Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10029
 • D86-05868
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
917,90 Kr. * 1.018,90 Kr. * (9,91% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visio 2019 er den seneste, nyreviderede version af Microsoft-softwaren til professionel visualisering af både tekniske og forretningsmæssige processer og til afklaring af komplekse data og fakta - brugen lettes især af det store antal forskellige diagramtyper, der allerede er inkluderet som figurer til alle typiske anvendelsesområder. 2019-versionen af Visio Standard indeholder talrige nye funktioner og yderligere figurer, der gør arbejdet med det og implementeringen af ideer endnu mere praktisk og effektiv.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Visualiseringsprogrammet fra Microsoft som en enkelt licens til køb

Visio2019 er den nyeste, nyligt reviderede version af Microsofts software til professionel visualisering af både tekniske og forretningsmæssige processer og til at tydeliggøre komplekse data og fakta - brugen lettes især af det store antal forskellige diagramtyper, der allerede er inkluderet som figurer for alle typiske anvendelsesområder. 2019-versionen af Visio Standard indeholder mange nye funktioner og yderligere figurer, der gør det endnu mere praktisk og effektivt at arbejde med den og gennemføre idéer.

Visio 2019 giver desuden mulighed for direkte import af data fra Excel, Exchange eller Azure Active Directory (hvis de er tilgængelige) for at bruge dem i oprettelsen. Med den strømlinede AutoCAD-understøttelse er import og behandling af DWG-filer også blevet endnu hurtigere og nemmere.

Med den velkendte MS Office med den velkendte desktop-grænseflade kan selv nye brugere finde rundt med det samme og vil kunne bruge de integrerede værktøjer intuitivt og konvertere selv komplekse idéer til klare grafikker og diagrammer, alt efter behov: fra kort og kredsløb til arbejdsgange og flowcharts til organisationsdiagrammer - nyt: også wireframe-modeller - og mange andre præsentationsformer. Ved hjælp af den integrerede kommentarfunktion kan de filer, der er oprettet med Visio 2019 Standard, også gøres tilgængelige for andre til samarbejde.

Når Visio 2019 bruges på en touch-aktiveret enhed, kan programmet betjenes med en stylus såvel som med en finger - uanset om du tegner eller tilføjer noter - hvilket udvider mulighederne for brug af programmet yderligere.

Hvem er Visio 2019 Standard for?

Standard-udgaven af Visio 2019 er især beregnet til små og mellemstore virksomheder samt selvstændige, der ønsker at skabe professionelle visualiseringer på et højt niveau inden for mange anvendelsesområder. De overskuelige figurer kan tilpasses efter dine egne ønsker og gemmes som nye skabeloner. Når du bruger en SharePoint-server, kan projekter eller filer, der er oprettet med Visio, også deles med andre partnere og kolleger via skyen.

Standard-udgaven af Microsoft Visio 2019 er normalt kun tilgængelig i butikkerne som en del af en volumenlicensaftale; Wiresoft tilbyder den i softwarebutikken som en enkelt licens i en købsversion - det er såkaldt brugt software, som også har en betydeligt lavere pris. Ud over SMV'er har især selvstændige og freelancere således en økonomisk mulighed for at bruge dette gennemprøvede Microsoft-visualiseringsprogram.

Derudover finder de i Wiresoft Softwares online shop andre Microsoft-applikationer, der er kompatible med Visio 2019, f.eks. Windows 10, som skal installeres som en forudsætning for at kunne bruge Visio 2019 - også som en enkeltlicens til nedsat pris for brugt software. Følgende oversigt viser de vigtigste funktioner og nyskabelser i Visio 2019 Standard Edition.

Brug Visio-skabeloner, og opret dine egne figurer

Visio-diagrammerne i Visio 2019 Standard er klart struktureret i forskellige skabeloner, som igen indeholder individuelle figurer. De kan også knyttes direkte til et Excel-regneark eller endda en database, så deres data er tilgængelige. Porteføljen af skabeloner, der er udvidet i Visio 2019, indeholder mere end 600 figurer, herunder ca. 400 "intelligente" figurer, hvor de tilknyttede metadata automatisk justerer deres visualisering, samt typer, der overholder industristandarderne, som samlet set udvider kreativiteten og produktiviteten betydeligt ved at dække stort set alle områder, hvor en proces eller et arrangement skal illustreres for bedre forståelse. Følgende diagramtyper er bl.a. tilgængelige i Visio 2019 Standard til dette formål:

 • Flowcharts visualiserer faser af processer i projekter eller endda tekniske procedurer, især også Swimlane-diagrammer til at tildele individuelle arbejdstrin til forskellige afdelinger. Et særligt tilfælde er
 • Tværfunktionelle flowdiagrammer, såsom IDEF0-diagrammer til modellering af system- eller forretningsbeslutninger samt BPMN-diagrammer, som anvendes inden for forretningsinformatik og processtyring.
 • Procesflowdiagrammer illustrerer især kemiske eller industrielle processer, herunder det anvendte udstyr.
 • Etageplaner visualiserer layoutet af arkitektoniske rum, f.eks. til planlægning af rum i virksomheder.
 • Bygningsdiagrammer som en variant af plantegninger viser bl.a. den infrastruktur, hvis repræsentation er nødvendig ved planlægning af et hus, f.eks. med tekniske diagrammer af elektriske kredsløb (også med henblik på IEEE-overholdelse), installationer, rørledninger og systemer.
 • Forretningsprocesdiagrammer bruges til at forklare komplekse operationelle processer; disse omfatter
 • Organisationsdiagrammer, som illustrerer en organisations struktur og viser hierarkier og afhængigheder, og
 • Pivotdiagrammer og tidslinjediagrammer til at dokumentere den kronologiske rækkefølge af udviklinger, f.eks. i forretningsprocesser.
 • IT-diagrammer til illustration af indbyrdes forbindelser, f.eks. ITIL-diagrammer (Information Technology Infrastructure Library) til forklaring af typiske foruddefinerede processer, funktioner og roller, Active Directory-tildelinger, men også databasediagrammer.
 • 3D-stavediagrammer illustrerer salg, overskudsvækst eller andre KPI'er.
 • Sekvensdiagrammer viser alle aktører eller objekter, der deltager i en interaktion, samt de begivenheder, der forårsages af dem.
 • Aktivitetsdiagrammer beskriver den interne adfærd af handlinger eller metoder.
 • Tilstandsdiagrammer illustrerer den rækkefølge af tilstande, som et objekt gennemløber, f.eks. i løbet af dets produktlivscyklus.
 • Case- eller use case-diagrammer beskriver de enkelte faser i et udviklingsprojekt.
 • Kommunikationsdiagrammer visualiserer samspillet mellem elementerne i et system.
 • Database notationsdiagrammer bruges til at illustrere en model af en database.

Ud over disse og mange andre diagramtyper kan brugerne også oprette deres egne brugerdefinerede figurer i Vision 2019 Standard også oprette deres egne brugerdefinerede figurer og tilføje dem til skabelonen "Favoritter" til gentagen brug, så de kan genbruges som en ny masterfigur. De figurer, der er inkluderet i Visio 2019 Standard, kan tilpasses eller tilføjes efter behov, f.eks. for at fremhæve individuelt indhold eller komponenter, ligesom hele diagrammet kan redigeres i stedet for en udvalgt figur: Tekst kan ændres i formatering og farve og kan også roteres, linjer kan ændres i tykkelse, stil og farve, og fyldfarver, gradienter, transparenter og mønstre er også tilgængelige, ligesom skygge, glød, refleksion og 3D-effekter for at fremhæve.

Nye figurer og understøttelse af eksterne diagramtyper i Visio 2019

Derfor tilbyder Visio 2019 Standard også helt nye typer diagrammer eller funktioner samt forbedret understøttelse af DWG-filer:

Kom hurtigt i gang med nye startdiagrammer i Visio 2019

Visio 2019 er endnu mere intuitiv at bruge med nye startdiagrammer til skabelonerne Brainstorming, Organisationsdiagram og SDL (forkortelse for "Shapes Specification and Description Language"), som normalt er bedst til at skabe ofte nødvendige repræsentationer af flowdiagrammer, arbejdsgange og tidslinjer. Disse suppleres af praktiske tips, der gør det hurtigt og nemt for selv nybegyndere at lave det pågældende diagram.

Ny: Wireframe-diagrammer

Wireframe-diagrammerne, som er nye i Visio 2019, er særligt velegnede til at vise udkast til brugergrænsefladen i et program. Wireframe-diagrammer er derfor særligt nødvendige i forbindelse med app-udvikling for at skitsere idéer om deres funktioner og indhold.

Nyt: Forbedret AutoCAD-understøttelse

Visio 2019 Standard tilbyder også forbedret og forbedret AutoCAD-understøttelse, især med hurtigere filimport samt bedre skalering og forsinkelsesfri formoverlejring.

AutoCAD-objekter kan derfor åbnes i Visio 2019 og konverteres til Visio-former.

F.eks. kan en bygningsplan, der er oprettet i AutoCAD, åbnes i Visio, hvor den kan suppleres med figurer, der visualiserer planlægningen af indretningen med møbler eller arbejdsstationer, maskiner og udstyr osv. samt personer. Visio Standard kan importere DWG- eller DXF-filer, der er oprettet med AutoCAD version 2007 eller ældre.

Hardware og andre krav til brug af Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard kan bruges i både 32-bit og 64-bit versioner og her kun i forbindelse med Windows 10 eller Windows Server 2019! Yderligere oplysninger om minimumskrav findes i følgende oversigt:

 • Processor: 1,6 GHz eller hurtigere, dual-core
 • Operativsystemer (absolut påkrævet): Windows 10, Windows Server 2019
 • Hukommelse: 4 GB RAM (64-bit), 2 GB RAM (32-bit)
 • Plads på harddisken: 4,0 GB ledig plads
 • Display/skærmopløsning på 1.280 x 768
 • Grafik: DirectX 10-grafikkort til at accelerere grafikhardwaren
 • .NET-version: Nogle Vision 2019-funktioner kan kræve, at der installeres yderligere .NET 3.5 eller 4.6 eller højere
 • Brug af cloud-baserede Visio-funktioner til filhåndtering kræver også OneDrive, OneDrive for Business eller SharePoint

Køb MS Visio 2019 Standard Edition billigt som enkeltlicens hos Wiresoft

MS Visio 2019 tilbydes af Wiresoft i den Standard Edition i online-butikken i form af en enkeltbrugerlicens som såkaldt brugt software - til en væsentlig lavere pris end et tilsvarende nyt produkt. Ud over den betydeligt reducerede pris har denne købsversion af Visio også den store fordel, at den er ubegrænset anvendelig i tid, da det ikke er en abonnementsversion.

Denne MS Visio 2019 enkeltbrugerlicens til Standard -udgaven kommer fra volumenlicensen af det samme Microsoft-program, som blev købt eller også brugt af en virksomhed. Ved videresalg af volumenlicensen blev den opdelt og i processen omdannet til individuelle licenser, hvilket gør den kendt som brugt software eller "brugt software". Men hverken opdelingen i individuelle licenser eller den nye betegnelse Visio 2019 Standard som "brugt software" indebærer nogen begrænsninger i dens funktionalitet eller anvendelighed - dels fordi denne proces ikke udgør en overtrædelse af gældende regler, dels fordi software generelt ikke afskrives.

Med Wiresoft er det altid en sikker handel for dig at købe software - med mange fordele! Når du køber licenser, der er tilgængelige i Wiresoft Shop, såsom fra MS Visio 2019 Standard, nyder du ikke kun godt af den absolut favorable pris, men også af køberens sikkerhed gennem den øjeblikkelige download efter betaling plus den øjeblikkelige licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle. Især køb af brugte softwarelicenser, f.eks. til MS Visio 2019 Standard eller et andet program, giver dig en gunstig mulighed for selv at bruge eksklusive Microsoft-programudgaver uden begrænsninger.

I Wiresoft Software Shop for brugt software fra Microsoft finder du MS Visio 2019 Standard Edition samt andre versioner og udgaver af dette program og andre Microsoft-programmer, f.eks. Windows 10 og Windows Server 2019, som er kompatible med den aktuelle version. Hvis du har spørgsmål om MS Visio 2019 Standard eller anden Microsoft-software, der tilbydes her, kan du bruge vores ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier