Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10142
 • 065-08677
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
122,90 Kr. * 135,90 Kr. * (9,57% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel er det hidtil uovertrufne regnearksprogram, hvormed komplekse matematiske og kommercielle beregninger kan udføres. Den aktuelle 2019-version til Mac har også en række nye funktioner i vente: Ud over de mange forbedringer er programmet blevet suppleret med et stort antal nye funktioner til at udføre logiske og forretningsmatematiske analyser ud over statistiske analyser, også understøttet af brugen af pivottabeller. Et bredt udvalg af diagramtyper, skalerbar grafik og modeller gør det også muligt at præsentere resultaterne på en meningsfuld og klar måde til udarbejdelse af rapporter. Excel 2019 understøttes af PowerBI, den effektive tjeneste til forretningsanalyse fra Microsoft, som også giver mulighed for direkte eksport af data til andre systemmiljøer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 til Mac som en praktisk enkeltbrugerlicens

Microsoft Excel er det hidtil mest uovertrufne regnearksprogram, hvormed komplekse matematiske såvel som kommercielle beregninger kan udføres. Den aktuelle version 2019 til Mac har også en masse nye ting i vente i denne forbindelse: Ud over de mange forbedringer er programmet blevet suppleret med en række nye funktioner til at udføre logiske og forretningsmatematiske analyser ud over statistiske analyser, som også understøttes af brugen af pivottabeller. Et bredt udvalg af diagramtyper, skalerbare grafer og modeller giver mulighed for en meningsfuld og klar præsentation af resultater til udarbejdelse af rapporter. Excel 2019 understøttes af PowerBI, Microsofts effektive tjeneste til forretningsanalyse, som også gør det muligt at eksportere data direkte til andre systemmiljøer.

Forskellige nye grafiske værktøjer giver dig mulighed for at fremhæve vigtige data i farver eller oprette dine egne formler og diagrammer ad hoc og bruge dem med det samme. Excel 2019 til Mac tilbyder også forbedret touch-understøttelse på tablets, hvilket gør det lettere at bruge, især på tablets og smartphones. Det gør brugen af det nye værktøj til frihåndstegning endnu mere praktisk og nemmere. Desuden er der forbedrede muligheder for at oprette tilgængelige tabeller og arbejdsmapper.

I Wiresofts onlineshop kan du finde den nyeste Excel-version 2019 til Mac til en særlig lav pris som enkeltbrugerversion, dvs. uden softwareabonnement, samt dens forgænger og alle andre programmer på Office til en særlig lav pris. Nedenfor finder du en oversigt over alle de vigtigste nye funktioner i Excel 2019 til Mac.

Oversigt over de vigtigste nye funktioner i Excel 2019 til Mac-versionen

Den nye Excel 2019 til Mac indeholder i købsversionen, ud over mange forbedringer af den tidligere version, naturligvis mange nye værktøjer og funktioner, hvoraf nogle tidligere udelukkende var inkluderet i abonnementsmodellen på Office. Der er tale om både typiske Excel-funktioner og generelle MS Office-funktioner.

Specifikke Excel-tabelfunktioner i 2019-versionen

Sammenkædning af tabeller til avancerede forespørgsler er blevet strømlinet i Excel 2019 til Mac med følgende praktiske funktioner:

 • IF-funktionen forenkler indtastningen af komplicerede IF-funktioner: Den tester de pågældende betingelser i en på forhånd fastlagt rækkefølge. Med MAXWENNS-funktionen angives det største tal for et angivet område, som opfylder mindst én af de angivne betingelser; for det mindste tal er MINWENNS-funktionen tilgængelig på samme måde.
 • I Excel 2019 til Mac er det nu også muligt at udelukke eller deaktivere sådanne individuelle celler, rækker eller kolonner fra et valg igen, som er blevet valgt for meget eller endda ved et uheld, hvilket tidligere ikke var muligt.
 • Funktionen FIRST VALUE sammenligner en begyndelsesværdi med en række andre værdier i en liste. Så snart der findes et match, returneres det resultat, der er defineret af funktionen; hvis der ikke findes noget match, returneres værdien for "else".
 • Den nye TEXT CHAIN-funktion har fordele i forhold til den tidligere CHAIN-funktion, idet den er kortere og lettere at skrive. TEKSTKÆDE-funktionen understøtter nu også områdehenvisninger, hvor det tidligere kun var muligt at lave enkelt- eller cellehenvisninger, hvilket gør det muligt at inkludere et område af celler eller hele kolonner.
 • Funktionen TEKSTKÆDE gør det muligt at kombinere tekst fra flere områder, hvor hvert element er adskilt af en brugerdefineret separator. TEXT CHAINING kan også bruges til at kombinere individuelle ord spredt ud over cellerne til en sætning.

Optimeringer af PivotTable i Excel 2019 til Mac

PivotTable, det effektive Excel-værktøj, der kan bruges til at analysere og evaluere store mængder data med bl.a. Målinger og KPI'er og til at vise resultaterne tydeligt - er blevet forbedret i 2019-versionen med flere praktiske funktioner ud over forbedringer i brugervenligheden:

 • Forsinket opdatering giver dig nu mulighed for at foretage flere ændringer på én gang i Power Pivot uden at skulle vente på, at hver enkelt ændring bliver fordelt i hele projektmappen. Alle ændringer distribueres på én gang, når du lukker Power Pivot-vinduet.
 • Personliggør pivottabeller som standardlayout: Denne praktiske funktion i Excel 2019 til Mac giver dig mulighed for ikke kun at tilpasse en pivottabel efter dine egne præferencer, men også at gemme disse præferencer som standardlayout, herunder den foretrukne visning af delresultater eller samlede resultater samt rapportlayoutet, så det er tilgængeligt med det samme, næste gang du bruger det.
 • Automatisk genkendelse af relationer: Baseret på almindeligt anvendte trin under en analyse skaber denne funktion automatisk relationer mellem sådanne tabeller, der tidligere blev brugt i en projektmappe. Dette gør det også muligt for Excel til Mac at registrere og vise, når mindst to tabeller skal relateres under en analyse. Med et klik er de pågældende relationer tilgængelige med det samme.
 • I Excel 2019 til Mac kan brugerdefinerede mål nu oprettes direkte i PivotTable-feltlisten og redigeres med det samme.
 • Når OLAP-servere (Online Analytical Processing) bruges til beregninger via PivotTables, er deres forespørgsel nu endnu hurtigere, hvilket gør disse OLAP PivotTables endnu hurtigere tilgængelige. Det er ikke kun pivottabeller, der er forbundet med Microsoft SQL Server Analysis Services, der kan bruges, men også data fra OLAP-servere fra tredjeparter.
 • Intelligent omdøbning: Når du omdøber tabeller og kolonner i en datamodel i et regneark, opdaterer Excel 2019 til Mac også automatisk alle tilsvarende tabeller og beregninger, herunder regneark og DAX-formler.

Forbedring af bibliotek med diagrammer og 3D-modeller

For at gøre analyser og rapporter mere beskrivende indeholder Excel 2019 til Mac nye diagramtyper samt tredimensionelle modelgrafer, som brugerne også kan bruge til at illustrere resultater og funktioner på bestemte områder.

 • De nye kortdiagrammer i Excel 2019 til Mac er praktiske til tydelig visning af især geografiske værdier. Der findes kort over kontinenter, lande og endda mindre områder som f.eks. administrative distrikter og postnummerområder til at vise statistiske eller andre værdier og deres fordeling.
 • Tragtdiagrammer er særligt gode til at vise fordelingen af en proces i flere faser, f.eks. salg eller opkøb.
 • De nye 3D-modeller i Excel 2019 er f.eks. særligt velegnede til at skildre komplekse relationer i tre dimensioner, da de kan roteres 360°. Ud over det store udvalg af 3D-repræsentationer, der er tilgængelige fra boksen, kan du også selv skabe dem. 3D-modeller i Excel 2019 til Mac understøttes på macOS 10.12, 10.13.4 og højere.
 • Skalerbare vektorgrafik som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) kan også zoomes ind eller ud og roteres - uden tab af billedkvalitet.
 • Gratis brug af billedbiblioteket: Alle ikoner, piktogrammer, symboler samt 3D-billeder og SVG-filer i biblioteket til Excel 2019 til Mac til illustration af præsentationer og regneark kan bruges frit uden at skulle betale licensgebyrer.

Flere nye funktioner i Excel og andre programmer på Office

En række praktiske funktioner er også tilgængelige i klassiske Office-programmer som Excel 2019, som ikke kun påvirker designet, men også indsættelse eller redigering af grafik samt andre praktiske værktøjer.

Nye visningsmuligheder og skrivebordsfunktioner i Excel til Mac

Excel indeholder også flere baggrunds- og programtemaer, hvis mål er at gøre det så behageligt som muligt at arbejde på Mac-skærmen og samtidig være let at se på.

 • Der kan nu vælges mellem hvid, mørkegrå og sort, hvor sidstnævnte giver den stærkeste kontrast.
 • Ny brugergrænseflade med bånd: Den tidligere båndvisning er i Office 2019 blevet kombineret med det Windows-typiske flise-look - men i visningsindstillingerne kan du stadig vælge det velkendte look fra den tidligere version.
 • Hyppigt anvendte funktioner er placeret tydeligt i den nye visning, så de kan findes med det samme.

Freehand-værktøj i Excel til Mac til at skrive og skitsere

Excel 2019 til Mac har nu også nye frihåndsfunktioner, som suppleres af et bredt udvalg af effekter. Med det nye værktøj til frihåndstegning kan brugerne markere udvalgte områder, men vigtigst af alt tegne formler, diagrammer osv. i farten og straks importere dem til en arbejdsbog. Brugerne har følgende muligheder:

 • Digitale kuglepenne fås i forskellige designs, tykkelser og farver: der findes en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en highlighter til at fremhæve tekstpassager.
 • Markante grafiske effekter som regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv, samt drop shadows, glows, 3D-effekter osv. giver iøjnefaldende designs, suppleret af foruddefinerede skabeloner, der kan bruges til at konvertere billeder til f.eks. en stregtegning eller til at ændre fyldfarven.
 • Komplekse matematiske formler kan indsættes med det samme i en projektmappe ved hjælp af funktionen "Freehand FormulaInsert". Dette kan også gøres med musen - bare fortsæt, så konverterer Excel formlen til tekst. Brugere, der bruger Excel til Mac på en touchscreen-enhed, kan også tegne formler med deres finger i stedet for en stylus.
 • Lasso valg: Det kræver ikke en Surface Pen at vælge et område af en frihåndstegning til yderligere redigering - det kan gøres med en fingerspids.

Tilgængelighed nu endnu mere praktisk at bruge

Også tilgængelig som en praktisk funktion i Excel 2019 til Mac: Nye og optimerede funktioner understøtter forberedelse af indholdet af Excel-dokumenter på en sådan måde, at selv brugere med begrænset forståelse lettere kan læse og redigere dem yderligere. Ved at aktivere den understøttende fejlkorrektion vises forbedringer direkte på de relevante steder i dokumentet; følgende værktøjer omfatter:

 • En liste over internationalt gældende standarder for tilgængelighed.
 • Forslagene vises ved at klikke på "Review" under "Check Accessibility" og kan implementeres med det samme med et enkelt klik.
 • Problemer med tilgængelighed i dokumentet vises også straks, mens du arbejder, ved at klikke på funktionen "Fortsæt tilgængelighedskontrol".

Andre nyttige funktioner i Excel version 2019 til Mac

De nye funktioner, der er nævnt nedenfor, er tilgængelige i Excel ud over de andre programmer i Office Suite 2019, og de gør også dit arbejde mere effektivt:

 • Translator:Enkelte fremmedord, passager eller hele tekster på et fremmedsprog kan nu oversættes endnu nemmere i Excel. I stedet for som tidligere at skulle indtaste dem på et tilsvarende websted via browseren, er det nu muligt at indtaste dem direkte i Excel. Den nyligt integrerede oversættelsesfunktion med automatisk sproggenkendelse via Microsoft Translator indeholder et ordforråd på mere end 60 sprog.
 • Beskyttelse mod datatab: Integrationen af Microsofts gennemprøvede DLP-funktion i Excel gør det muligt at søge i indhold i henhold til definerede retningslinjer i realtid, f.eks. for at finde fortrolige data som konto- og kreditkortnumre; dette gør det også endnu nemmere at overholde databeskyttelsesreglerne.

Systemkrav til Excel 2019 til macOS

For at brugerne kan installere og køre Excel 2019 til Mac på en Apple-enhed, skal den opfylde nedenstående specifikationer som minimumskrav:

 • Operativsystem: gyldig version af et af de tre seneste aktuelle macOS-operativsystemer
 • iPad og iPhone: iOS 8.0 eller nyere
 • Processor: Intel
 • RAM: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 3 GB ledig plads
 • Grafikkort: 1.280 x 800 pixels

Køb Excel 2019 til Mac som Office standalone-program fra Wiresoft

MS Excel 2019 til Mac er som standard en del af Microsoft Office pakke 2019 til macOS, men i modsætning til mange andre leverandører af Microsoft-software kan du også købe Excel 2019 til Mac i Wiresofts onlinebutik som et selvstændigt program uden de andre komponenter i Office-pakken 2019. Excel-programmet til macOS, som vi tilbyder, er en fuldgyldig købsversion. Det betyder for dig, at du således ikke indgår nogen abonnementsforpligtelse med betalte opdateringer. Det betyder også, at du heller ikke behøver at overholde nogen tidsbegrænsning med denne mac-version til Excel 2019, hvad angår anvendelsesperioden. Denne enkeltbrugerlicens er identisk med det Excel-program, der er inkluderet i Office Suite 2019 til Mac.

Ved at købe Excel 2019 til Mac fra Wiresoft sparer du derfor penge, hvilket ikke kun er en fordel for freelancere, men også for mindre virksomheder med få ansatte, som udelukkende ønsker at bruge dette klassiske regnearksprogram professionelt eller endda hjemme og ikke har brug for hele Office pakken.

Uanset om det er Excel, Word eller andre programmer - alle softwarelicenser, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, er originale Microsoft-produkter. Som regel er der tale om enkeltbrugerlicenser, der stammer fra en volumenlicens, eller de er købt af en virksomhed og kan bruges frit igen ved at sælge dem til Wiresoft. Det betyder, at dette ikke begrænser deres anvendelighed med hensyn til funktioner eller varighed, og det betyder heller ikke, at du som køber bevæger dig ind i en juridisk gråzone. Som en velrenommeret softwareforhandler tilbyder Wiresoft kun fulde versioner af Microsoft-programmer, der er 100% anvendelige for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Excel til Mac eller et andet Office program til Mac, eller hvis du ønsker at benytte dig af vores ekspertrådgivning, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller lige her på chatten.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier