Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10457
  • R18-01853
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
269,90 Kr. * 298,90 Kr. * (9,7% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Leveringsomfang Brugsret
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver ikke kompatibel(RDS CAL  view)


Enhver bruger, der ønsker at få adgang til Server-tjenesterne på Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven med enhver Windows-aktiveret enhed, skal have en separat klientadgangslicens for brugere (User CAL), som ikke er inkluderet i Server-licensen. Dette er den eneste licens, der giver en individuel User de tilsvarende adgangsrettigheder til Server. Det er ligegyldigt, om den autoriserede User CAL bruger en Desktop pc, notebook, smartphone eller tablet med Windows operativsystem. Køberen af en User CAL kan frit vælge, hvilken Windows-aktiveret slutenhed han vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Enhver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven med en Windows-aktiveret enhed, skal have en separat klientadgangslicens til brugere (User CAL), som ikke er inkluderet i serverlicensen. Kun på denne måde får en individuel bruger de tilsvarende adgangsrettigheder til serveren. Det er ligegyldigt, om den autoriserede CAL-bruger anvender en stationær pc, bærbar computer, smartphone eller tablet med Windows-operativsystem. Køberen af en bruger-CAL kan således frit beslutte, hvilken Windows-kompatibel slutenhed han vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022.

Du kan allerede nu finde brugte bruger-CAL'er til den nye Windows Server 2022 hos Wiresoft! Du får en lavere pris end ved de klientadgangslicenser for brugere, der tilbydes som nye i softwarehandlen, og du får samtidig den fordel, at du selv kan bestemme det nøjagtige antal bruger-CAL'er, du har brug for for at få adgang til din Windows Server-software!

Ubegrænset brug af Windows Server 2022 med en brugt bruger-CAL

Den nye Microsoft-software Windows Server 2022 er baseret på styresystemet Windows 10 - allerede i standardudgaven har den mange nye funktioner, som giver endnu mere sikkerhed, især for komplekse netværk, samt yderligere muligheder for deling af data, applikationer og tjenester med andre - og i den mere omfattende Datacenter Edition kan du drage fordel af den udvidede funktionalitet. Med disse Windows Server 2022-udgaver kan brugere med en User CAL også drage fordel af de mange muligheder og ydelsesforbedringer i hybride scenarier, især med hensyn til virtualisering og brug af Windows-containere.

Højere netværkssikkerhed med Windows Server 2022

Sikkerhedsfaktoren er fortsat det vigtigste spørgsmål i forbindelse med oprettelse og administration af netværk. I den nye Windows Server-version 2022 har brugere med User CAL mange nye funktioner til rådighed for at forbedre beskyttelsen af data og tjenester. Ud over TLS 1.3 - den nyeste version af Transport Layer Security - omfatter disse også kodeintegritet i henhold til VBS (virtualiseringsbaseret sikkerhed), funktionen TPM 2.0 (Trusted Platform Module) samt hypervisor-baseret sikkerhed (HVCI). Til kryptering af RDMA-netværk via SMB (Server Message Block) kan standarderne AES-128 og AES-256 anvendes, og blandt andre funktioner kan Virtual OSE (Operating System Environment) anvendes.

Bruger-CAL'en gør det også muligt at bruge andre funktioner som Hyper-V, SDN (Software-Defined Networking), SSD (Storage Spaces Direct) samt SVM (Shielded Virtual Machines ) og Storage Replica til at skabe meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer, som er tilgængelige for brugere afhængigt af Server 2022 Edition.

Styring af containerplatforme i Windows Server 2022

Licenserede brugere har også adgang til forbedrede kompatibilitetsfunktioner for applikationer, når de bruger Windows Containers i Windows Server 2022, samt forbedringer af Windows Container-brugergrænsefladen med Kubernetes, hvilket også betyder bredere understøttelse og større forbedringer af ydeevnen. Oprettelsen af containere er også blevet optimeret til .NET-programmer.

Nye lagrings- og migrationstjenester til Windows Server 2022

Windows Server 2022 indeholder også yderligere funktioner i Storage Migration Services, hvad angår muligheden for at migrere data og tjenester: Afhængigt af udgaven tilbyder User CAL forskellige tilføjelser og forbedringer, f.eks. ved migrering af lokale brugere eller grupper samt lagring, og også ved migrering af enkeltstående servere - her især også Linus-servere - samt failover-klynger.

Med en User Client Access-licens kan du også drage fordel af de mange andre ydelsesforbedringer i Windows Server 2022, herunder standardbrug af Microsoft Edge samt forbedringer af Transmission Control Protocol (TCP), Receive Segment Coalescing (RSC) og Recent ACKnowledgment (RACK) og understøttelse af Nested Virtualisation med AMD-processorer.

Du kan få flere oplysninger om ydelsen af Windows Server 2022 ved at kontakte en Wiresoft-repræsentant.

Hvordan fungerer licensering med brugt software til bruger-CAL'er til Windows Server 2022?

Med brugt software fra Wiresoft skal det grundlæggende bemærkes, at med bruger-CAL'er til Windows Server 2022 indeholder den samme række adgangsmuligheder til den som et nyt produkt - altid i forhold til de funktioner, der er tilgængelige i den respektive udgave. En anden fordel ved at købe brugte bruger-CAL'er er muligheden for individuelt at bestemme, hvor mange individuelle klientadgangslicenser du ønsker at købe. Med brugt software fra Wiresoft er der ingen begrænsninger som følge af den sædvanlige fordeling af bruger-CAL'er, som Microsoft foreskriver. Det betyder, at især selvstændige erhvervsdrivende og mindre virksomheder kan spare penge på køb af software, fordi Wiresoft giver dem mulighed for at beregne deres licensbehov på et skræddersyet grundlag.

Hvordan licenseres Windows Server 2022 med en bruger-CAL?

Microsofts licensstyring foreskriver bl.a., at hver enkelt bruger skal have en separat klientadgangslicens for adgang til en af Windows Server 2022-udgaverne - Standard eller Datacenter - som licens. Som med licenseringen af tidligere serverversioner skal bruger-CAL-versionen være mindst lige så stor som eller højere end den identiske Windows-serverversion for at få adgang til dens funktioner på en Windows-aktiveret enhedsenhed. Denne bruger-CAL indeholder kun adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i Windows Server 2022 - og ingen software, der først skal installeres.

Microsofts licensmodel tilbyder to typer CAL'er til Windows Server 2022:

  • Bruger-CAL til Windows Server 2022: Dette giver en dedikeret brugerserver adgangsrettigheder uafhængigt af en endenhed
  • Enheds-CAL til Windows Server 2022: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, mobiltelefon)

Det er også muligt at licensere bruger-CAL'er og enheds-CAL'er parallelt.

Hvad er fordelene ved at licensere med klientadgangslicenser til Windows Server 2022?

Sammenlignet med kernebaseret licensering giver CAL-baseret licensering af Windows Server 2022 og ældre versioner primært mulighed for mere fleksibel og dermed mere behovsbaseret rettighedsstyring for alle tilsvarende brugere. Når du køber brugte brugerlicenser fra Wiresoft, gælder den ellers foreskrevne, stive licensskala ikke længere - så du køber præcis det antal bruger-CAL'er, du rent faktisk har brug for - og ikke mere - og du kan også til enhver tid købe yderligere individuelle bruger-CAL'er.

Drag fordel af versionskompatibilitet med bruger-CAL'er til Windows Server 2022!

Bruger-CAL til Windows Server 2022 er i øjeblikket den mest opdaterede klientadgangslicens, som Microsoft tilbyder. Det betyder, at den ikke kun giver den pågældende bruger adgangsrettigheder til den aktuelle Windows Server 2022, men også adgangsrettigheder til ældre serverversioner som f.eks. 2019 (nedgradering). Denne bruger-CAL har således en afgørende fordel i forhold til ældre bruger-CAL-versioner, som afhængigt af versionen kun er gyldige for den pågældende Windows Server-software samt tidligere versioner, men som ikke kan anvendes til den aktuelle Windows Server-version 2022 (opgradering).

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg licenserer Windows Server 2022 med en bruger-CAL?

Som allerede nævnt ovenfor får kun én enkelt bruger adgangsrettigheder til Windows Server 2022 med bruger-CAL'en. Det er ligegyldigt, om bruger-CAL'en er brugt software eller ny software.

Så snart registreringen af brugeren med User CAL er afsluttet, kan licensen ikke overføres til en anden bruger. Det er også principielt udelukket at ændre CAL-typen, dvs. at bruge bruger-CAL'en som en enheds-CAL. Det er dog muligt at anvende bruger-CAL'er og enheds-CAL'er parallelt til adgang til Windows Server 2022.

Disse bestemmelser i Microsofts licensstyring for klientadgangslicenser tjener bl.a. også til at forhindre uautoriseret tredjepartsadgang til en Windows Server 2022. Bruger-CAL'er betyder derfor større sikkerhed for en virksomhed og dens data, da brugere, der ikke er korrekt licenseret, ikke kan få adgang til serveren.

Hvad er de specifikke fordele ved en bruger-CAL til Windows Server 2022?

Med hensyn til den funktionalitet, der leveres af Windows Server 2022-tjenesterne, adskiller bruger-CAL'en sig ikke fra en enheds-CAL'en. Den personlige Client Access Licence (User CAL) giver imidlertid andre fordele med hensyn til mulighederne for at få adgang til Windows Server: Enhver bruger, der er autoriseret hertil med en User CAL til Windows Server 2022, kan bruge enhver licenseret Windows-kompatibel slutenhed, f.eks. i en virksomhed, til serveradgang. Især hvis en medarbejder ofte har adgang til Windows Server på forskellige arbejdsstationer og steder og bruger meget forskellige slutenheder, som f.eks. er tilgængelige lokalt, er han mere fleksibel end med en enhedsrelateret CAL. User CAL er derfor en stor fordel, hvis den licensberettigede bruger ikke altid vil eller kan bruge en og samme slutenhed.

Din købers sikkerhed med brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2022 fra Wiresoft

Du kan få bruger-CAL'er til Windows Server 2022 i Wiresoft Online Shop fra kun en enkelt klientadganglicens som brugt software. Du kan ikke kun drage fordel af den lavere pris på brugt software sammenlignet med nye CAL'er - men også af din købers sikkerhed og andre fordele:

  • Når en kunde køber en brugt bruger-CAL fra Wiresoft, erhverver han/hun en original enkeltlicens, som tidligere blev købt af en virksomhed og derefter solgt til Wiresoft.
  • Retsgrundlaget for handelen med brugte klientadgangslicenser til Microsoft Windows Server 2022 er den gældende lovgivning, som tillader salg til slutkunder samt køb og brug.
  • Hvis den tilbudte bruger-CAL allerede er blevet aktiveret af en tidligere ejer, er denne licens blevet slettet igen inden salget til Wiresoft og kan igen bruges 100 % frit.
Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.