Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.651,90 Kr. * 2.945,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licensnøgle
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio 2022 fra er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), der er designet til krævende programmører samt små og mellemstore udviklerteams. Det omfattende udvalg af funktioner tilbyder alle de værktøjer, der er nødvendige for at realisere den næste generation af apps og spil - herunder Xamarin til Android-, macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-baserede apps. Professional Microsoft

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - den alsidige udviklersoftware som en købsversion

Visual Studio 2022 Professional fra Microsoft er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), der er udviklet til krævende programmører samt små og mellemstore udviklerteams. Det omfattende udvalg af funktioner tilbyder alle de værktøjer, der er nødvendige for at realisere den næste generation af apps og spil - herunder Xamarin til Android-, macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-baserede apps. Andre funktioner, der gør udviklingen endnu mere effektiv, er Tool CodeLens, der viser brugen af individuelle kodestumper i løsningen uden at skulle afbryde arbejdet, IntelliCode, der fremskynder arbejdet ved hjælp af AI-baserede løsningsforslag, og Visual Studio Live Share, der understøtter teamarbejde gennem samarbejde i realtid. Navigation, refaktoriseringer og debuggeren er også blevet forbedret i Visual Studio 2022 Professional. Desuden understøtter det integrerede udviklingsmiljø i Visual Studio 2022 Professional også C# sammen med ældre sprog som C og C++.

Med tilbuddet på Visual Studio 2022 Professional Edition som brugt software hos Wiresoft får udviklere alle fordelene ved denne gennemprøvede Microsoft-software, så de selv kan bruge den på deres egen pc takket være den fordelagtige pris som enkeltlicens.

I Wiresoft Software-Onlineshop kan du finde Visual Visual Studio 2022 Professional samt andre enkeltlicenser af Visual Studio-udgaver eller versioner som købsversion og mange andre Microsoft-programmer, der er kompatible med den. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og nye funktioner i Visual Studio 2022 Professional.

Højdepunkter i Visual Studio 2022 Professional Edition

Ud over den betydeligt nemmere navigation er den aktuelle version 2022 af Visual Studio også nemmere at bruge for udviklere med synshandicap. Sammenlignet med den tidligere version er der også optimeret refaktorering og en revision af builds og indlæsning af løsninger. Debuggeren - et af de vigtigste programmeringsværktøjer  - tilbyder også yderligere muligheder.

Git-første arbejdsgang med nemmere lancering af kode

Det nye startvindue i Visual Studio 2022 tilbyder nu flere muligheder: Først tilbydes muligheden for at klone eller tjekke kode fra et arkiv sammen med andre muligheder for at åbne eller oprette et projekt eller en løsning. Desuden præsenterer det moderniserede startvindue sig selv i et nyt blåt design, som skiller sig ud fra den tidligere version, især på grund af de blødere linjer omkring ikoner, værktøjslinjer og værktøjsvinduer. Menuen er blevet flyttet til toppen af titellinjen for at skabe mere plads til koden i editoren. Dette har også optimeret hukommelsespladsen uden at ændre navigationen i IDE'en.

Ligeledes er den tidligere dialog blevet revideret, idet den tidligere træstruktur ikke længere eksisterer, men er erstattet af et søgefelt med forskellige effektive søge- og filterfunktioner - f.eks. efter sprog, platform og projekttype - for at finde passende skabeloner. Søgningen kan anvendes på kommandoer, indstillinger samt menuer og også på installerbare komponenter; ud over søgeresultaterne for kommandoer vises også de tilsvarende tastekombinationer. Resultaterne vises dynamisk, mens brugeren skriver. Den nyligt integrerede brug af en fuzzy-søgealgoritme tager også højde for stavefejl eller mere naturligt sprog.

AI-understøttet IntelliCode i Visual Studio 2022 Professional

Den nye IntelliCode er en videreudvikling af den tidligere IntelliSense-autokomplettering i Visual Studio ; den indeholder flere AI-drevne funktioner, såsom kontekstuel IntelliSense, kodeformatering og afledning af formatregler for yderligere at forbedre udviklingsproduktiviteten. I modsætning til IntelliSense, som viste egenskaber og metoder som en alfabetisk liste, viser IntelliCode dem i henhold til de mest sandsynlige kandidatresultater, som er forsynet med en stjerne. Udviklere, der bruger C#, kan også anvende IntelliCode på kode, de selv har udviklet, og derved lære noget, mens de andre anbefalinger er baseret på Microsoft Open Source-domænet. I Visual Studio 2022 Professional kan AI-baserede anbefalinger fra IntelliSense også bruges til to andre sprog: C++ og XAML og TypeScript/JavaScript og Java, som er blevet tilføjet til Visual Studio Code.

CodeLens i Visual Studio 2022 Professional

CodeLens fremskynder udviklerens arbejde med Visual Studio 2022 Professional betydeligt, fordi værktøjet arbejder uafhængigt parallelt uden at skulle lukke editoren. CodeLens registrerer alle ændringer i en kode samt kodehistorikken, med

Henvisninger til relevante kodeafsnit og ændringer, kodegennemgange, linkede fejl osv. Før ændringer føjes til koden, kan de gennemgås for at se, hvordan de påvirker koden. Kodeindikatorer for C#- og Visual Basic-kode på elementniveau viser også, hvilket teammedlem der har foretaget ændringer i koden. CodeLense er en eksklusiv funktion i

Visual Studio 2022 Professional eller Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Live Share-funktionen, der er integreret i Visual Studio 2022 Professional , gør det muligt for op til 30 udviklere at samarbejde i realtid på den samme kildekodebase, som deles inklusive kontekst. Det er muligt, fordi Visual Studio Live Share kun overfører filtræet og kontekstoplysningerne. Hvert teammedlem kan således arbejde på kildekoden uafhængigt af værten i det velkendte arbejdsmiljø. AI-funktioner er også integreret her, bl.a. for at forbedre kodekvaliteten. Fælles fejlfinding er også mulig med Visual Studio Live Share.

Yderligere funktioner i Visual Studio 2022 Professional

Derudover tilbyder Visual Studio 2022 Professional mange andre praktiske funktioner:

Refactoring i Visual Studio 2022 Professional

Visual Studio 2022 Professional er der nye refaktoriseringer til rådighed for C#, som gør det endnu nemmere at organisere kode: Medlemmer kan flyttes til grænsefladen eller basisklassen, og navnerum kan tilpasses, så de svarer til en mappestruktur. De passende forslag vises i den såkaldte glødepære.

Oprydning af kode

Code Cleanup er funktionen til automatisk omformatering af kildekode i Visual Studio 2022, den vises som en kost under kildekode-editoren. Indstillingerne for kodeformatet kan defineres ved hjælp af en EditorConfig-fil enten kun for et specifikt projekt eller også for hele koden via indstillingerne i teksteditoren. Til oprydning af C#-kodefiler tilbyder Visual Studio 2022 Professional en separat "Code Clean-up"-knap i editoren. Desuden kan brugerne definere værdierne for præference og alvorlighed for hver kodeformatindstilling for hver linje individuelt, hvor indstillingerne "Kun refaktorisering", "Forslag", "Advarsel" eller "Fejl" er tilgængelige for alvorlighedsniveauet. De noter eller forslag, der vises i hvert enkelt tilfælde, kan ikke kun vises med et enkelt klik, men også implementeres med det samme, idet hyppigt forekommende korrektioner også kan gemmes som en profil.

Fejlfinding i Visual Studio 2022

Debuggeren i Visual Studio 2022 Professional fungerer ikke kun dobbelt så hurtigt som tidligere, men hukommelsesforbruget ved debugging af C++-programmer uden for proces er også blevet reduceret. For at identificere objekter ved hjælp af deres egenskaber skal du i debuggervinduet blot trække markøren over en bestemt egenskab og klikke på pin-ikonet for at få vist de tilsvarende oplysninger. Data breakpoints er nu også tilgængelige for .NET Core-programmer i Visual Studio 2022, i stedet for kun for C++ som tidligere. De afbryder udførelsen af kode, så snart værdien af en egenskab for et givet objekt ændres, uanset positionen.

Xamarin til mobiludvikling

Apps, der er udviklet med Xamarin til Android, iOS og Windows, har et naturligt udseende og en indfødt følelse, hvilket er grunden til, at de er så populære. Xamarin i Visual Studio 2022 indeholder ikke kun hurtigere kompilerings- og implementeringstider for Android, men indeholder nu også en egenskabseditor for Xamarin.Forms XAML samt en optimeret Xamarin.Forms Previewer.

PMA-rendering (Per-Monitor-Aware)

Brugere, der kan lide at bruge flere skærme, når de udvikler, eller som arbejder eksternt, vil sætte pris på denne funktion: Indtil nu har brugen af skærme med forskellige opløsninger givet forskellige problemer under udviklingen, f.eks. blev rendering normalt udført i den forkerte skala, eller Visual Studio selv blev vist sløret. Visual Studio 2022 Professional tilbyder nu PMA-egnet rendering, hvilket bl.a. betyder, at softwaren renderes korrekt uanset de respektive skaleringsfaktorer. Minimumskravet er Windows 10 Update (v1803, RS4) eller .NET Framework 4.8 RTM.

Containerværktøjer i Visual Studio 2022 Professional

Når udviklerne bruger understøttelsen af Azure cloud-tjenester, kan de også bruge bl.a. værktøjerne til udvikling med containere, der er inkluderet i Visual Studio, hvilket forenkler oprettelsen, debugging og implementering betydeligt. Visual Studio 2022 Professional tilbyder også understøttelse af Docker og Kubernetes her, forudsat at slutpunktet har Docker Desktop samt de nødvendige arbejdsbelastninger til webudvikling, Azure-værktøjer og .NET Core-udviklingsværktøjer.

Kubernetes-understøttelse gør det muligt at oprette en forbindelse mellem et lokalt projekt og en Kubernetes-klynge under Azure Kubernetes Service (AKS).

Systemkrav til Visual Studio 2022 Professional

De følgende detaljerede krav indeholder ikke kun generelle krav til installation af Visual VisualStudio 2022 Professional, men beskriver også kravene for at bruge visse funktioner i Visual Studio 2022 Professional, og der kan være behov for administratorrettigheder.

Understøttede styresystemer

I princippet anbefales 64 bit-versionen til installation af Visual Studio 2022 Professional, idet følgende specifikationer gælder som minimumskrav:

 • Windows 10 Version 1909 eller højere, Windows 11 Version 21H2, ( Home, Professional, Education og Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Hardwarekrav (minimumsspecifikationer)

 • Processor: 1,8 GHz; quad-core eller bedre anbefales. ARM-processorer understøttes ikke
 • Hukommelse: 4 GB RAM. Til typiske professionelle løsninger anbefales 16 GB RAM
 • Plads på harddisken: 850 MB, typiske installationer kræver 20-50 GB ledig plads (op til 210 GB afhængigt af de installerede funktioner)
 • Harddiskhastighed: Det anbefales at installere på en SSD (Solid State Drive)
 • Grafikkort: 1.920 x 1080, 1.366 x 768 eller højere anbefales

Andre krav (udvælgelse)

 • Installation af Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Kører .NET Framework 4.7.2, denne version vil blive installeret under installationen
 • Forskellige internetrelaterede scenarier: Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge er påkrævet
 • Hyper-V-emulator: 64-bit operativsystem, klient Hyper-V, Second Level Address Translation (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bit version af Windows, 64-bit Java Development Kit (JDK)
 • Udvikling af universelle Windows-apps: Windows 10 (via kommandolinjen: Windows Server 2022, Windows Server 2016 og Windows Server 2012 R2)
 • Mobiludvikling med C++-, JavaScript- eller .NET-arbejdsbelastninger under Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Køb Visual Studio 2022 Professional billigt enkeltvis hos Wiresoft i vores online shop

Softwaren Visual Studio 2022 Professional kan købes i Wiresofts onlineshop som enkeltlicens til en særlig fordelagtig pris som såkaldt brugt software.

Licensen til Visual Studio 2022 Professional Edition, der udbydes til salg, er en tidligere Visual Studio-volumenlicens fra en virksomhed, som blev opløst og konverteret til individuelle licenser, da den blev videresolgt som sådan, og derfor blev den betegnet som brugt software. Sådanne Microsoft Visual Studio 2022 Professional-licenser, der tilbydes hos Wiresoft, stammer kun fra virksomheder i Europa, hvor EU-lovgivningen finder anvendelse. Hverken opdelingen eller mærkningen som brugt software af denne Visual Studio 2022 Professional-software indebærer nogen begrænsninger med hensyn til dens funktionalitet.

At købe software fra Wiresoft er altid et sikkert køb for dig! Licensen til Visual Studio 2022 Professional , der er tilgængelig i Wiresoft Shop, har ikke kun en absolut favorabel pris, men giver også sikkerhed under købet gennem den øjeblikkelige download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Ethvert køb af Visual Studio 2022 Professional eller et andet Microsoft-program som brugt software i Wiresoft Software Shop udgør ikke noget juridisk problem for vores kunder, da handel med sådan brugt software er lovligt tilladt, hvilket er blevet klart bekræftet af adskillige domstolsafgørelser.

Enkeltlicenser til brugt software som Visual Studio 2022 Professional Edition tilbyder købere et billigt alternativ til konventionelle tilbud for at kunne bruge eksklusive programudgaver. Du kan også drage fordel af vores fordelagtige tilbud på Microsoft-softwareprodukter!

I Wiresoft Software-Shop kan du finde Visual Studio 2022 Professional Edition samt andre versioner af Visual Studio og mange andre Microsoft-programmer som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2022 Professional eller et andet Microsoft-program, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13/11/2022

CAMIOLO

OTTIMO

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier