Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10141
 • D46-00945
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, det klassiske regnearksprogram til en lang række aritmetiske operationer, er også tilgængeligt til Mac som et selvstændigt program. Selv om denne aktuelle programversion ikke har nøjagtig samme funktionsudbud som den tilsvarende pc-version, har den alle funktionerne fra forgængerversionen 2013 og tilbyder nu også fuld kompatibilitet mellem de to systemer. Windows Excel Excel 2016 til Mac indeholder stadig en lang række nye funktioner og værktøjer, der gør det endnu nemmere at arbejde professionelt med figursæt og komplekse tabeller. Salgsprognoser og andre prognoser kan nu beregnes, der kan anvendes pivottabeller og oprettes pivottabeller.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel til Mac 2016 - det effektive regnearksprogram til macOS

Excel 2016, det klassiske regnearksprogram til en lang række beregninger, er også tilgængeligt til Mac som et selvstændigt program. Selv om denne nyeste programversion ikke tilbyder nøjagtig samme funktionsudbud som den tilsvarende pc-version, har den alle funktionerne fra den tidligere version Excel 2013 på Windows og tilbyder nu også fuld kompatibilitet mellem de to systemer.

Excel 2016 til Mac indeholder dog stadig en lang række nye funktioner og værktøjer, der gør det endnu nemmere at arbejde professionelt med talsammensætninger og komplekse tabeller. Salgsprognoser og andre prognoser kan nu beregnes, der kan anvendes pivottabeller og oprettes pivottabeller.

Excel 2016 til Mac er også blevet optimeret til at arbejde på regnearkdokumenter i teams og gøre dem tilgængelige i realtid. Mac-brugere kan også bruge Microsoft-tjenesten OneDrive til at redigere Excel-filer i skyen, uanset om de er på kontoret, hjemme eller på farten: Ved upload kan der tildeles individuelle frigivelses- eller brugsrettigheder til hver enkelt autoriseret bruger, så beskyttelsen af følsomme data også er garanteret i netværket.

Excel 2016 til Mac er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en billig enkeltlicens til en lav pris. Nedenfor finder du en oversigt over de vigtigste funktioner, som det populære beregningsprogram tilbyder dig, når du køber det.

Nye Excel-funktioner i Mac-versionen 2016

Excel 2016 til Mac indeholder følgende forbedringer af eksisterende funktioner og helt nye værktøjer samt mange forbedringer, især af pivottabeller:

 • PROGNOSE.ETS: Denne funktion beregner eller estimerer en fremtidig værdi baseret på eksisterende (historiske) værdier ved hjælp af ETS-algoritmen (eksponentiel udjævning) i AAA-versionen. PROGNOSE.ETS gør det f.eks. muligt at forudsige salg, lagerniveauer eller forbrugertrends.
 • CHAINING: Denne funktion gør det nu muligt at linke flere celler i Excel i en anden celle.
 • IF-funktion: Denne funktion giver brugerne mulighed for at skabe en logisk sammenligning mellem en aktuel værdi og en forventet værdi. What-If-funktionen kan give to resultater: Hvis sammenligningen er sand, returneres det første resultat, og hvis sammenligningen er falsk, returneres det andet resultat. What-If-funktionen kan bruges til at evaluere både tekst og værdier. Den kan også bruges til at evaluere fejl og matematiske operatorer. Desuden kan flere What-If-funktioner indlejres i hinanden for at foretage sammenligninger.

Når du arbejder på et Excel-ark, er især de kontekstafhængige værktøjer en stor lettelse: Sammen med valget af bestemte elementer kan der vises yderligere kommandoer i båndet. Mac-brugere kan f.eks. vælge et diagram for at få fanerne "Diagramdesign" og "Format" vist i båndet. På samme måde kan du indsætte funktioner ved at klikke på "Indsæt funktion" på fanen "Formler" for at få vist området "Formelgenerator". Her kan du ikke kun søge efter bestemte funktioner og indsætte dem med et klik, men også slå den korrekte syntaks op. Denne funktion tilbyder også omfattende hjælp til de valgte funktioner. Ud over disse særlige beregningsfunktioner indeholder Excel til Mac 2016 også en række andre værktøjer, der gør det lettere at arbejde med Excel-filer:

 • Visningsfiltre: Især når flere brugere arbejder sammen på et Excel-dokument, er det ofte svært at holde styr på ens egne beregninger. Ved hjælp af filtervisningen i Excel til Mac 2016 kan brugerne nu skjule andre medarbejderes sortering og filtre.
 • Filemaker: Mac-versionen af Excel 2016 har også en særlig fordel i forhold til pc-versionen: Den giver direkte adgang til Filemaker-databaser.
 • PivotCharts: For første gang er understøttelse af PivotCharts også integreret i Mac-versionen af Excel 2016. Det betyder, at diagrammer nu kan afledes af PivotTabeller.
 • Anbefalede diagrammer: Denne nyttige funktion, der også er inkluderet i Excel 2016 til Mac, er en meget praktisk hjælp til at vælge den mest passende diagramtype til et bestemt regneark. For at aktivere den skal du blot markere alle de pågældende data med musen eller stylus, og funktionen vil foreslå et udvalg af matchende diagramtyper i live preview baseret på de rigtige data.
 • Formelgenerator: Dette værktøj er en kærkommen lettelse, især for begyndere, når de ønsker at oprette en ny formel, fordi det forklarer hver enkelt funktion i detaljer.

Nye fælles individuelle funktioner i Office for Mac 2016

Excel 2016 til Mac indeholder også en lang række yderligere praktiske funktioner og værktøjer, der hjælper Mac-brugere med mange opgaver, der opstår i forbindelse med Excel-arbejdsmapper:

Indtastning af formler i frihånd

Formelindtastning med Freehand-værktøjet giver praktiske anvendelsesmuligheder, især i Excel 2016 til Mac: Ved hjælp af musen eller touch-input kan en matematisk formel oprettes i frihånd og straks indsættes og bruges i et Excel-dokument.

Nemmere deling af Excel-dokumenter

2016-versionen af Excel til Mac gør det endnu hurtigere og nemmere at dele Excel-ark med andre brugere. I Excel 2016 til Mac er funktionen "Share" tilgængelig til dette formål i Excel 2016 til Mac. I den er der en række muligheder for hvert Excel-dokument: Der kan tildeles individuelle rettigheder til hver enkelt modtager - ikke kun til læsning, men også til redigering eller videresendelse osv.

Brug af "Versionshistorik" til samarbejde i Excel 2016

Funktionen "Versionshistorik" er også tilgængelig i Excel til Mac 2016. Dette giver brugerne en versionshistorik for hvert Excel-dokument. Den største fordel ved  "Version History" er ikke kun, at dette værktøj viser ældre redigeringstilstande, men også at disse versioner kan åbnes igen for at blive redigeret igen. Det gør det nemmere, når flere brugere arbejder samtidigt på et Excel-dokument i skyen, og det er normalt svært at holde styr på alle de handlinger, der udføres af andre.

Brug af OneDrive i Excel 2016 til Mac

OneDrive er et praktisk cloudlager fra Microsoft, som kan bruges til at dele eller gøre filer tilgængelige på nettet. Brugere, der også ønsker at bruge OneDrive-synkroniseringsappen på Mac, kan downloade den og bruge den i Excel 2016 til Mac. Excel-dokumenter kan gemmes på OneDrive og derefter være tilgængelige for onlineadgang overalt og på en række forskellige enheder.

Beskyttelse mod tab af data i Excel til Mac 2016

Data Loss Protection (DLP), Microsofts gennemprøvede værktøj til at forhindre tab af data og beskytte følsomme data, er også indbygget i Mac-versionen af Excel 2016. De effektive indholdsfiltre registrerer følsomme data som f.eks. kreditkortnumre osv. og advarer brugerne om dem eller forhindrer, at de deles i en Excel-fil. Administratorer bruger derfor DLP i Excel 2016 til Mac primært til at oprette politikker for oprettelse og deling af indhold, der indeholder følsomme oplysninger, så potentielle sikkerhedsrisici straks opdages og angives.

Systemkrav til Excel 2016 til Mac

Følgende betingelser gælder for hardwarekravene til Excel 2016 til Mac: Programmet er kun tilgængeligt i 64-bit version. Excel 2016 til Mac kan heller ikke bruges til iOS på iPhones, da det er en købsversion. Andre krav:

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS X, mindst version 10.10 (Yosemite) eller højere
 • Hukommelse: mindst 4 GB RAM
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB i HFS+-format (også: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skærm: mindst 1.280 x 800 opløsning

Køb Excel 2016 til Mac som et selvstændigt program fra Wiresoft

Excel er normalt en integreret del af en Office pakke til Mac og tilbydes derfor ikke som et selvstændigt program i almindelige butikker. I Wiresoft Software Shop kan du købe Excel 2016 til Mac samt tidligere programversioner og også de andre komponenter i Office Suite til Mac også som enkeltbrugerlicens. Ved køb af Excel 2016 til Mac hos Wiresoft får du alle disse fordele ud over den fantastiske lave pris for brugt software:

 • Excel 2016 Mac-versionen, der tilbydes hos Wiresoft, er en købslicens.
 • Derfor behøver du ikke at underskrive en abonnementsaftale, og derfor behøver du ikke at downloade
 • ingen dyre opdateringer at downloade og heller ikke
 • ingen tidsbegrænsning for anvendelsesperioden.
 • Excel 2016 enkeltbrugerlicens fra Wiresoft er identisk med Excel-programmet, som også er en del af 2016 Office Suite til Mac.
 • Ved at købe Excel 2016 til Mac som en selvstændig software vil du derfor også få fordele i det lange løb.

Købet af en Excel 2016 standalone-licens til Mac giver alle disse fordele, især for sådanne brugergrupper, som udelukkende ønsker at bruge alle fordelene ved dette velprøvede regnearksprogram og ikke har brug for alle de andre programmer på Office. Ud over freelancere og private brugere har små virksomheder også gavn af Wiresofts programudbud, hvis de leder efter en billig og økonomisk løsning, når de køber software.

Ikke kun Excel for Mac 2016, men også alle andre Mac-softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop, er udelukkende originale Microsoft-produkter. Office -programmerne til Mac er altid tilgængelige hos os som fulde versioner til en enkelt bruger. Som sådan var de enten en del af en større volumenlicens fra en virksomhed eller blev brugt af en tidligere ejer og frigivet igen ved at sælge dem til Wiresoft. Dette slettede også enhver tidligere installation af et softwareprogram eller brug af licensen. Excel-licensen til Mac 2016 eller et andet Office-program kan downloades og installeres umiddelbart efter betaling uden yderligere omsvøb og er 100% brugbar.

Som en seriøs softwareforhandler tilbyder heller ikke sådanne programsoftware i onlinebutikken, som er testversioner og kun kan bruges begrænset i funktionsområdet eller har en begrænset anvendelsesperiode.

Som køber vil du derfor ikke lide nogen ulemper, når du bruger brugt software som Excel til Mac 2016 med hensyn til brugsrettigheder eller brugervenlighed. At købe sådanne softwareprodukter fra Wiresoft er helt lovligt og derfor revisionssikkert. Desuden er hver Excel- eller andensoftwarelicens blevet kontrolleret på forhånd af Wiresoft for at sikre, at den er anvendelig.

Hvis du har spørgsmål om Excel 2016 til Mac eller om køb af andre Office programmer til Mac, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat og få hjælp af vores ekspertrådgivning.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier