Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10144
  • D48-01257
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
459,90 Kr. * 509,90 Kr. * (9,81% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 til Mac er den nyeste version af den klassiske tekstbehandlingssoftware fra , som også er meget udbredt på Apple-computere. Det alsidige program tilbyder mange intuitivt anvendelige funktioner og værktøjer, der går langt videre end blot oprettelse og redigering af tekstdokumenter: Den suppleres af en lang række muligheder for en klar strukturering og informativ illustration ved hjælp af grafik og tabeller. Det gør til Mac ikke kun velegnet til forretningskorrespondance, men også til design af professionelt skrevne rapporter og essays samt afhandlinger og afhandlinger for elever og studerende samt flyers, brochurer og visitkort. -dokumenterne kan gemmes direkte i programmet som PDF-filer til udskrivning. for Mac kan også genkende andre filformater, som derefter kan viderebehandles med programmet Microsoft Office Word Word Word 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 til Mac enkeltstående program

Word 2019 til Mac er den nyeste version af Microsofts klassiske tekstbehandlingsprogram, som også er meget udbredt på Apple-computere. Det alsidige program Office tilbyder mange intuitivt anvendelige funktioner og værktøjer, der går langt videre end blot oprettelse og redigering af tekstdokumenter: Den suppleres af en lang række muligheder for en klar strukturering og informativ illustration ved hjælp af grafik og tabeller. Dette gør Word til Mac ikke kun velegnet til forretningskorrespondance, men også til design af professionelt skrevne rapporter og essays, afhandlinger og studenterarbejder samt flyers, brochurer og visitkort. Word-dokumenter kan gemmes direkte i programmet som PDF-filer til udskrivning. Word til Mac kan også genkende andre filformater, som kan redigeres yderligere med Word.

Word til Mac gør det nemt at oprette tekstdokumenter af enhver art ved at tilbyde en lang række typiske, almindeligt anvendte stilarter samt yderligere muligheder for bl.a. typografi og layout, så du hurtigt og effektivt kan oprette læsbar tekst. Intelligente værktøjer som stavekontrollen og mange muligheder for automatisk korrektur - herunder en brugerdefinerbar ordbog - gør det nemt at skrive breve, essays, papirer og andre dokumenter, der overholder stavereglerne.

Alle tekster, der oprettes i Word for Mac, kan markeres til at blive stillet til rådighed for andre medarbejdere, f.eks. ved at indsætte vandmærker, og dermed beskyttes mod kopiering.

MS Word 2019 til Mac indeholder, ud over disse gennemprøvede funktioner fra tidligere Word-versioner, naturligvis en lang række nye, lige så praktiske funktioner, der gør ikke kun skrivning og redigering, men også fokuseret læsning endnu nemmere og mere effektiv end tidligere. Ud over det nydesignede bånd omfatter disse nye visningsmuligheder, der gør det hurtigere at søge efter bestemte sætninger eller afsnit i længere tekstfiler, samt mørk tilstand, der er mere behagelig for øjnene, når man arbejder ved skærmen i længere tid, og andre læringsværktøjer, der gør det lettere at læse, og ikke kun for studerende og elever. Den forbedrede understøttelse af tilgængelighed optimerer også teksterne for læsere, der har sværere ved at forstå indholdet.

Den nye frihåndsfunktion gør det også nemt at tegne skitser og diagrammer i hånden og indsætte dem direkte i et dokument.

Hos Wiresoft Onlineshop kan du få den nyeste Word-version 2019 til Mac, og naturligvis også dens forgængere samt andre Office-programmer til Mac som individuelle programmer til særlig lave priser.

Detaljeret oversigt over alle nye funktioner i Word 2019 til Mac

Ikke kun Mac-brugere, der allerede kender Word, vil sætte pris på de nye funktioner i 2019-versionen, men også nybegyndere vil drage fordel af de alsidige muligheder, der tilbydes ved professionel, effektiv oprettelse og læsning af tekster med dette Office-program. Især funktionerne til fokuseret redigering samt de integrerede værktøjer til oversættelse hjælper også fagfolk til at fokusere endnu bedre uden at skulle åbne et andet program, alt er muligt Word-internt. Dette omfatter også den førnævnte tilgængelige dokumentforfatning samt inddragelse af komplekse matematiske formler via LaTeX-understøttelse. De vigtigste funktioner i Word 2019 til Mac i detaljer:

Endnu bedre overskuelighed gennem valget af forskellige visningsmuligheder

Brugere, der allerede er bekendt med Word til Mac, vil straks genkende de visuelle nyskabelser i det nye Word 2019 til Mac: Den båndbrugergrænseflade, som du allerede kender fra Word til Mac 2016, er her blevet kombineret med det moderne, Windows-typiske fliseudseende. Som noget nyt er de mest anvendte elementer og funktioner placeret mere tydeligt, så de er endnu lettere at finde.

Word 2019 til Mac giver også mulighed for fortsat at bruge det normale båndudseende, så grænsefladen også kan omdesignes. Og specielt til brug af Word på enheder med touch-skærme, f.eks. tablets og smartphones, er touch-følsomheden blevet forbedret for pen-input.

De nye temaer Hvid, Mørkegrå og Sort er også tilgængelige i Word 2019 til Mac, og disse mere diskrete baggrunde understøtter også fokuseret tekstskrivning og læsning. Sort giver den stærkeste kontrast i denne henseende.

Indbyggede læringsværktøjer giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt med tekst

Professionelle brugere vil også sætte pris på de indbyggede læringsværktøjer i Word 2019 til Mac. De er oprindeligt udviklet til studerende for at hjælpe dem med at forstå tekster hurtigere, men de hjælper også brugere, der regelmæssigt bruger Word på kontoret. Med læringsværktøjerne kan du f.eks. justere kolonnebredden og tekstafstanden, men også farverne, den klarere visning af teksten lindrer øjnene.

Med værktøjet "Linjefokus" kan læseområdet begrænses til en, tre eller fem linjer, og hvis du ønsker at få en tekst læst højt, fremhæves de passager, du er i gang med at læse, samtidig. Det gør det nemt at følge med i, hvad du hører i teksten, forbedrer din koncentration og gør dig mindre distraheret.

Den "fokustilstand", der allerede er kendt fra ældre Word-versioner, opfylder også en lignende opgave ved at skjule alle værktøjslinjer, så dokumentet bliver mere overskueligt.

Cue Audio-funktionen giver dig også lydfeedback, når den er aktiveret. Den ledsager dig, mens du skriver, med forskellige lydeffekter, der giver lydsignaler, hvis du ændrer visse indstillinger, men også som bekræftelse af en handling, du har udført, f.eks. når du sletter eller indsætter indhold.

Når du redigerer mere omfattende tekstdokumenter, kan det hurtigt blive forvirrende at søge efter individuelle passager eller specifikke afsnit. I Word 2019 til Mac er der ud over den sædvanlige vertikale visning af et Word-dokument, hvor alle siderne rulles igennem fra top til bund, den nye visning "Side for side", så du kan bladre i Word-dokumentet som i en bog. Og for tekster af mellemlang længde, men med et stort antal sider, giver funktionen "Miniaturer", som også er ny, hurtig orientering: Når den er aktiveret, vises siderne småt i en oversigt, så det er lettere at finde de steder, du leder efter.

Optimeret tilgængelighed gennem lettere understøttelse af fejlkorrektion

I Word 2019 til Mac er der ud over de allerede inkluderede og forbedrede funktioner også nye værktøjer, der optimerer teksten, så den bliver tilgængelig for brugere med begrænsede læse- og forståelsesevner. Den aktiverede understøttende fejlrettelse foreslår forbedringer ved at klikke på menupunktet "Review", som du nemt kan acceptere med et enkelt klik. Integrerede er desuden også internationalt gyldige standarder tilbage, som blev indført for sådanne læsere med handicap for at gøre det lettere at forstå teksten.

Integreret oversættelsesfunktion med Translator

Mens Word-brugere tidligere skulle forlade Word-programmet, når de skrev eller læste fremmedord eller en hel tekstpassage på et andet sprog, og ringe til et websted via browseren for at få oversættelsen der, er dette nu ikke længere nødvendigt i Word 2019 til Mac: Du skal blot vælge den pågældende tekst med cursoren og aktivere den integrerede oversættelsesfunktion med automatisk sproggenkendelse. Microsoft Translator Word 2019 til Mac indeholder over 60 sprog, og 11 sprog kan oversættes i processen.

Freehand-værktøj til at tegne diagrammer spontant

Det, der er muligt på touchpads eller smartphones, er nu tilgængeligt i Word 2019 til Mac - med det nye værktøj Freehand Drawing. For at bruge frihåndsværktøjet behøver brugerne ikke en pen eller touch-interface, de kan også bruge det med computermusen til spontant at markere tekst eller skabe skitser og formler, som derefter også kan redigeres, flyttes eller kopieres yderligere.

Til frihåndsværktøjet i Word 2019 til Mac tilbyder Microsoft flere digitale penne på én gang, herunder en blyant til at tegne med, en stylus til at skrive med og en markør til at markere med. Værktøjerne fås i forskellige pennebredder samt 16 ensfarvede farver og 8 effekter som regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv og andre effekter, som du kan vælge imellem.

Indsæt og rediger skalerbar vektorgrafik

Word 2019 til Mac indeholder et omfattende bibliotek med gratis ikoner, piktogrammer, symboler osv., herunder 3D-billeder til illustration af præsentationer og arbejdsark. De skalerbare vektorgrafikfiler, også kaldet SVG-filer (Scalable Vector Graphics), er særligt interessante, fordi de kan ændres i størrelse, drejes 360° eller endda farvelægges uden tab af billedkvalitet.

Brug af LaTeX i Word 2019 til Mac til at oprette komplekse formler

Word's indbyggede formeleditor er et alsidigt værktøj, men den når sine grænser, når det gælder om at gengive de mere komplekse formler, der ofte findes i videnskabelige tekster. Det nye Word 2019 til Mac understøtter nu LaTeX, det internationale Standard til at skabe professionelle omfattende formler, som kan konverteres med det.

Systemkrav til brug af Microsoft Word 2019 på Mac

Specifikationerne nedenfor er kravene for at installere og køre Word 2019til Mac på en Apple-enhed.

  • Operativsystem: en gyldig version af et af de tre aktuelle macOS-operativsystemer
  • Processor: Intel
  • Hukommelse: mindst 4 GB
  • Harddisk: mindst 3 GB ledig plads
  • Grafikkort: 1.280 x 800 pixels

Køb Word 2019 til Mac som et selvstændigt program fra Wiresoft på Office

MS Word til Mac er en integreret del af en Microsoft Office-pakke til macOS. Hos Wiresoft kan du i modsætning til mange andre softwareudbydere også købe Word 2019 til Mac i onlinebutikken som et selvstændigt program i stedet for kun som en del af den tilsvarende Office suite 2019. Word-programmet til Mac, som vi tilbyder, er en købsversion, hvilket betyder, at du ikke indgår en abonnementsforpligtelse, der binder dig til betalte opdateringer. Med Word 2019 til Mac som et selvstændigt program behøver du heller ikke at overholde nogen tidsbegrænsning i brugen af det. Når du køber Word 2019 til Mac hos Wiresoft, sparer du derfor også penge i det lange løb. Især for selvstændige og små virksomheder med få ansatte, som ikke ønsker at bruge de andre programmer i Office-pakken, er køb af Word 2019 til Mac som et selvstændigt program en særlig billig måde at bruge det klassiske tekstbehandlingsprogram professionelt eller privat på. Denne enkeltbrugerlicens er identisk med Word-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2019 til Mac.

Ikke kun Word 2019 til Mac, men også alle andre Microsoft softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop til macOS, er altid originale Microsoft fuldversioner til en enkelt bruger. De kommer normalt fra volumenlicenser eller er måske allerede blevet brugt. Det er dog ikke til ulempe for dig: Som en anerkendt softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner af Microsoft-software, der er gyldige i en begrænset periode eller kan bruges på en begrænset måde.

Derfor har du garanti for, at alle softwareprodukter, der er købt hos Wiresoft, er fuldt ud og lovligt anvendelige for dig efter købet, også sådanne "brugte" programmer, da de blev afinstalleret eller slettet af den første køber samtidig med salget til Wiresoft og dermed er 100% anvendelige igen. Af sikkerhedshensyn er alle disse licensprodukter grundigt testet af Wiresoft for deres faktiske anvendelighed før videresalg.

Du kan også få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat, hvis du har yderligere spørgsmål om køb af Word 2019 til Mac eller anden software fra Office.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier