Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10431
 • R18-05767
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
677,90 Kr. * 751,90 Kr. * (9,84% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 5x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Leveringsomfang Brugsret
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver ikke kompatibel(RDS CAL  view)


For Standard- eller Datacenter-udgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til Server-kernerne også en klientadgangslicens til hver slutenhed, hvorigennem der skal gives adgang til Server-tjenesterne: Til dette formål er der Windows Server 2019 Device CALdette giver en bestemt computer (pc, bærbar computer osv.), der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

køb 5 Pack Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 brugt

For standard- eller datacenterudgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som der skal gives adgang til servertjenesterne via: Til dette formål er der Windows Server 2019 Device CAL, hvormed en bestemt computer (pc, bærbar computer osv.), der er registreret til dette formål, får de tilsvarende adgangsrettigheder.

Kernelicenserne til Windows 2019 Server Standard eller Datacenter indeholder ingen brugerrettigheder, så de skal købes separat i form af en Device CAL; alle brugere, der er autoriseret til at bruge en slutenhed, som er udstyret med den, kan derefter bruge den til at få adgang til Windows Server.

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2019 kan ikke kun fås hos Wiresoft til en lavere pris end de klientadgangslicenser, der tilbydes som nye i softwarehandlen, de kan også fås enkeltvis i stedet for samlet i skalaer. Disse brugte Enheds-CAL'er har samme funktionalitet som de Enhedsklientadgangslicenser til Windows Server 2019, der er tilgængelige i Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Brug alle funktioner i MS Windows Server 2019 med en brugt CAL til en enhed

Windows Server 2019 er baseret på Windows 10 og tilbyder mange nye funktioner i både Standard- og Datacenter-udgaven, især til brug af cloud-baserede applikationer. Det integrerede SDN (Software Defined Networking) giver ikke kun mulighed for central konfiguration af fysiske netværksenheder som routere og switche, men også af virtuelle netværksenheder som gateways, herunder dynamisk styring. Windows Server 2019 giver desuden mulighed for peering af to netværk og forbinder dem næsten problemfrit. Andre interessante funktioner, som også er tilgængelige for brugere med en CAL for brugte enheder, omfatter:

 • Krypterede netværk og Datagram Transport Layer Security (DTLS) til sikker kryptering i virtuelle netværk
 • Hyperkonvergeret infrastruktur (HCI) reducerer kompleksiteten og forenkler implementeringen af it-infrastruktur
 • Optimeret brug af Linux med Shielded VM'er
 • Kubernetes-containertjenester
 • Advanced Threat Protection til tidlig registrering af angreb og beskyttelse af følsomme data
 • Storage Spaces Direct giver mulighed for at aggregere lokale serverdatastores i en virtuel klynge
 • Storage Replica reducerer tab af data på filsystemniveau
 • Katastrofeberedskab minimerer også nedetiden

De vigtigste fakta om brugte CAL'er til Windows Server Standard og Datacenter Edition 2019 på et overblik

Selv som brugt software har en Device CAL fra Wiresoft de samme adgangsmuligheder for at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i begge Windows Server 2019-udgaver: Dette giver især små og mellemstore virksomheder og organisationer et billigt alternativ til at udstyre medarbejderne med Windows Server-adgangslicenser til slutenheder, også fordi det giver mulighed for skræddersyet licensering.

Oplysninger om licensering af Windows Server 2019 med CAL'er

For Standard- og Datacenter-udgaverne tilbyder Microsoft Licence Management den alternative mulighed for at licensere Windows Server 2019 efter individuelle kerner/processorkerner; i den forbindelse skal dette suppleres med licensering af de endelige enheder (eller brugere) eller. Det skyldes, at sådanne CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, udelukkende er beregnet til administratorer og ikke til den typiske brug af Windows-servertjenester, så hver enkelt enhedsenhed kræver en tilsvarende adgangslicens (Device CAL) til dette. Denne enhedsklientlicens skal svare til den samme eller en højere Windows-serverversion - flere oplysninger om scenarierne nedenfor.

Det er således kun denne enhedsspecifikke klientadgangslicens, der giver brugeren ret til at bruge Windows Server-funktionerne i version 2019 på en Windows-aktiveret slutenhed. Bortset fra adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i Windows Server 2019 indeholder CAL'en ingen anden software, som først skal installeres.

Hvad er fordelene ved enheds-CAL'er til Windows Server 2019 Standard og Datacenter Edition?

Først og fremmest giver CAL-baseret licensering af Windows Server 2019 mulighed for fleksibel og behovsbaseret rettighedsstyring for de pågældende computere. Specielt anvendte adgangslicenser til enheder er et mere økonomisk alternativ for SMV'er til at bruge Windows Server-tjenester: Det skyldes, at der ikke er nogen begrænsninger på grund af skalering, så der skal kun købes klientadgangslicenser for så mange medarbejdere, som der faktisk er brug for. Microsofts licensmodel tilbyder i alt to typer af CAL'er til Windows Server 2019:

 • Enheds-CAL til Windows Server 2019: Dette giver en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) serveradgangsrettigheder
 • Bruger-CAL til Windows Server 2019: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret bruger

Det er også muligt at bruge bruger-CAL'er og enheds-CAL'er parallelt.

Bemærk versionskompatibilitet for CAL'er til Windows Server 2019!

Enheds-CAL til Windows Server 2019 udstyrer ikke kun en slutenhed med adgangsrettighederne til Windows Server 2019, den omfatter også adgang til ældre versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Dette giver Server Device CAL 2019 en fordel i forhold til ældre Device CAL-versioner, der gælder for en tidligere version af Windows Server 2019, fordi en sådan version ikke kan bruges til at få adgang til Windows Server version 2019 (opgradering). Selv om der i øjeblikket ikke findes nyere Enheds-CAL'er til Windows Server end 2019-versionen, skal du altid være opmærksom på kompatibiliteten af serverlicensen og klientadgangslicensen.

Hvad er ellers vigtigt, når du licenserer Windows Server 2019 med en brugt CAL til en enhed?

Som allerede nævnt giver en Device CAL kun adgangsrettigheder til Windows Server 2019 til en enkelt slutenhed (enhed). Når CAL'en er blevet registreret på netop denne enhed, kan licensen ikke længere overføres til en anden computer. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge en Device CAL som en User CAL. Det er dog tilladt at bruge CAL'er til enheder og CAL'er til enheder parallelt til brug af Windows Server 2019.

Disse bestemmelser i Microsoft CAL-licenssystemet har til formål at forhindre ukorrekt adgang til Windows Server 2019. De giver således større sikkerhed for en virksomhed og dens data, da enheder uden licens eller tredjepartsenheder ikke kan få adgang til dataene.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL og bruger-CAL til Windows Server 2019?

Med hensyn til funktionalitet adskiller en Device CAL til Windows Server 2019 sig generelt ikke fra User CAL'en. Hver enkelt tilbyder dog typiske fordele på grund af den type adgang til Windows Server-adgangen: Her spiller antallet af arbejdsstationer i en virksomhed samt den arbejdsgang, hvor Windows Serveren tilgås, en rolle: I nogle små og mellemstore virksomheder skiftes flere medarbejdere til at bruge en enkelt slutenhed, f.eks. i skifteholdsarbejde, til at få adgang til Windows Serveren, mens brugerne i andre arbejdsmiljøer skiftes til at bruge helt forskellige slutenheder til dette formål.

Den enkelte Windows-kompatible slutenhed, der er godkendt af enhedslicensen, kan derfor bruges til serveradgang af alle medarbejdere, der har mulighed for eller tilladelse til at gøre det: Hvis den licenserede slutenhed er en mobil bærbar computer eller tablet, kan den pågældende medarbejder også få adgang til Windows-serveren lokalt og uafhængigt - f.eks. på farten eller på hjemmekontoret. Device CAL kan derfor også bruges på farten.

Konklusion om CAL'er for enheder

Det er derfor forskelligt fra sag til sag, hvilken type klientadgangslicens til Windows Server 2019 der giver flest fordele ved brug i en virksomhed. Antallet af medarbejdere, der bruger Windows Server i forhold til den fremherskende adgangstype via de eksisterende slutenheder, spiller en rolle her: Så snart de fleste skiftevis bruger en bestemt mobil slutenhed eller en standalone-enhed til at få adgang til Windows Server, giver Device CAL flere fordele.

Om en Device CAL til Windows Server 2019 giver flere anvendelsesmuligheder end User CAL'en fremgår derfor af den respektive typiske virksomheds arbejdsgang. Viden om dette bør danne grundlag for valget af CAL, når du køber passende klientadgangslicenser til Windows Server 2019.

Brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 er også tilgængelige fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2019 kan fås i Wiresoft Online Shop fra kun én klientadgangslicens - Microsofts krav om volumenlicensering gælder derfor ikke. Mærkningen af CAL som "brugt" er ikke ensbetydende med generelle ulemper med hensyn til anvendelighed, ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software - fra Wiresoft

Alle Device CAL'er til Windows Server 2019, som Wiresoft tilbyder brugt, er originale adgangslicenser til medarbejdere, da de også er tilgængelige inden for Microsofts licensprogram; i modsætning hertil var de en del af en Device Volume Licence til Windows Server 2019, som den pågældende tidligere køber, som regel en virksomhed, først ejede. Enhedsadgangslicenser, som denne køber ikke havde brug for, eller den komplette volumenlicens til enheden blev solgt videre til Wiresoft, idet volumenlicensen blev opdelt i individuelle licenser. De individuelle adgangslicenser til enheden, der oprettes på denne måde, betegnes som brugt software. På trods af deres betegnelse som "brugte licenser" kan disse Enheds-CAL'er anvendes fuldt ud til adgang til Windows Server 2019, da de ikke adskiller sig fra en adgangslicens, der aldrig har været brugt, hverken med hensyn til funktionalitet eller levetid.

Brugt software med CAL'er til Windows Server 2019 med købergaranti (Buyer Assurance)

Enheds-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software tilbyder Wiresoft-kunder ikke kun et prisbilligt alternativ til Windows Server-licensering, de er også sikre og lovlige! Hver enkelt Device CAL til Microsoft Windows Server 2019 giver dig som kunde den sædvanlige købssikkerhed gennem den øjeblikkelige download, herunder øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Er køb og brug af en brugt CAL til Windows Server 2019 lovlig?

Enheds-CAL'er til Windows Server 2019, men også alle andre adgangslicenser, som du kan købe hos Wiresoft, kommer fra en virksomheds eller organisations respektive licensbeholdning. Derfor er både salg og køb af CAL'er underlagt den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med Microsofts brugte software, hvilket også klart er blevet bekræftet af forskellige domstolsafgørelser.

For dig som kunde giver købet af brugte Device CALs til Windows Server 2019 og brugen heraf derfor retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du som køber eller bruger overtræder nogen lovbestemmelser. Brugte CAL'er fra Wiresoft er også revisionssikre på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Oversigt over dine Wiresoft-fordele ved køb af brugte CAL'er til Windows Server 2019

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2019 fra Wiresoft er et billigt alternativ til mange tilbud fra andre softwareudbydere - dette gælder også for andre adgangslicenser

Som allerede nævnt er der heller ingen begrænsninger på et minimumsantal CAL'er til en enhed, der skal købes på købstidspunktet, så en eventuel ufleksibel glidende skala for klientadgangslicenser gælder ikke. Dette giver også Wiresoft-kunder mulighed for at reducere omkostningerne til licensering af serveradgang, da de kun licenserer den faktiske brug af Windows Server-tjenester.

I Wiresofts onlineshop finder du ud over de brugte softwareadgangslicenser til Device CALs til Windows Server 2019 også User CALs - og også klientadgangslicenser til andre versioner af Windows Server samt andre server-softwarelicenser, herunder de nødvendige adgangslicenser i de enkelte tilfælde. På denne måde kan du også supplere din softwarebeholdning på andre områder til fordelagtige priser med brugte licenser fra Wiresoft og dermed undgå ekstra omkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer, der kan opstå på grund af uensartede softwareversioner.

Ud over Device CAL'er og serversoftware finder du også andre Microsoft-softwareprodukter i Wiresoft Software Shop - med alle de fordele, som Wiresofts brugte software tilbyder. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til Windows Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning i chatten eller via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier