Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
869,90 Kr. * 965,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 til Mac i Professional Edition giver brugerne kraftfulde funktioner og produktivitetsforbedringer til IDE til at skabe apps på tværs af platforme til macOS, Android, iOS, tvOS eller watchOS - til mobil og desktop såvel som til web og cloud. Microsoft-programmet indeholder alle værktøjer til udvikling, debugging og refactoring, herunder grafiske designere, kodeudfyldningsfunktioner samt kildekodestyring og versionskontrol.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC"

Visual Studio for Mac 2017 - professionel udviklersoftware til macOS i købsversionen

Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition giver brugerne kraftfulde funktioner og produktivitetsforbedringer til IDE'en til at skabe apps på tværs af platforme til macOS, Android, iOS, tvOS eller watchOS - både mobil og desktop samt web og cloud - med alle de udviklings-, debugging- og refaktoriseringsværktøjer, som Microsoft tilbyder, herunder grafiske designere, kodekomplettering, kildekodeadministration og versionsstyring.

Ud over ældre udviklingssprog som C og C++ og mere aktuelle varianter som C# understøtter Visual Studio for Mac 2017 naturligvis også Apple Metal, iOS, JavaScript og andre almindelige webstandarder. Indbygget live-understøttelse for hvert sprog gør det hurtigere at skrive kode, ligesom fejlfindingsfunktioner reducerer den tid, der bruges på appudvikling. Hurtig strukturvisning hjælper udviklere med nemt at navigere i en kodestruktur, mens en centraliseret fejlliste bruger live-kodeanalyse til at liste kompilerings- og opbygningsfejl, mens du skriver, samt domænespecifikke problemer for nogle sprog.

Ikke kun ofte centrale funktioner som IntelliSense, CodeLens og Refactoring er blevet forbedret i Visual Studio for Mac Professional 2017, men også kodenavigation og kodekorrektion, som også letter udviklerens arbejde, da bl.a. ændringer i koden, referencer osv. straks fremhæves i editoren.

Hvilken slags brugere er Visual Studio 2017 for Mac Professional beregnet til?

Visual Studio 2017 for Mac-udgaven er netop beregnet til professionelle udviklere, der ønsker at bruge de kraftfulde funktioner i Microsofts software på et Mac-operativsystem - enten alene eller i et team. På grund af understøttelsen af Xamarin i Visual Studio 2017 til Mac gælder visse minimumskrav også for macOS-operativsystemer, se flere detaljer nedenfor.

Wiresoft tilbyder Visual Studio 2017 for Mac Professional til en særlig fordelagtig pris som brugt software i form af en enkelt licens, så udviklere kan drage fordel af alle fordelene ved den effektive Microsoft-software på deres egen Mac og uden abonnementskrav. Ud over Visual Studio 2017 for Mac Professional tilbyder Wiresoft Softwares onlinebutik også andre versioner af Visual Studio for Mac som en enkelt licens i købsversionen samt mange andre Microsoft-programmer i macOS-versionen. Følgende oversigt viser de seneste funktioner og tilføjelser til Visual Studio 2017 til Mac.

Hvad tilbyder Visual Studio 2017 til Mac?

2017-udgaven af Visual Studio til Mac er klar ved lanceringen og adskiller sig fra sin forgænger med kortere opstartstider og hurtigere opstart af sessioner og indlæsning af løsninger. Genkendelse af skabeloner for projekter og emner er også hurtigere end tidligere.

Kort oversigt over IDE til macOS

Visual Studio til Mac indeholder forskellige sektioner til administration af programmer, indstillinger og oprettelse og fejlfinding af kode: Værktøjslinjen, der er integreret på velkomstsiden, giver direkte adgang til søgning efter nyligt åbnede løsningsmapper samt funktioner til at åbne og oprette projekter og app-konfiguration og til at få vist fejl. Her findes også et nyhedsfeed med nye oplysninger til udviklere.

Sprog og udviklertyper, der understøttes i Visual Studio 2017 til Mac

Visual Studio 2017 til Mac understøtter ligesom Windows -versionen mange af de filtyper, der er indbygget i den, f.eks. .csproj, .fsproj og .sln samt EditorConfig. Visual Studio 2017 til Mac understøtter specifikt udviklingstyper som ASP.NET Core-webapplikationer med C# eller F#, .NET Core-konsolapplikationer med C# eller F# og sider, der er bygget med Razor, ud over JavaScript og TypeScript. Desuden omfatter det cross-platform Unity-apps eller spil i C# samt Android-, iOS-, tvOS- og watchOS-apps i Xamarin med C#, F# eller XAML og også Cocoa desktop-apps i C# eller F# samt webstandarder som HTML, CSS og JSON. Det betyder, at Mac-udviklere altid kan arbejde i det integrerede udviklingsmiljø, der passer bedst til deres behov på et givent tidspunkt.

Mange i den Windows-Versionen er også inkluderet i Mac-versionen, herunder Roslyn-compilerplatformen, der bruges til refaktorering og IntelliSense, MSBuild til projektsystemet og build-motoren og TextMate til kildekode-editoren. Mac-brugere kan også bruge de samme motorer til debugging af Xamarin- og .NET Core-apps samt identiske designere til Xamarin.iOS og Xamarin.Android.

Styring af kildekode i Visual Studio 2017 til Mac med Git

Visual Studio 2017 til Mac tilbyder to systemer til kildekodeadministration: Ud over Subversion er det primært Git, det gratis anvendelige Standard, der er blevet integreret i denne version af programmet, som også gør det muligt for flere udviklere i et team at arbejde på projekter samtidig. Repositorier kan administreres i Visual Studio 2017 til Mac direkte via knapper, der er integreret i IDE'et, og derved kan kode overføres og offentliggøres til en Git-tjeneste. Nye Push- og Commit-funktioner samt SSH-understøttelse udvider de måder, du kan bruge Visual Studio 2017 til Mac til Git-opgaver i IDE'et.

Alt på skærmen med CodeLens i Visual Studio 2017 til Mac Professional

CodeLens-funktionen er specielt designet til at hjælpe udviklere med at holde styr på alting på et hvilket som helst tidspunkt i et projekt, uden at de behøver at forlade koden for at gøre det. Med CodeLens kan de nemt navigere direkte til de enkelte funktioner. Derudover viser CodeLens ikke kun alle ændringer i koden i editoren, men angiver også navnet på den sidste udvikler, der har justeret noget, og angiver også, om en test er bestået på et bestemt tidspunkt.

Nye refaktoriseringsfunktioner i Visual Studio 2017 til Mac

Refactoring er en af Standard opgaverne i forbindelse med udvikling af kode for at forbedre den efterfølgende uden at ændre dens adfærd. Visual Studio 2017 for Mac Professional tilbyder konteksthandlinger og kildeanalyse samt andre refaktoriseringer, f.eks. overskrivning, tilføjelse af parametre (f.eks. NULL-kontroller) og argumenter.Ligeledes kan bogstaver nu redigeres, først ved at indsætte cifferadskillere og, især for numeriske bogstaver, også ved at ændre basen fra "hexadecimal" til "binær". Visual Studio 2017 til Mac giver desuden mulighed for at konvertere if-sætninger til switch-sætninger og fjerne ubrugte variabler.

Debugging i Visual Studio 2017 til Mac - med fokus på Xamarin

Visual Studio for Mac 2017 bruger Monos soft debugger til fejlfinding, som er integreret i Mono-kørslen til at fejlfinde kode, der administreres på alle platforme. Desuden har softwaren en indbygget debugger til Xamarin.iOS-, Xamarin.Mac- og Xamarin.Android-baserede apps. Til dette formål er der inkluderet omfattende hurtigvisninger for specielle typer, såsom størrelser, koordinater og Bézier-kurver samt strenge, farver og URL'er.

Visual Studio 2017 til Mac indeholder Xamarin Forms Previewer specielt til Xamarin-applikationer, som giver udviklere mulighed for øjeblikkeligt at få et preview af virkningen af en kodelinje på en applikation i et live preview. Xamarin Forms indeholder også forbedringer af IntelliSense for XAML, herunder understøttelse af bindinger, konverteringer samt egenskaber, kontroller og meget mere.

Øjeblikkelig kontrol med IntelliSense i Visual Studio 2017 til Mac

IntelliSense-funktionen autokompletterer API'er, når de indtastes via tilgængelige IntelliSense-kompletteringslister, hvilket gør udviklerprocesser ikke kun hurtigere, men også mere præcise. IntelliSense gør det også muligt at analysere API'er hurtigere generelt ved at gøre det muligt at indsnævre værdimængden efter kategori. Til dette formål gør værktøjstipsene det lettere at undersøge API-definitioner, idet de angiver problemer, mens de indtastes, og markerer de relevante steder med en bølgelinje.

Andre fordele ved IntelliSense omfatter filtre til at fjerne visse unødvendige medlemmer fra færdiggørelseslisten. IntelliSense-kompletteringslister til C# har tokens som "komplet ord" eller "list member" og giver også hurtig adgang til medlemmer af en bestemt type, kodestumper og navne på variabler, funktioner og kommandoer m.m.

Hardware og andre krav til Visual Studio 2017 til Mac

For at installere og køre Visual Studio 2017 til Mac gælder nedenstående minimumskrav; for Xamarin.iOS- og Xamarin.Mac-projekter kan der være yderligere krav til operativsystemet:

 • Operativsystemer: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Processor: mindst 1,8 GHz eller hurtigere; dual-core eller bedre anbefales
 • Hukommelse: mindst 4 GB RAM; 8 GB RAM anbefales
 • Plads på harddisken: mindst henholdsvis 1 GB eller 5,6 GB

Yderligere krav:

 • For visse .NET Core-funktioner: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64 bit Java Development Kit (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE samt iOS SDK, macOS Mojave 10.14 er påkrævet for Xcode 10.2
 • Xamarin.Forms: implementering til henholdsvis Android- og iOS-platforme med forbehold af ovenstående krav

Understøttede sprog:

 • Engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasilien), tjekkisk, polsk, tyrkisk, russisk, kinesisk (forenklet og traditionelt), japansk, koreansk

Køb en enkelt licens af Visual Studio 2017 til Mac i Wiresoft Online Store

Enkeltlicensen af Microsoft Visual Studio 2017 for Mac til Professional Edition er tilgængelig i Wiresoft Online Shop som brugt software til en særlig lav pris. Licensen, der udbydes til salg, stammer fra en volumenlicens af Visual Studio 2017 for Mac-programmet, som tidligere blev købt af en virksomhed. Ved salget til Wiresoft blev dette opløst og omdannet til individuelle licenser, hvorved der også blev foretaget en mærkning som "brugt software" eller "brugt software". Hverken opdelingen af den underliggende volumenlicens eller den nye betegnelse som brugt software af denne Visual Studio 2017 for Mac Professional-software indeholder nogen begrænsninger med hensyn til funktionsomfanget eller gyldigheden.

Disse licenser til Microsoft Visual Studio 2017 for Mac samt alle andre individuelle softwarelicenser, der tilbydes hos Wiresoft, kommer udelukkende fra virksomheder med hjemsted i Europa, som derfor er underlagt EU-lovgivningen. Ethvert køb af brugt software af Visual Studio 2017 for Mac Professional eller andre Microsoft-programmer i Wiresoft Software Shop udgør ikke nogen ansvarsrisiko for vores kunder, fordi handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov, hvilket også er blevet klart bekræftet af tilsvarende domstolsafgørelser. Desuden er brugt software fra Wiresoft også revisionssikret!

At købe software hos Wiresoft er derfor altid et sikkert køb for dig! Denne licens af Visual Studio 2017 for Mac Professional, der tilbydes i Wiresoft Shop, tilbyder ud over den store fordel af den absolut favorable pris også sikkerhed ved køb gennem øjeblikkelig download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Desuden tilbyder enkeltlicenser af brugt software som Visual Studio 2017 for Mac Professional købere et økonomisk alternativ til de sædvanlige tilbud på ny software og giver mulighed for at bruge eksklusive programudgaver - selv i ældre versioner. Derfor kan du også drage fordel af vores tilbud om brugt software til Microsoft-produkter til lave priser!

I Wiresoft Software Shop kan du finde Visual Studio 2017 til Mac-udgaven samt andre versioner af Visual Studio til Mac og andre Microsoft-programmer til macOS som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2017 for Mac Professional eller et andet macOS-program fra Microsoft, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier