Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10447
 • H30-05939
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.159,90 Kr. * 3.509,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Project 2021 Professional har Microsoft frigivet en aktuel version af den alsidige software, der er uundværlig som projektstyringssystem, især for større virksomheder og organisationer: Den tilbyder et væld af praktiske forretningsfunktioner til planlægning, styring og overvågning af projekter og opfylder dermed de typiske krav til Enterprise projektstyring (EPM) samt krav-, multiprojekt- og porteføljestyring. Project 2021 Professional leverer også værdifulde tjenester inden for risiko- og dokumentstyring samt central ressourceplanlægning og tidsregistrering og adgangsstyring; sidst, men ikke mindst, er det næsten uundværligt for omfattende rapportering via Microsoft SQL Server. Den nye version Project 2021 Professional er desuden optimeret til problemfri kompatibilitet med mange andre Microsoft-applikationer samt cloud-tjenester.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - den nye professionelle version af den gennemprøvede projektstyringssoftware

Med Project 2021 Professional har Microsoft frigivet en ny version af den alsidige software, der er uundværlig som projektstyringssystem, især for større virksomheder og organisationer: Den tilbyder et væld af praktiske forretningsfunktioner til planlægning, styring og overvågning af projekter og opfylder dermed de typiske krav til enterprise project management (EPM) samt krav-, multiprojekt- og porteføljestyring. Project 2021 Professional tilbyder også værdifulde tjenester inden for risiko- og dokumentstyring samt central ressourceplanlægning og tidsregistrering og adgangsstyring; sidst men ikke mindst er det praktisk talt uundværligt for omfattende rapportering via Microsoft SQL Server. Den nye version Project 2021 Professional er også blevet optimeret til problemfri kompatibilitet med mange andre Microsoft-programmer og cloud-tjenester.

Ligesom sin forgænger bruges MS Project 2021 til at igangsætte, planlægge, overvåge, kontrollere, udføre og afslutte projekter  og typiske procesgrupper i overensstemmelse med PMI-standarden. Det opfylder således alle vigtige og nødvendige krav til en vellykket opfyldelse af projektmålene og tilbyder også muligheder for at analysere og fordele virksomheders afgørende konkurrencefaktorer: Ud over planlægningen af ressourcerne med hensyn til omfang og tidsforpligtelse og fordelingen af de nødvendige opgaver kan der også gives præcise oplysninger om udnyttelsen, den nødvendige kapacitet eller kompetence samt den faktiske indsats i forhold til omkostningerne og budgettet.

Du kan allerede nu finde Microsoft Project 2021 Professional i Wiresoft Software Shop som brugt software i en permanent version eller som købslicens - til en lavere pris end nye varer. Det er bedst at kontakte vores team med det samme og finde ud af, hvornår du kan downloade den nye Project-version samt andre udgaver af Microsoft Project 2021. I den følgende oversigt præsenteres alle de allerede kendte funktioner i denne udgave, herunder de eksklusive funktioner, som kun er tilgængelige for dig i Professional Edition.

Eksklusive funktioner i MS Project 2021 Professional-udgaven

MS Project 2021 Professional Edition adskiller sig fra Standard Edition ved at tilbyde forskellige eksklusive funktioner, som er særligt vigtige for projektstyring i større virksomheder: Project 2021 Professional fungerer også sammen med MS SharePoint og MS Project Server for at opnå en mere omfattende kommunikation, og der er også mulighed for at bruge softwaren sammen med Project Online. Mange eksisterende skabeloner og hyppigt anvendte planlægningsværktøjer øger teamets produktivitet. Derudover giver Team Planner et forbedret overblik.

Omfattende porteføljeforvaltning

Den forbedrede porteføljestyring i MS Project 2021 Professional hjælper især med mange projekter til altid at bevare overblikket og hurtigt at erkende, om de kører som planlagt, eller om der opstår forsinkelser. Den differentierede visning af tidsplaner, herunder budgetstyring, giver beslutningstagere et omfattende overblik. Desuden giver den problemfri integration i Power BI analysefunktioner i kritiske situationer, som også omfatter forslag til løsninger.

Klarere ressourceforvaltning

MS Project 2021 Professional indeholder effektive værktøjer, der gør planlægningen og forvaltningen af forretningsressourcerne endnu mere overskuelig. Især klassiske ressourcetyper som "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger" kan beregnes endnu bedre og anvendes effektivt med dem. Til planlægning på tværs af projekter kan disse registreres i en ressourcepulje og tildeles specifikke individuelle opgaver. Der tages også hensyn til tidsbegrænsninger og potentielle overbelastninger. Den overskuelige præsentation i opgave- og tidsregistreringen gør det muligt at opdatere alle de enkelte faser uafhængigt af hinanden; desuden viser den respektive opgavevej, der er markeret i et Gantt-diagram, altid den aktuelle status quo. Via den kontekstrelaterede brugergrænseflade kan alle opgaver organiseres individuelt og om nødvendigt sammenkobles med hinanden, og der kan også oprettes tidslinjer.

Andre vigtige funktioner i MS Project Professional 2021

MS Project Professional 2021 har også meget at byde på rent visuelt: Den overskuelige desktop-skærm letter adgangen til mange funktioner, som også optimerer nemmere projektsporing ved hjælp af Gantt-diagrammer, kontrol og visualisering af processer i forhold til tidsplaner og med tilpassede rapporter visualisering af projektdata, hvilket forbedrer teamets kommunikation og arbejdsgange.

Hurtig oprettelse af projekter

Et nyt projekt kan oprettes i Project 2021 Professional med få klik: Foruddefinerede skabeloner kan bruges til dette formål, og der kan også bruges et tomt Gantt-diagram. Eksisterende data kan importeres fra Excel eller SharePoint.

For at visualisere projektdata i form af rapporter og dermed dele oplysninger om projektstatus med andre medlemmer af teamet, er der også skabelonsæt til typiske rapporter tilgængelige her; disse kan så suppleres yderligere med billeder, diagrammer og animationer.

I MS Project Professional 2021 er der også skabeloner til burndown-standardrapporter tilgængelige her, da de bruges i agil projektstyring, især Scrum, for at kunne sammenligne planlagte med afsluttede og åbne projektfaser.

Tidslinjebarerne viser forløbet af hver enkelt opgave

MS Project Professional 2021 indeholder mulighed for at mærke tidslinjebarerne for at gøre det lettere for andre at forstå og dermed kommunikere projektets fremskridt endnu bedre: Opgavernes fremskridt kan således vises direkte på de enkelte opgaver, hvilket forbedrer planernes informationsindhold, herunder den aktuelle status.

Brug kollektive opgaver i søgningen

I MS Project Professional 2021 gør feltet "kollektivt opgavenavn" i en større liste i den overordnede plan for et projekt det lettere at finde en specifik opgave, fordi det indeholder navnene på alle de kollektive opgaver, der er tildelt de respektive opgaver. Projektstrukturen kan også gøres mere overskuelig ved at vise navnene på de umiddelbare kollektive opgaver, der er tildelt de respektive ressourcer; desuden kan det skrivebeskyttede felt "Kollektivt opgavenavn" tilføjes til tabelområdet i visningen "Ressource: Anvendelse".

Nem sammenkædning af opgaver

Med MS Project Professional 2021 er det særligt nemt at sammenkæde de enkelte opgaver med hinanden. Hvor det tidligere var nødvendigt at kende ID'et for en opgave for at oprette et link, er det nu tilstrækkeligt at vælge den tilsvarende celle i kolonnen "Forgænger" og få vist en liste over alle opgaver for det pågældende projekt ved hjælp af den viste pil. Opgavehierarkiet svarer også til den definerede rækkefølge i et projekt, så brugerne kun skal rulle til den opgave, de leder efter, og aktivere det tilsvarende afkrydsningsfelt. På samme måde kan kolonnen "Efterfølger" også bruges til dette formål.

Tilgængelighed i MS Project 2021 Professional

Project 2021 Professional Edition indeholder også en række optimeringer af tilgængeligheden, der letter både brugerens eget arbejde og kommunikationen med kolleger med et handicap. Mange tilgængelighedsfunktioner er allerede aktiveret som standard i MS Project 2021: f.eks. kan skalaen i bjælkevisningen justeres via knappen "Zoom", så tidsvinduet i en bjælke vises større. Det samme gælder knapperne i menubåndet, som kan forstørres, så symbolerne og funktionerne kan genkendes bedre. Analogt til "Zoom" kan "Skærmforstørrelse" bruges til at forstørre visningen. For at øge kontrasten kan tekstfarven også justeres, og der kan oprettes en brugerdefineret farvepalet til den, ligesom skrifttypen og skriftstørrelsen kan ændres.

Alle grundlæggende funktioner i MS Project 2021 kan også kaldes op via tastaturgenveje. Microsoft Active Accessibility (MSAA) anvendes her som indtastningshjælp og til visning af oplysninger. Visse områder i Project 2021 Professional kan også styres med Windows-talegenkendelse eller kan læses op via taleudgang.

Den aktiverede stavekontrol korrigerer ikke kun automatisk stave- og skrivefejl, den kan også automatisk udfylde forskellige poster i en kolonne. Ofte anvendte, selv komplekse processer kan automatiseres via makroer for at fremskynde færdiggørelsen af standardopgaver i et projekt.

Hardwarekrav til Microsoft Project 2021 Professional

Da MS Project Server Professional er et serviceprogram for Microsofts SharePoint Server, kan Professional Edition 2021 sandsynligvis kun aktiveres til Enterprise-versionen af den tilsvarende MS SharePoint Server. Som før vil grundsproget automatisk blive tilpasset til begge programmer.

Desuden forventes følgende minimumskrav at gælde; afhængigt af brugen af yderligere apps eller programmer kan det være nødvendigt at tage hensyn til yderligere krav:

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Processor: min. 1,6 GHz, dual core (32 eller 64 bit)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: 4 GB
 • Skærmens opløsning: 1.280 x 768 pixel
 • Grafikkort: DirectX 10

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Wiresoft-teamet.

Køb Microsoft Project 2021 Professional i Wiresoft Software Shop

Den nye MS Project 2021 Professional Edition er allerede tilgængelig hos Wiresoft som en brugt enkeltlicens - det betyder, at prisen er lavere end for ny software. Når du køber brugt software til Microsoft Project 2021 Professional hos Wiresoft, har du altid følgende fordele:

 • Umiddelbart efter købet er dit MS Project 2021 Professional-program tilgængeligt for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Project 2021 Professional samt alle andre brugte Microsoft-licenser, der tilbydes til salg hos Wiresoft, er hverken begrænset gyldige eller kun begrænsede testversioner eller indeholder en allerede aktiveret licensnøgle, men er et softwareprodukt, der kun er godkendt til dig.
 • Du modtager en enkelt licens til MS Project 2021 Professional, som tidligere er købt og videresolgt af en europæisk virksomhed. Ved videresalg markeres denne licens til MS Project 2021 Professional som brugt uden at "brugt" indebærer nogen begrænsninger i funktionaliteten af Project-softwaren.
 • Hvis en oprindelig køber allerede havde Microsoft Project-softwaren installeret, blev denne slettet igen ved salget til Wiresoft, så den pågældende softwarelicens igen er 100 % frit tilgængelig.
 • Alle sådanne brugte licenser, der er købt hos Wiresoft, er også blevet kontrolleret af os for at sikre, at de er fuldt anvendelige inden salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af brugt Microsoft Project-software er den gældende lovgivning, som tillader salg og køb samt brug af denne software.
 • Når du køber en licens hos Wiresoft, kan du derfor være sikker på, at du køber og bruger et lovligt og originalt Microsoft-produkt til Project 2021.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dit licenskøb af Microsoft Project 2021 Professional som brugt software eller en anden MS Project 2021-udgave samt ældre MS Project-versioner eller anden Microsoft-software, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier