Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.014,90 Kr. * 1.126,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project Standard 2016 er den gennemprøvede Microsoft-løsning til planlægning, implementering, styring og dokumentation af projekter i små og mellemstore virksomheder: Til dette formål tilbyder allerede Standard udgaven alle nødvendige basisfunktioner. Brugen af projektstyringssoftwaren er hurtig og intuitiv at forstå, selv for nye brugere, da skrivebordsdesignet i Project 2016 er baseret på Office-programmet Excel. Med Microsoft Project Standard 2016 har projektledere altid et overblik over alle aktuelle og fremtidige projekter: De integrerede værktøjer understøtter sikker planlægning, succesfuld implementering og detaljeret dokumentation af fremdriften i alle registrerede projekter. Ressourcer, deadlines og budgetter kan til enhver tid analyseres og kontrolleres, og deres repræsentation som en tidslinje giver altid et opdateret overblik over fremdriften.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - en enkelt licens af Microsofts projektstyringssoftware som en købsversion

Project Standard 2016 er den gennemprøvede Microsoft-løsning til planlægning, implementering, styring og dokumentation af projekter i små og mellemstore virksomheder: Til dette formål tilbyder allerede Standard -udgaven alle  nødvendige grundlæggende funktioner. Brugen af projektstyringssoftwaren er hurtig og intuitiv at forstå, selv for nye brugere, da Project 2016's desktopdesign er baseret på Office-programmet Excel.

Med Microsoft Project Standard 2016 har projektledere altid et overblik over alle aktuelle og fremtidige projekter: De integrerede værktøjer understøtter sikker planlægning, vellykket implementering og detaljeret dokumentation af alle registrerede projekters forløb. Ressourcer, frister og budgetter kan analyseres og kontrolleres til enhver tid, og deres visning som en tidslinje giver altid et opdateret overblik over udviklingen.

Hvilke brugere er Project Standard 2016 beregnet til?

Standardudgaven af MS Project 2016 er skræddersyet til behovene hos projektledere, der hovedsageligt udvikler og styrer projekter alene, hvilket især er tilfældet i små og mellemstore virksomheder eller hos selvstændige erhvervsdrivende. Derfor omfatter den ikke synkronisering med Microsoft SharePoint eller Project Server. Men de funktioner, der er integreret i Project 2016 Standard, giver alle de nødvendige funktioner, herunder business intelligence-værktøjer til at håndtere alle typiske projektstyringsopgaver inden for projektplanlægning og -styring, f.eks. oprettelse af projektplaner, omkostningsplanlægning, kontrol af opgaver og rapportering i alle faser.

Enkeltlicensen til Microsoft Project 2016 Standard-Edition er tilgængelig hos Wiresoft særligt gunstigt som brugt software i form af en købsversion, hvilket gør det nemmere at erhverve den ikke kun for mindre virksomheder, men også for selvstændige erhvervsdrivende. Den har også den fordel, at den kan køre under Windows 7, hvilket ikke kræver køb af et nyere styresystem. Du kan dog finde aktuelle versioner af denne software samt andre Microsoft Project-udgaver og andre programmer i Wiresoft Software Online Shop som brugt software på favorable vilkår. Følgende oversigt viser de vigtigste funktioner i Project 2016-udgaven Standard.

Nye funktioner i Project 2016 Standard -versionen

Project 2016 Standard Edition tilbyder en velkendt skrivebordsvisning, der minder om MS Office, som især minder om Excel, så brugerne hurtigt kan finde rundt i menuen. Som noget nyt er søgefunktionen "Fortæl mig, hvad du vil gøre" blevet integreret, hvilket gør det lettere at finde en bestemt funktion. Det eneste du skal gøre er at skrive et søgeord eller et spørgsmål i det nye indtastningsfelt, og Project vil generere en liste over de bedst egnede løsninger, herunder en beskrivelse af proceduren, som svar. På denne måde kan programmets mange komplekse funktioner administreres på en nem måde fra starten. Disse omfatter nye funktioner i Project 2016 samt forbedringer af eksisterende funktioner, f.eks:

Nyt i Project 2016 Standard: "What-if"-analyser

I projektledelse er det altid nødvendigt at få pålidelige prognoser eller udsagn om projektforløbet. Til dette formål tilbyder Project 2016 Standard et værktøj, hvormed brugerne kan gennemløbe forskellige scenarier for at identificere sandsynlige problemer som f.eks. ressourceflaskehalse eller planlægningsproblemer på et tidligt tidspunkt, så der er tilstrækkeligt råderum til at udvikle alternativer eller imødegå de respektive risici i god tid. "Hvad nu hvis"-analysen giver forskellige "Hvad nu hvis"-scenarier for almindelige problemer og foreslår løsninger.

Nyt i Project 2016 Standard: Ressourcestyring og Team Planner

Den nye funktion Ressourceengagement giver yderligere muligheder for at koordinere planlægningen af brugen af forskellige ressourcer. Ved at bruge den integrerede ressourcepulje kan disse også integreres i flere projektfiler. På den måde kan flaskehalse identificeres i god tid, og ressourceplanlægningen kan justeres i overensstemmelse hermed. Derudover er teamplanlæggeren til rådighed for at koordinere kapaciteter mellem projekt- og teammedlemmer.

Nyt i Project 2016 Standard: Flere tidslinjer

De forbedrede tidslinjefunktioner giver et mere differentieret overblik over projekter: Project 2016 gør det nu muligt at oprette flere tidslinjer til dette formål, som adskiller sig fra hinanden, f.eks. ved at fokusere på bestemte aspekter. Ud over en tidslinje, der giver et overblik over alle projektets faser, kan en anden visning bruges til at vise en specifik fase mere detaljeret i den; ved at tilføje yderligere tidslinjer kan der tilføjes yderligere emner eller funktioner, så visningen "Milepæle" er også tilgængelig. Ved at klikke på Gantt-visningen får brugerne direkte adgang til de tilsvarende indstillinger i båndet.

Yderligere funktioner i Project 2016 Standard Edition til projektstyring

Det generelle mål med Project 2016 Standard -versionen er bl.a. at gøre det så enkelt som muligt at oprette nye projekter med få klik: Som standard er et neutralt Gantt-diagram med den typiske søjledisplay tilgængelig som en skabelon. Projektdata kan også importeres fra Excel, Word, Outlook eller PowerPoint, og det er også muligt at eksportere data tilbage fra Project, f.eks. til en rapport i form af en PowerPoint-præsentation.

Opdeling af projekter

For at strukturere eller vise hierarkier i et projekt kan det yderligere opdeles i underprojekter som et såkaldt hovedprojekt i Project Standard 2016. Derved bliver begge projektformularer forbundet med hinanden, hvorved alle oplysninger fra hovedprojektet også kan vises i et underprojekt. Dette giver også den fordel at kunne uddelegere opgaver for specifikke sektioner på en målrettet måde, mens den ledende projektleder fortsat har adgang til og kontrol over alle dele af tidsplanen.

Porteføljeforvaltning og ressourceforvaltning

En central komponent i MS Project 2016 Standard er porteføljestyring med Microsoft Project Client: Dette gør det muligt at kontrollere den aktuelle status for alle registrerede projekter til enhver tid og reagere på eventuelle problemer - f.eks. overholdelse af tidsfrister, flaskehalse i ressourcerne, overskridelse af budgetmål osv. Afhængigt af aspektet er der også individuelle skærme eller visninger tilgængelige her.

Tæt relateret til dette er de værktøjer, der er integreret i MS Project 2016 Standard integrerede værktøjer til målrettet ressourceforvaltning til forvaltning af de forskellige ressourcetyper. MS Project 2016 differentierer disse i områderne "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger" - hver med deres egne egenskaber, såsom tidsmæssig tilgængelighed, økonomiske omkostningsgrænser eller udnyttelse af arbejdskraft, hvilket gør det muligt at bruge dem endnu mere præcist. Disse registreres centralt i ressourcepuljen på tværs af alle projekter, så de bedre kan tildeles de enkelte projekter og opgaver, hvilket gør det lettere at undgå risikoen for overbelastning fra starten.

Rapportering i MS Project Standard 2016

Udarbejdelse af meningsfulde rapporter er en af de vigtige opgaver inden for projektledelse for at dokumentere projekternes succes, men også deres fremskridt og om nødvendigt bruge dem som grundlag for fremtidige opgaver. Microsoft Project 2016 tilbyder forskellige tabeller, visninger og rapportskabeloner til dette formål, f.eks. for at kunne sammenligne typiske tidligere baseline-planværdier - for varighed, arbejde, start- og slutdatoer for omkostninger osv. - med aktuelle planværdier, så afvigelser kan identificeres med det samme.

På samme måde kan der oprettes grafiske rapporter om forskellige aspekter; disse giver også mulighed for at eksportere projektdata og gemme dem f.eks. i Excel eller MS Visio - også som et pivotdiagram - til viderebehandling.

Dynamiske rapporter har derimod den fordel, at de kan tilpasses direkte til ændringer i planlægningen. De kan også bruges i Office programmer som PowerPoint, Word eller Outlook.

Burndown-rapporter er en vigtig del af agil projektstyring og er også tilgængelige i Project 2016 for at give sammenligninger mellem planlagt, resterende og afsluttet arbejde inden for et projekt.

Hardwarekrav til Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard er tilgængelig i både 32-bit og 64-bit versioner - der gælder derfor forskellige hukommelseskrav. Når det bruges sammen med Microsoft Project Server, gælder der også yderligere krav til operativsystemet. Project 2016 understøtter multi-touch-skærme fra Windows 8 og er også egnet til mobil brug på en iOS- eller Android-enhed.

 • Understøttede styresystemer: Windows 7 eller højere
 • Understøttede serveroperativsystemer: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Processor: x86 med mindst 1 GHz; x64 med mindst 2 GHz, SSE2
 • Hukommelse: 1,0 GB RAM (32-bit) eller 2,0 GB RAM (64-bit)
 • Plads på harddisken: 3,0 GB
 • Opløsning: 1.024 x 768 pixels
 • Grafikkort: DirectX 10

Køb MS Project 2016 Standard som brugt software hos Wiresoft til en lav pris

MS Project 2016 Standard Edition tilbydes i Wiresoft online shop som brugt software af en enkelt brugerlicens - til en pris, der er betydeligt billigere end ny - uden omdøbning betyder nogen begrænsninger i omfanget af funktioner, fordi softwaren ikke er udsat for slid og ælde.

Betegnelsen af denne enkeltbrugerlicens til MS Project 2016 i Standard Edition som brugt software er sket ved at opdele en volumenlicens af dette program, der tidligere blev brugt i en virksomhed, og konvertere den til enkeltlicenser.Opdelingen af den underliggende volumenlicens har heller ingen negative konsekvenser for nogen begrænsninger, eller betyder en juridisk uautoriseret transaktion, fordi Microsoft Project 2016 Standard licensen, der tilbydes her af Wiresoft, samt alle andre licenser af Microsoft brugt software stammer fra virksomheder beliggende i EU, således at den gældende retspraksis i EU gælder, som klart fastslår, at handel med sådan brugt software udgør en lovlig transaktion. Dette blev også klart bekræftet af forskellige domstolsafgørelser, så enhver ansvarsrisiko for dig som køber er pålideligt udelukket, mens Wiresofts anvendte software også er revisionssikker på grund af den komplette dokumentation af køber eller sælger. Ud over den betydeligt reducerede pris har købsversionen den yderligere fordel, at den er ubegrænset anvendelig, da der ikke er yderligere abonnementsomkostninger.

Af alle disse grunde er det altid en sikker aftale for vores kunder at købe software hos Wiresoft, og det giver kun fordele! Når du køber en licens til MS Project 2016 Standard, nyder du ikke kun godt af den fordelagtige pris, men også af den sikkerhed, som den øjeblikkelige download giver dig, herunder den gyldige volumenlicensnøgle til øjeblikkelig licensaktivering.

Købet af brugte softwarelicenser som MS Project 2016 eller anden software giver dig derfor mulighed for at bruge eksklusive og i den sædvanlige handel ikke tilgængelige, nyere såvel som ældre Microsoft programudgaver selv. Så du kan i Wiresoft software shop for brugt software også finde andre Microsoft-programmer, der er kompatible med MS Project 2016 Standard, såsom Windows 10 og Windows Server 2016. Hvis du har spørgsmål om MS Project 2016 Standard eller et andet Microsoft-program, der tilbydes, skal du bare bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier