Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10448
 • D86-05942
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.038,90 Kr. * 1.152,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Visio 2021 er den nyeste version af den alsidige visualiseringssoftware, der kan bruges til at oprette et stort antal tekniske såvel som forretningsprocesser og oversigts- og anlægsplaner inden for en lang række områder, herunder visualisering af data i form af diagrammer. Til dette formål tilbyder MS Visio 2021 edition Standard yderligere muligheder med optimerede værktøjer og flere former. Ved brug af Microsoft Azure Active Directory eller Exchange Server kan data f.eks. importeres til figurerne via dette eller fra en Excel-tabel.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - den nyeste version af den praktiske Microsoft-applikation til at skabe diagrammer og tekniske designs

Microsoft Visio 2021 er den nyeste version af den alsidige visualiseringssoftware, der kan bruges til at skabe en lang række tekniske og forretningsmæssige processer samt oversigts- og anlægsplaner inden for en lang række områder, herunder visualisering af data i form af diagrammer. Til dette formål tilbyder MS Visio 2021 Standard Edition yderligere muligheder med optimerede værktøjer og yderligere former. Når du bruger Microsoft Azure Active Directory eller Exchange Server, kan data f.eks. importeres til figurerne via dette eller fra en Excel-tabelle.

Selv nybegyndere finder hurtigt rundt i Visio 2021 Standard, fordi skrivebordsgrænsefladen ligner andre MS Office-programmer og derfor virker bekendt - de kan intuitivt bruge de eksisterende værktøjer og funktioner til at præsentere data og projekter informativt og bruge dem til kommunikation i teamet. Visio 2021 Standard kan også bruges på enheder med touch-aktivering - enten med en digital pen eller med fingeren.

Visio Standard Edition 2021 er ideel til små og mellemstore virksomheder samt til selvstændige, der ønsker at skabe professionelle visualiseringer på et højt niveau inden for deres arbejdsområde.  Til dette formål indeholder Visio f.eks. flowdiagrammer til repræsentation af tværfunktionelle arbejdsgange, tidsplaner, der viser tidslinjer og kalendere, Gantt- og PERT-diagrammer samt enkle netværksdiagrammer, arkitektoniske grundplaner til kontorplanlægning og en række organisationsdiagrammer, der typisk anvendes til visualisering af forretningsprocesser i virksomheder: inden for områder som markedsføring, brainstorming, til analyse af fejlstrukturer og til revisioner. Der er også mange diagrammer til flere formål at vælge imellem.

Microsoft vil efter al sandsynlighed hæve priserne på nye softwareudgivelser som MS Visio 2021 Standard og mange andre nye programmer, men de vil fortsat kunne købes. Hos Wiresoft kan Visio 2021 Standard allerede nu købes som brugt software i form af en enkelt licens - og til en betydeligt lavere pris end det nye produkt - kontakt blot vores team for yderligere oplysninger og find ud af, hvornår Visio 2021 vil være tilgængelig til download.

I Wiresoft Software-Onlineshop finder du også mange andre Microsoft-programmer som brugt software til en fordelagtig pris, f.eks. også programmer, der er kompatible med Visio 2021 Standard. I den følgende oversigt kan du finde oplysninger om de kendte nyskabelser og optimeringer i den nye MS Visio 2021 Standard Edition samt om de typiske funktioner og egenskaber.

Tidligere kendte innovationer af Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition vil sandsynligvis indeholde nogle nyskabelser og forbedringer. I den forbindelse har Microsoft annonceret følgende:

 • Skrivebordsvisningen er blevet yderligere moderniseret, hvilket kan ses i de opdaterede faner i båndet.
 • Visio 2021 Standard indeholder også opdateringer til de forskellige figurer, skabeloner og stilarter.
 • Visio Standard 2021 skulle også tilbyde omfattende muligheder for forvaltning af informationsrettigheder for at sikre databeskyttelse.
 • Der er nye skabeloner til rådighed til oprettelse af Azure-diagrammer for at hjælpe brugerne med at repræsentere forskellige topologier og konfigurationer.
 • Der forventes også forbedringer af rich media-indholdet her, f.eks. arkivbilleder og ikoner, der kan bruges til Visio-diagrammer.

Få flere oplysninger om MS Visio Standard 2021 Edition - så snart de er kendt - fra en Wiresoft-repræsentant.

Brug det store udvalg af diagrammer i MS Visio 2021 Standard - eller opret dine egne figurer

MS Visio 2021 Standard giver brugerne en omfattende samling af diagramtyper, der kan bruges til at visualisere en lang række forskellige processer og strukturer. For at gøre det lettere at finde de rigtige diagrammer til et bestemt anvendelsesområde er de tematisk inddelt i såkaldte skabeloner, som igen indeholder de enkelte former eller diagramformer. I Standard Edition kan der f.eks. også oprettes enkle netværksdiagrammer med dem. Mange af de figurer, der er tilgængelige i Visio, er kompatible med industristandarder, hvilket betyder, at de indeholder bindende oplysninger og derfor også er tilgængelige for yderligere brug af de oplysninger, de indeholder.

Nem redigering af figurer

Shapes kan derefter suppleres efter behov, f.eks. med din egen tekst - i dette tilfælde kan de enkelte felter enten beskrives direkte, eller data kan importeres direkte, f.eks. ved at linke dem til en Excel-tabelle eller - hvis tilgængelig - en Exchange-database. Import via MS SharePoint eller OneDrive Services er også muligt.

Oprettelse af dine egne figurer

Ud over de former, der er optimeret til repræsentation af specifikke strukturer og processer, tilbyder Visio 2021 også et udvalg af praktiske generelle startdiagrammer, der gør det muligt at komme hurtigt i gang på ofte krævede områder som f.eks. organisationsdiagrammer, også i overensstemmelse med SDL-standarden (Specification and Description Language), og i brainstorming, f.eks. til at oprette flowdiagrammer, arbejdsgange og tidslinjer. Der findes også praktiske tips, som især er nyttige for begyndere.

I Vision 2019 Standard kan brugerne bruge disse generelle og specifikke figurer til at oprette deres egne brugerdefinerede figurer og gemme dem permanent som nye masterfigurer i "Favoritter" til gentagen brug. Derudover kan de figurer, der er indeholdt i Visio 2019 Standard, også tilpasses eller suppleres yderligere grafisk afhængigt af yderligere krav: F.eks. kan enkeltindhold eller komponenter fremhæves stærkere med forskellige værktøjer, og det komplette diagram kan også redigeres. Der er f.eks. værktøjer og muligheder til rådighed: Tekstens formatering og farve kan ændres og roteres, og tykkelse, stil og farve på diagramlinjer kan også ændres. Desuden er der en palet af fyldfarver, gradienter, transparenter og mønstre samt skygge-, luminescens-, reflektions- og 3D-effekter til at fremhæve bestemte områder, hvilket kan være nyttigt for forståelsen af præsentationer og rapporter.

Kort introduktion til diagramtyperne i MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard indeholder igen tilføjelser til nogle typer diagrammer, hvilket udvider anvendelsesmulighederne yderligere. De hyppigst anvendte former omfatter de diagrammer, der beskriver processer:

 • Flowcharts - disse kan bruges til at visualisere de enkelte faser af processer i projekter samt tekniske procedurer; de omfatter også swimlane-diagrammer, som kan bruges til at tildele individuelle arbejdstrin til forskellige teams.
 • Tværfunktionelle flowdiagrammer er et særligt tilfælde; typiske former er IDEF0-diagrammer, som bruges til at modellere system- og virksomhedsbeslutninger, eller BPMN-diagrammer, som bruges inden for forretningsinformatik og processtyring.
 • Procesflowdiagrammer bruges oftest til at repræsentere kemiske og industrielle processer, og de tager også hensyn til det udstyr, der anvendes i processen.
 • Forretningsprocesdiagrammer kan illustrere mange operationelle processer - selv af kompleks karakter.
 • Tidslinjediagrammer dokumenterer rækkefølgen af udviklingen, f.eks. i forretningsprocesser.

Visio Standard 2021 indeholder desuden følgende diagramtyper:

 • Organisationsdiagrammer tydeliggør organisationers strukturer samt hierarkier og afhængigheder.
 • Sekvensdiagrammer visualiserer de deltagende aktører eller objekter i visse interaktioner samt de respektive begivenheder.
 • Aktivitetsdiagrammer beskriver aktørers handlinger eller metoder.
 • Tilstandsdiagrammer illustrerer den rækkefølge af faser, som et objekt gennemløber, f.eks. produktets livscyklus.
 • Case- eller use case-diagrammer beskriver de enkelte faser i udviklingsprojekter.
 • Kommunikationsdiagrammer illustrerer interaktioner mellem elementer i et system.
 • 3D-stavediagrammer kan vise salg, overskudsvækst eller andre KPI'er.
 • Etageplaner og bygningsplaner som en variant heraf visualiserer struktureringen af arkitektoniske rum og etageplaner; de viser også infrastrukturer, f.eks. tekniske beskrivelser af kredsløb (også i overensstemmelse med IEEE-kravene), installationer, rørledninger og systemer, som også er nødvendige for planlægning af rum.
 • IT-diagrammer illustrerer netværk af processer, funktioner og roller, f.eks. i Active Directorys, men også af databaser; ITIL-diagrammer (Information Technology Infrastructure Library) hører også under denne kategori.

Hardwarekrav til Microsoft Visio 2021 Standard

MS Visio 2021 Standard Edition forventes at være tilgængelig i både en 32-bit og en 64-bit version og kan kun bruges sammen med Windows 10 eller 11 og Windows Server 2019. Du kan få de seneste oplysninger ved at kontakte Wiresoft-teamet direkte - via e-mail, telefon eller chat. Du kan finde nærmere oplysninger om de enkelte minimumskrav i den følgende oversigt:

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Processor: 1,6 GHz, dual core
 • Hukommelse: 4 GB RAM (64-bit) eller 2 GB RAM (32-bit)
 • Plads på harddisken: 4,0 GB
 • Display/skærmopløsning: 1.280 x 768
 • Grafik: DirectX 10-grafikkort til at accelerere grafikhardwaren
 • Det forventes, at brugen af funktioner til cloud-baseret brug af Visio-filer igen vil kræve en Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- eller SharePoint Services-konto

Køb Microsoft Visio 2021 Standard som brugt software i Wiresoft Software Shop

Den nuværende MS Visio Standard 2021 Edition tilbydes allerede i Wiresoft Software Shop som en brugt enkeltlicens - den kan downloades efter den officielle udgivelsesdato. Som brugt software er prisen lavere end prisen på tilsvarende ny Visio Standard 2021-software. Hos Wiresoft får du følgende fordele ved at købe brugt software:

 • Når du køber Microsoft Visio 2021 Standard i Wiresoft Shop, får du en original enkeltlicens, som tidligere er købt af en europæisk virksomhed og solgt til Wiresoft. Ved videresalg markeres den tilbudte MS Visio 2021 Standard-licens som brugt, uden at "brugt" indebærer nogen begrænsninger i Visio-softwarens funktionalitet eller betyder, at licensen allerede er blevet brugt.
 • Det tilbudte MS Visio 2021 Standard-program samt alle andre brugte Microsoft-licenser, som Wiresoft tilbyder til salg, er hverken begrænsede anvendelige eller tidsbegrænsede testversioner eller indeholder en aktiveret licensnøgle, men er et softwareprodukt, der efter købet kun er godkendt til dig selv.
 • Hvis den første køber allerede havde installeret og aktiveret den pågældende MS Visio 2021 Standard-software, blev dette slettet igen, da den blev solgt til Wiresoft, så den tilsvarende softwarelicens er 100 % frit tilgængelig igen.
 • Alle brugte licenser købt af Wiresoft og udbudt til videresalg, som f.eks. denne MS Visio Standard 2021-software, blev også kontrolleret af os for deres fulde brugbarhed inden salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af brugt Microsoft Visio 2021 Standard-software er den gældende lovgivning, som tillader salg og køb samt brug af brugt software.
 • Når du har gennemført købet, er dit MS Visio 2021 Standard-program direkte tilgængeligt for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Når du køber en brugt licens som Standard Edition af Visio 2021 med Wiresoft, kan du være sikker på, at du altid køber og bruger et lovligt og originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om dit køb af Microsoft Visio 2021 Standard som brugt software eller enhver anden udgave af MS Visio 2021 samt ældre MS Visio-versioner eller anden Microsoft-software, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier