Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10147
 • D47-00764
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac er det alsidige softwareprogram fra til Apple til effektivt at planlægge og designe levende præsentationer på en Mac-computer og præsentere dem bekvemt for partnere og kolleger. Denne 2016-version af til Mac er således endnu en milepæl for den meget anvendte og værdsatte -software, som anvendes på mange områder - ikke kun i virksomheder, men også i skoler og universiteter. for Mac 2016 understøtter både begyndere og professionelle brugere med mange integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer til at skabe informative præsentationsdias og klart formidle deres indhold i et foredrag. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint til Mac 2016 som Office standalone-program

PowerPoint til Mac er Microsofts alsidige softwareprogram til Apple-brugere, der effektivt kan planlægge og designe levende præsentationer på en Mac-computer og nemt præsentere dem for forretningspartnere og kolleger. Denne 2016-version af PowerPoint til Mac er således endnu en milepæl for den meget anvendte og værdsatte software Office, der bruges på mange områder - ikke kun i erhvervslivet, men også i skoler og gymnasier. PowerPoint til Mac 2016 understøtter både begyndere og professionelle brugere med mange integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer til at oprette informative præsentationsdias og formidle indholdet klart og tydeligt i et foredrag.

Den brugervenlige grænseflade i Microsoft PowerPoint til Mac 2016 gør det også hurtigt og nemt at komme i gang med softwaren. Et stort udvalg af skabeloner og grafik kan bruges direkte til at designe hver enkelt præsentation individuelt.

Grundlæggende viser Mac-versionen af PowerPoint 2016 en slående revision af det tidligere design: På trods af tilpasningen optimeret til OS X er den typiske brugergrænseflade kendt fra Windows med sit velkendte layout blevet bibeholdt. Tastaturgenvejene fra Windows -versionen er også blevet overtaget, hvilket kan være en fordel for de brugere, der ofte skifter mellem de to styresystemer. De behøver dog ikke at give afkald på de velkendte funktioner i Mac-systemet. PowerPoint til Mac 2016 har desuden optimeret kompatibiliteten mellem dokumenter på tværs af platforme, så præsentationer, der er oprettet på Windows, og præsentationer, der er oprettet på OS X, har større konsistens i præsentationen.

Apple-brugere, der også bruger Microsofts OneDrive cloud-tjeneste, kan også dele dokumenter, der er oprettet med PowerPoint til Mac 2016, med kolleger online for at opnå et mere effektivt samarbejde.

Dette PowerPoint for Mac 2016-program er ikke kun tilgængeligt hos Wiresoft som en integreret del af den tilsvarende Office-suite, men du kan også købe det enkeltvis - uden nogen abonnementskrav! Ud over PowerPoint for Mac 2016 fås ældre og nyere versioner også til særligt lave priser i Wiresofts onlineshop - også som individuelle programmer. Følgende oversigt indeholder alle interessante funktioner i PowerPoint til Mac 2016.

Oversigt over alle de vigtige funktioner og forbedringer i PowerPoint til Mac 2016

Denne PowerPoint til Mac 2016-version indeholder mange optimeringer og forbedringer af eksisterende funktioner samt nye værktøjer og tilpasninger, der giver dig endnu mere spillerum, når du opretter præsentationer, men også for at lette samarbejdet online med andre brugere.

Nye PowerPoint-funktioner til Mac i 2016-udgaven

De nye PowerPoint-funktioner udvider ikke kun mulighederne for teamwork, når du laver en præsentation, men også når du præsenterer:

 • Fremhæv detaljer på Mac'en med penselværktøjet: Individuelle elementer på et dias, f.eks. grafik, ord eller tekststykker, kan fremhæves spontant under en præsentation af præsentanten ved hjælp af det penselværktøj, der er integreret i PowerPoint til Mac, for at henlede publikums opmærksomhed på individuelle detaljer. Fordelen ved dette værktøj i forhold til laserpointeren eller tryllestaven er for det første, at det bruges direkte i PowerPoint 2016 på skærmen, og at de elementer, der er fremhævet med det, forbliver synlige. For det andet sker denne handling kun i præsentationstilstand. Selve PowerPoint-dokumentet forbliver uændret.
 • Timetracking: Med timetracking-værktøjet bliver præsentationens varighed meget mere forudsigelig. Ved længere præsentationer kan det hurtigt ske, at spørgsmål eller yderligere forklaringer forsinker præsentationen og gør det svært at overholde en given tidsramme. Tidsregistreringsværktøjet hjælper dig med at få bedre styr på tidsstyring og bruge præsentationstiden effektivt: Når den er aktiveret, viser den tiden under præsentationen, så præsentanten kan reagere tilsvarende i tilfælde af forsinkelser osv. og foretage ændringer med det samme.
 • Delingsfunktion: Betydelig optimering og nyt design af delingsfunktionen gør det meget nemmere og hurtigere at dele PowerPoint-præsentationer på Mac via sociale medier som Facebook og andre kanaler.

Udnyt de praktiske Office-funktioner i PowerPoint til Mac 2016

PowerPoint til Mac 2016 er et klassisk program fra MS Office og indeholder også en række almindelige funktioner, der gør det lettere at lave præsentationer og udvider mulighederne for at arbejde sammen. Det drejer sig især om følgende funktioner og værktøjer:

 • OneDrive-integration er også tilgængelig til Mac: Med integrationen af Microsofts cloud-tjenester OneDrive i Office 2016 til Mac kan Mac-brugere nu bruge den til at få adgang til PowerPoint-dokumenter, der er gemt på OneDrive, fra enhver Apple-enhed via internettet. Dette udvider i høj grad muligheden for at arbejde på dias uanset hvor du befinder dig, og det giver også andre medarbejdere adgang til dem, f.eks. for at redigere eller kommentere dem.
 • Forenklet dokumentdeling: Det er nu endnu nemmere at dele dokumenter: For at dele dem skal brugerne blot klikke på funktionen "Del" i PowerPoint-programmets bånd for at dele dem. Hver person, der skal have adgang til dokumentet, kan få individuelle rettigheder til at læse, redigere eller videresende det osv.
 • Forbedret versionshistorik for dokumenter: Især når andre medarbejdere også bruger eller retter et PowerPoint-dokument, er det vigtigt at bevare overblikket. Dette omfatter også bevarelse af ældre versioner, når der revideres. Funktionen "Versionshistorik" bruges til at gemme disse, så de kan kaldes op igen og bruges igen, hvis det er nødvendigt.
 • Beskyttelse af data med DLP (Data Loss Protection) : DLP-funktionen for dokumentindhold er også tilgængelig via OneDrive i PowerPoint 2016 til Mac. For især ved interne præsentationer kan det ske, at dias indeholder eller viser data, som ikke er beregnet til udenforstående og derfor skal beskyttes. Data Loss Protection registrerer ikke kun sikkerhedsrisici, men opretter også politikker centralt for hvert enkelt dokument, så datasikkerheden altid opretholdes, når dokumenter deles med andre brugere.

Følgende grundlæggende funktioner gør også arbejdet med PowerPoint til Mac 2016 endnu mere effektivt:

 • Noter på dias altid lige ved hånden: Ikke altid har alle oplysninger på en diasplads, især dem, der tilføjes spontant i hvert enkelt tilfælde under præsentationen. Usynlige for publikum, men direkte tilgængelige for præsentanten, er personlige noter og tilføjelser synlige i PowerPoint-programvinduet og dermed umiddelbart tilgængelige.
 • Feedback i kommentarfeltet: Det samme gælder for kollegers noter og kommentarer, når der oprettes præsentationsdias, og under selve præsentationen. I et separat vindue er deres feedback umiddelbart til rådighed.
 • Skift visningstilstand: Ved hjælp af knapperne i statuslinjen kan brugerne øjeblikkeligt skifte mellem de forskellige visningsmuligheder, herunder zoomskifter til at justere et dias hurtigere.
 • Mere plads på skærmen: For at maksimere størrelsen af et dias kan brugerne klikke for at vise og skjule båndet.
 • Tilpas værktøjslinjen for at få adgang: Funktioner, der ofte er nødvendige, kan placeres som en genvejskommando direkte i menulinjen, så de er tilgængelige med et enkelt klik.

Systemkrav til PowerPoint til Mac 2016:

PowerPoint til Mac 2016 er kun tilgængelig i 64-bit versionen. Derudover er følgende minimumskrav for at installere eller køre Office-softwaren:

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS X, mindst version 10.10 (Yosemite) eller højere
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB RAM
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB i HFS+-format (Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skærmopløsning: mindst 1.280 x 800

Køb PowerPoint for Mac 2016 som et Office standalone-program til en lav pris fra Wiresoft

PowerPoint til Mac 2016 er normalt ikke tilgængelig separat som en almindelig del af mange Microsoft Office suiter eller kun som en abonnementsversion i den normale handel. Hos Wiresoft kan du dog købe PowerPoint for Mac 2016 separat som et selvstændigt program.

Din klare fordel, når du køber software gennem Wiresoft: Enkeltbrugerlicensen af PowerPoint til Mac 2016, der tilbydes i butikken, er en købsversion, som derfor ikke forpligter dig til et abonnement, som normalt binder dig på lang sigt - med obligatoriske opdateringer eller tidsbegrænsninger på brugen - og som normalt også er dyrt. Derfor kan det af flere grunde betale sig at købe software hos Wiresoft, selv om du ikke ønsker at købe andre Office programmer til Mac.

Og: At købe software hos Wiresoft er sikkert: Den tilgængelige enkeltbrugerlicens til PowerPoint til Mac 2016, som du køber i vores butik, var normalt en del af en større volumenlicens, som anvendes af virksomheder. Derfor er det en såkaldt brugt software - derfor vores virkelig lave pris! Ikke desto mindre kan du ved køb af brugt software, som vi tilbyder, være sikker på, at dette hverken for dig eller for os sker i en juridisk uklar situation, da handel med brugt software er lovligt tilladt i Europa og derfor helt lovligt!

Med hensyn til funktionalitet er denne PowerPoint for Mac 2016-softwarelicens fuldstændig identisk med PowerPoint-programmet, som også er inkluderet i den tilsvarende Office Suite for Mac 2016. Wiresoft tilbyder i princippet kun komplette versioner af Microsoft-programmer, som er identiske med de udgaver, der fås hos Microsoft selv.

Hver sådan tilbudt enkelt Microsoft-programlicens, som kommer fra en større volumenlicens, er blevet testet af Wiresoft for fejlfri, ubegrænset brugbarhed; derfor er denne PowerPoint for Mac 2016-software også registreret til dig først efter et vellykket køb og download og er også 100% brugbar for dig.

Brugt software er ikke kun fordelagtigt for private brugere, men også for selvstændige og små virksomheder, hvis det ikke er rentabelt at købe en konventionel enkeltbrugerlicens eller en volumenlicens, fordi det giver dem mulighed for at drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint til Mac 2016 og spare penge på samme tid.

Ud over PowerPoint til Mac 2016 kan du også finde andre MS Office-programmer til Mac som enkeltbrugerlicens samt andre Microsoft-programmer og nyere og ældre versioner af denne software i Wiresoft Software Shop.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint til Mac 2016 eller andre MS Office programmer til Mac, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier