Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10028
 • D87-07499
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.471,90 Kr. * 1.634,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visio 2019 er den nyeste version af den sofistikerede Microsoft-software til informativ visualisering af både forretningsmæssige og tekniske processer og sammenhænge; med de inkluderede værktøjer og formularer kan selv komplekse problemer eller datasæt præsenteres og kommunikeres tydeligt. Skrivebordsgrænsefladen, som man allerede kender fra MS Office-programmerne, gør det særligt nemt at komme i gang med Visio 2019, så selv nye brugere hurtigt kan finde rundt og intuitivt bruge de forskellige værktøjer og funktioner til at konvertere eksisterende data eller ideer til informative diagrammer, afhængigt af projektets krav: De former, der er tilgængelige i Visio 2019 Professional, er velegnede til detaljeret oprettelse af arbejdsgange og organisationsdiagrammer samt tekniske processer og systemer etc. - "wireframe"-formen er ny her. Derudover tilbydes der nu, især i Professional Edition, også UML-strukturdiagrammer, som er velegnede til modellering af klasser og grænseflader. Desuden er softwaren blevet optimeret til lettere import og hurtigere behandling af DWG-filer fra AutoCAD.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - den professionelle Microsoft visualiseringssoftware som enkeltlicens til køb

Visio 2019 er den nyeste version af den sofistikerede Microsoft-software til informativ visualisering af både forretningsmæssige og tekniske processer og sammenhænge.Med de medfølgende værktøjer og formularer kan selv komplekse problemstillinger eller datasæt præsenteres og kommunikeres klart og tydeligt.

Den skrivebordsgrænseflade, der allerede er kendt fra MS Office -programmerne, gør det særligt nemt at komme i gang med Visio 2019, så selv nye brugere hurtigt kan finde rundt og intuitivt bruge de forskellige værktøjer og funktioner til at konvertere eksisterende data eller endda idéer til informative diagrammer, afhængigt af projektets krav: De former, der er tilgængelige til dette formål i Visio 2019 Professional, er velegnede til detaljeret oprettelse af arbejdsgange og organisationsdiagrammer samt tekniske processer og systemer m.m. - formen "trådmodel" er ny her. Derudover tilbydes der nu også UML-strukturdiagrammer, især i Professional Edition, som er velegnede til modellering af klasser og grænseflader. Desuden er softwaren blevet optimeret til nemmere import og hurtigere behandling af DWG-filer fra AutoCAD.

Visio 2019 Professional er også blevet forbedret til brug på en touch-aktiveret, så programmet kan betjenes på de relevante enheder med en digital pen såvel som med blot en finger, selv for at tegne eller tilføje noter. Og når Visio 2019 er forbundet med Azure Active Directory eller en Exchange Server, kan Visio 2019 importere data direkte til Shapes fra f.eks. Excel.

Hvilke brugere er Visio 2019 Professional-udgaven beregnet til?

Ud over mellemstore virksomheder er Visio 2019 Professional-udgaven primært beregnet til større virksomheder og organisationer, hvor teamwork er i fokus, når det drejer sig om at skabe visualiseringer af processer og forretningsstrukturer mv. på professionelt og meget højt niveau. Til dette formål er der et stort antal former til rådighed, som er overskueligt sorteret i skabeloner, der kan tilpasses yderligere efter dine egne behov og derefter også gemmes som nye skabeloner til genbrug. Via MS SharePoint Server eller OneDrive kan de diagrammer, der er oprettet med Visio 2019, også deles i skyen med kolleger i teamet eller partnere og gøres tilgængelige ved hjælp af den integrerede kommentarfunktion.

Professional Edition af Microsoft Visio 2019, der tilbydes hos Wiresoft i softwarebutikken, er en enkelt licens i en købsversion - det er brugt software, som har en betydeligt lavere pris sammenlignet med den almindelige handel, som normalt kun sælger den som en del af en volumenlicensaftale. Dette giver virksomheder af alle størrelser en gunstig økonomisk mulighed for at anvende denne professionelle visualiseringssoftware fra Microsoft i deres virksomhed.

I Wiresoft Softwares onlineshop er der også andre Microsoft-applikationer, der er kompatible med Visio 2019, som fås som nedsatte enkeltlicenser til brugt software, f.eks. Windows 10, som er en obligatorisk forudsætning for at kunne bruge Visio 2019. Følgende oversigt giver en kort introduktion til de vigtigste funktioner og nyskabelser i Visio 2019 Professional Edition.

Brug et omfattende udvalg af Visio-diagrammer, eller opret dine egne figurer

Visio 2019 Professional indeholder et meget stort antal Visio-diagrammer til alle tænkelige anvendelsesområder; disse er overskueligt organiseret i forskellige skabeloner med de respektive individuelle figurer. Shapes kan udfyldes direkte med tekst, som programmet automatisk indsætter ved skrivning, men de kan også f.eks. linkes direkte til et Excel-regneark eller en Exchange-database eller data importeret via MS SharePoint- eller OneDrive-tjenesterne.

Visio 2019 Professional-porteføljen tilbyder over 600 figurer til dette formål, og omkring 400 af dem er også "intelligente" figurer: de metadata, der er knyttet til dem, bliver automatisk justeret i den pågældende figur, når de opdateres. Desuden er mange former i overensstemmelse med industristandarder, så disse diagrammer indeholder obligatoriske oplysninger. Alt i alt giver Visio 2019 Professional Edition brugerne alt det, de har brug for til kreativt arbejde for at repræsentere processer eller systemer på en forståelig måde. Visio 2019 Professional indeholder også mere:

Nyhed: UML-diagrammer eksklusivt i Visio 2019 Professional Edition

Kommunikations-, komponent- og implementeringsdiagrammer kan oprettes særligt godt i Visio 2019 Professional med de integrerede UML-værktøjer, f.eks. til at visualisere porte og grænseflader samt relationer og komponenter: UML - Unified Modeling Language - blev udviklet som et grafisk modelleringssprog specielt til visualisering og dokumentation samt specifikation og design af softwarekomponenter og andre systemer.

For blot at nævne nogle få eksempler på, hvordan UML-diagrammer kan bruges i Visio 2019 Professional: UML-klassediagrammer viser således en statisk visning af klasserne samt relationerne mellem objekter i et system, mens komponentdiagrammer opdeler et sådant system i relaterede komponenter, hvorved kodens struktur også kan vises. Desuden illustrerer UML-implementeringsdiagrammer konfigurationen af hardware- og softwareelementer, og UML-sekvensdiagrammer viser alle aktører eller objekter, der deltager i en interaktion.

Nyt: Databasenotationdiagrammer

Professional Edition indeholder også typen Database Notation Diagrams, også kaldet Entity Relationship Model (ER Model eller ERM), som kan bruges til at oprette en grafisk model af en simpel eller kompleks database.

Andre forbedringer og tilføjelser i Visio 2019

Ud over disse tilbyder Visio 2019 Professional også flere nye typer diagrammer eller funktioner og optimeret understøttelse af AutoCAD-filer:

Nye opstartsdiagrammer gør det hurtigere at komme i gang med Visio 2019

Visio 2019 indeholder også nye startdiagrammer i Brainstorming, Organisationsdiagram og "Specification and Description Language" (SDL), som ofte er nødvendige for at vise flowdiagrammer, arbejdsgange og tidslinjer. Programmet giver også praktisk vejledning om, hvordan man opretter en passende type diagram, hvilket er særligt nyttigt for begyndere.

De figurer, der allerede er inkluderet i Visio 2019 Professional, kan også tilpasses efter dine egne behov. Således kan de enkelte komponenter redigeres med værktøjerne til formgivning - såsom gradienter og gennemsigtighed, effekter som skygger og glød, spejling og 3D: til dette formål kan tekster ændres i løbsretning, formatering og farve, ligesom linjer/marginer kan justeres i tykkelse, stil og farve; desuden er det også muligt at redigere hele diagrammet.

Brugere kan oprette deres egne figurer i Vision 2019 Professional og gemme dem, så de er tilgængelige som en masterfigur næste gang de bruges, ved at tilføje dem til skabelonen Favoritter.

Ny: Wireframe-diagrammer

Nyt i Visio 2019 er også wireframe-diagramtypen; wireframe-diagrammer bruges primært til at skitsere idéer til en apps brugergrænseflade, funktioner og indhold under app-udviklingen.

Nyhed: AutoCAD-understøttelse er blevet optimeret

Desuden er understøttelsen af AutoCAD i Visio 2019 nu blevet forbedret og udvidet: DWG- eller DXF-filer, der er oprettet med AutoCAD-versionen 2007 eller ældre, kan nu importeres hurtigere og skaleres bedre, og formoverlejringen er også mere forsinkelsesfri. AutoCAD-objekter, der importeres til Visio 2019, f.eks.

Bygningsgulvplaner eller tegninger kan konverteres til en Visio-form og derefter suppleres med andre former, f.eks. for at planlægge layoutet og fordelingen af arbejdsstationer eller maskiner og udstyr i et rum.

Typiske Visio-diagramtyper i Visio 2019 Professional Edition

De følgende diagramtyper er blot eksempler på de mest almindeligt anvendte figurer, der er tilgængelige i Visio 2019 Professional:

Til design og konstruktion af bygninger:

 • Gulvplaner illustrerer, hvordan rummene bruges, f.eks. i forbindelse med planlægning af rum i en virksomhed eller organisation.
 • Bygningsplaner muliggør IEEE-kompatible tekniske repræsentationer af infrastruktur eller bygningstjenester, f.eks. kredsløb, installationer, rørføring og andre systemer.

Virksomheds- og projektrelaterede processer:

 • Flowcharts visualiserer de enkelte faser af forretningsprocesser eller endda tekniske procedurer,
 • swimlane-diagrammer bruges især til at tildele de enkelte arbejdstrin til forskellige afdelinger i virksomheden.
 • Tværfunktionelle flowdiagrammer af typen IDEF0-diagrammet modellerer system- eller virksomhedsbeslutninger, mens BPMN-diagrammer især anvendes inden for forretningsinformatik eller processtyring.
 • Forretningsprocesdiagrammer bruges til at forklare komplekse operationelle processer.
 • Pivotdiagrammer bruges til evaluering af store datamængder, mens tidslinjediagrammer
 • Tidslinjediagrammer dokumenterer forretningsprocessernes forløb.
 • 3D-stavediagrammer illustrerer f.eks. salg, overskud eller andre KPI'er.

Tekniske repræsentationer:

 • Procesflowdiagrammer bruges hovedsageligt til at visualisere kemiske og industrielle processer og det udstyr, der kræves i processen.
 • IT-diagrammer, som f.eks. ITIL-diagrammer (Information Technology Infrastructure Library), bruges til at illustrere funktioner og roller, der er foruddefineret i et system, f.eks. i aktive mapper og databaser.

Andre strukturelle diagramtyper:

 • Organisationsdiagrammer tydeliggør organisationsstrukturen og hierarkierne, herunder afhængigheder.
 • Sekvensdiagrammer indeholder alle deltagere i en interaktion, herunder begivenheder.
 • Aktivitetsdiagrammer beskriver derimod intern adfærd for metoder og handlinger.
 • Tilstandsdiagrammer illustrerer f.eks. objekters produktlivscyklus.
 • Use Case-diagrammer visualiserer de enkelte faser af et projekt, mens
 • Kommunikationsdiagrammer viser interaktionen mellem elementer i et system.

Hardware og andre krav til brug af Microsoft Visio 2019 Professional

Grundlæggende kan MS Vision 2019 Professional Edition i både 32-bit og 64-bit versioner kun bruges sammen med Windows 10 eller Windows Server 2019! Yderligere oplysninger om de respektive minimumskrav findes i den følgende oversigt:

 • Processor: min. 1,6 GHz, Dual-Core
 • Operativsystemer (absolut påkrævet): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: mindst 4 GB RAM (64-bit) eller 2 GB RAM (32-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 4,0 GB ledig plads på harddisken
 • Display/skærmopløsning: 1.280 x 768
 • Grafik: DirectX 10-grafikkort til at accelerere grafikhardwaren
 • .NET-version: Visse Vision 2019-funktioner kræver, at .NET 3.5 eller 4.6 er installeret
 • Brug af de beskrevne cloud-baserede Visio-fildelingsfunktioner kræver en OneDrive-, OneDrive for Business- eller SharePoint-konto

MS Visio 2019 Professional Edition - køb din enkeltlicens billigt hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder MS Visio 2019 Professional Edition i webshoppen som en enkeltbrugerlicens, der er såkaldt brugt software, som derfor har en væsentlig lavere pris sammenlignet med et tilsvarende nyt produkt. Købsversionen af Visio 2019 giver dig, ud over prisnedsættelsen, den store fordel, at den er ubegrænset anvendelig i modsætning til en abonnementsversion.

Den tilbudte enkeltbrugerlicens til Professional Edition af MS Visio 2019 kommer fra en volumenlicens af dette Microsoft-program, som først blev købt og muligvis også brugt af en virksomhed. Når denne volumenlicens blev videresolgt, blev den opdelt i individuelle licenser og dermed markeret som brugt software eller "Used Software". Hverken opdelingen af Visio 2019 Professional-volumenlicensen i sådanne individuelle licenser eller den efterfølgende nye mærkning som "brugt software" omfatter nogen begrænsninger med hensyn til funktionalitet eller anvendelighed - ikke kun fordi denne proces ikke overtræder nogen gyldige juridiske bestemmelser, men også fordi software generelt ikke kan slides op.

Køb af software hos Wiresoft - altid en sikker handel med mange fordele for dig! Når du køber en licens, der er tilgængelig i Wiresoft Shop, såsom MS Visio 2019 Professional, nyder du ikke kun godt af den virkelig lave pris, men også af den sikre øjeblikkelige download efter den gennemførte betalingsproces og den øjeblikkelige aktivering af softwarelicensen med den medfølgende volumenlicensnøgle. Desuden giver køb af brugte softwarelicenser til eksklusive Microsoft-programudgaver som MS Visio 2019 Professional eller andre programmer dig mulighed for selv at bruge dem uden begrænsninger i abonnementet.

I Wiresoft Software Shop for Microsofts brugte software kan du finde Visio 2019 Professional Edition samt andre udgaver eller versioner af Visio og anden Microsoft-software, f.eks. Windows 10 og Windows Server 2019, som er nødvendige for at bruge Visio 2019 Professional. Hvis du har spørgsmål om MS Visio 2019 Professional eller anden Microsoft-software, der tilbydes i butikken, kan du bruge vores ekspertrådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier