Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
869,90 Kr. * 965,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licensnøgle
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har brugerne alt lige ved hånden til at skabe apps og programmer - fra udvikling til fejlfinding og rettelse af kode samt versionskontrol til frigivelse.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - alt, hvad der kræves for at skabe professionelle programmer, i købsversionen

Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har brugerne alt lige ved hånden til at skabe apps og programmer - fra udvikling til fejlfinding og rettelse af kode og fra versionsstyring til frigivelse.

Visual Studio Professional understøtter ældre sprog som C og C++ samt aktuelle varianter som C# og Apple Metal-programmeringssproget, iOS, JavaScript og Python samt andre websprog. Desuden ledsager softwaren brugerne med live-support, når de skriver kode, uanset hvilket sprog der anvendes.

De præcise fejlfindingsfunktioner gør det lettere at fejlfinde og rette fejl og sparer dermed værdifuld tid under app-udviklingen.

Den hurtige strukturvisning viser altid, hvor udviklerne befinder sig i kodens struktur, og den centrale fejlliste viser alle kompilerings-, opbygnings- og kodeanalyseproblemer, herunder domænespecifikke problemer for nogle sprog, gennem live-analyse, mens du skriver.

Visual Studio Professional 2017 byder især på mange forbedringer i almindeligt anvendte funktioner som IntelliSense og Refactoring, men også inden for kodenavigation og korrektion af kode, samt for IntelliSense og CodeLens, som øger fokus på udviklerens arbejde ved straks at fremhæve referencer og ændringer i kode osv. direkte i editoren.

Hvem er Visual Studio 2017 Professional til?

Visual Studio 2017 Professional Edition er beregnet til professionelle udviklere, der udvikler avancerede applikationer - herunder mobile applikationer - alene eller i teams. Med understøttelse fra Windows 7 kan Visual Studio 2017 også bruges på ældre styresystemer, hvilket udvider antallet af brugere.

Med tilbuddet om Visual Studio 2017 Professional som brugt software hos Wiresoft får udviklere alle fordelene ved den gennemprøvede Microsoft-software til en særlig fordelagtig pris som en enkelt licens til brug på deres egen pc uden abonnementspligt.

Ud over Visual Studio 2017 Professional kan du også finde andre Visual Studio-udgaver eller -versioner som enkeltlicens i en købsversion i Wiresoft Software Online Shop samt Microsoft-programmer, der er kompatible med den, f.eks. Windows 8 og Windows 10. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og nye funktioner i Visual Studio 2017 Professional.

Oversigt over de vigtigste funktioner i Visual Studio 2017 Professional

2017-versionen af Visual Studio indeholder mange forbedringer i forhold til den tidligere version samt en hel del nye funktioner, der gør udviklerens arbejde endnu hurtigere og mere effektivt. Lige fra installationen af denne Professional-udgave kan administratorer vælge, om de kun vil bruge Core Editor, eller om en bruger også vil skrive .NET-desktopapplikationer, Python-kode eller spil med Unity.

Og ved programstart er forbedringerne allerede mærkbare i form af kortere opstartstider samt ved start af en session og indlæsning af løsninger.

Blandt de funktioner, der nu også fungerer hurtigere, er genkendelse af skabeloner til projekter og elementer.

Visual Studio 2017 tilbyder desuden forbedringer af de respektive editorer for C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript og TypeScript samt af de systemer og værktøjer til fejlfinding og problemdiagnosticering, der anvendes til softwareudvikling med .NET Core og ASP .NET Core samt Xamarin, Apache Cordova og Unity og MS SQL Server. Derudover bør følgende funktioner i Visual Studio 2017 Professional nævnes særligt:

IntelliSense i Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense beskriver API'er (Application Programming Interfaces), mens du skriver, og afslutter dem automatisk ved hjælp af de respektive IntelliSense-kompletteringslister, hvilket gør processerne både mere præcise og hurtigere. Samtidig fjernes unødvendige medlemmer fra færdiggørelseslisten ved hjælp af filtre. Specifikt i C# omfatter IntelliSense-kompletteringslisterne bl.a. tokens som "list member" og "complete word". Listerne giver også hurtig adgang til bl.a. medlemmer af en bestemt type eller navnerum, kodestumper og navne på variabler, kommandoer og funktioner.

På samme måde kan IntelliSense bruges til at udforske en API hurtigere, da en kategori kan bruges til at begrænse mængden af værdier. Tooltips gør det også lettere at undersøge definitioner af API'er; selv mens du skriver, viser de problemerne og fremhæver de kritiske dele med bølgelinjer.

CodeLens i Visual Studio 2017 Professional

Med CodeLens kan udviklere holde styr på deres arbejde uden at forlade koden og nemt navigere til de enkelte funktioner. CodeLens fremhæver alle ændringer i kode i editoren, herunder den seneste udvikler, der har tilpasset en metode, samt om en test er bestået på det relevante punkt i koden, hvor den er placeret.

Brug af Team Explorer i Visual Studio 2017 Professional

Ved at aktivere Team Explorer kan udviklere koordinere et projekt med andre teammedlemmer, hvilket gør det nemmere at administrere de tildelte opgaver. Team Explorer forbinder Visual Studio med Git- eller GitHub-repositorier og TFVC-repositorier (Foundation-versionskontrol), blandt andre, samt projekter hostet af Azure DevOps Services for at administrere builds, arbejdsemner og kildekode.

Nye refaktoriseringer i Visual Studio 2017

Det er ikke ualmindeligt, at man i udviklingsprocessen har brug for at forbedre koden med tilbagevirkende kraft, efterhånden som projektet skrider frem. Refactoring opdaterer den interne struktur i koden uden at ændre dens adfærd. Visual Studio 2017 Professional tilbyder også en række nye refaktoriseringer til dette formål, f.eks. generering af overrides, tilføjelse af parametre og navngivne argumenter, mulighed for at indsætte cifferseparatorer i bogstaver samt ændre basen for numeriske bogstaver - herunder "hexadecimalt" til "binært" - og yderligere konvertering af en If-anvisning til en Switch-anvisning; ubrugte variabler kan også fjernes, og der kan tilføjes NULL-kontroller for parametre.

Styring af kildekode i Visual Studio 2017 med Git

Visual Studio 2017 Professional tilbyder to muligheder for kildekodeadministration: Microsofts egen Azure DevOps-løsning - når du bruger Azure Cloud - og

dit eget fjernarkiv ved hjælp af Git, versionsstyring, som er en meget anvendt Standard til dette formål.

Azure DevOps (tidligere Visual Studio Team Foundation - TFS) giver mulighed for bedre koordinering af de forskellige roller i udviklingen, så teamene kan implementere deres respektive projektkrav mere effektivt. Med Azure DevOps i Visual Studio er bl.a. Redgate SQL Search tilgængelig, ud over at lette søgningen efter SQL-fragmenter selv på tværs af forskellige databaser; Redgate ReadyRoll Core understøtter på den anden side styringen af automatiserede ændringer af databaser ved hjælp af Source Control samt udviklingen af migrationsskripter; Redgate SQL Prompt Core tilbyder desuden forskellige muligheder ved skrivning og formatering samt refaktorisering af SQL-kode.

Da brugen af Visual Studio Team Foundation eller den tilsvarende server normalt kræver en abonnementsversion af Visual Studio 2017 eller en direkte registrering, kan brugerne alternativt også bruge Git - den frit anvendelige software til versionsstyring af filer - som er gratis. På denne måde kan medlemmerne af et team også arbejde på de samme projekter på samme tid.

Til dette formål giver Visual Studio 2017 mulighed for at administrere repositories direkte via knapper i IDE'en. Dette gør det muligt hurtigt at opsætte kode til en Git-tjeneste, overføre den og offentliggøre den. Derudover tilbyder udgaven også nye funktioner eller tilføjelser, herunder til "Push" og "Commit", samt SSH-understøttelse, så Git nu kan udføre endnu flere opgaver i IDE'en.

Xamarin i Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 har også et stærkt fokus på mobil Windows- udvikling af iOS- og Android-apps med Xamarin-understøttelse. For eksempel omfatter de indbyggede Xamarin-funktioner Xamarin Forms Previewer, som giver udviklere mulighed for øjeblikkeligt at se virkningen af en kodelinje på et program via live preview sammen med en XAML-markup. Xamarin Forms indeholder også forbedringer af IntelliSense for XAML, så det understøtter nu bindinger og konverteringer samt brugerdefinerede kontroller og egenskaber osv.

Systemkrav til Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 eller er påkrævet for at installere Visual Studio 2017. Den version af .NET Framework 4.7.2, der kræves for at køre Visual Studio, installeres under installationen. Ellers er minimumskravene som følger:

  • Operativsystemer: Windows 10, Windows 8 (opdatering 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (opdatering 2919355)
  • Processor: 1,8 GHz eller hurtigere, dual-core eller bedre anbefales
  • Hukommelse: 2 GB RAM, 4 GB RAM anbefales; mindst 2,5 GB, hvis du kører på en virtuel maskine
  • Plads på harddisken: Afhængigt af de installerede funktioner kræves der op til 130 GB ledig plads; 20-50 GB ledig plads er nødvendig for normal installation
  • Grafikkort: DirectX 9-kompatibelt, med mindst 1.280 x 720 (720p) opløsning, anbefalet 1.366 x 768 eller højere

Køb Visual Studio 2017 Professional som enkeltlicens i Wiresoft Online Shop

Visual Studio 2017 Professional-softwaren fra Microsoft fås i Wiresoft Online Shop som enkeltlicens som brugt software til en særlig fordelagtig pris.

Den Visual Studio 2017 Professional Edition-licens, der tilbydes til køb her, kommer fra en virksomheds Visual Studio volumenlicens, som blev købt af Wiresoft og opløst i processen og konverteret til enkeltlicenser; i processen ændres mærkningen til "brugt software" eller "brugt software". Alle licenser til Microsoft Visual Studio 2017 Professional, der tilbydes hos Wiresoft, kommer udelukkende fra virksomheder i Europa, som er omfattet af EU-lovgivningen. Hverken opdelingen af volumenlicensen eller den ændrede mærkning som brugt software af Visual Studio 2017 Professional-softwaren betyder begrænsninger i forhold til deres funktionalitet.

Køb af software med Wiresoft - altid et sikkert køb for dig! Licensen til Visual Studio 2017 Professional, der tilbydes i Wiresoft Shop til en absolut lav pris, giver også sikkerhed gennem øjeblikkelig download og direkte licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Ethvert køb af brugt software af Visual Studio 2017 Professional eller et andet Microsoft-program i Wiresoft Software Shop er juridisk sikret for vores kunder, fordi handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov, hvilket også er blevet klart bekræftet af tilsvarende domstolsafgørelser.

En enkelt licens til en brugt software som Visual Studio 2017 Professional Edition er et billigt alternativ til konventionelle softwaretilbud og giver derfor mulighed for at bruge eksklusive programudgaver. Du kan også drage fordel af vores tilbud på brugt software til lave priser på Microsoft-softwareprodukter!

I Wiresoft Software Shop kan du finde Visual Studio 2017 Professional Edition samt andre versioner eller udgaver af Visual Studio og tilsvarende Microsoft-operativsystemer såsom 8Windows og Windows 10 som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2017 Professional eller et andet Microsoft-program, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier