Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10025
 • D87-05962
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
551,90 Kr. * 611,90 Kr. * (9,81% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visio Professional 2013 er den mest omfattende udgave af denne Microsoft-programversion af Visio. Den indeholder ikke kun betydeligt flere skabeloner til professionel oprettelse af diagrammer, men har også eksklusive funktioner, der gør anvendelsen lettere og enklere: Med Visio Professional 2013 kan visse diagramtyper f.eks. linkes til Excel-tabeller, og data kan importeres direkte i figurer; desuden er ofte anvendte byggesten i diagrammer endnu mere direkte tilgængelige via Quick Shapes.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - køb Microsoft-programmet til diverse visualiseringer som brugt software

Visio Professional 2013 er den mest omfattende udgave af denne Microsoft-programversion af Visio; den indeholder ikke kun betydeligt flere skabeloner til professionel oprettelse af diagrammer, men har også eksklusive funktioner, der gør programmet nemmere og enklere: Visio Professional 2013 kan f.eks. knytte visse diagramtyper til Excel-tabeller, og data kan importeres direkte til figurer; desuden er ofte anvendte diagrammernes byggeklodser endnu mere direkte tilgængelige via Quick Shapes.

Med Visio Professional 2013 kan brugerne oprette grafiske repræsentationer inden for meget forskellige områder i få trin, herunder ikke kun forretningsstrukturer og -processer, men også tekniske processer og procedurer samt planer og videnskabelige repræsentationer. Visio 2013 Professional Edition bruges bedst, når der er behov for at illustrere og forklare komplekse emner og organisationer gennem en grafisk repræsentation.

Alle diagramtyper, der er tilgængelige i Visio 2013, er overskueligt arrangeret i tematisk grupperede skabeloner for de enkelte anvendelsesområder og kan suppleres med de respektive tildelte figurer via drag & drop samt udfyldes med tekst eller redigeres visuelt.

Brugere af Office-programmer vil også hurtigt finde rundt i Visio 2013 Professional, da programmets desktop-grænseflade er struktureret på samme måde, og de integrerede værktøjer kan bruges lige så intuitivt her, så diagrammer nemt kan tilpasses og redigeres.

Til hvilke brugergrupper er Visio 2013 Professional-udgaven beregnet til?

Professional-udgaven af MS Visio 2013 tilbyder et maksimum af funktioner og diagramtyper, så der kan oprettes sofistikerede visualiseringer til de mest forskellige anvendelsesområder - på et professionelt niveau, hvilket især er nødvendigt i store virksomheder og organisationer.

En stor fordel ved Visio 2013 Professional såvel som de andre udgaver er den store kompatibilitet med andre Microsoft-programmer: Med hensyn til operativsystemer spænder den fra Windows 7 til Windows 10. Visio 2013 Professional er derfor særligt attraktiv for de brugere, der endnu ikke har skiftet til et nyere operativsystem eller undgår dette skridt, så brugen af Visio-softwaren i 2013-versionen er også mulig uden en opdatering, hvis det er nødvendigt.

Denne professionelle udgave af Microsoft Visio 2013 tilbydes i Wiresofts softwarebutik som en enkelt licens i købsversionen - det er brugt software, der opstår, når en volumenlicens opløses. Brugte softwarelicenser fra Wiresoft har en betydeligt lavere pris end ny software, hvilket gør dem til en overkommelig måde for mange brugergrupper at bruge Microsoft-software som Visio 2013 på.

Derudover kan købere også finde mange andre Microsoft-programmer i Wiresoft Software Online Shop, f.eks. Windows operativsystemer i versioner, der er kompatible med Visio 2013 - som billige brugte software-enkellicenser. I følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner og værktøjer i Visio 2013 Professional Edition.

Eksklusive funktioner og egenskaber i Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional har et meget større udvalg af diagramskabeloner samt særligt praktiske funktioner, der gør det endnu hurtigere og nemmere at oprette og udfylde diagrammer:

Quick Shapes til ofte anvendte figurer

Quick-Shape-funktionen fremskynder oprettelsen af diagrammer og tilbyder dermed praktisk støtte, især for de brugere, der ofte arbejder med Visio 2013 Professional. Med Quick-Shape kan de ændre rækkefølgen af figurer i en skabelon og trække dem til en bestemt position, f.eks. sætte de mest brugte figurer øverst på listen over figurer, så de er tilgængelige med det samme. Disse kan også vises ved hjælp af miniværktøjslinjen for figurer ved hjælp af markøren og funktionen Auto Connect.

Import af data fra eksterne kilder til figurer

Funktionen til at importere data fra en ekstern kilde til en eller flere figurer er en eksklusiv funktion i Professional Edition af Visio 2013. Da den mest almindelige eksterne datakilde er Excel, er der en hurtig importfunktion til rådighed til dette formål. I denne proces knyttes en række til de respektive data eller tilknyttes en bestemt form. Efter dataimporten kan der anvendes såkaldt datagrafik på denne form, f.eks. farvede etiketter for bestemte værdier eller også etiketter. Disse kan ændres, flyttes eller de importerede data, der er indeholdt i dem, kan også opdateres.

Alternativt er brugerdefineret import fra en datakilde også mulig. De importerede data kan vises i Visio 2013 Professional i et separat vindue "Eksterne data".

Brug en række skabeloner i Visio Professional 2013, og tilpas dem yderligere med figurer

Visio Professional 2013-udgaven tilbyder det største udvalg af Standard- og specielle diagrammer, der er velegnede til at visualisere strukturer og processer samt planer inden for de fleste forretningsområder. Disse omfatter de mange forskellige typer flowdiagrammer, som kan bruges til at repræsentere ikke kun tekniske processer og procedurer - dataflowdiagrammer til systemrepræsentationer, procesflowdiagrammer til kemisk teknik - men også typiske forretningsområder som f.eks. workflow- og forretningsprocesmodelleringsdiagrammer.

Der er også mange diagrammer i henhold til UML-Standard (Unified Modeling Language), som hovedsagelig anvendes inden for softwareudvikling, med klasse- og komponentdiagrammer for systemstrukturer og komponenter, implementerings- og sekvensdiagrammer for runtime-systemer og deres elementer, samt database notation, use case og kommunikationsdiagrammer osv.

Alle skabeloner, der er tilgængelige i Visio Professional 2013, kan redigeres ved hjælp af de respektive Standard figurer samt selvskabte figurer, og de resulterende diagrammer kan gemmes tilbage som skabeloner.

Flere nye funktioner og forbedringer i Visio Professional 2013

En stor fordel ved Microsoft Visio 2013 Professional er den visuelle orientering i forhold til Office-programmerne, hvilket gør skrivebordsvisningen umiddelbart velkendt for brugerne. Ud over de allerede nævnte professionelle funktioner tilbyder Visio 2013 yderligere innovationer i forhold til den tidligere version:

 • Optimerede diagramskabeloner: Visio 2013-skabelonerne til databasediagrammer og organisationsdiagrammer samt til Unified Modeling Language og til forretningsprocesmodellering er blevet suppleret eller forbedret i denne version, bl.a. i Standard-Shapes og visningen af tidsaksen.
 • Ny formatering: De diagrammer, der oprettes i Microsoft Visio Professional 2013, kan nu også forsynes med nye effekter som 3D, farveforløb eller skygger.
 • Træk-og-slip-funktion: Ved hjælp af træk-og-slip-funktionen kan Visio 2013 Professional bruges intuitivt til at importere data til diagrammer eller til at indsætte diagrammer, der er oprettet i Visio 2013, tilbage i Excel-, PowerPoint- eller Word-dokumenter.
 • Andre filformater: Ud over .vsdx-filudvidelsen til lagring af Visio-filer kan Visio 2013 Professional også bruge vsdm, .vssm, .vssx, .vstm samt .vstx.

Strukturen af de diagrammer, der er tilgængelige i Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional er organiseret og struktureret som et byggesæt, så brugerne hurtigt kan finde rundt i det. Der er følgende 3 niveauer:

Figurer

Figurer repræsenterer de grundlæggende elementer, dvs. de komponenter, der udgør et diagram. De er grupperet sammen i stencils. Når du opretter eller redigerer et diagram, trækkes en form som en kopi til et nyt eller eksisterende tegningsark. I modsætning til figurer kaldes kopierne i Visio 2013 for instanser.

De kopierede figurer kan derefter redigeres ved hjælp af deres udvælgelsespunkter - de kan roteres, ændres i bredde og højde eller skaleres, farve, linjetykkelse eller kontur kan ændres, og endelig kan der indsættes data eller tekst.

Figurer

En bestemt gruppe af figurer er samlet i såkaldte skabeloner, som typisk udgør en bestemt diagramtype, og som også kan være indeholdt flere gange i forskellige skabeloner. Som følge heraf er det relevante sæt figurer tilgængeligt i hver diagramtype i Visio 2013 Professional.

Brug af skabeloner i Visio 2013 Professional

For at oprette et diagram kan brugerne enten åbne en tilsvarende skabelon, der indeholder et passende Standard-diagram, og tilpasse eller udfylde det, eller designe deres eget diagram ved hjælp af de tilgængelige former.

Sådanne selvskabte diagrammer samt alle andre standarddiagrammer, der redigeres i Visio 2013 Professional, kan gemmes og er tilgængelige igen, når programmet åbnes igen.

Visio-filer har deres egen udvidelse .vsd, men de kan også bruges i andre Microsoft-programmer, f.eks. som en del af en præsentation i PowerPoint. Brugere skal være opmærksomme på, at en fil, der er oprettet med Visio Professional 2013, ikke er kompatibel med et nyere Office-program.

Hardwarekrav til Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional fås i en 32-bit og en 64-bit version - der gælder derfor forskellige hukommelseskrav.

Vigtig bemærkning: Visio 2013-versionen - også Professional Edition - er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016!

 • Operativsystemer: min. Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bit eller 64-bit
 • Serveroperativsystemer: mindst Windows Server 2003 R2 eller Windows Server 2008 - 64-bit
 • Processor: x64-bit eller x86-bit, min. 1 GHz og SSE2
 • RAM: mindst 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB ledig plads
 • Visning: DirectX10-kompatibelt grafikkort med en opløsning på mindst 1.024 x 576 pixel

Visio 2013 Professional Edition - køb billig som brugt software hos Wiresoft

Denne MS Visio 2013 Professional Edition er tilgængelig i Wiresoft online shop i form af en enkeltbrugerlicens til en særlig lav pris i form af brugt software, fordi prisen her er betydeligt lavere end sammenlignelige nye varer; desuden finder købere i den sædvanlige handel normalt kun den nyeste softwareversion af Visio. Der er ofte tale om en abonnementsversion med tilhørende kontraktlige forpligtelser og opdateringer, der er gebyrpligtige. Ud over den lavere købspris har Wiresofts købsversion derfor også den fordel, at den er ubegrænset anvendelig.

Grundlæggende oplysninger om brugt software fra Wiresoft: Enkeltbrugerlicensen af Visio Professional 2013 Edition, der tilbydes her, stammer fra en volumenlicens af Microsoft-programmet, som først blev købt og ofte brugt af en autoriseret virksomhed. Inden for rammerne af Wiresofts lovligt tilladte videresalg eller erhvervelse blev dette opdelt i individuelle licenser, som dermed blev markeret som brugt software. Hverken opløsningen af volumenlicensen eller mærkning som "brugt software" medfører nogen begrænsninger i Visio 2013's funktionsomfang eller anvendelighed over tid - og dette ikke kun fordi software ikke slides, men især fordi ingen gældende regler overtrædes af de beskrevne processer.

Desuden stammer alle de tilbudte brugte softwarelicenser, som f.eks. Professional Edition af Microsoft Visio 2013 i dette tilfælde, fra virksomheder, for hvilke den gældende retspraksis gælder for de tilknyttede forretningstransaktioner, som klart fastslår, at handel med brugt software er tilladt i henhold til loven. Denne kendsgerning er allerede blevet klart bekræftet af forskellige domstolsafgørelser, hvilket for dig som køber betyder, at en ansvarsrisiko på den ene side er pålideligt udelukket, og på den anden side er den software, som du har købt, også revisionssikker på grund af Wiresofts fuldstændige beviser for alle køb eller salg.

Ergo: At købe software hos Wiresoft er altid en sikker forretning for dig som kunde, som kun giver dig fordele! Når du køber en brugt softwarelicens af Visio 2013 Professional - eller et andet Microsoft-program - nyder du ikke kun godt af den store prisfordel i forhold til nye varer, men også af køberens sikkerhed gennem øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den volumenlicensnøgle, der udelukkende gælder for det program, du har købt. Wiresofts tilbud om brugt software giver dig derfor mulighed for selv at bruge sådanne eksklusive Microsoft-programudgaver.

I Wiresofts butik for brugt Microsoft-software finder du ikke kun denne Visio Professional 2013-udgave, men også andre versioner eller udgaver af dette program og mange andre Microsoft-programmer, hvoraf mange er kompatible med denne programversion, f.eks. Windows operativsystemer og Windows serveroperativsystemer. Hvis du har spørgsmål om MS Visio Professional 2013 eller anden Microsoft-software, der er tilgængelig i Wiresoft Shop, skal du blot kontakte os og bede om kompetent og venlig rådgivning - via chat, telefon eller e-mail.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier