Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10054
 • 381-04492
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
194,90 Kr. * 215,90 Kr. * (9,73% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Exchange Server
CAL User CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For udgaverne Standard og Enterprise af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker adgang til servertjenesterne, en separat klientadgangslicens ud over serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Dette alene udstyrer en bestemt registreret person med de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"

Bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software

For Standard og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat klientadgangslicens ud over serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Kun dette giver en bestemt registreret person de relevante adgangsrettigheder.

Det skyldes, at der i henhold til vilkårene i Microsoft License Management ikke er andre brugerrettigheder inkluderet i en licens til Exchange Server 2019 Standard eller Enterprise, så disse skal købes yderligere i form af en User CAL. Registrerede brugere kan således bruge alle Exchange Server-funktioner via en slutenhed efter eget valg.

Brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise Edition kan fås hos Wiresoft ikke kun til en favorabel pris, men også enkeltvis i individuelle mængder. Brugte bruger-CAL'er tilbyder de samme funktioner som de brugerklientadgangslicenser, der tilbydes som nye i det officielle Microsoft Volume Licensing Program for Exchange Server 2019.

Få gavn af alle de nye funktioner i MS Exchange Server 2019 med brugte bruger-CAL'er

Windows Exchange Server 2019 kører også på Windows Server 2019 Core og giver en pålidelig og sikker platform til virksomhedens messaging-infrastrukturer. De enkelte Exchange-udgaver, f.eks. Standard og Enterprise, tilbyder alle funktionaliteter til at understøtte samarbejde ud over omfattende kommunikation med et stort fokus. Der er bl.a. følgende nye funktioner og egenskaber til rådighed til dette formål:

 • Meta Cache Database (MCDB) sikrer metainformationer som f.eks. postkassemappestrukturer og fremskynder også adgangen til indhold og søgning.
 • Dynamic Database Cache (DDC) øger Exchange Server's hastighed og giver bedre udnyttelse af lagerkapaciteten ved dynamisk at tilpasse sig de aktuelle krav.
 • Søgeindekset er nu placeret i databasen i en postkasse, hvilket forenkler administrationen og øger søgehastigheden.
 • Med Windows Server Core er det også muligt at køre standardversionen af serversystemet på en forenklet måde, hvilket gør konfigurationen lettere og giver større sikkerhed mod ubudne gæster.
 • Med regler for klientadgang er der yderligere muligheder for at begrænse adgangen til konfigurationsområdet i Exchange Server.
 • Samarbejdet om dokumenter forbedres betydeligt med muligheden for at gøre filer tilgængelige på OneDrive for Business.
 • Nye kalenderforbedringer gør det nemmere at organisere møder: f.eks. med forbedret kalenderstyring, funktioner som standard slutdato, videresend ikke, samt forskellige muligheder for at konfigurere beskeder ud af kontoret.

Bruger-CAL'er til Exchange Server Standard- og Enterprise-Edition 2019 som brugt software - de vigtigste fakta på et overblik

Bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er ikke anderledes end ny software, de har de samme adgangsmuligheder som ny software til at bruge de funktioner, der er tilgængelige i Exchange Server 2019-udgaverne Standard og Enterprise. Derfor er brugte bruger-CAL'er en mere overkommelig måde at give medarbejderne en Exchange Server-licens på, især for små og mellemstore virksomheder og organisationer, og det giver mulighed for tilpasset licensering.

Generelle oplysninger om Microsoft-licensadministration af Exchange Server 2019 med CAL'er

For Standard og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 håndterer Microsoft License Management den supplerende licensering af brugere med adgangsrettigheder, så medarbejderne kan få adgang til e-mails osv. Dette skyldes, at de CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, kun er beregnet til it-administratorer og ikke må bruges til typiske Exchange-tjenester. Kun klientadgangslicensen for bruger-CAL giver en medarbejder rettigheder til at bruge Exchange Server-funktionerne - på enhver Windows-aktiveret slutenhed. Bruger-CAL 'en indeholder ikke anden software end personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2019-klient/server-miljøet.

Hvad er fordelene ved bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard- og Enterprise-udgaverne?

CAL-baseret licensering til Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 giver mulighed for præcis on-demand-styring af adgangsrettigheder for alle medarbejdere i en organisation. Microsofts licensmodel tilbyder to typer CAL'er til Exchange Server 2019 til dette formål:

 • Bruger-CAL til Exchange Server 2019 - gælder for én dedikeret bruger ad gangen
 • Enheds-CAL til Exchange Server 2019 - gælder for én dedikeret enhedsenhed pr. enhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) Serveradgangsrettigheder

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Exchange Server 2019?

Bruger-CAL til Exchange Server 2019 tilbyder de samme anvendelsesmuligheder som en enheds-CAL. Forskellen ligger dog i de respektive muligheder for at få adgang til Exchange Server, hvilket giver forskellige fordele. Ud over antallet af medarbejdere i en virksomhed og udstyret af deres arbejdsstationer med en pc eller lignende spiller den arbejdsgang, som brugerne har adgang til Exchange Serveren, også en rolle: I nogle små og mellemstore virksomheder kan brugerne få adgang til den via helt forskellige enheder, mens flere medarbejdere i et andet arbejdsmiljø deler en enkelt enhed og således skiftes til at få adgang til Exchange Serveren for at ringe e-mails osv. op.

Hver enkelt medarbejder med adgangsrettigheder til en bruger-CAL kan derfor bruge enhver Windows-aktiveret slutenhed til at få adgang til Exchange-tjenesterne. Dermed er det muligt at få adgang til Exchange Server lokalt og uafhængigt enten med sin egen mobilcomputer eller smartphone - f.eks. på farten eller hjemmeOffice - men især med enhver anden enhed, der er tilgængelig på stedet via internetadgang.

User CAL giver derfor gode muligheder for mobil brug, da den licensberettigede bruger har ubegrænset adgang - altid forudsat at den anvendte slutenhed er Windows-aktiveret.

Forskel i anvendelsesmulighederne for CAL'er til Exchange Server 2019 for udgaverne Standard og Enterprise

Udover de funktionelle forbedringer for Enterprise er Standard - og Enterprise-udgaverne af MS Exchange Server 2019 primært forskellige i forhold til skalerbarheden af de respektive postkassekrav. I princippet er det dog også muligt at bruge Enterprise Edition med en bruger-CAL til Standard Edition - dog er der så ikke kun den begrænsede funktionalitet i Standard Edition til rådighed, men også et tilsvarende mindre antal postkassedatabaser. Bruger-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor et større antal funktioner, forudsat at Enterprise Server-licensen er installeret.

Sikre versionskompatibilitet af bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Ud over de ovennævnte muligheder afhængigt af udgaven giver bruger-CAL'en til en af Exchange Server 2019-udgaverne ikke kun en bruger adgangsrettigheder til netop denne serverversion, men også adgangsrettigheder til ældre Exchange-versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Bruger-CAL'en til Serverversion 2019 giver således en fordel i forhold til Bruger-CAL'er til ældre versioner, som også kan bruges til at få adgang til tidligere versioner af Exchange Server, men ikke til Exchange Serverversion 2019 (opgradering).

Selv om bruger-CAL 'en til Exchange Server version 2019 er den højeste, der er tilgængelig i øjeblikket, bør du altid overveje kompatibiliteten af serverlicensen og klientadgangslicensen ud over de editionsspecifikke funktioner, der er inkluderet.

Hvad skal du overveje, når du licenserer Exchange Server 2019 med en bruger-CAL?

Som tidligere nævnt giver en brugt bruger-CAL en enkelt bruger adgangsrettigheder til Exchange Server 2019. Når brugerens registrering er afsluttet, kan denne bruger-CAL ikke overdrages til en anden person. Dette udelukker ligeledes, at CAL-typen ændres og bruger bruger-CAL'en som en enhed-CAL.

Disse begrænsninger i Microsoft License Management er designet til at forhindre enhver ukorrekt adgang til Exchange Server 2019-tjenester. De giver således større sikkerhed for en virksomhed og dens kommunikation, da fremmede eller uautoriserede personer ikke har adgangsrettigheder til at bruge e-mailtjenesterne og andre serverdata.

Konklusion om bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Så hvilken type klientadgangslicens til Windows Exchange Server 2019, der giver flere fordele ved brug i en organisation, varierer fra sag til sag. Her spiller især den fremherskende adgangstype via de eksisterende slutenheder en afgørende rolle: Så snart medarbejderne regelmæssigt skifter mellem at bruge mobile slutenheder eller forskellige stand-alone-enheder, f.eks. på forskellige arbejdspladser, til at få adgang til Windows -serveren, giver den personlige bruger-CAL flere fordele, fordi de altid kan bruge deres personlige konto til dette formål.

Om licensering med bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 er mere fordelagtigt for en virksomhed end med enheds-CAL'er, fordi der så kræves færre licenser, er derfor et resultat af den typiske arbejdsgang i virksomheden. Viden om dette udgør det optimale grundlag for valget af CAL, når du køber brugte klientadgangslicenser til Exchange Server 2019.

Bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra blot en enkelt klientadgang licens - fordi eventuelle volumenlicensbestemmelser fra Microsoft ikke er gyldige efter mærkning som "brugt", ellers er der ingen ulemper forbundet med brugbarheden - ikke kun fordi en software ikke kan slides i princippet.

Oprindelse af bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software hos Wiresoft

Disse bruger-CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er originale licenser, da de også tilbydes andre steder i Microsofts licensprogram; forskellen er, at bruger-CAL'erne fra Wiresoft tidligere var en del af en volumenlicens til Exchange Server 2019 for brugere, som en virksomhed engang købte som tidligere ejer. Den komplette volumenlicens for brugere eller endda individuelle brugeradgangslicenser blev videresolgt af Wiresoft til Wiresoft, og volumenlicenserne blev også opdelt i individuelle licenser. Disse individuelle bruger-CAL'er mærkes derefter som brugt software. På trods af denne mærkning som brugte licenser kan de dog bruges som en ny licens til at få adgang til tjenesterne i Exchange Server 2019, da de ikke adskiller sig fra dem hverken ved begrænsninger i funktionaliteten eller i deres levetid.

Købergaranti med bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er ikke kun en overkommelig form for licensering af Exchange Server 2019 for vores kunder, men brugen af dem er også sikker og lovlig! Disse Wiresoft User CAL'er tilbyder derfor også dig som kunde den ellers sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter dit køb, herunder øjeblikkelig licensaktivering via en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019?

Både bruger-CAL'er, som du kan købe fra Wiresoft til Exchange Server 2019, og alle andre klientadgangslicenser, der tilbydes i butikken, kommer fra virksomhedens licensbeholdning. Derfor er både salg og køb af brugte CAL'er baseret på den gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med brugte Microsoft-licenser, hvilket også er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Det betyder, at du som køber af brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 og også som bruger har retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du overtræder nogen lovbestemmelser i denne proces.

En anden fordel: Alle brugte software fra Wiresoft er også revisionssikret på grund af de komplette beviser for alle tidligere købere!

Resumé: Alle fordele ved Wiresofts anvendte software til bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Hos Wiresoft tilbyder brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 dig et billigt alternativ, der kan sammenlignes med nye licenser fra mange traditionelle softwareleverandører - dette gælder også for adgangslicenser til andre servere fra Microsoft.

Der er ingen andre begrænsninger på din licensering, f.eks. det mindste antal bruger-CAL'er, der skal købes, så du kan give dine medarbejdere en skræddersyet og fleksibel licens i overensstemmelse med den faktiske brug af servertjenesterne. Dette giver også Wiresoft-kunder mulighed for at reducere omkostningerne til licenser til brugeradgang til Exchange Server.

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun brugeradgangslicenser til Exchange Server 2019, men også Device CAL'er samt tilsvarende klientadgangslicenser til de nuværende tidligere versioner af MS Exchange Server som anvendt software, men også softwarelicenser inklusive de respektive nødvendige adgangslicenser til mange andre Microsoft Server-programmer. Med brugte licenser fra Wiresoft har du således en økonomisk mulighed for at supplere din softwareopbevaring også inden for andre forretningsområder og dermed undgå omkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer, der kan opstå ved brug af inkonsistente softwareversioner.

Ud over licenser til server- og klientadgang finder du også andre Microsoft-softwareprogrammer i Wiresoft Software Shop - med alle de typiske fordele, som brugt software tilbyder. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier