Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10148
 • D47-00916
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
459,90 Kr. * 509,90 Kr. * (9,81% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Når det drejer sig om at præsentere indhold på en overbevisende og levende måde, er Microsoft PowerPoint stadig det klassiske softwareprogram til dette formål. Med de mange forskellige designmuligheder og støttefunktioner er det muligt at skabe informative slides, der tiltrækker opmærksomhed med dynamiske overgange og animationer. Med PowerPoint for Mac 2019 kan du nu købe den nyeste version af den gennemprøvede og testede Office-software til macOS-operativsystemer på Wiresoft. Ikke kun professionelle og erfarne brugere, men også nybegyndere og brugere, der ikke er fortrolige med Windows, støttes af de integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer på arbejde, skole og universitet ved at forberede emner og indhold på dias og samle dem til en levende præsentation, der også er informativ og imponerende som en professionel videopræsentation. Muligheden for at være opmærksom på tilgængelighed under udarbejdelsen udvider også kredsen af personer, der kan nås ved hjælp af PowerPoint 2019 for Mac .

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint til Mac 2019 som et selvstændigt program Office

Når det drejer sig om at præsentere indhold i form af en præsentation på en overbevisende og levende måde, er Microsoft PowerPoint stadig det klassiske softwareprogram til at gøre det. Med de mange designmuligheder og understøttende funktioner kan du skabe informative dias, der fanger opmærksomheden med dynamiske overgange og animationer.

Med PowerPoint for Mac 2019 kan du nu købe den nyeste version af den gennemprøvede Office-software til macOS-operativsystemer hos Wiresoft. Ikke kun professionelle eller erfarne, men også begyndere og ikke Windows-affine brugere støttes af de integrerede, intuitivt anvendelige værktøjer på arbejdet såvel som i skolen og studiet til at forberede emner og indhold på dias og samle dem i et levende foredrag, som også fungerer som en professionel videopræsentation informativ og imponerende på samme tid. Muligheden for at være opmærksom på tilgængelighed under oprettelsen udvider også kredsen af personer, som kan nås med PowerPoint 2019 til Mac.

Brugergrænsefladen i Microsoft PowerPoint til Mac 2019 er blevet fornyet i processen, hvilket gør den endnu mere brugervenlig; det giver nye brugere mulighed for hurtigt at komme i gang med programmet. De understøttes også af en bred vifte af skabeloner og designmuligheder, som giver dig mulighed for at skabe præsentationsdias med et tilpasset udseende.

PowerPoint til Mac 2019 understøtter desuden touch-optimeret brug - dette gælder både for tablets og almindelig brug af digitale penne - især det nye frihåndstegningsværktøj har en bred vifte af effekter og former, så du selv kan lave professionelle skitser i farten.

PowerPoint for Mac 2019 er kun tilgængelig som en integreret del af den tilsvarende Office-version hos almindelige leverandører, men du kan også købe softwaren separat i Wiresofts onlineshop - og til en uovertruffen pris! Vær opmærksom på de systemkrav, der er anført nedenfor, for at du kan bruge alle funktioner. Hos Wiresoft kan du ikke kun få PowerPoint for Mac 2019, men også de tidligere versioner til en lav pris som enkeltbrugerversion samt andre programmer på Office. Alle de vigtige nye funktioner i PowerPoint til Mac 2019 er beskrevet i følgende detaljerede oversigt.

Oversigt over de nye PowerPoint-funktioner i Mac 2019-versionen

PowerPoint til Mac 2019 indeholder mange justeringer og forbedringer af de eksisterende værktøjers funktionssæt samt mange nye funktioner. Særligt bemærkelsesværdigt er Morph-funktionen, tilføjelsen af SVG- og 3D-grafik og endnu bedre understøttelse af at skabe tilgængelige præsentationer.

Specifikke PowerPoint-funktioner i 2019 Mac-versionen

Microsoft har inkluderet en række nye funktioner i PowerPoint til Mac 2019, som gør præsentationernes flow mere spændende og varieret - især morphing og forbedret videooptagelse:

 • Funktionen Morph giver helt nye muligheder for animationer. Den skaber problemfri overgange mellem de enkelte dias ved at animere individuelle objekter som f.eks. figurer, billeder, SmartArt- og WordArt-grafik samt tekst - kun diagrammer er udelukket. For at gøre dette skal to dias have mindst ét objekt til fælles for at skabe en morph-overgang, som der er forskellige effekter til rådighed.
 • Når du optager en præsentation, er det nu muligt at optage ikke kun video- og lydkommentarer, men også bevægelser til digital frihåndsindtastning: Alle elementer - f.eks. kommentarer og animationer, men også pointerbevægelser og visningens varighed - gemmes i selve præsentationen. Dette forvandler præsentationen til en video, der kan ses i PowerPoint.
 • Ved at integrere en online video kan et dias få mere dynamik. Det er muligt at afspille videoen uden at forlade PowerPoint-appen. Denne funktion er tilgængelig fra og med macOS version 10.13.4 (High Sierra).

Nye, skalerbare diagrammer og 3D-modeller

Porteføljen af diagrammer og modeller til PowerPoint-diasdesign er også blevet udvidet i PowerPoint til Mac 2019 med et helt nyt sæt diagrammer, herunder tredimensionelle modeller, der giver endnu flere muligheder, når du illustrerer præsentationer:

 • Alle tilgængelige 3D-modeller kan frit drejes 360° og også skaleres uden tab.
 • Ved at bruge den nye morph-funktion kan disse 3D-modeller også animeres.
 • Brugerne kan også oprette deres eget tredimensionelle indhold og indsætte det i et PowerPoint-dias.
 • Ny er også SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - skalerbare vektorgrafikfiler, der ligesom 3D-modellerne har den fordel, at de kan forstørres eller formindskes efter behag - uden tab af billedkvalitet - men også kan roteres frit og redigeres med farvefiltre.
 • Den nye type tragtdiagram er især god til at vise procesfaser tydeligt.

Fælles funktioner i PowerPoint til Mac 2019

Ud over de nye værktøjer og funktioner, der er nævnt ovenfor, har PowerPoint til Mac 2019 også mange andre nye funktioner og forbedringer. Disse omfatter især støtte til frihåndstegning og støtte til at skabe tilgængelige præsentationsdokumenter.

Nye muligheder for skrivebordsvisning i PowerPoint til Mac 2019

Det typiske design Windows Office er blevet tilpasset i PowerPoint til Mac 2019. De nye visningsmuligheder kan også deaktiveres valgfrit:

 • Det båndlook, der er typisk for alle Office-programmer, er i PowerPoint til Mac 2019 blevet kombineret med det Windows flise-look, der kendetegner Windows 10-operativsystemet.
 • Hyppigt anvendte funktioner og egenskaber er nu mere fremhævet, hvilket skulle gøre dem lettere at finde.
 • Faner kan også arrangeres efter dine egne behov, ligesom båndet kan skjules helt; funktionerne vil så være tilgængelige fra menulinjen øverst.
 • PowerPoint til Mac 2019 indeholder nu også temaer, der erstatter de ellers typiske vinduesfarver (rød) for programmet med akromatiske toner. Det hjælper koncentrationen, især når du læser indholdet af et dias. Visningen hvid er dermed meget lys, mens mørkegrå og sort med Dark mode giver en særlig reduceret, kontraststærk programvisning.

Praktisk frihåndsværktøj og nye kuglepenne

PowerPoint til Mac 2019 har nu et praktisk frihåndsværktøj, der kan bruges til at tegne formler eller diagrammer og grafer med det samme og indsætte dem i et dias. Værktøjet kan ikke kun bruges med en pen eller, i tilfælde af touch, med en finger, men også med en computermus. Desuden er der en række farvede kuglepenne til rådighed til at fremhæve tekstpassager i farver, som det længe har været kendt fra Word. Værktøjet til frihåndstegning i PowerPoint til Mac 2019 tilbyder især følgende funktioner og effekter:

 • Til at tegne og skrive samt fremhæve detaljer findes der et bredt udvalg af digitale penne med forskellige styrker og farver til dette formål: en pen til normal notatskrivning, en blyant, som kan bruges til at tegne skitser og grafik, og den klassiske highlighter til at understrege ord eller tekstpassager i farver. Programmet indeholder også penne med metallic- og andre grafiske effekter, herunder galakse- og regnbueeffekter, sølv og guld, lava og hav.
 • Beskæringsfunktionen til fjernelse af distraherende baggrund er blevet væsentligt forbedret i PowerPoint til Mac 2019: Nu registrerer og vælger programmet automatisk baggrundsområdet. Den indbyggede stylus kan bruges til at korrigere markeringen, enten ved at tilføje eller fjerne dele med den.
 • Beskæringsfunktionen kan også bruges til at vælge bestemte områder af en tabel, der skal bruges som grafik til et dias.

Oprettelse af tilgængelige præsentationer i PowerPoint til Mac 2019

Mulighederne for at gøre dias i PowerPoint lettere at læse og forstå for seere med synshandicap er ikke kun blevet forbedret i Mac-versionen 2019, men der er også tilføjet nye funktioner:

 • Supportive Fejlkorrektion i PowerPoint til Mac 2019 giver forslag til forbedringer, mens du arbejder, delvis baseret på de internationale standarder, der gælder her. Disse kan nemt accepteres direkte med et enkelt klik, og programmet anvender dem automatisk på et område.
 • Fejlkorrektionsværktøjet tilføjer også manglende alternativ tekst til billeder og grafik og korrigerer utilstrækkelig farvekontrast. "Gråskala"-visningen simulerer levende den opfattelse, som en farveblind person har.
 • De foruddefinerede tilgængelige diasskabeloner, der er integreret i PowerPoint til Mac 2019, indeholder allerede passende diastitler, herunder overskriftsstrukturen.
 • AI-funktionen QuickStarter er en praktisk starthjælp til at skabe en præsentation: Den støtter først brugerne med den tematiske research. Når du indtaster et emne, viser QuickStarter en liste over passende underemner og foreslår også et passende diasæt til hvert emne. På baggrund af resultaterne af søgningen i Bing opretter værktøjet slides med det tilsvarende indhold og deres struktur. De ønskede slides kan derefter vælges ved at klikke på dem. Til sidst skal du blot tilføje et passende udseende, herunder baggrundsgrafik, og så er grundlaget for præsentationen klar på blot få minutter.

Forbedret online samarbejde om et PowerPoint-dokument

Hvis flere personer ønsker at arbejde på en PowerPoint-præsentation, er det også muligt på en Mac. Forudsætningen for dette er, at du bruger en af de to Microsoft cloud-tjenester OneDrive eller SharePoint. Først offentliggøres der en kopi af præsentationen, som derefter redigeres af de respektive inviterede medarbejdere. Når alle involverede personer har tilføjet deres ændringer eller kommentarer, sammenlægges originalen og kopien/kopierne igen, hvorved forskellene kan vises og om nødvendigt også annulleres.

Systemkrav til brug af Microsoft PowerPoint 2019 på en Mac

Oplysningerne nedenfor viser minimumskravene for at installere og køre PowerPoint til Mac 2019 på en Apple-enhed.

Bemærk venligst, at du skal have mindst macOS version 10.13.4 (High Sierra) installeret for at kunne bruge nogle af softwarens funktioner.

 • Operativsystem: en version af et af de tre nuværende macOS-operativsystemer
 • iPad og iPhone: mindst iOS 8.0 eller højere
 • Processor: Intel
 • RAM: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 3 GB ledig plads
 • Grafikkort: mindst 1.280 x 800 pixels

Køb PowerPoint til Mac 2019 som et enkelt program i Office Suite hos Wiresoft til en særlig pris

MS PowerPoint 2019 til Mac er en typisk del af den tilsvarende Microsoft Office-suite til Mac og er normalt ikke tilgængelig alene i almindelige softwareforretninger. Hos Wiresoft kan du også købe PowerPoint for Mac 2019-programmet alene!

Dine fordele: Den købsversion af PowerPoint, som Wiresoft tilbyder, er en enkeltbrugerlicens, som ikke forpligter dig til et længerevarende og dyrt abonnement med opdateringer, og som heller ikke betyder nogen begrænsninger på funktionerne. Derfor er det dobbelt værd at købe PowerPoint til Mac 2019 som et enkelt program fra Wiresoft, især hvis du ikke har brug for de andre programmer på Office.

Dit køb af software hos Wiresoft er altid billigt og sikkert på samme tid! Den PowerPoint til Mac 2019 enkeltbrugerlicens, som du køber her, kommer enten fra en større volumenlicens til virksomheder eller er en brugt softwarelicens - derfor er den specielle prisfordel! Med hensyn til funktionalitet er den tilbudte software identisk med det tilsvarende PowerPoint-program, som også er en del af Office Suite for Mac 2019. Således kan især mindre virksomheder og individuelle brugere som f.eks. freelancere eller privatpersoner drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint til Mac 2019-versionen og spare penge.

Alle Microsoft-programmer, der tilbydes af Wiresoft, er også blevet testet for deres faktiske, fejlfrie anvendelighed - så de kan downloades straks efter dit køb og er også ubegrænset i tid og brug.

Du kan altid være sikker på, at hverken du eller vi befinder os i en juridisk uklar situation, når du køber eller sælger brugt software! Fordi handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt i EU.

I Wiresofts softwarebutik kan du købe PowerPoint til Mac i både den nuværende og ældre versioner og alle andre Office-programmer enkeltvis, samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint til Mac 2019 eller andre Office programmer, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier