Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10457
  • R18-01853
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
243,90 Kr. * 269,90 Kr. * (9,63% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Periode Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal server ikke kompatibel(se RDS CAL )


Enhver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven med en Windows-aktiveret enhed, kræver en separat klientadgangslicens for brugere (User CAL), som ikke er inkluderet i serverlicensen. Kun denne licens giver en individuel bruger de tilsvarende adgangsrettigheder til serveren. Det er ligegyldigt, om den autoriserede User CAL bruger anvender en stationær pc, notebook, smartphone eller tablet med et Windows-operativsystem. Det betyder, at køberen af en User CAL frit kan bestemme, hvilken Windows-aktiveret slutenhed de vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Slip kraften i Microsoft Windows Server 2022 løs User CAL

Oversigt over

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) er nøglen til at frigøre din virksomheds fulde potentiale. Denne licens åbner op for en verden af Windows Server 2022 og muliggør fleksibel brugeradministration for problemfrit og sikkert arbejde.

Kraftfulde funktioner

1. Problemfrit samarbejde: Windows Server 2022 giver brugerne mulighed for at arbejde sammen problemfrit. Den kraftfulde platform optimerer kommunikation og samarbejde for at øge dit teams produktivitet.

2. Avanceret sikkerhed: Beskyt følsomme data med de avancerede sikkerhedsfunktioner i Windows Server 2022. User CAL muliggør sikker adgang og beskytter mod cybertrusler for at sikre fortroligheden af dine oplysninger.

3. Brugervenlighed og fleksibilitet: Denne licens tilbyder ikke kun kraftfulde funktioner, men også brugervenlighed og fleksibilitet. Du kan nemt administrere brugeradgang og tilpasse konfigurationen, så den opfylder din organisations behov.

Nem administration

1. Effektiv licensadministration: Bevar fuld kontrol over dine licenser med den effektive licensadministration i Windows Server 2022. Optimer administrationen og overvågningen af din licensanvendelse.

2. Brugervenlig grænseflade: User CAL tilbyder en intuitiv og brugervenlig grænseflade til nem konfiguration og administration af brugeradgang. Reducer administrationsindsatsen og øg effektiviteten.

Opfylder kravene i den seneste opdatering fra Google

State-of-the-art kompatibilitet: Windows Server 2022 User CAL er fuldt kompatibel med de seneste krav i Googles Helpdesk-opdatering. Hold dig opdateret og drag fordel af den seneste udvikling for problemfri integration.

Konklusion

Microsoft Windows Server 2022 User CAL er den ideelle løsning til organisationer, der sætter pris på et fleksibelt, sikkert og brugervenligt servermiljø. Udnyt de avancerede funktioner, optimer samarbejdet og beskyt dine data mod trusler - alt sammen med enkel licensadministration. Forbered din virksomhed på den digitale fremtid, og maksimer dine medarbejderes potentiale.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier