Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10020
 • H30-05613
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.207,90 Kr. * 1.340,90 Kr. * (9,92% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Project Professional 2016 Edition er det mest omfattende program i denne version, som er udviklet af Microsoft til planlægning og tilvejebringelse samt administration og dokumentation af særligt omfattende projekter i større virksomheder. Udførelsen af de funktioner, der kræves til dette, er blevet optimeret i Pro Edition, så de også kan bruges af større teams. Derudover tilbyder den også udvidede muligheder for kommunikation via Skype for Business og MS SharePoint.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - køb den omfattende projektstyringsløsning som brugt software

Project Professional 2016 Edition er det mest omfattende program i denne version, som Microsoft har udviklet til planlægning og implementering samt styring og dokumentation af især store projekter i større virksomheder. Ydelsen af de funktioner, der er nødvendige for dette, er blevet optimeret i Pro Edition ekstra for at kunne bruges af større hold. Derudover tilbyder den også udvidede kommunikationsmuligheder via Skype for Business og MS SharePoint.

På trods af de omfattende funktioner kan denne professionelle projektstyringssoftware hurtigt og intuitivt overskues af selv uerfarne brugere, for det første fordi Project 2016' s design på skrivebordet er baseret på Excel-programmet Office, og for det andet fordi funktionerne nemt og direkte kan findes via søgeassistenten "Tell Me".

Med Project Professional 2016-udgaven kan projektledere hele tiden bevare overblikket over alle faser og alle involverede teammedlemmer, selv i tilfælde af omfattende opgaver. De tilgængelige funktioner og værktøjer til forvaltning af ressourcer, budgetter og tidsfrister gør således planlægningen af projekter mere overskuelig, gennemførelsen mere forudsigelig og dokumentationen af dem mere informativ.

Hvilke brugere er Project Professional 2016 Edition beregnet til?

Professional Edition af MS Project 2016 er designet netop til at opfylde behovene hos de projektledere, der planlægger og styrer mange komplekse projekter, som kræver omfattende brug af ressourcer, herunder større teams, hvilket især er en situation, der er almindelig i større virksomheder og organisationer. Derfor indeholder Project Professional 2016 som en væsentlig komponent den forbedrede mulighed for at samarbejde via Skype for Business samt synkronisering med Microsoft SharePoint eller Microsoft Project Server - hvis de også bruges til kommunikation.

Desuden giver alle de funktioner, der er integreret i Project 2016 Professional, alle forudsætninger, herunder de eksisterende business intelligence-værktøjer, til at styre projekter af enhver størrelse med succes - fra planlægning og administration, herunder oprettelse af tids- og omkostningsplaner, til oprettelse af rapporter om alle faser.

Hos Wiresoft er en købsversion af en enkelt licens til Microsoft Project 2016 Professional Edition særlig overkommelig som brugt software, hvilket gør det mere økonomisk, især for større teams. Da denne version også kører under Windows 7, er det ikke nødvendigt at købe et nyere styresystem, men du kan finde sådanne sammen med andre udgaver af Microsoft Project eller andre applikationer også i Wiresofts software online shop - altid som brugt software på favorable vilkår. Følgende oversigt viser de vigtigste funktioner i Project 2016 Professional-udgaven.

Eksklusive funktioner og egenskaber i udgaven MS Project 2016 Professional

Pro Edition af MS Project 2016 tilbyder et plus af funktioner, som giver den afgørende merværdi, der er nødvendig for en vellykket projektgennemførelse, især for større virksomheder:

 • Bedre kommunikation via Skype for Business: MS Project Professional 2016 er designet til brug af Skype for Business, hvilket yderligere optimerer kommunikationen og dermed samarbejdet i teamet.
 • Synkronisering med SharePoint: Brugere, der bruger MS SharePoint, får i Project Professional 2016 fordel af synkronisering i realtid samt mulighed for at få adgang til projekter, redigere opgave- og aktivitetslister fra næsten overalt og dermed altid holde dem opdateret.
 • Gantt-diagrammet, som hvert projekt er baseret på, fremhæver de enkelte opgaveforløb, så brugerne altid er informeret om alle de enkelte opgaver og deres relationer eller betydning for hele projektet.

Andre nye funktioner og værktøjer i MS Project 2016 omfatter

Arbejde i et miljø, der er kendt fra MS Office det velkendte miljø gør det lettere at komme i gang og bruge programmet intuitivt: Udgaverne af Project 2016 er kendetegnet ved skrivebordsvisningen analogt til Office- typisk inklusive bånd; især brugere, der bruger Excel, vil derfor hurtigt finde sig til rette i Project.

Det er muligt at oprette et nyt projekt med få klik: Et neutralt Gantt-diagram er altid tilgængeligt som en skabelon, hvortil projektdata fra Excel, Word, Outlook eller PowerPoint kan importeres.

Analogt til Office -versionen af samme generation er søgefunktionen "Fortæl mig, hvad du vil gøre" også tilgængelig her, som bruges til at finde funktioner i det komplekse system hurtigere. Til dette formål er der et indtastningsfelt til rådighed, hvor det pågældende søgeord eller et spørgsmål indtastes - svaret leveres som en liste med alle matchende løsninger, herunder også en beskrivelse af processen. De mange andre funktioner, der er tilgængelige i MS Project 2016, omfatter bl.a. følgende:

Portefølje- og ressourceforvaltning

Det centrale opgaveområde i MS Project 2016 er stadig porteføljestyring: Den aktuelle status for alle projekter, der er indtastet i softwaren, kan til enhver tid kontrolleres via Microsoft Project Client, herunder oplysninger om problemer med overholdelse af tidsfrister eller de tilgængelige ressourcer som f.eks. arbejdskraft eller budget. Til dette formål tilbyder Project 2016 sine egne visninger eller visninger.

Ud over kontrolfunktionerne indeholder MS Project 2016 Pro også yderligere værktøjer til målrettet styring af ressourcerne afhængigt af deres type. Disse er opdelt i "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger", hvilket giver bedre mulighed for at tage hensyn til de respektive karakteristika eller deres kritiske punkter: Omkostninger, tidsgrænser, personer osv. kan således styres mere præcist. I ressourcepuljen kan disse registreres centralt og tildeles separat til individuelle projekter og sektioner.

Ressourceforvaltning/ressourceinddragelse inkl. teamplanlægger

Værktøjet "Resource Engagement" i Project 2016 bruges til detaljeret oprettelse af ressourceaftaler mellem projektledere og teams for at identificere flaskehalse af enhver art i god tid. Den integrerede ressourcepulje kan bruges til at administrere alle tilgængelige ressourcer på tværs af projekter, og "Team Planner" kan bruges til at koordinere de tilgængelige kapaciteter mellem de teammedlemmer, der er involveret i et projekt.

Flere tidslinjer og hierarkier

Med de forbedrede tidslinjefunktioner i Project 2016 Pro er der nu et langt mere differentieret overblik over projekter: Der kan oprettes flere tidslinjer for et projekt, som hver især fokuserer på et andet aspekt: Den generelle tidslinje med et overblik over alle faser kan f.eks. suppleres med en anden visning, som viser en specifik fase mere detaljeret. Ligeledes kan der tilføjes en "Milestones"-visning. Brugere tilføjer tilsvarende repræsentationer ved blot at klikke på Gantt-visningen, og de tilsvarende indstillinger er tilgængelige via båndet.

Desuden kan projekter i Project 2016 underopdeles hierarkisk i et hovedprojekt med underprojekter. Denne repræsentation forbinder begge niveauer med hinanden, så opgaverne for de enkelte sektioner forbliver kontrollerbare: projektlederen har altid styr på alle dele af tidsplanen, da alle oplysninger fra hovedprojektet også vises i det underordnede projekt.

"Hvad nu hvis"-analyser

Ud over at planlægge og kontrollere det reelle projektforløb er det også en del af ledelsen at lave pålidelige prognoser om det fremtidige forløb. Project 2016 Professional tilbyder et tilsvarende værktøj til dette formål, hvormed projektledere kan gennemløbe forskellige scenarier, der tjener til at identificere typiske problemer som f.eks. ressourceflaskehalse eller stramme deadlines på forhånd. Ud over analysen og præsentationen af de tilsvarende forløb præsenterer "Hvad nu hvis"-analysen passende løsninger, så der skabes et større handlingsrum for handling.

Professionel rapportering i MS Project 2016

Den regelmæssige udarbejdelse af meningsfulde rapporter om specifikke faser af et projekt er en af projektlederens typiske opgaver for at dokumentere projektets fremskridt, men også succeser og vanskeligheder, så disse også kan bruges som grundlag for fremtidige lignende opgaver. Til dette formål tilbyder Microsoft Project 2016 forskellige skabeloner og tabeller samt visninger:

 • Ældre baselineplanværdier - for varighed, omkostninger, tidsfrister osv. - kan sammenlignes med de aktuelle planværdier for et projekt for straks at identificere afvigelser.
 • Der kan også oprettes grafiske rapporter om individuelle aspekter, og projektdataene kan eksporteres til Excel eller MS Visio med henblik på yderligere behandling.
 • Dynamiske rapporter tilpasses direkte til ændringer i planlægningen; de kan også bruges i PowerPoint, Word eller Outlook.
 • Med burndown-rapporter kan der foretages sammenligninger mellem projekter i planlægningsfasen, der endnu ikke er afsluttet, og projekter, der allerede er afsluttet.

Hardware og andre krav til Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional Edition kan installeres i en 32-bit og en 64-bit version - der gælder forskellige krav afhængigt af versionen, herunder hukommelse. Der kan være visse krav til operativsystemet for brug med Microsoft Project Server. Project 2016 understøtter multi-touch-funktionen for skærme med passende udstyr fra Windows 8 og er derfor egnet til mobil brug på en iOS- eller Android-enhed.

 • Understøttede styresystemer: mindst Windows 7 eller højere
 • Understøttede serveroperativsystemer: mindst Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 eller Windows 10 Server
 • Processor: x86 med mindst 1 GHz; x64 med mindst 2 GHz, SSE2
 • RAM: mindst 1,0 GB RAM (32 bit) eller mindst 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB
 • Opløsning: mindst 1 024 x 768 pixels
 • Grafikkort: DirectX 10

Køb MS Project 2016 Professional hos Wiresoft som brugt software til en lav pris

Enkeltbrugerlicensen til MS Project 2016 Professional er tilgængelig i Wiresofts online shop som brugt software - prisen er dermed betydeligt billigere end de tilsvarende nye varer - men selve mærkningen betyder ikke nogen begrænsninger i funktionsomfanget, ikke kun fordi software generelt ikke er udsat for slitage.

Denne enkeltbrugerlicens af MS Project 2016 i Professional Edition betegnes derfor som brugt software, fordi den er opstået ved opløsning af en volumenlicens af samme program, som tidligere blev brugt i en virksomhed, samt ved opdeling i individuelle licenser. Opdelingen af en volumenlicens har dog ingen negative virkninger eller begrænsninger på den enkelte licens' anvendelighed, og denne proces betyder heller ikke en juridisk uautoriseret proces, da alle sådanne licenser af Microsofts anvendte software, som tilbydes af Wiresoft, samt denne Project 2016 Professional-licens, stammer fra virksomheder i EU, som er underlagt den gældende jurisdiktion i EU. Det fremgår tydeligt, at salget af sådan brugt software er en lovlig proces, hvilket også er blevet klart bekræftet af forskellige domstolsafgørelser; derfor er enhver ansvarsrisiko for køberne pålideligt udelukket, og desuden er brugt software fra Wiresoft altid revisionssikker på grund af den komplette dokumentation af de tidligere købere eller sælgere af den pågældende software.

Ud over den betydeligt reducerede pris for enkeltlicensen som en købsversion har denne også den yderligere fordel, at den er ubegrænset anvendelig, da der ikke er nogen obligatoriske abonnementsomkostninger.

Køb af brugt software fra Wiresoft er derfor altid et sikkert valg for vores kunder, som kun har fordele at tilbyde dig! Så når du køber en brugt licens til MS Project 2016 Professional, får du ikke kun fordel af den fordelagtige pris, men også af den øjeblikkelige download og direkte licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Ikke kun en brugt softwarelicens til MS Project 2016, men også licenser til mange andre Microsoft-softwareprodukter giver dig derfor et billigt alternativ til at kunne bruge mange nyere og ældre Microsoft-programudgaver, som du ikke selv kan købe som enkeltbrugerlicens i den almindelige handel. I Wiresofts softwareshop for brugt software finder du også mange andre Microsoft-programmer, som du kan bruge sammen med MS Project 2016 Professional, f.eks. Windows 10 eller Windows Server 2016. Hvis du har spørgsmål til MS Project 2016 Professional eller andre Microsoft-programmer, der tilbydes her, kan du bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier