Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10027
 • D87-07284
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
990,90 Kr. * 1.099,90 Kr. * (9,91% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Visio Professional 2016 har brugerne det maksimale antal værktøjer og skabeloner til rådighed til professionelt at oprette differentierede diagrammer til en række forretnings-, tekniske eller videnskabelige områder - overalt, hvor planer, tegninger og illustrationer letter forståelsen af komplekse strukturer, processer og fakta i særdeleshed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - køb den mest omfattende udgave til professionelle visualiseringer som en enkelt licens

Med Visio Professional 2016 har brugerne det maksimale antal værktøjer og skabeloner til rådighed til professionelt at oprette differentierede diagrammer til en lang række forretningsmæssige, tekniske eller videnskabelige områder - hvor planer, tegninger og illustrationer letter forståelsen af især komplekse strukturer, processer og fakta.

Til dette formål tilbyder Visio Professional 2016 ikke kun en bred vifte af de mest forskelligartede diagramtyper, herunder forbedringer, men også yderligere skabeloner og stilarter, disse er også klart organiseret i emneområder med såkaldte former i et byggesæt gennem den fornuftige opdeling i skabeloner, for at give færdige elementer afhængigt af anvendelsesområdet, som kun kan udfyldes med de aktuelle data og om nødvendigt også tilpasses eller ændres i henhold til ens egne ideer. Specielt til oprettelse af forretningsdiagrammer, tekniske diagrammer og procesdiagrammer - og især også netværks-, software- og databasediagrammer - har Visio Professional 2016 mange ekstra skabeloner (herunder BPMN 2.0 - forkortelse for Business Process Model and Notation) samt ekstra grundplaner og kort.

Brugere, der bruger Microsofts cloud-tjeneste OneDrive, kan også dele filer, der er oprettet med Visio Professional 2016 online med andre og endda gøre dem tilgængelige for teamsamarbejde.De oprettede diagrammer kan knyttes til de underliggende data for altid at give den "aktuelle version af sandheden" ("én version af sandheden"), da de indeholdte data automatisk opdateres her. På samme måde kan DataVisualizer bruges til at importere data fra en anden kilde direkte til et diagram.

Fra og med 8Windows kan brugere også bruge Visio Professional 2016 på en touch-aktiveret enhed og betjene softwaren med enten en stylus eller en finger for at tegne eller tilføje tekst.

Hvilke brugere er Visio Professional 2016-udgaven beregnet til?

Takket være den brede portefølje af former og værktøjer giver Professional Edition af MS Visio 2016 de bedste forudsætninger for at blive brugt af krævende brugere - uanset om det er i virksomheder, organisationer eller endda selvstændige - til professionel oprettelse af præcise, komplekse visualiseringer, der også tager hensyn til gældende normer og tekniske standarder.

Enkeltlicensen af Professional Edition af Microsoft Visio 2016 er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en købsversion i form af såkaldt brugt software, som stammer fra en tidligere volumenlicens. Det betyder, at prisen er betydeligt lavere end for ny software, og at der ikke er nogen abonnementsforpligtelse, som det ofte er tilfældet for sådanne udgaver. Med en enkelt licens fra Wiresoft til Microsoft-programmer kan køberne drage fordel af de økonomiske fordele ved brugt software til at bruge denne professionelle visualiseringssoftware til en rimelig pris. Desuden gør kompatibiliteten af Visio Pro 2016 med Windows 7 denne version attraktiv, især for de brugere, der stadig bruger dette styresystem, så de ikke behøver en (dyr) opdatering af de eksisterende programmer for at kunne bruge Visio 2016.

Ud over Visio Professional 2016 er der mange andre Microsoft Windows individuelle programmer eller softwarepakker, der er kompatible med denne udgave, samt operativsystemer, som fås i Wiresoft Software Online Shop som billige individuelle licenser til brugt software til en lav pris. I den følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner og nyskabelser i Visio Professional 2016-udgaven.

Eksklusive funktioner og egenskaber i Visio Professional 2016 Edition

Visio Professional 2016-udgaven giver flere muligheder på mange områder for at oprette diagrammer og dele dem med andre. Disse omfatter følgende eksklusive funktioner:

Diagrammering i henhold til de nyeste standarder

Integreret i MS Visio Professional 2016 for mange skabeloner er forskellige industristandarder og notationer, så de diagrammer, der oprettes med dem, opfylder deres standarder og dermed også kan indeholde bindende udsagn. Desuden giver mange Visio-former mulighed for at blive knyttet til individuelle indikatorer og metadata, som derefter automatisk opdateres i diagrammet.

 • UML 2.4: Unified Modeling Language er et grafisk modelleringssprog, der anvendes til specifikation og konstruktion samt visualisering og dokumentation af især softwarekomponenter, men også af andre systemer.
 • Windows Workflow 4.0 er et programbibliotek til Microsoft .NET-programmeringsmiljøet, som bruges til enkel udvikling af komplekse programstyrede arbejdsprocesser.
 • IEEE er en verdensomspændende Standard af Institute of Electrical and Electronics Engineers for områderne elektroteknik og informationsteknologi.
 • EPK - forkortelse for Event Driven Process Chain - er et grafisk modelleringssprog, der almindeligvis bruges af organisationer til at repræsentere og modellere forretningsprocesser med henblik på at systematisere eller parallelisere operationelle processer.
 • ISO - er en Standard til at lave isometriske tegninger, især til 3D-repræsentationer af bygninger, rum eller objekter.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - er et grafisk specifikationssprog, der anvendes i standardprocedurer for modellering af forretningsprocesser, især i forretningsinformationssystemer, processtyring og datalogisk dokumentation.

Opret diagrammer automatisk med DataVisualizer                      

DataVisualizer-tilføjelsesprogrammet er udelukkende tilgængeligt i Visio Professional 2016-udgaven for at oprette diagrammer automatisk ved at linke til en ekstern datakilde, f.eks. Excel. Funktionen kan bruges til standardflowdiagrammer - Simple Flowcharts - såvel som horisontale eller vertikale tværfunktionelle flowdiagrammer - Cross-Functional Flowcharts. Ved at synkronisere dataene i realtid kan ændringer i diagrammet (såvel som i datakilden) gøres synlige med det samme, hvilket er særligt vigtigt i forbindelse med processtyring.

Del den "aktuelle version af sandheden" af et diagram via en browser

Ved at sammenkæde diagrammernes former med realtidsdata og gøre dem tilgængelige online via Microsofts cloud-tjeneste OneDrive kan andre brugere ikke blot redigere dem via en browser, de kan også være sikre på, at de har adgang til den såkaldte "aktuelle version af sandheden" af dette diagram, da de linkede data, som det indeholder, automatisk bliver opdateret.

Brug af DWG-filer i Visio Pro 2016

Professional Edition af Visio 2016 understøtter også import af DWG-filer (op til DWG 2010) - branchens standard for udveksling af CAD-data - fra AutoCAD. Dette gør .dwg-filer tilgængelige for brugere til videre brug i Visio, f.eks. på grundlag af bygningers grundplaner, for at bruge disse oplysninger til planlægning af rum, f.eks. for kontorer eller industrianlæg.

De diagrammer, der er oprettet i Visio, kan gemmes igen som AutoCAD-filer eller også i de almindelige billedfilformater .jpeg, .png eller .xml samt PDF.

Visio Professional 2016 bruger desuden VSDX- og VSDM-filformaterne, som er baseret på Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) til komprimering af filer i ZIP-format.

Andre funktioner i Visio 2016 Professional

Brugerne kan få adgang til en række andre praktiske funktioner i Professional og de andre udgaver af Visio 2016, som gør programmet lettere at bruge og dermed mere effektivt:

Office Funktioner i Visio 2016 Professional

De nuværende funktioner er også tilgængelige i Professional Edition af MS Visio 2016, ligesom de er tilgængelige i den tilsvarende Office Version er integreret:

 • Søgefunktionen "Fortæl mig" giver en hurtigere orientering, især for begyndere: Indtast blot de funktioner og udtryk, du leder efter, i søgefeltet, og Visio viser dig, hvor du kan finde dem eller hvordan du bruger dem.
 • De "sorte temaer" tilbyder farvejusteringer af skrivebordet i det hvide, grå eller sorte område, hvilket gør det muligt at arbejde mere øjenvenligt ved at ændre kontrasterne.

Brug "Startdiagrammer" som skabeloner i Visio Professional 2016 - eller opret dine egne figurer

"Startdiagrammer" er en effektiv støtte i Visio til at oprette et diagram hurtigere. De indeholder færdigudfyldte diagrammer, som brugeren kan udfylde eller tilpasse ved at indtaste sine egne data på grundlag af forståelige trinvise instruktioner. I Visio Professional 2016 er der startdiagrammer til rådighed specielt til flowdiagrammer - såkaldte "Swimlane-diagrammer".

Forbedret support og kompatibilitet

Visio Professional 2016 understøtter også brugerne med nyttige tips og funktioner, når de opretter diagrammer: For eksempel sikrer den automatiske justering og positionering af figurer, som er særligt nemme at indarbejde i et diagram via drag & drop, et klart udseende.

Generelt er kompatibiliteten mellem Visio 2016 og andre Office-programmer blevet væsentligt forbedret: Visio-filer kan nu uden problemer bruges i andre dokumenttyper, f.eks. som grafik i en PowerPoint-præsentation.

Diagramtyper, der er tilgængelige i Visio Professional 2016

Den brede portefølje af professionelle diagrammer i Visio Professional 2016 med 70 skabeloner og over 600 almindelige figurer samt yderligere 400 intelligente figurer gør det endnu nemmere at visualisere en lang række forskellige strukturer, systemer og processer. For at gøre det ukompliceret at bruge denne brede vifte af muligheder og for at give bedre orientering, når du skal finde den relevante diagramskabelon, er alle typer klart tildelt forskellige skabeloner, som indeholder de matchende former, hvoraf mange også svarer til typiske industristandarder, herunder:

 • Flowcharts, tidslinjer, pivottabeller og organisationsdiagrammer - til forretningsdiagrammer
 • IT-diagrammer til Active Directory-tilknytninger samt detaljerede netværks- og racktilknytninger, herunder ITIL-diagrammer (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Diagrammer til software og databaser, såsom UML 2.4 (Unified Modeling Language), webkort og databasernotationer
 • Tværfunktionelle flowdiagrammer og diagrammer i henhold til IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) og BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, samt Microsoft SharePoint workflows - til alle typer procesdiagrammer
 • Typiske planer og grundplaner for ejendomme, kontorer og rum med HVAC (varme, ventilation og aircondition)
 • Tekniske diagrammer for elektriske installationer, kredsløb og systemer i henhold til IEEE Standard (Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Visio Professional 2016 giver desuden brugerne mulighed for at bruge de eksisterende figurer til at tilpasse dem, herunder ved hjælp af forskellige værktøjer til at formatere tekst, ændre linjernes stil og udfylde områder med farver, mønstre osv. De kan derefter gemmes i skabelonen Favoritter, så de kan genbruges.

Hardwarekrav til Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 findes både som 32-bit og 64-bit version - afhængigt af dette gælder der yderligere forskellige krav, f.eks. til hovedhukommelsen. Når Visio 2016 bruger Windows 8 som styresystem, understøtter Visio 2016 multi-touch-skærme, hvilket gør softwaren egnet til mobil brug på tilsvarende iOS- eller Android-enheder. For cloud-baseret administration af Visio-filer kræves der forbindelse til MS OneDrive.

 • Understøttede styresystemer: fra Windows 7 eller højere
 • Understøttede serveroperativsystemer: fra Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 til Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86 med mindst 1 GHz; x64 med mindst 2 GHz, SSE2
 • Hukommelse: 1,0 GB RAM (32 bit); 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB
 • Opløsning: 1.024 x 768 pixels
 • Grafikkort: DirectX 10

Køb MS Visio 2016 Professional Edition som enkeltlicens til en rimelig pris hos Wiresoft

Professional Edition af Visio 2016 tilbydes af Wiresoft i webshoppen i form af en enkeltbrugerlicens som brugt software - prisen er således betydeligt lavere end for sammenlignelige nye varer, hvorimod der i den almindelige handel ofte kun er den nyeste softwareversion af Visio tilgængelig. Ud over den lavere pris giver en købsversion af Visio 2016 den store økonomiske fordel, at den kan bruges i en ubegrænset periode, fordi der ikke er tale om en abonnementsversion med de typiske kontraktlige forpligtelser.

Denne tilgængelige enkeltbrugerlicens af MS Visio 2016 Professional Edition var en del af en tidligere volumenlicens af programmet af samme navn fra Microsoft, med den forskel, at den blev købt og muligvis brugt af en virksomhed. Da den blev videresolgt til Wiresoft, blev volumenlicensen konverteret til individuelle licenser; som følge heraf blev den mærket som brugt software eller "Used Software". Hverken denne konvertering til enkeltbrugerlicenser eller denne mærkning af Visio Professional 2016 Edition som brugt software medfører dog nogen begrænsninger med hensyn til dets anvendelighed eller funktionsomfang - ikke kun fordi software ikke kan udsættes for slitage, men også fordi opdeling og videresalg ikke udgør en overtrædelse af gældende lovbestemmelser: De licenser, der tilbydes som brugt software hos Wiresoft - som f.eks. licenser til Microsoft Visio 2016 Professional Edition - kommer udelukkende fra virksomheder i Europa. Derfor er de underliggende forretningstransaktioner også reguleret af den gældende retspraksis i EU, som klart fastslår, at handel med brugt software er lovlig tilladt. Dette er også blevet bekræftet flere gange ved forskellige domstolsafgørelser, så en ansvarsrisiko for dig som køber er sikkert udelukket. Desuden er den software, du har købt, også revisionssikker på grund af Wiresofts komplette beviser for alle tidligere købere eller sælgere.

Dit køb af software gennem Wiresoft er altid en sikker forretning, som kun har fordele for dig! Ved hvert køb af en licens som MS Visio 2016 Professional i Wiresoft Shop nyder du ikke kun godt af prisfordelen i forhold til sammenlignelige nye varer, men også af sikkerheden ved den øjeblikkelige download, når betalingsprocessen er afsluttet, herunder den øjeblikkelige aktivering af din licens med den gyldige volumenlicensnøgle.

Køb af brugte softwarelicenser, f.eks. til Visio Professional 2016 Edition eller til et andet Microsoft-program, giver dig således også mulighed for at bruge sådanne eksklusive programudgaver uden begrænsninger.

I Wiresoft Shop for Microsoft brugt software finder du ikke kun andre Visio-udgaver eller -versioner ud over MS Visio Professional 2016 Edition, men også mange andre Microsoft-programmer, der er kompatible med den, f.eks. Windows operativsystemer og server-operativsystemer osv. Hvis du har spørgsmål om MS Visio Professional 2016 eller anden Microsoft-software i Wiresoft Softwareshop, skal du bare bruge vores kompetente og venlige support - på chat, telefon eller e-mail.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier