grundlæggende kan MS Project Server 2019 Standard i både 32-bit og 64-bit versioner kun bruges i forbindelse med Windows 10 eller Windows Server 2019! Alle yderligere oplysninger om minimumskrav findes i følgende oversigt:

 • Operativsystemer (absolut påkrævet): Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: 4 GB ledig plads
 • Skærmens opløsning: 1.280 x 768 pixel
 • Grafikkort: DirectX 10 til hardwareacceleration af grafik
 • .NET-version: Nogle funktioner kræver også mindst .NET 3.5 eller 4.6
 • Touch-funktionerne er også optimeret til Windows 10
 • Cloud-filhåndteringsfunktioner kræver OneDrive, OneDrive for Business eller SharePoint
 • Browsere: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox i de nyeste versioner

Køb MS Project 2019 Standard Edition billigt som enkeltlicens hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder MS Project 2019 Standard Edition i webshoppen i form af en enkeltbrugerlicens som såkaldt brugt software - til en væsentlig lavere pris end ny software. Ud over den reducerede pris tilbyder denne købsversion også fordelene ved ubegrænset brugbarhed, da det ikke er en abonnementsversion, så softwaren kan også bruges uden internetforbindelse.

Denne enkeltbrugerlicens til MS Project 2019 i Standard -udgaven er en volumenlicens af det samme program, som blev brugt i en virksomhed. Ved videresalg blev det opdelt og omdannet til enkeltbrugerlicenser og i processen omdøbt til brugt software eller "brugt software". Hverken opdelingen af den underliggende volumenlicens eller den nye betegnelse af MS Project 2019 Standard -softwaren som "brugt software" indebærer dog nogen begrænsninger i dens funktionalitet eller anvendelighed, da software generelt ikke bliver slidt op.

Derfor gælder følgende: At købe software hos Wiresoft er altid en sikker forretning for dig med mange fordele! For når du køber licensen til MS Project 2019 Standard, som er tilgængelig i Wiresoft Shop, nyder du ikke kun godt af den absolut favorable pris, men også af sikkerheden gennem øjeblikkelig download plus øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle. Ved at købe brugte softwarelicenser, f.eks. til MS Project 2019 Standard Edition, får du også mulighed for selv at bruge eksklusive Microsoft-programudgaver uden begrænsninger.

I Wiresofts softwarebutik for brugt software finder du MS Project 2019 Standard samt andre versioner og udgaver og mange andre Microsoft-programmer, der er kompatible med det, f.eks. Windows 10 og Windows Server 2019. Hvis du har spørgsmål om denne MS Project 2019 Standard software eller andre Microsoft-programmer, der tilbydes her, skal du blot bruge vores ekspertrådgivning på chatten eller via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
06/05/2019

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier