Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10394
 • 359-06866
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
19.372,90 Kr. * 21.524,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Nummer 25x bruger CAL
System  SQL Server 
CAL Bruger CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - hvormed han kan få adgang til den fra en hvilken som helst slutenhed. Selve SQL 2019-serverlicensen indeholder ikke nogen brugerrettigheder, så disse skal købes separat i form af en CAL til brugerne. De 25 bruger-CAL'er giver hver den tilsvarende tilladelse til 25 registrerede brugere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25x bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software

For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - med denne licens kan han få adgang til den fra enhver slutenhed. Selve SQL 2019 Server-licensen omfatter ikke brugerrettigheder, så disse skal købes separat i form af en CAL til brugere. De 25 bruger-CAL'er giver hver den relevante tilladelse til 25 registrerede brugere.

Som brugt software har SQL Server 2019 User CALs fra Wiresoft den store fordel, at de allerede er tilgængelige individuelt og til en lavere pris end de tilsvarende tilbud fra de sædvanlige licensudbydere. Samtidig har de de samme funktioner som User Client Access Licenses for SQL Server 2019, der er tilgængelige under det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få alle fordelene ved MS SQL Server 2019 med en brugt bruger-CAL

SQL Server 2019 er den nyeste version af Microsofts dataplatform fra Microsoft, som giver en virksomhed alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, som et moderne, kraftfuldt RDMS (Relational Database Management System) skal tilbyde, og som f.eks. bruges til enterprise resource planning-systemer, ERP-software og CRM-systemer.

Afhængigt af serverudgaven omfatter dette ikke kun clustering (gruppetildeling) af data, men også overvågning af en systematisk indsamling samt behandling af målrettede forespørgsler. Her kan brugere med en SQL User CAL 2019 drage fordel af Intelligent Query Processing (IQP) til hurtigere forespørgsler på større datasæt samt Big Data Cluster-funktionen med værktøjer til maskinlæringsmodeller og PolyBase til behandling af Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder.

Andre funktioner omfatter:

 • Always Encrypted til kryptering af data fra klienten til DBMS
 • Intelligent Query Processing (IQP) til optimering af forespørgsler på store datasæt
 • Intelligent Performance, som giver hurtigere udførelseshastighed for databaseoperationer
 • Database Snapshots til dokumentation af potentielle uoverensstemmelser
 • Seneste forespørgselsplanstatistik for opdaterede oversigter over forespørgselsudførelsesplaner
 • en forbedret infrastruktur for letvægts-profilering af forespørgsler og
 • Accelereret database-genoprettelse til accelereret database-genoprettelse efter en genstart eller tilbageførsel af en transaktion

Bruger-CAL'er til SQL Server 2019 Standard udgave

Med en brugt software User CAL fra Wiresoft kan du drage fordel af funktionaliteten i SQL Server 2019 Standard-Edition: Denne er designet til små til mellemstore virksomheder og tilbyder licensmuligheden pr. Server/CAL, som kræver et tilsvarende antal adgangslicenser (Client Access Licenses) til brugere ud over serverlicensen.

Licensmodel for SQL Server 2019 via serverlicenser og CAL'er

Licensering pr. server plus bruger-CAL'er er baseret på de sædvanlige krav, der er angivet af Microsoft: Hver server, der kører en SQL Server-instans, kræver en Standard serverlicens. Desuden kræver hver dedikeret bruger, der får adgang til den licenserede SQL Server, en tilsvarende adgangslicens (User CAL) til den samme eller en nyere serverversion. Derfor kaldes denne licensmodel også for Server/CAL-licensering.

Microsofts licensstyring skelner således mellem licenser til servere og licenser til de enkelte brugere. Sidstnævnte er kun autoriseret til at bruge SQL Server-funktionerne via bruger-CAL'en. Denne Client Access-licens indeholder udelukkende adgangsrettigheder i et klient/server-miljø uden behov for at installere software. User Client Access-licenserne regulerer brugsrettighederne til SQL Server 2019, ud over adgangsrettighederne til den licenserede server indeholder de også de tilknyttede tjenester.

Bemærk versionskompatibilitet for bruger-CAL'er til SQL Server 2019

Med en User CAL til SQL Server 2019 er det således også muligt at få adgang til SQL Server 2017 eller en ældre version (nedgradering). Det omvendte scenarie med at bruge en bruger-CAL til en ældre SQL Server-version, f.eks. 2017, til at få adgang til en højere SQL Server-version, f.eks. 2019 (opgradering), er dog ikke muligt.

Hvorfor er CAL-baseret brug tilgængelig for SQL Server 2019 Standard edition?

Kun for Standard-udgaven af SQL Server 2019 tilbyder Microsoft også CAL-baseret licensering til brugere (eller slutpunkter). Dette giver selv de brugere mulighed for at bruge SQL Server-funktionerne, hvis server har en lavere ydeevne, som det f.eks. er tilfældet, især i små og mellemstore virksomheder, hvor dette er helt tilstrækkeligt. Licensering med adgangsbaserede licenser til brugere er en mere økonomisk måde for sådanne virksomheder at bruge SQL Server på, da de kun behøver at købe præcis så mange licenser til brugerklientadgang, som de faktisk har brug for. Microsofts licensmodel tilbyder to forskellige typer af CAL'er til brug af SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: Dette udstyrer en dedikeret bruger med adgangsrettigheder
 • SQL Server 2019 Device CAL: Dette giver adgangsrettigheder til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, mobil)

Hvad er de særlige funktioner ved licensering med bruger-CAL'er til SQL Server 2019?

User Client Access-licensen er en enkelt licens, der giver specifikke brugere adgangsrettigheder til SQL Server 2019. I dette tilfælde er det ikke muligt at ændre den først angivne bruger bagefter eller at ændre tildelingstypen. Disse begrænsninger giver større sikkerhed og forhindrer misbrug af CAL'er, så f.eks. ingen uautoriserede medarbejdere eller fremmede kan få adgang til virksomhedens forretningskritiske data.

Hvad er fordelene ved en bruger-CAL til SQL Server 2019?

Brugerlicensen til SQL Server 2019 er ikke bundet til en bestemt slutenhed, men udelukkende til en bestemt person. Bruger-CAL til SQL Server 2019 registrerer således kun en enkelt bruger ved navn. Det giver således denne bruger ret til at få adgang til SQL Serveren, idet det er frit valg af slutenhed, hvorigennem adgangen i hvert enkelt tilfælde finder sted, men dette kan kun ske fra en enkelt pc eller lignende på samme tid.

Sammenlignet med den anden version af klientadgangslicensen, den enhedsafhængige CAL, har bruger-CAL'en derfor den fordel, at brugen ikke er lokalt bundet. Så længe den enhed, som slutbrugeren med licens bruger, har adgang til internettet, kan brugeren få adgang til SQL Serveren ikke kun inden for virksomheden, f.eks. på arbejdspladsen, men også uden for virksomheden - f.eks. med en bærbar computer, tablet eller smartphone - i toget, på en forretningsrejse eller hjemmeOffice.

User CAL til SQL Server giver derfor mulighed for fleksibel og mobil brug af SQL Server-funktioner, især for brugere, der ofte arbejder fra forskellige steder og regelmæssigt opretter forbindelse til serveren, fordi de med User CAL altid bruger deres personlige konto.

Konklusion

Hvilken type CAL'er til SQL Server 2019, der giver flest fordele i en bestemt organisation, kan variere fra sag til sag. Beslutningen om den rigtige klientadgangslicens skal træffes inden købet, fordi en SQL Server User CAL ikke kan ændres til en Device CAL eller omvendt.

Den er ikke kun baseret på antallet af medarbejdere, men også på den fremherskende type brug af slutudstyret: Hvis de fleste medarbejdere regelmæssigt bruger forskellige computere, ikke kun internt, men også eksternt, mobilt eller på forskellige arbejdsstationer for at få adgang til SQL Server, giver det flere fordele at udstyre dem med bruger-CAL'er.

Køb bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server 2019 fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

User CAL'er til SQL Server 2019 kan fås i Wiresoft Online Shop for så lidt som en enkelt licens - som brugt software er de betydeligt billigere, og den brugte tilstand giver ingen ulemper med hensyn til brugbarhed.

Hvad er bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software?

Bruger-CAL'erne til SQL Server 2019, der tilbydes i Wiresofts onlinebutik, er almindelige adgangslicenser fra Microsofts licensprogram; som en del af en volumenlicens til brugere af SQL Server 2019 blev de først købt af en virksomhed, der videresolgte de unødvendige brugeradgangslicenser eller hele volumenlicensen til Wiresoft. Volumenlicensen blev opdelt i individuelle licenser, og bruger-CAL'erne blev markeret som brugt software. Dette indebærer dog ikke nogen generel slitage af SQL Server User CAL-softwaren eller nogen anden begrænsning med hensyn til dens funktionalitet eller tidsbegrænsning.

Hvilken sikkerhed tilbyder bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software?

At købe brugte SQL Server User CALs fra Wiresoft er ikke kun overkommeligt for vores kunder, men også sikkert! Du får ikke kun enkeltbruger-CAL til Microsoft SQL Server 2019 til en lavere pris end sammenlignelig ny software, men du har også købersikkerhed med øjeblikkelig download plus licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle:

Alle bruger-CAL'er til SQL Server 2019, der tilbydes hos Wiresoft, kommer fra licensbeholdningen hos virksomheder i EU. For dig som kunde betyder købet af en User CAL til SQL Server 2019 - eller enhver anden Microsoft klientadgangslicens, der tilbydes hos Wiresoft som brugt software - samt brugen heraf retssikkerhed, fordi den ikke overtræder nogen gældende regler, hvilket også er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser. På grund af det fuldstændige bevis for køberen er brugt software fra Wiresoft også revisionssikker!

Dine fordele med brugt software fra bruger-CAL'er til SQL Server 2019

Wiresofts tilbud om bruger-CAL'er til SQL Server 2019 eller andre klientadgangslicenser som brugt software er ikke kun et overvejende billigt alternativ til sammenlignelige kommercielt tilgængelige tilbud, men giver også vores kunder frit valg i forhold til at købe det nøjagtige antal bruger-CAL'er, der er nødvendige for at licensere tjenesterne til SQL Server, hvilket sænker licensomkostningerne.

Med det brede udvalg af CAL'er som brugt software i Wiresofts onlinebutik har du også mulighed for at købe enheds-CAL'er til SQL Server 2019 samt Access-licenser til ældre eller nyere versioner af MS SQL Server ud over bruger-CAL'er. Ved at købe CAL'er til ældre SQL Server-versioner undgår du behovet for at købe ny hardware eller hyppige kompatibilitetsproblemer. Få glæde af det store udvalg af brugt software i forskellige CAL-versioner til SQL Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software Shop finder du bruger- og enheds-CAL'er til SQL Server 2019 samt andre Microsoft klientadgangslicenser eller serverprogrammer - til lave priser som brugt software inkl. øjeblikkelig download og aktivering. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til SQL Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier