Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10021
 • H30-05830
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.363,90 Kr. * 2.625,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project 2019 Professional er det alsidige og gennemtestede projektstyringssystem til større virksomheder og organisationer med en lang række praktiske forretningsfunktioner til planlægning, styring og kontrol af projekter. Typiske krav til Enterprise project management (EPM) omfatter krav-, multiprojekt- og porteføljestyring samt risiko- og dokumentstyring, central ressourceplanlægning, tidsregistrering, adgangsstyring og rapportering via Microsoft SQL Server. Derfor er Project 2019 Professional også designet til problemfri kompatibilitet med mange andre Microsoft-applikationer og cloud-tjenester.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - projektstyringssoftware til salg

Project 2019 Professional er det alsidige, gennemprøvede projektstyringssystem til større virksomheder og organisationer, der indeholder en lang række praktiske forretningsfunktioner til planlægning, styring og overvågning af projekter. Typiske krav til virksomhedens projektstyring (EPM) omfatter krav-, multiprojekt- og porteføljestyring samt risiko- og dokumentstyring og centraliseret ressourceplanlægning, tidssporing, adgangsstyring og rapportering via Microsoft SQL Server. Som følge heraf er Project 2019 Professional også designet til problemfri kompatibilitet med mange andre Microsoft-programmer og cloud-tjenester.

Project 2019 Professional kan bruges til at styre de typiske procesgrupper til igangsætning samt planlægning, overvågning, styring, udførelse og afslutning af projekter, ifølge PMI-Standard. Dermed besvares alle vigtige spørgsmål for at nå et projektmål med succes, hvis svar hører til de afgørende konkurrencefaktorer i dagens dagligdag, f.eks. den type arbejde, der kræves i den forbindelse, det nødvendige omfang og den tidsmæssige anvendelse af ressourcerne samt oplysninger om arbejdsbyrden, nødvendige eller manglende kompetencer og kapaciteter, den faktiske indsats samt budget og omkostninger.

Microsoft Project 2019 Professional er normalt kun tilgængelig i handelen som volumenlicens, men hos Wiresoft kan denne udgave også købes som enkeltlicens i form af brugt software. Dette giver mange selv mindre virksomheder en økonomisk mulighed for at kunne bruge denne professionelle Microsoft-software. I Wiresoft Software-Onlineshop kan du finde Project 2019 Professional samt enkeltlicenser af andre MS Project 2019-udgaver eller versioner som en købsversion samt andre Microsoft-programmer, der supplerer den omfattende brug af MS Project. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og nye funktioner i Project 2019 Professional-udgaven.

Eksklusive funktioner i Project 2019 Professional Edition

Sammenlignet med Standard -udgaven tilbyder Professional Edition af MS Project 2019 en række eksklusive funktioner, som er særligt vigtige for større virksomheder, når det gælder projektstyring: Project 2019 Professional fungerer f.eks. også sammen med Skype for Business, MS SharePoint og Project Server, hvilket giver mulighed for mere omfattende kommunikation end tidligere; udgaven kan også bruges sammen med en Project Server og Project Online. Desuden er mange integrerede skabeloner og typiske planlægningsværktøjer allerede med til at øge produktiviteten i teams. Professional Edition har også yderligere visninger som f.eks. teamplanlæggeren, der giver et bedre overblik.

Forbedret porteføljeforvaltning

MS Project 2019 Professional har også forbedret porteføljeadministration, så du kan holde styr på tingene, især når du har mange projekter. På den måde kan projektledere straks se, om et projekt forløber efter planen, eller om der er behov for støtte. Yderligere visninger til budgetstyring og tidsplaner giver et bedre strukturelt overblik under ledelsen, og den problemfri integration i Power BI giver analysefunktioner, herunder løsningsforslag i kritiske situationer.

Omfattende ressourceforvaltning

De værktøjer, der er integreret i Project 2019 Professional, gør styringen og planlægningen af ressourcerne endnu mere overskuelig. På denne måde kan typiske ressourcetyper som "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger" beregnes og anvendes endnu bedre til at oprette dem i en ressourcepulje og tildele dem til individuelle opgaver, især til planlægning på tværs af projekter, samtidig med at der tages hensyn til tidsbegrænsninger og mulige overbelastninger. Takket være den klare opgave- og tidsregistrering kan alle opgaver opdateres lokalt og uafhængigt, og teamlederne kender altid den aktuelle status quo via opgaveforløbet, der er markeret i et Gantt-diagram. Desuden giver den kontekstafhængige brugergrænseflade mulighed for at organisere og sammenkæde opgaver målrettet og oprette tilsvarende tidslinjer.

Kommunikation i realtid

Integrationen af Skype for Business og instant messaging giver mulighed for kommunikation i realtid, hvilket gør teamsamarbejdet endnu mere effektivt. Ved at aktivere dem direkte i en projektplan er alle projektressourcer nu konsolideret i en enkelt visning.

Hvad der ellers er nyt i MS Project Professional 2019 - Nøglefunktioner

Project 2019 viser også visuelt en forskel i forhold til den tidligere version: gennem den attraktive nye, klarere grænseflade på skrivebordet. Bag dette ligger forskellige optimeringer af eksisterende funktioner samt nogle nye funktioner, der støtter brugerne især gennem nye, tilpassede rapporter til visualisering af projektdata, forbedret teamkommunikation med de integrerede Lync-funktioner samt nemmere sporing af Gantt-diagrammer, den nuværende Standard visning for nye projekter i MS Project Professional 2019 i visualiseringen af opgaver og deres relationer og tidsplanen.

Kom hurtigt i gang med nye projekter

Projektoprettelse med få klik: Project 2019 tilbyder en række foruddefinerede skabeloner til dette formål, og det er muligt at starte med et tomt Gantt-diagram; til dette formål kan data også importeres fra Excel eller via SharePoint. Til visualisering af projektdata i form af rapporter er der et nyt skabelonsæt af typiske rapporter direkte i Project 2019, som kan suppleres med billeder og diagrammer, men også animationer for at dele oplysninger om projektstatus med andre medlemmer af teamet.

I MS Project Professional 2019 er der også standardrapporter til burndown-rapporter, som er en vigtig del af agil projektstyring, især Scrum, for at sammenligne planlagt, resterende og afsluttet arbejde.

Sammenkæd opgaver ved hjælp af dropdown-menuen

Det er nu endnu nemmere at linke opgaver i MS Project Professional 2019 end i den tidligere version: I stedet for at skulle kende ID'et på den opgave, som linket skal oprettes til, er det nu nok at vælge den relevante celle i kolonnen "Forgænger" og derefter klikke på den pil nedad, der vises her. Der vises straks en liste over alle opgaverne i dette projekt. Da både opgavehierarkiet og rækkefølgen svarer nøjagtigt til projektet, skal brugerne blot rulle til den relevante opgave og derefter markere den tilsvarende afkrydsningsboks. Der kan også vælges en aktivitet af samme type i kolonnen "Efterfølger" ved hjælp af den viste rulleliste.

Brug af feltet for navnet på den kollektive opgave

Hvis du vil finde en bestemt opgave på en større liste i et projekts overordnede plan, kan du bruge feltet "Collective Task Name" i MS Project Professional 2019 til at finde en bestemt opgave på en større liste. Denne indeholder navnene på alle de kollektive opgaver, der er tildelt de enkelte opgaver. For at gøre projektstrukturen mere overskuelig ved at vise navnene på de umiddelbare indsamlingsopgaver, der er knyttet til hver tildeling af en ressource, kan det skrivebeskyttede felt "Navn på indsamlingsopgave" tilføjes til tabelområdet i visningen Ressource: Anvendelse.

Tidslinjebjælker med etiketter og angivelse af opgavens fremskridt

MS Project Professional 2019 gør det endnu nemmere at kommunikere projektets fremskridt: Der kan nu tilføjes en etiket til en tidslinje, hvilket gør den lettere at forstå. Opgaveforløbet kan nu også vises direkte på de respektive opgaver, hvilket forbedrer visningen af planer og de opgaver, der arbejdes på på det aktuelle tidspunkt, når en status er blevet frigivet.

Tilgængelighed i projekt 2019

Project 2019 Professional Edition indeholder desuden (ikke kun) yderligere optimeringer af tilgængeligheden for brugere med et handicap. Mange tilgængelighedsfunktioner er allerede integreret i Project 2019 og behøver ikke at blive aktiveret separat. For eksempel kan knappen "Zoom" bruges til at justere graden af skalering i søjledisplayet, så søjlerne vises med et forstørret tidsvindue. Knapperne på båndet kan også forstørres, så de er lettere at se. Som et alternativ til "Zoom" kan du også bruge "Skærmløft". På samme måde kan tekstfarven tilpasses, og der kan oprettes en brugerdefineret farvepalet, ligesom skrifttypen og -størrelsen kan ændres.

De grundlæggende funktioner i MS Project 2019 kan også åbnes ved hjælp af tastaturet. I den forbindelse bruges Microsoft Active Accessibility (MSAA) som en indtastningsassistent til tastaturet til at vise oplysninger. Derudover kan visse områder i MS Project 2019 Professional også styres ved hjælp af Windows talegenkendelse eller læses højt ved hjælp af talegenkendelse.

Stavekontrollen korrigerer automatisk typiske stave- og skrivefejl, og forskellige poster i en kolonne kan også udfyldes automatisk. Ofte anvendte, komplekse processer kan automatiseres via en makro, hvilket generelt fremskynder arbejdet på et projekt.

Hardware og andre krav til Microsoft Project 2019 Professional

Da Project Server 2019 Professional er en serviceapplikation i SharePoint Server 2019, kan Professional-udgaven kun aktiveres til Enterprise-versionen af MS SharePoint Server 2019 Grundsproget matches automatisk til begge applikationer - Project Server 2019 og SharePoint Server 2019. Desuden gælder følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: 4 GB
 • Skærmens opløsning: 1.280 x 768 pixel
 • Grafikkort: til grafisk hardwareacceleration mindst DirectX 9 med WDDM 2.0 eller højere for Windows 10
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox i de aktuelle versioner
 • .NET-version: for nogle funktioner kræves mindst .NET 3.5 eller 4.6

Køb MS Project 2019 Professional Edition som en enkelt licens hos Wiresoft til en rimelig pris

MS Project 2019 Professional-softwaren tilbydes i Wiresofts onlineshop som en enkelt licens til en lavere pris end "nye" programmer som såkaldt brugt software. Denne licens til MS Project 2019 Professional Edition er en MS Project Professional volumenlicens fra en virksomhed, som blev opløst i forbindelse med salget og konverteret til individuelle licenser; som følge heraf betegnes dette som brugt software eller brugt software. Alle Microsoft Project 2019 Professional-licenser og andre licenser, der tilbydes af Wiresoft, kommer fra virksomheder i Europa og er derfor underlagt EU-lovgivningen. Heraf fremgår det, at handel med brugt software er lovligt tilladt, hvilket er klart bekræftet af adskillige domstolsafgørelser. Købet af MS Project 2019 Professional eller et andet Microsoft-program som brugt software i Wiresoft Software Shop er derfor ikke noget juridisk problem for dig. Desuden indebærer hverken opdelingen af volumenlicensen eller markeringen af denne MS Project 2019 Professional-software som brugt software nogen begrænsninger i dens funktionalitet.

Derfor er ethvert køb af software altid sikkert for dig hos Wiresoft! Som følge heraf har licensen til MS Project 2019 Professional, der er tilgængelig hos Wiresoft Shop, ikke kun en absolut overkommelig pris, men giver dig også sikkerhed ved dit køb gennem øjeblikkelig download samt øjeblikkelig licensaktivering med en medfølgende gyldig volumenlicensnøgle. Ved at købe enkeltlicenser til brugt software som MS Project 2019 Professional Edition fra Wiresoft Software Shop tilbyder vi vores kunder et billigt alternativ til andre tilbud på denne software og dermed mulighed for at bruge eksklusive Microsoft-programudgaver.

I Wiresoft Software Shop kan du finde MS Project 2019 Professional Edition samt andre versioner af MS Project og andre Microsoft-programmer, f.eks. kompatible versioner af SQL Server, som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om MS Project 2019 Professional eller et af de andre Microsoft-programmer, som vi tilbyder, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten eller via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13/05/2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier