Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.148,90 Kr. * 1.275,90 Kr. * (9,95% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licensnøgle
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio 2019 Professional fra Microsoft er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), designet til krævende programmører såvel som små eller mellemstore udviklerteams. Det omfattende udvalg af funktioner tilbyder alle værktøjer til at realisere den næste generation af apps og spil - inklusive Xamarin til Android-, macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-baserede apps. Andre funktioner, der gør udviklingen endnu mere effektiv, er Tool CodeLens til at vise brugen af individuelle kodestykker i løsningen uden at skulle afbryde arbejdet, IntelliCode til at fremskynde arbejdet med AI-baserede løsningsforslag og Visual Studio Live Share, som understøtter teamarbejde gennem samarbejde i realtid.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - den alsidige udviklersoftware som en købsversion

Visual Studio 2019 Professional fra Microsoft er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), som er designet til krævende programmører og små eller mellemstore udviklerteams. Det omfattende funktionssæt tilbyder alle værktøjer til at realisere den næste generation af apps og spil - herunder Xamarin til Android-, macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-baserede apps. Andre funktioner, der gør udviklingen endnu mere effektiv, omfatter Tool CodeLens, der viser, hvordan individuelle kodestumper bruges i løsningen uden at afbryde arbejdet, IntelliCode, der fremskynder arbejdet med AI-baserede løsningsforslag, og Visual Studio Live Share, der understøtter teamwork gennem samarbejde i realtid. Også navigation, refaktoriseringer og debuggeren er forbedret i Visual Studio 2019 Professional. Desuden understøtter det integrerede udviklingsmiljø Visual Studio 2019 Professional C# ud over de gamle sprog som C og C++.

Med tilbuddet om Visual Studio 2019 Professional Edition som brugt software hos Wiresoft får udviklere alle fordelene ved denne gennemprøvede Microsoft-software, så de selv kan bruge den på deres egen pc til den lave pris som en enkelt licens.

I Wiresoft Software-Onlineshop kan du finde Visual Studio 2019 Professional samt andre enkeltlicenser af Visual Studio-udgaver eller versioner som en købsversion og mange andre Microsoft-programmer, der er kompatible med den. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og nye funktioner i Visual Studio 2019 Professional.

Højdepunkter i Visual Studio 2019 Professional Edition

Ud over den betydeligt nemmere navigation er den nyeste 2019-version af Visual Studio også mere anvendelig for udviklere med synshandicap. Desuden er der i forhold til den tidligere version en optimeret refaktorering og en revision af builds og løsningsindlæsninger. Debuggeren - et af de vigtigste programmeringsværktøjer  - tilbyder også yderligere muligheder.

Git-første arbejdsgang med nemmere lancering af kode

Visual Studio 2019 's nye startvindue tilbyder nu flere muligheder: Først tilbydes muligheden for at klone eller tjekke kode fra et arkiv sammen med andre muligheder for at åbne eller oprette et projekt eller en løsning. Desuden præsenterer det moderniserede startvindue sig selv i et nyt blåt design, som skiller sig ud fra den tidligere version, primært på grund af de blødere linjer omkring ikoner, værktøjslinjer og værktøjsvinduer. Menuen er blevet flyttet til toppen af titellinjen for at skabe mere plads til koden i editoren. Dette optimerede også hukommelsespladsen uden at ændre navigationen i IDE'en.

På samme måde er den tidligere dialogboks blevet revideret, idet den tidligere træstruktur ikke længere eksisterer, men er erstattet af et søgefelt med forskellige effektive søge- og filterfunktioner - f.eks. efter sprog, platform og projekttype - for at finde passende skabeloner. Søgningen kan anvendes på kommandoer, indstillinger samt menuer og også på installerbare komponenter; ud over søgeresultaterne for kommandoer vises også de tilsvarende tastekombinationer. Resultaterne vises dynamisk, efterhånden som du skriver. Den nyligt integrerede brug af en fuzzy-søgealgoritme tager også højde for stavefejl eller mere naturligt sprog.

AI-drevet IntelliCode i Visual Studio 2019 Professional

Den nye IntelliCode er en videreudvikling af den tidligere IntelliSense-autokomplettering i Visual Studio; den indeholder flere AI-drevne funktioner, såsom kontekstuel IntelliSense, kodeformatering og afledning af formatregler, for yderligere at forbedre udviklingsproduktiviteten. I modsætning til IntelliSense, som viste egenskaber og metoder som en alfabetisk liste, viser IntelliCode dem i henhold til de mest sandsynlige kandidatresultater, som er forsynet med en stjerne. Udviklere, der bruger C#, kan også anvende IntelliCode på kode, de selv udvikler, og lære gennem det, mens de andre anbefalinger er baseret på Microsofts open source-domæne. I Visual Studio 2019 Professional kan AI-baserede anbefalinger fra IntelliSense også bruges til to andre sprog: C++ og XAML og TypeScript/JavaScript og Java, som er blevet tilføjet til Visual Studio Code.

CodeLens i Visual Studio 2019 Professional

CodeLens fremskynder udviklerens arbejde med Visual Studio 2019 Professional betydeligt, fordi værktøjet arbejder uafhængigt parallelt, uden at det er nødvendigt at lukke editoren. CodeLens identificerer alle ændringer til en kode samt kodehistorikken med

Henvisninger til relevante kodeafsnit og ændringer, kodegennemgange, linkede fejl osv. Før ændringer føjes til koden, kan de gennemgås for at se, hvordan de påvirker koden. Kodeindikatorer for C#- og Visual Basic-kode på elementniveau viser også, hvilket teammedlem der har foretaget ændringer i koden. CodeLense er en eksklusiv funktion i

Visual Studio 2019 Professional eller Enterprise-udgave.

Visual Studio Live Share

Live Share-funktionen, der er indbygget i Visual Studio 2019 Professional, gør det muligt for op til 30 udviklere at samarbejde i realtid på den samme kildekodebase, som deles, herunder kontekst. Dette er muligt, fordi Visual Studio Live Share kun overfører filtræet og kontekstoplysninger. Hvert teammedlem kan således arbejde på kildekoden uafhængigt af værten i det velkendte arbejdsmiljø. AI-funktioner er også integreret her, bl.a. for at forbedre kodekvaliteten. Samarbejdsbaseret fejlfinding er også mulig med Visual Studio Live Share.

Andre funktioner i Visual Studio 2019 Professional

Derudover tilbyder Visual Studio 2019 Professional mange flere praktiske funktioner:

Refactoring i Visual Studio 2019 Professional

Der er nye refaktoriseringer til rådighed for C# i Visual Studio 2019 Professional, hvilket gør det endnu nemmere at organisere kode: Medlemmer kan f.eks. flyttes til grænsefladen eller basisklassen, og navnerum kan justeres til at svare til en mappestruktur. De passende forslag vises i den såkaldte glødepære.

Oprydning af kode

Kodeoprydning er funktionen til automatisk at omformatere kildekoden i Visual Studio 2019, og den vises som en kost under kildekodeeditoren. Indstillingerne for kodeformatet kan defineres ved hjælp af en EditorConfig-fil, enten kun på projektbasis eller for al kode ved hjælp af indstillingerne i teksteditoren. Til oprydning af C#-kodefiler indeholder Visual Studio 2019 Professional en dedikeret knap til oprydning af kode i editoren. Brugere kan også indstille værdierne Præference og Sværhedsgrad for hver kodeformatindstilling linje for linje med indstillingerne Sværhedsgrad for Kun refaktorisering, Forslag, Advarsel eller Fejl. De tips eller forslag, der vises i hvert enkelt tilfælde, kan ikke kun vises med et enkelt klik, men også implementeres med det samme, mens hyppigt forekommende rettelser også kan gemmes som en profil.

Fejlfinding i Visual Studio 2019

Debuggeren i Visual Studio 2019 Professional fungerer ikke kun dobbelt så hurtigt som tidligere, men hukommelsesforbruget ved debugging af C++-programmer uden for processen er også blevet reduceret. Hvis du vil identificere objekter ved hjælp af deres egenskaber, skal du blot trække markøren over en bestemt egenskab i debuggervinduet og klikke på pin-ikonet for at få vist de tilsvarende oplysninger. Data Breakpoints er nu tilgængelige i Visual Studio 2019 for .NET Core-programmer i stedet for som tidligere kun C++. De afbryder udførelsen af kode, når værdien af en egenskab for et givet objekt ændres, uanset positionen.

Xamarin til mobiludvikling

Apps, der er udviklet med Xamarin til Android, iOS og Windows, har et naturligt udseende og en indfødt følelse, hvilket er grunden til, at de er så populære. Xamarin i Visual Studio 2019 har ikke kun hurtigere kompilerings- og implementeringstider for Android, men indeholder nu også en egenskabseditor til Xamarin.Forms XAML og en optimeret Xamarin.Forms Previewer.

PMA (Per-Monitor-Aware) Rendering

Brugere, der kan lide at bruge flere skærme eller arbejde eksternt, mens de udvikler, vil især sætte pris på denne funktion: Indtil nu har brugen af skærme med forskellige opløsninger givet forskellige problemer under udviklingen, f.eks. blev rendering normalt udført i den forkerte skala, eller Visual Studio selv blev vist sløret. Visual Studio 2019 Professional tilbyder nu PMA-aktiveret rendering, hvilket bl.a. betyder, at softwaren renderes korrekt uanset de respektive skaleringsfaktorer. Minimumskravet til dette er Windows 10 Update (v1803, RS4) eller .NET Framework 4.8 RTM.

Containerværktøjer i Visual Studio 2019 Professional

Når de bruger understøttelse af Azure cloud-tjenester, kan udviklere også bruge de containerudviklingsværktøjer, der er inkluderet i bl.a. Visual Studio, hvilket i høj grad forenkler opbygning, fejlfinding og implementering. Visual Studio 2019 Professional tilbyder også Docker- og Kubernetes-understøttelse her, forudsat at slutpunktet har Docker Desktop samt de nødvendige arbejdsbelastninger til webudvikling, Azure-værktøjer og .NET Core-udviklingsværktøjer.

Kubernetes-understøttelse giver dig mulighed for at aktivere en forbindelse mellem et lokalt projekt og en Kubernetes-klynge under Azure Kubernetes Service (AKS).

Systemkrav til Visual Studio 2019 Professional

De følgende detaljerede krav indeholder ikke kun generelle krav til installation af Visual Studio 2019 Professional, men beskriver også kravene for at bruge visse funktioner i Visual Studio 2019 Professional, og der kan være behov for administratorrettigheder.

Understøttede styresystemer

I princippet anbefales 64-bit versionen, når Visual Studio 2019 Professional installeres, og følgende specifikationer gælder som minimumskrav:

 • Windows 10 (version 1703 eller nyere): Home, Professional, Education og Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (fra og med opdatering 2919355): Core, Professional og Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (fra og med opdatering 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 inkl. seneste opdateringer): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Hardwarekrav (minimumsspecifikationer)

 • Processor: 1,8 GHz; Quad-Core
 • Hukommelse: 2 GB RAM; 8 GB RAM anbefales (min. 2,5 GB, hvis du kører på en virtuel computer)
 • Plads på harddisken: 800 MB, typiske installationer kræver 20-50 GB ledig plads (op til 210 GB afhængigt af de installerede funktioner)
 • Harddiskhastighed: Installation på et solid state-drev (SSD) anbefales
 • Grafikkort: 1.280 x 720, 1.366 x 768 eller højere anbefales

Andre krav (udvælgelse)

 • Installation af Visual Studio 2019: .NET Framework 4.5.2
 • Kører .NET Framework 4.7.2, denne version vil blive installeret under installationen
 • Versch. internetrelaterede scenarier: Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge er påkrævet
 • Hyper-V-emulator: 64-bit operativsystem, klient Hyper-V, SLAT-adresseoversættelse (second level address translation)
 • Xamarin.Android: 64-bit version af Windows, 64-bit Java Development Kit (JDK)
 • Universal Windows app-udvikling: Windows 10 (via kommandolinjen: Windows Server 2019, Windows Server 2016 og Windows Server 2012 R2)
 • Mobiludvikling med C++, JavaScript eller .NET-arbejdsbyrder på Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Køb Visual Studio 2019 Professional billigt enkeltvis i Wiresoft online butik

Visual Studio 2019 Professional-softwaren er tilgængelig i Wiresofts onlineshop som en enkelt licens til en særlig fordelagtig pris som såkaldt brugt software.

Licensen til Visual Studio 2019 Professional Edition, der udbydes til salg, er en tidligere Visual Studio-volumenlicens fra et firma, som blev opløst og konverteret til individuelle licenser, når den blev videresolgt som sådan, og derfor blev den kaldt brugt software eller brugt software. Sådanne Microsoft Visual Studio 2019 Professional-licenser, der tilbydes hos Wiresoft, er kun fra virksomheder beliggende i Europa, hvor EU-lovgivningen gælder. Hverken ved opdelingen eller ved markeringen som brugt software af denne Visual Studio 2019 Professional-software er der givet begrænsninger med hensyn til funktionaliteten.

Køb af software er altid et sikkert køb for dig hos Wiresoft! Visual Studio 2019 Professional-licensen hos Wiresoft Shop har ikke kun en absolut overkommelig pris, men tilbyder også sikkerhed på købstidspunktet gennem øjeblikkelig download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Ethvert køb af Visual Studio 2019 Professional eller et andet Microsoft-program som brugt software i Wiresoft Software Shop er ikke noget juridisk problem for vores kunder, fordi handel med sådan brugt software er lovligt tilladt, hvilket er blevet klart bekræftet af adskillige domstolsafgørelser.

Enkeltlicenser af brugt software som Visual Studio 2019 Professional Edition tilbyder købere et billigt alternativ til konventionelle tilbud om at bruge eksklusive programudgaver. Du kan også få glæde af vores gode tilbud på Microsoft-softwareprodukter!

I Wiresoft Software Shop kan du finde Visual Studio 2019 Professional Edition samt andre versioner af Visual Studio og mange andre Microsoft-programmer som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2019 Professional eller et andet Microsoft-program, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier