Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10156
  • D86-05558
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
869,90 Kr. * 965,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


På mange områder er det nødvendigt at vise tekniske repræsentationer, diagrammer eller grundplaner. Softwareløsningen Microsoft Visio 2016 Standard er ideel til dette formål. Det er et visualiseringsværktøj, der har været tilgængeligt siden 2003 i versionerne Standard og Professional. Microsoft Vision hører til den velkendte Office-familie, men er ikke direkte en del af en Office-pakke. Du skal derfor bestille denne software separat, hvis du har brug for det. Ikke desto mindre er Microsoft Visio 2016 Standard fuldt kompatibel med Office-programmerne, hvad angår import og eksport af data, så du uden problemer kan behandle data fra Excel her. 2016-versionen er tilpasset den aktuelle Windows-version med dens menulinje og funktioner. Du drager derfor fordel af en enkel betjening.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

På mange områder skal der vises tekniske repræsentationer, diagrammer eller plantegninger. Softwareløsningen Microsoft Visio 2016 Standard er ideel til dette formål. Dette er et visualiseringsværktøj, der har været tilgængeligt siden 2003 i versionerne Standard og Professional. Microsoft Vision hører til den velkendte Office-familie, men er ikke direkte en del af en Office-pakke. Derfor skal du bestille denne software separat, hvis du har brug for det. Ikke desto mindre er Microsoft Visio 2016 Standard fuldt kompatibel med Office programmer med hensyn til dataimport og -eksport, så du kan nemt behandle Excel-data her. 2016-versionen er tilpasset den aktuelle Windows-version med dens menulinje og funktioner. Du vil derfor nyde godt af brugervenlighed her.

Hvilke særlige funktioner tilbyder Microsoft Visio 2016 Standard?

Visualiseringssoftwaren Microsoft Visio 2016 Standard betjenes ved hjælp af træk og slip. Du kan få adgang til et stort udvalg af skabeloner, symboler og grafik her. Selv videreanvendelse af AutoCAD-tegninger er let muligt med Visio. Arkitekter bruger f.eks. Visio til at vise rumplaner med møbler på en overskuelig måde. Til forretningsgrafik tilbyder værktøjet dig mange farverige ikoner og figurer, så de kan vises meget tydeligt og attraktivt.

Du kan også bruge touch screen-skærme med Microsoft Visio 2016 Standard, så du kan tegne dine grafikker med fingeren. Men mobil brug er også mulig. Så du kan få adgang til Visio på farten fra din iOS- eller Android-enhed. Adgang via de gængse webbrowsere er understøttet.

Fordelene ved Microsoft Visio 2016 Standard

Med de mange skabeloner, grafik og figurer kan du eller dine medarbejdere arbejde endnu mere kreativt. Opret dine virksomhedsrapporter, diagrammer og plantegninger med få klik med musen, og skiller dig effektivt ud fra mængden. Standard versionen er rettet mod små og mellemstore virksomheder, men også mod private brugere afOffice. De kan arbejde i et team på en opgave på samme tid og dermed dele arbejdet. Et højt databeskyttelsesniveau er garanteret takket være aktiveringen af informationsrettighedsstyring. Sammenkæd dine Excel-filer og Access-databaser med Microsoft Visio. Arbejdet bliver lettere, fordi ændringer i de linkede filer også straks opdateres i alle andre Office produkter.

Hvad er inkluderet i leveringsomfanget?

Du modtager en volumenlicens til den fulde version af Microsoft Visio 2016 Standard fra os. Dette kommer fra et andet firma, der har frigivet denne licens. Du kan nemt registrere denne licens i dit navn. Efter aktivering vil du nyde godt af en regelmæssig opdateringsservice. Du kan bruge din Microsoft Visio 2016 Standard i et ubegrænset tidsrum. Selvfølgelig får du licensen til en tysk Visio-version fra os.

Hvad er systemkravene?

For at opnå en problemfri drift bør du bruge en pc med en 1 GHz-processor. Dette giver dig mulighed for at bruge alle funktioner i denne Visio-version problemfrit og effektivt. Hvis du vælger 32-bit versionen, skal du have en hovedhukommelse på 1 GB. For 64-bit versionen skal du bruge mindst 2 GB RAM. Til installationen på harddisken skal du bruge ca. 3 GB diskplads.

Microsoft Visio 2016 Standard kører på følgende styresystemer:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bit,
- Windows Server 2012 - 64 bit,
- Windows 7 - 32 og 64 bit,
- Windows 8 - 32 og 64 bit,
- Windows 8.1 - 32 og 64 bit og
- Windows 10 - 32 og 64 bit.

Hvis du også gerne vil lave professionelle grafikker, diagrammer og diagrammer, så vil vi gerne anbefale Microsoft Visio 2016 Standard. Du kan bestille den tyske licens her til rimelige priser. 

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier