Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10033
 • 065-07304
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den aktuelle version af det gennemprøvede og kraftfulde regnearksprogram Microsoft Excel 2013 imponerer med sine mange nye og praktiske funktioner, som løfter analysen af data op på et nyt niveau. Erhvervsbrugere, men også studerende og elever, nyder godt af de kraftfulde funktioner til behandling af data samt af de mange muligheder for at præsentere dem informativt i henhold til forskellige aspekter. Den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade i Microsoft Excel 2013 gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med programmet.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 som en købsversion

Det velprøvede og kraftfulde regnearksprogram Microsoft Excel 2013 overbeviser i den aktuelle version med sine mange nye og praktiske funktioner, som løfter analysen af data til et nyt niveau. Både erhvervsbrugere, men også studerende og elever har gavn af de effektive funktioner til behandling af data og af de forskellige muligheder for at præsentere dem informativt efter forskellige aspekter. Den intuitive og brugervenlige grænseflade i Microsoft Excel 2013 gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med programmet.

Et af højdepunkterne i Excel 2013 er lynvisningsfunktionen: Den registrerer automatisk mønstre i tabeller og foreslår automatiske tilføjelser. Derudover tilbyder Microsoft Excel 2013 ikke kun det nye Strict Open XML-filformat med udvidelsen .xlsx, men også en kompatibilitetstilstand, der sikrer brugen af ældre Excel-dokumenter.

Teknisk set harExcel 2013-versionen den fordel, at den stadig kører på Windows 7 eller Windows Server 2008. Det betyder, at softwaren også kan bruges på ældre computere - en fordel især for private brugere og selvstændige, men også for mindre virksomheder, der søger en økonomisk løsning til at dække deres softwarebehov.

Excel 2013 giver også mulighed for at bruge Microsoft SkyDrive til at gemme Excel-arbejdsark og -ark online, så de også er tilgængelige i skyen og kan deles med og redigeres af andre brugere via SharePoint.

Excel 2103 kan fås fra Wiresoft til en rimelig pris som et selvstændigt program i købsversionen. I følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner og forbedringer i Excel 2013.

Excel 2013 - Præsentation af de vigtigste nyskabelser

Det velprøvede regnearksprogram har i version 2013 Standard fået nye værktøjer, der hjælper brugerne endnu bedre med at behandle og analysere store datamængder. Excel 2013 genkender således mønstre under behandlingen af datasæt, foreslår passende diagrammer og tilbyder værktøjer til direkte behandling.

Assistenter gør det nemmere at bruge Excel 2013

Selv de grundlæggende indstillinger i Excel 2013 er designet på en sådan måde, at funktionerne er overskuelige, og takket være en række forudindstillinger kan mange konfigurationer anvendes automatisk, når der oprettes nye regneark, hvilket betyder tidsbesparende arbejde med softwaren. Brugerne kan således finde skabeloner til formularer og rapporter, men også til budgetter og kalendere m.m.

Programmet genkender også tilbagevendende mønstre i behandlingen af data og gør dem tilgængelige automatisk. Desuden tilbyder det endnu mere overbevisende repræsentationer af data for at lette fortolkningen af dem fra individuelle synspunkter osv:

 • Hurtig analyse: Med muligheden for øjeblikkelig dataanalyse er det allerede muligt at oprette et diagram eller en tabel ud fra de tilgængelige data med kun to trin. I forhåndsvisningen vises de valgte data i en betinget formatering, f.eks. som sparklines eller diagram.
 • Flash Preview: Flash Fill Assistant overtager resten af arbejdet, når den har identificeret den operation, som brugeren er ved at udføre. Brugeren indtaster derefter de resterende data i deres helhed og følger det mønster, som brugeren har identificeret i dataene. Dette gør det muligt at udfylde datakolonnerne i et enkelt trin.
 • Anbefalinger til diagrammer: Denne Excel-funktion anbefaler diagramtyper baseret på de tilgængelige data, der er bedst egnede til den, og præsenterer dem på en sammenlignende måde. Brugerne skal derefter blot vælge det diagram, der passer bedst til den ønskede præsentation. Tabel Data-sektioner: Dette værktøj gør det meget nemmere at holde styr på data i forespørgsler og andre Excel-regneark. Dataskiver, der tidligere kun var tilgængelige i PivotTable-data, er meget nemmere at konfigurere og bruge, idet de viser det aktuelle filter på et hvilket som helst tidspunkt, så brugerne altid ved, hvilke data de ser separat.
 • Et separat vindue for hver arbejdsbog: I stedet for at klikke frem og tilbage mellem to faner giver Excel 2013 mulighed for at vise hver arbejdsbog i sit eget vindue. Det gør det meget nemmere at arbejde på to arbejdsbøger på samme tid, især når du bruger en anden skærm.

Kraftfuld dataanalyse i Excel 2013

Vigtigst af alt er, at Excel 2013 indeholder effektive værktøjer og funktioner til effektiv håndtering og brug af data:

 • PivotTables-guiden: Det er nu endnu nemmere at oprette en PivotTable med Excel 2013, da programmet giver flere forslag til, hvordan de valgte data kan opsummeres, og disse suppleres af en visning af layoutet, så brugerne kun skal vælge den type, der passer til den repræsentation, de ønsker.
 • Oprettelse af komplekse PivotTabeller: I Excel 2013 er det derfor nu muligt at oprette PivotTabeller, der er baseret på flere tabeller, hvor der også kan oprettes relationer mellem de enkelte tabeller.
 • Brug af feltliste, mens du opretter forskellige layouts af PivotTabeller: Med en enkelt feltliste er det nu muligt i Excel 2013 at oprette layoutet til en PivotTable, hvortil der ikke kun kan bruges én, men nu også flere tabeller. På den måde forenkler feltlisten de følgende trin: Finde de felter, der skal bruges til en PivotTable, tilføje flere tabeller ved at skifte til en ny Excel-datamodel og navigere i alle de relevante tabeller.
 • Power Query: MS Office Professional Plus 2013-brugere kan bruge Power Query til at skabe forbindelser mellem data fra offentligt tilgængelige og interne datakilder i en organisation.
 • Inddrag andre datakilder: Excel 2013 kan også importere data fra andre kilder i form af tabeller eller PivotTables; for eksempel kan Excel 2013 nu bruge datafeeds som OData, Windows Azure DataMarket og SharePoint samt data fra OLE DB-udbydere.
 • MDX-forespørgsler: Denne funktion gør det muligt at etablere relationer mellem tabeller fra forskellige kilder, herunder tabeller, der er knyttet til en OLAP-kube (Online Analytical Processing), med henblik på analyse uden at skulle konsolidere dem i en enkelt tabel.
 • Tidslinjefunktion: I stedet for at kunne gruppere data fra PivotTabeller eller Pivotdiagrammer kun efter datoværdier som tidligere er det nu muligt i Excel 2013 at filtrere dem interaktivt og vise dem på en tidslinje for forskellige tidsperioder.
 • Drilldown, Drillup og Crossdrill: Disse funktioner gør det lettere at navigere til de forskellige niveauer i PivotTable- eller PivotChart-hierarkier: Drilldown kan f.eks. bruges til at vise detaljerede niveauer på en mere differentieret måde, mens Drillup kan bruges til at navigere til et højere niveau.

Nyt Excel-filformat Strict Open XML

Excel 2013 har også et nyt filformat kaldet Strict Open XML-arbejdsbog med udvidelsen .xlsx, som data nu kan åbnes og gemmes i. Tabeller formateret med .xlsx har bl.a. den fordel, at ISO8601-datoværdier også læses og skrives, hvilket også løste skudårsproblemet for år 1900, der var kendt fra tidligere versioner.

Nye diagramværktøjer i Excel 2013

Ud over den allerede beskrevne knap "Anbefalede diagrammer", som foreslår diagrammer, der er bedst egnede til visning af data baseret på det aktuelle valg af data, indeholder Excel 2013 også en række andre funktioner til redigering af diagrammer. Disse omfatter tre nye integrerede diagramknapper, der gør det endnu nemmere at ændre typiske elementer som titel, etiket og format:

 • Plus-ikonet kan bruges til at justere de enkelte diagramelementer. Der kan også vises yderligere indstillinger.
 • Penselikonet tilbyder indstillingsmuligheder for forskellige diagramstilarter og farver.
 • Filterikonet kan bruges til efterfølgende at vælge de data, der skal vises i det eksisterende diagram.
 • Datamærker: Der kan nu indsættes tekster ved bestemte datapunkter, som ikke blot kan opdateres, men også bevares, når diagramtypen ændres. Disse kan også knyttes til deres datapunkter via ledelinjer.
 • Animation af diagrammer: Ændringer i kildedata kan nu animeres og spores i Excel 2013.

Brug Excel 2013 med onlinefunktioner

Ved at bruge Microsofts onlinetjenester SkyDrive og SharePoint har Excel 2013 også nogle specifikke webfunktioner at tilbyde. Dette åbner også helt nye muligheder for samarbejde, f.eks. ved at arbejdsark osv. kan gemmes online og deles på en afgørende måde:

 • Samarbejde i realtid: Uanset hvor du befinder dig eller hvilken enhed der anvendes, kan alle deltagere arbejde sammen på et arbejdsark i realtid.
 • Deling af Excel-arbejdsark via Lync: Lync-brugere bruger også Excel-filer under et onlinemøde og kan dele dem med andre deltagere.
 • Del Excel-data på en webside: Brugere kan indlejre regneark eller dele af dem på en webside. Det gør dem tilgængelige for andre medarbejdere, så de kan åbne og bruge dem i deres Excel-program.

Systemkrav til Microsoft Excel 2013

Office Excel 2013 er tilgængelig til download i to versioner: 32-bit og 64-bit. 64-bit versionen installeres automatisk, men kun 32-bit versionen kan installeres på et 32-bit operativsystem med en x86-processor.

Afhængigt af den valgte version kan de individuelle hardwarekrav - f.eks. til RAM - være forskellige. Følgende minimumskrav skal overholdes:

 • Operativsystemer: Windows 7 til Windows 10, Windows Server 2008 til 2012 R2
 • Processor: mindst 1 GHz, x86- eller 64-bit-processor
 • Hukommelse: mindst 1 GB (32 bit) eller 2 GB (64 bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Billedopløsning: mindst 1.024 x 576, grafikkort med Direct X10-acceleration

Køb Excel 2013 som et enkelt program til en lav pris hos Wiresoft

I Wiresoft Software Shop kan du købe Excel 2013 som en billig version - uden abonnementspligt. Derved får du ud over den fantastiske pris for en brugt software, som kommer fra en volumenlicens, også alle disse fordele:

 • Excel 2013 får du fra Wiresoft som en enkeltbrugersoftware - uden de andre Office-programmer.
 • Denne Excel softwarelicens var en del af en større volumenlicens, da de ellers kun bruges i virksomheder; som såkaldt brugt software er den derfor meget billigere hos Wiresoft!
 • Da den blev solgt til Wiresoft, blev Excel-softwaren - hvis den blev brugt - afinstalleret på den tidligere computer, så licensen er 100 % fri og kan bruges igen.
 • Hver Excel Used Software er blevet kontrolleret af Wiresoft før salget for at sikre, at den kan bruges igen uden problemer.
 • Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner, der er gyldige i en begrænset periode eller har begrænset funktionalitet.
 • Ved ethvert køb af licens i Wiresoft Shop kan du ikke kun være sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt, men også at dit køb er i overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser for handel med brugt software.

For alle spørgsmål vedrørende køb af Microsoft Excel 2013 samt andre Microsoft Office produkter, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller her på chatten.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier