Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10074
 • R18-05767
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
146,90 Kr. * 161,90 Kr. * (9,26% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x CAL-enhed
System  Windows Server 
CAL Enhed CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For standard- eller datacenterudgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som der skal gives adgang til servertjenesterne via: Til dette formål er der Windows Server 2019 Enhed CALsom en bestemt computer (pc, bærbar computer osv.), der er registreret til dette formål, får de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"

Køb Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 brugt

For Standard- eller Datacenter-udgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som servertjenesterne skal tilgås via: Til dette formål er der Windows Server 2019 Device CAL, som giver en bestemt computer (pc, bærbar computer osv.), der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

Kernelicenserne til Windows 2019 Server Standard eller Datacenter omfatter ikke brugerrettigheder, så disse skal købes separat i form af en Device CAL, og hver bruger, der er autoriseret til at bruge den pågældende slutenhed, kan derefter bruge den til at få adgang til Windows -serveren.

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2019 kan ikke kun fås hos Wiresoft til en lavere pris end de klientadgangslicenser, der tilbydes som nye i softwarehandlen, de kan også fås enkeltvis i stedet for samlet i skalaer. Disse brugte Enheds-CAL'er har samme funktionalitet som de Enhedsklientadgangslicenser til Windows Server 2019, der er tilgængelige i det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Brug alle funktioner i MS Windows Server 2019 med en brugt CAL til en enhed

Windows Server 2019 er baseret på Windows 10 og tilbyder i Standard- såvel som i Datacenter-udgaven - mange nye funktioner, især til brug af cloud-baserede applikationer. Det integrerede SDN (Software Defined Networking) giver ikke kun mulighed for central konfiguration af fysiske netværksenheder som routere og switche, men også af virtuelle netværksenheder som gateways, herunder dynamisk styring. Med Windows Server 2019 er det også muligt at peere to netværk, hvilket gør dem næsten problemfrit forbundet. Andre interessante funktioner, som også er tilgængelige for brugere med en CAL for brugte enheder, omfatter:

 • Krypterede netværk og Datagram Transport Layer Security (DTLS) til sikker kryptering på virtuelle netværk
 • Hyperkonvergeret infrastruktur (HCI) reducerer kompleksiteten og forenkler implementeringen af it-infrastruktur
 • Optimeret brug af Linux med skjoldede VM'er
 • Kubernetes-containertjenester
 • Advanced Threat Protection til tidlig registrering af angreb og beskyttelse af følsomme data
 • Storage Spaces Direct giver mulighed for at aggregere lokale serverdatastores i en virtuel klynge
 • Storage Replica reducerer tab af data på filsystemniveau
 • Katastrofeberedskab minimerer også nedetid

De vigtigste fakta om CAL'er til brugte enheder til Windows Server Standard- og Datacenter-Edition 2019 på et overblik

Selv som brugt software har en Device CAL fra Wiresoft de samme adgangsmuligheder for at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i begge Windows Server 2019-udgaver: Dette giver især små og mellemstore virksomheder og organisationer et billigt alternativ til at udstyre medarbejderne med Windows Server-adgangslicenser til slutenheder, også fordi det giver mulighed for at tilpasse licenserne.

Oplysninger om licensering af Windows Server 2019 med CAL'er

For Standard og Datacenter-udgaverne tilbyder Microsoft License Management den alternative mulighed for at licensere Windows Server 2019 efter individuelle kerner/processorkerner; i den forbindelse skal dette suppleres med endpoint-licensering (eller brugerlicensering) eller. Fordi sådanne CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, udelukkende er beregnet til administratorer og ikke til den typiske brug af Windows-servertjenesterne, således at hver enkelt slutenhed kræver en tilsvarende adgangslicens (Device CAL). Denne CAL til enheden skal svare til den samme eller en højere version af Windows-serveren - flere oplysninger om scenarierne findes nedenfor.

Det er således kun denne enhedsspecifikke klientadgangslicens, der giver brugeren ret til at bruge Windows -serverfunktionerne i version 2019 på en Windows-aktiveret slutenhed. Bortset fra adgangsrettighederne til klient/server-miljøet på Windows Server 2019 indeholder CAL'en ikke anden software, som skal installeres først.

Hvad er fordelene ved CAL'er til en enhed til Windows Server 2019 Standard- og Datacenter-udgaven?

Først og fremmest giver den CAL-baserede licensering af Windows Server 2019 mulighed for fleksibel og behovsbaseret rettighedsstyring for de pågældende computere. Specielt brugte adgangslicenser til enheder er et mere økonomisk alternativ for små og mellemstore virksomheder til at bruge servertjenesterne på Windows: Det skyldes, at der ikke er nogen begrænsninger på grund af skalaer her, så der skal kun købes klientadgangslicenser for så mange medarbejdere, som der faktisk er brug for. Microsoft-licensmodellen tilbyder i alt to typer CAL'er til Windows Server 2019:

 • Enheds-CAL til Windows Server 2019: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
 • Bruger-CAL til Windows Server 2019: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret bruger

Det er også muligt at bruge bruger-CAL'er og enheds-CAL'er parallelt.

Vær opmærksom på versionskompatibilitet for CAL'er til enheder til Windows Server 2019!

Enheds-CAL'en til Windows Server 2019 giver ikke kun en slutenhed adgangsrettighederne til Windows Server 2019, den omfatter også adgang til ældre versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Dette giver Server Device CAL 2019 en fordel i forhold til ældre Device CAL-versioner, der gælder for en tidligere version af Windows Server 2019, fordi en sådan version ikke kan bruges til at få adgang til Windows Server version 2019 (opgradering). Selv om der i øjeblikket ikke findes nyere Enheds-CAL'er til Windows Server end 2019-versionen, skal du altid være opmærksom på at sikre, at serverlicensen og klientadgangslicensen er kompatible.

Hvad er ellers vigtigt, når du licenserer Windows Server 2019 med en brugt CAL til en enhed?

Som nævnt ovenfor giver Enheds-CAL'en altid adgangsrettigheder til Windows Server 2019 til kun én enkelt enhedsenhed (Enhed). Når registreringen af CAL'en er afsluttet på netop denne enhed, kan licensen ikke længere overføres til en anden computer. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge en Device CAL som en User CAL. Det er dog tilladt at bruge CAL'er til enheder og CAL'er til enheder parallelt til brug af Windows Server 2019.

Disse bestemmelser i Microsoft CAL-licenssystemet har til formål at forhindre uberettiget adgang til Windows Server 2019. De giver således større sikkerhed for en virksomhed og dens data, da uautoriserede eller tredjepartsendpunkter ikke kan få adgang til dataene.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL og bruger-CAL til Windows Server 2019?

Med hensyn til funktionalitet adskiller en Device CAL til Windows Server 2019 sig generelt ikke fra User CAL'en. Hver af dem har dog typiske fordele på grund af den type adgang til Windows serveradgang: Antallet af arbejdsstationer i en virksomhed og den arbejdsgang, hvor Windows -serveren tilgås, spiller en rolle her: I nogle SMV'er skiftes flere medarbejdere til at bruge en enkelt slutanordning, f.eks. i skifteholdsarbejde, til at få adgang til Windows -serveren, mens brugerne i andre arbejdsmiljøer skiftes til at bruge helt forskellige slutanordninger til dette formål.

Den enkelte Windows-kompatible slutenhed, der er godkendt af enhedslicensen, kan derfor bruges til serveradgang af alle medarbejdere, der har mulighed for eller tilladelse til at gøre det: Hvis den licenserede slutenhed er en mobil bærbar computer eller tablet, kan den pågældende medarbejder også få adgang til Windows -serveren lokalt og uafhængigt - f.eks. på farten eller hjemmeOffice. Device CAL kan derfor også bruges på farten.

Konklusion om CAL'er for enheder

Så hvilken type klientadgangslicens til Windows Server 2019 i en virksomhed, der giver flere fordele i brugen, er forskellig fra sag til sag. Her spiller antallet af medarbejdere, der bruger Windows -serveren i forhold til den fremherskende adgangstype via de eksisterende slutenheder, en rolle: Så snart flertallet skiftevis bruger en bestemt mobil slutenhed eller en stand-alone-enhed til at få adgang til Windows -serveren, giver Device CAL flere fordele.

Hvorvidt Enheds-CAL til Windows Server 2019 giver flere anvendelsesmuligheder end Bruger-CAL'en afgøres derfor af den typiske arbejdsgang i virksomheden i hvert enkelt tilfælde. Viden om dette bør danne grundlag for valget af CAL, når du køber passende klientadgangslicenser til Windows Server 2019.

Brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 kan også fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2019 kan fås i Wiresoft Online Shop fra kun én klientlicens - der er derfor ikke krav om Microsoft-volumenlicensering. Mærkningen af CAL som "brugt" betyder ikke nogen generelle ulemper i brugervenligheden, ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om CAL'er til enheden til Windows Server 2019 som brugt software - fra Wiresoft

Alle Device CAL'er til Windows Server 2019, der tilbydes brugt hos Wiresoft, er originale adgangslicenser til medarbejdere, da de også er tilgængelige inden for Microsofts licensprogram; i modsætning hertil var de en del af en Device volumenlicens til Windows Server 2019, som den pågældende tidligere køber, som regel en virksomhed, først ejede. Enhedsadgangslicenser, der ikke var nødvendige for sidstnævnte, eller hele volumenlicensen for enheder blev videresolgt til Wiresoft, idet volumenlicensen blev opdelt i individuelle licenser. De deraf følgende individuelle Enhedsadgangslicenser betegnes som brugt software. På trods af deres betegnelse som "brugte licenser" kan disse Enheds-CAL'er fuldt ud bruges til adgang til Windows Server 2019, da de ikke adskiller sig fra en adgangslicens, der aldrig har været brugt, hverken ved begrænsninger i deres funktionalitet eller i deres levetid.

Brugt software af CAL'er til enheden til Windows Server 2019 med købergaranti

Enheds-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software tilbyder Wiresoft-kunder ikke kun et prisbilligt alternativ til Windows serverlicensering, de er også sikre og lovlige! Hver enkelt Device CAL til Microsoft Windows Server 2019 giver dig, kunden, den sædvanlige købergaranti med øjeblikkelig download, herunder øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge en brugt CAL til en enhed til Windows Server 2019?

Enheds-CAL'er til Windows Server 2019 samt alle andre adgangslicenser, som du kan købe fra Wiresoft, kommer fra en virksomheds eller organisations respektive licensbeholdning. Derfor er både salg og køb af CAL'er underlagt den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med Microsofts brugte software, hvilket også klart er blevet bekræftet i forskellige retsafgørelser.

For dig som kunde giver købet af brugte Device CALs til Windows Server 2019 og brugen heraf derfor retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du som køber eller bruger overtræder nogen lovbestemmelser. Brugte CAL'er fra Wiresoft er også revisionssikre på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Oversigt over dine Wiresoft-fordele ved køb af brugte CAL'er til en enhed til Windows Server 2019

Brugt software på Device CALs til Windows Server 2019 fra Wiresoft tilbyder dig et billigt alternativ til mange tilbud fra andre softwareudbydere - det gælder også for andre adgangslicenser

Som allerede nævnt er der heller ingen begrænsninger på et minimumsantal CAL'er til enheder, der skal købes på købstidspunktet, så en eventuel ufleksibel differentiering af klientadgangslicenser er ikke relevant. Dette giver også Wiresoft-kunder mulighed for at reducere omkostningerne til licensering af serveradgang, da de kun licenserer den faktiske brug af servertjenesterne på Windows.

I Wiresofts onlineshop kan du ud over de brugte softwareadgangslicenser til Device CALs til Windows Server 2019 også finde User CALs - og også klientadgangslicenser til andre versioner af Windows Server samt andre serverlicenser, herunder de adgangslicenser, der kræves for hver enkelt. På denne måde kan du også supplere din softwarebeholdning på andre områder til lave priser med brugte licenser fra Wiresoft og dermed undgå ekstra omkostninger til ny hardware og kompatibilitetsproblemer, der kan opstå på grund af inkonsekvente softwareversioner.

Ud over Device CAL'er og serversoftware kan du også finde andre Microsoft-softwareprodukter i Wiresoft Software Shop - med alle de fordele, som Wiresofts brugte software tilbyder. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til Windows Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at bruge vores ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier