Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10018
 • H30-04073
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
869,90 Kr. * 965,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Project Professional 2013 er den mest omfattende udgave af denne Microsoft-softwareløsning til at dække de mest forskellige typer projekter med alle relevante komponenter, til deres præcise planlægning og administration samt dokumentation - under forskellige aspekter efter behov. Således opfylder Project Professional 2013 med sine integrerede funktioner og features alle krav til projektstyring i selv store virksomheder og organisationer, der ønsker at udføre komplekse opgaver og styre alle involverede ressourcer, selv på lang sigt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - Microsofts projektstyringssoftware til professionelle som en købsversion

MS Project Professional 2013 er den mest omfattende udgave af denne Microsoft-softwareløsning til at dække de mest forskellige typer projekter med alle relevante komponenter til præcis planlægning og administration samt dokumentation - afhængigt af kravene under forskellige aspekter. Project Professional 2013 opfylder således med sine integrerede funktioner og egenskaber alle projektstyringskrav fra selv store virksomheder og organisationer, der ønsker at udføre komplekse opgaver og styre alle involverede ressourcer, selv på lang sigt.

En bred vifte af praktiske værktøjer, som hurtigt kan tilgås via den brugervenlige desktop-grænseflade, gør det særligt nemt at komme i gang med projektstyringssoftwaren, så den hurtigt kan bruges selv af uerfarne brugere; fagfolk vil især sætte pris på den intuitive brugervenlighed og de mange forskellige visningsmuligheder.

De værktøjer, der er integreret i MS Project Professional 2013 Edition, gør det muligt at planlægge og kontrollere ressourcerne på en differentieret måde, så man undgår både dobbelttildelinger og tilsidesættelse af ubrugte ressourcer, så man endnu bedre kan sikre, at tidsfrister og budgetter oprettes og overholdes - for at sikre en vellykket gennemførelse af de projekter, der indtastes i Project. Især i store projekter er de mange automatiseringsmuligheder i Project 2013 Professional særligt nyttige for straks at identificere og undgå flaskehalse i forhold til ressourcer og tidsfrister fra starten.

Især i Professional Edition kan ressourcerne fordeles ved hjælp af drag & drop, og virkningerne på de enkelte områder er umiddelbart synlige, så vidtrækkende ændringer kan planlægges godt. Valget mellem forskellige repræsentationer af projekter fokuserer hver især på et enkelt aspekt: Tidslinjer med fremhævning af individuelle opgaveforløb giver et bedre overblik ned til de enkelte detaljer.

Project 2013 Professional Edition indeholder også kun forbindelsen til Microsoft SharePoint, så en projektfil, der er gemt der, giver alle teammedlemmer et hurtigt indblik i den aktuelle status - for effektiv kommunikation med alle deltagere.

Derudover indeholder Project 2013 Professional nu også mange muligheder for at evaluere projektdata i form af informative rapporter - ikke kun om den aktuelle status, men også om opnåede resultater og ressourceudnyttelse - og disse kan bruges uden for Project 2013 Professional i Office programmer som Word og PowerPoint.

Til hvilke brugere er Project Professional 2013 Edition udviklet?

Professional Edition af Project 2013 er specielt udviklet til projektledere i mellemstore og store virksomheder, som også udvikler og overvåger komplekse projekter, hvor en særlig differentieret præsentation er nødvendig, f.eks. fordi der skal forvaltes et stort antal forskellige ressourcer af alle slags. Her tilbyder Team Planner-funktionen, som også er en eksklusiv funktion i Project Professional 2013, et særligt stort antal muligheder - ikke kun i forbindelse med oprettelsen af en projektplan, men især i forbindelse med kontrollen af den aktuelle udnyttelse af ressourcer og budgetter, så alle individuelle processer kan vises præcist og dokumenteres i form af rapporter.

En enkelt licens af Microsoft Project 2013 Professional Edition er tilgængelig fra Wiresoft i form af en købsversion som brugt software, hvilket gør prisen særlig overkommelig, så mange virksomheder, der ikke har et stort budget til software, kan også drage fordel af købet. En anden fordel ved Project 2013 er, at softwaren understøttes af Windows 7, hvilket gør det unødvendigt at købe et nyere styresystem for at bruge denne projektstyringssoftware.

Ud over denne udgave af Project 2013 Professional kan du også finde andre udgaver og versioner - og naturligvis mange andre vigtige Microsoft-programmer - i Wiresofts online shop for brugt software, altid på favorable vilkår som brugt software. I den følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner i MS Project 2013 og især Professional Edition.

Eksklusive funktioner i Project 2013 Professional Edition

Især Professional Edition af Project 2013 tilbyder følgende eksklusive funktioner eller udvidelser af funktioner, som giver mulighed for en meget mere differentieret præsentation af projekter, herunder en mere omfattende kommunikation i teamet:

Team Planner

"Team Planner" i Microsoft Project giver alle brugere et omfattende indblik i den aktuelle status for et projekt; de kan straks se, hvor et team befinder sig i projektplanen, og hvor flaskehalse opstår. Ressourceplanlægningen er meget mere præcis i Professional Edition, hvilket gør det muligt at bruge den endnu mere effektivt i projektstyring. Alle opgaver kan også intuitivt tildeles en ressource via drag & drop, hvilket automatisk skaber tilsvarende begrænsninger eller andre effekter i tidsplanen. Desuden er overbelastede ressourcer tydeligt markeret med farve.

Hver ressource i projektet registreres i en separat linje. Alle tildelte opgaver vises i den samme række til højre. Ressourceopgaver, der ikke har en defineret start- eller slutdato, vises også til venstre for deres navn. Andre oplysninger omfatter opgaver, der endnu ikke er blevet tildelt en person, to opgaver tildelt de samme personer, ikke planlagte eller ikke tildelte opgaver og afsluttede opgaver. Opgaver kan også deaktiveres, og opgaver kan tildeles på ny i Project 2013.

Brug af SharePoint

Ved at synkronisere med Microsoft SharePoint kan projektledere dele MPP-projektfiler med andre SharePoint-brugere. Medlemmerne af et team kan derefter straks se, hvilke opgaver de i øjeblikket er tildelt og dele deres fremskridt.

Project Professional 2013 kan bruges sammen med MS SharePoint Server eller SharePoint Online til at oprette en projektplan i Project og synkronisere den via SharePoint-webstedet. Dette kan bruges til at opdatere de respektive lister eller endda oprette nye lister. Opgavelister kan til enhver tid redigeres i Project Professional 2013 og synkroniseres med SharePoint-webstedet.

Oversigt over de generelle funktioner i Project 2013 Professional Edition

MS Project 2013 Professional Edition er designet til at gøre planlægning og styring af projekter af enhver størrelse så overskuelig og enkel som muligt - lige fra starten: Med Project Center, der er integreret i Project 2013, er det derfor relativt nemt for projektledere, der bruger programmet for første gang eller sjældent, at oprette et nyt projekt: Først vælger de den relevante skabelon fra et omfattende sæt foruddefinerede skabeloner og tilpasser den efter yderligere krav. På samme måde er det muligt at importere data eller oplysninger fra Excel.

Alternativt er det muligt at oprette en ustruktureret projektfil i Project 2013 Professional med et Gantt-diagram, der stadig er tomt, eller at åbne et passende ældre projekt og genbruge dets struktur.

Til differentieret identifikation af de relevante ressourcer eller typer heraf er der nu mange værktøjer til rådighed, som bruges intuitivt til at planlægge og styre projektforløbet via den optimerede desktop-grænseflade, hvor det er muligt at indfange alle vigtige oplysninger til enhver tid, så projektledere har overblik over vigtige komponenter i alle faser.

Visning i henhold til tidslinjer i Project 2013 Professional giver klarhed

Grundlæggende komponenter i MS Project 2013 Professional er tidslinjevisningen af Gantt-stakdiagrammet, som giver projektledere mulighed for at bevare overblikket på alle stadier, selv ved mere kompleks, langsigtet planlægning. Dette indeholder et øjebliksbillede af den aktuelle projektstatus og viser ud over de vigtigste opgaver også milepæle - især Professional Edition tilbyder endnu mere dybde og detaljer her. Ved hjælp af menuen "Task Path" kan de enkelte opgavestier i et Gantt-diagram fremhæves ud over opgavestavene. Når du klikker på en enkelt opgave, vises de tilhørende stier i en anden farve, så de skiller sig ud fra de andre opgaver.

Omfattende styring af alle ressourcer i MS Project Professional 2013

Den vigtigste opgave i projektledelse er den præcise planlægning og anvendelse af alle nødvendige ressourcer, hvortil det er uundværligt at have en klar oversigt over de tilgængelige ressourcer. MS Project Professional 2013 tilbyder to forskellige visninger til dette formål: "Ressourcetabel" og "Ressourceinformation". Project 2013 Professional skelner desuden mellem tre typer ressourcer: arbejdskraft, materiale og omkostninger.

 • "Arbejde" omfatter både mennesker og maskiner. Den tilsvarende kalender giver dig mulighed for at indtaste arbejdstimer eller perioder, hvor du ikke er til rådighed, og indeholder også felter for timelønsatser eller maksimale enheder.
 • "Materiale" registrerer projektrelevante materialer og de tilsvarende mængder.
 • "Omkostninger" giver mulighed for separat registrering af engangs- eller periodiske beløb.

I Project Professional 2013 kan hver ressourcetype desuden tildeles en e-mail-adresse til kommunikation ud over den nøjagtige specifikation af dens betegnelse - Lync kan også bruges valgfrit til dette formål - samt sin egen login-konto med identifikationskode. Et fritekstfelt giver yderligere plads til den nøjagtige tildeling af en ressource, og feltet "Booking type" skelner også mellem forpligtede og planlagte ressourcer. Der er yderligere muligheder såsom "Generisk", "Aktiv" eller "Inaktiv" osv. for budget og materiale.

Ud over disse muligheder for præcis identifikation af ressourcer efter type tilbyder Project 2013 Professional endnu en differentieringsmulighed, der går ud over individuelle projekter: nemlig mellem de ressourcer, der er generelt tilgængelige i hele virksomheden - disse kaldes "virksomhedsressourcer" og administreres af en administrator - og såkaldte "lokale ressourcer" - de er kun tilgængelige for individuelle projektledere, og for en mere præcis definition af de respektive færdigheder er der de "generiske ressourcer".

Omfattende rapportering i MS Project Professional 2013

Udarbejdelse af informative rapporter for alle vigtige faser eller under forskellige aspekter er også en af de typiske opgaver i projektledelse. Her tilbyder Project 2013 Professional mange muligheder: For et igangværende projekt kan den aktuelle status således dokumenteres, og vigtige faser eller elementer kan beskrives, men efter afslutningen kan der også oprettes en repræsentation af hele projektforløbet, som kan bruges som skabelon for fremtidige lignende opgaver. Til dette formål indeholder Microsoft Project 2013 passende rapportskabeloner og tabelformatskabeloner til de forskellige typer rapporter, herunder de respektive tegnings- og diagramværktøjer, som kan bruges til at dokumentere alle vigtige baselineplanværdier, såsom hvordan arbejde, varighed, datoer og omkostninger og - også Professional Edition giver mulighed for større dybde og differentiering.

Rapporter, der er oprettet for et aktuelt projekt, opdateres og justeres automatisk, så de altid giver opdaterede oplysninger. Project 2013 Professional tilbyder en delt visning til dette formål, hvor det er muligt at se nøjagtigt, hvordan den pågældende rapport ændrer sig i realtid.

MS Project Professional 2013 giver også mulighed for at oprette dynamiske burndown-rapporter, der ikke kun omfatter basistidsplanen, men også viser igangværende faser, afsluttede faser og opgaver med en integreret linjediagram, der med et enkelt blik viser, om tidsplanen overholdes.

Systemkrav til Microsoft Project Professional 2013

Microsoft Project Professional 2013 kan downloades i 32-bit og 64-bit versioner. Både 32-bit- og 64-bit-versionen af udgaven understøttes af Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1 operativsystemer. Microsoft Project Professional 2013 er dog ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012 understøtter kun Project Professional 2013 i 64-bit versionen. Følgende minimumskrav gælder også:

 • Operativsystemer: Windows 7, Windows 8, 8, Windows 8 - både 32-bit og 64-bit
 • Serveroperativsystemer: Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012 - kun 64-bit
 • Processor: x86- eller x64-Bit med mindst 1 GHz og SSE2
 • RAM: mindst 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Visning: DirectX10-kompatibelt grafikkort med en opløsning på mindst 1.024 x 576 pixel

Køb MS Project 2013 Professional Edition billigt som brugt software hos Wiresoft

Professional Edition af MS Project 2013 er tilgængelig i Wiresoft Online Shop som en enkeltbrugerlicens - det er brugt software, hvilket betyder, at prisen er betydeligt lavere end sammenlignelig ny software - men denne betegnelse indebærer ikke nogen begrænsning i funktionsområdet, ikke kun fordi software generelt ikke er udsat for slitage.

Enkeltbrugerlicensen for Professional Edition af Project 2013, der tilbydes hos Wiresoft som brugt software, er baseret på opløsning af en volumenlicens og konvertering til enkeltlicenser af dette Microsoft-program, som tidligere er købt og muligvis også brugt som sådan af en virksomhed. Opdelingen af volumenlicensen har heller ikke negative virkninger, f.eks. en begrænsning af dens anvendelighed, og denne procedure udgør heller ikke en juridisk uacceptabel proces; desuden stammer alle licenser til Microsoft Project 2013-softwaren, der tilbydes hos Wiresoft som brugt software, og til andre Microsoft-programmer oprindeligt fra en virksomhed. Det betyder, at der også her gælder gældende retspraksis, som klart præciserer, at køb eller salg af brugt software er en retlig proces. Denne kendsgerning er også blevet bekræftet af forskellige retligt bindende domstolsafgørelser.

For dig som køber betyder det, at en eventuel ansvarsrisiko på den ene side er pålideligt udelukket, og på den anden side er Wiresofts brugte software også revisionssikker på grund af den komplette dokumentation af køber- og sælgerkæden. Den købsversion af MS Project 2013 Professional Edition, som Wiresoft tilbyder, ud over den betydeligt lavere salgspris, har fordelen af ubegrænset brugbarhed: den omfatter ikke et abonnement, som kan være forbundet med ekstra omkostninger. Dit køb af software fra Wiresoft er derfor en sikker aftale, der kun giver dig fordele! Desuden tilbydes denne ældre version af Project Professional næppe i almindelig handel.

Ud over den særligt fordelagtige pris på en brugt licens til Project 2013 Professional får du fordel af den sikre øjeblikkelige download, herunder øjeblikkelig aktivering af din licens med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Med brugte softwarelicenser fra Wiresoft - ikke kun til MS Project 2013 - kan du som køber også fortsætte med at bruge ældre Microsoft-programudgaver, desuden finder du også andre eksklusive programmer, som ikke er tilgængelige i den konventionelle handel for individuelle brugere: Disse omfatter mange programmer, der er kompatible med MS Project 2013 Professional, samt nyere versioner - herunder dem fra Windows operativsystemer. Hvis du har spørgsmål om MS Project 2013 Professional eller andre Microsoft-programmer, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier