Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10026
 • D86-05338
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
411,90 Kr. * 456,90 Kr. * (9,85% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visio Standard 2013 tilbyder en bred vifte af skabeloner til oprettelse af diagrammer inden for mange forretningsområder: tekniske og forretningsmæssige processer såvel som videnskabelige strukturer kan visualiseres på en differentieret måde. Visio Standard 2013 er derfor velegnet overalt, hvor komplekse fakta og processer samt organisatoriske strukturer skal forklares ved hjælp af en grafisk repræsentation. Alle diagramtyper er overskueligt arrangeret efter skabeloner for det respektive anvendelsesområde og kan fyldes med information efter eget behov eller tilpasses yderligere med figurer via drag & drop. Brugere kan nemt finde rundt i Visio 2013 Standard via den velkendte skrivebordsgrænseflade fra Office-programmer. Derudover kan de integrerede værktøjer også bruges intuitivt her til straks at konvertere specifikationer eller ideer til informative diagrammer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - køb det gennemprøvede program til professionelle visualiseringer som brugt software

Visio Standard 2013 tilbyder et bredt udvalg af skabeloner til oprettelse af diagrammer inden for mange forretningsområder: Således kan både tekniske og forretningsmæssige processer samt videnskabelige strukturer visualiseres på en differentieret måde. Visio Standard 2013 er således velegnet til alle de steder, hvor komplekse fakta og processer samt organisatoriske strukturer skal forklares ved hjælp af en grafisk repræsentation.

Alle diagramtyper er overskueligt arrangeret i henhold til skabeloner for det respektive anvendelsesområde og kan udfyldes med oplysninger efter dine egne behov eller tilpasses yderligere med figurer via drag & drop.

Brugerne kan nemt finde rundt i Visio 2013 Standard via den velkendte desktopgrænseflade fra programmerne på Office. Derudover kan de integrerede værktøjer også bruges intuitivt her til straks at konvertere specifikationer eller idéer til informative diagrammer.

Til hvilke brugergrupper er Visio 2013 Standard Edition beregnet til?

Denne Standard udgave af MS Visio 2013 har allerede alle forudsætninger for at kunne bruges til at skabe avancerede visualiseringer i diagramform - på helt forskellige områder og altid på et professionelt niveau, som både små og mellemstore virksomheder og selvstændige forventer. Grundlaget for Visio-programmet er her figurerne, som er overskueligt organiseret i skabeloner afhængigt af anvendelsesområdet, og de kan også tilpasses yderligere efter dine egne krav og gemmes, så de er tilgængelige igen som nye skabeloner.

En anden fordel ved Visio 2013 Standard Edition er den brede kompatibilitet, der spænder fra 7Windows til Windows 10, hvilket gør denne version særlig attraktiv for de brugere, der stadig arbejder med et ældre operativsystem og ikke er afhængige af at opdatere deres eksisterende Microsoft-programmer for at kunne bruge denne software.

Standard-Editionen af Microsoft Visio 2013 er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en enkelt licens i en købsversion - som såkaldt brugt software, der er opstået ved opløsning af en volumenlicens, og som derfor også har en betydeligt lavere pris end nye varer. Brugte softwarelicenser fra Wiresoft er en særlig økonomisk løsning for brugergrupper som SMV'er og selvstændige, der selv ønsker at bruge professionel Microsoft-software som Visio 2013.

Derudover kan de finde mange andre Microsoft-programmer i Wiresoft Software Online Shop, herunder Windows operativsystemer, der er kompatible med Visio 2013 - altid som billige brugte software-enkellicenser. I følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner og værktøjer i Visio 2013 Standard Edition.

Brug mange skabeloner i Visio Standard 2013 - eller tilpas dem med figurer

Visio Standard 2013 har en bred vifte af Standard-diagrammer, der er velegnede til at visualisere typiske projekter samt ordrestrukturer og processer, der er almindelige inden for de fleste forretningsområder. Disse omfatter følgende typer diagrammer:

 • Standard-flowdiagrammer til dokumentation af processer, men også særlige former som f.eks
 • Dataflowdiagrammer til visualisering af systemer,
 • Procesflowdiagrammer, da de hovedsagelig anvendes inden for kemisk procesteknik, samt
 • Workflowdiagrammer, som bruges til at forklare dynamikken i processer, og
 • Diagrammer til modellering af forretningsprocesser.

Desuden er der også typer som kort samt plantegninger, netværksdiagrammer og software- og databasediagrammer til rådighed - især af typen UML (Unified Modeling Language), som er en meget udbredt standardmetode til visualisering af softwaremodeller og -design, herunder varianter:

 • Klassediagrammer for generelle strukturelle modeller
 • Komponentdiagrammer til repræsentation af systemkomponenter
 • Deploymentdiagrammer for runtime-systemer af hardware- og softwareelementer
 • Sekvensdiagrammer til at registrere alle de elementer, der er involveret i en interaktion, og
 • Aktivitetsdiagrammer, brugssagsdiagrammer, kommunikationsdiagrammer, diagrammer med databasernotation osv.

Alle disse skabeloner kan forbedres eller udvides i Visio Standard 2013 ved hjælp af de eksisterende figurer eller ved hjælp af brugerdefinerede figurer, som brugeren har oprettet, og de kan også gemmes som brugerdefinerede skabeloner.

Grundlæggende oplysninger om strukturen i Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard er ligesom alle andre Visio-softwaresystemer organiseret efter et modulært princip, så brugerne hurtigt kan finde rundt i det. Det betyder, at selv uerfarne kan oprette diagrammer med det samme og relativt nemt.

Figurer

De grundlæggende elementer er de såkaldte shapes - foruddefinerede tegneobjekter - som et diagram er sammensat af. En sådan formkomponent trækkes over på et nyt tegneark ved hjælp af Drag&Drop; dette er en kopi af masterformen. Afhængigt af hvor mange af disse former der er brug for, kan de trækkes fra masterformen. I Visio kaldes disse kopier for instanser i modsætning til masterformerne.

De kopierede figurer kan nu redigeres yderligere ved hjælp af forskellige eksisterende udvælgelsespunkter - f.eks. drejes, ændres i bredde og højde, skaleres eller forbindes med hinanden med pile osv., ligesom tekst kan indsættes og farve, linjebredde eller kontur kan justeres.

Figurer

Visio 2013 kombinerer altid visse typer figurer i Visio 2013 i såkaldte skabeloner, som er formsamlinger, der hører til en bestemt diagramtype. De samme figurer kan derfor forekomme i forskellige skabeloner. Dette har den fordel, at alt efter den valgte diagramtype - f.eks. et standardflowdiagram - er alle de nødvendige former indeholdt i den pågældende skabelon, men også i de andre skabeloner, der er beregnet til oprettelse af helt andre diagrammer, men som til dels bruger lignende former.

Skabeloner i Visio 2013

For at oprette et diagram af en bestemt type kan brugerne nu blot kalde den relevante skabelon frem og gå i gang - en anden mulighed er blot at åbne en tilsvarende skabelon, der allerede indeholder en form for grundlæggende struktur for et diagram, og redigere det yderligere med de figurer, der er indeholdt i den tilknyttede skabelon, som åbnes samtidig. I skabelonen "Organigram" er der f.eks. alle de relevante former til rådighed: Disse omfatter bl.a.  hyppigt forekommende stillinger som "konsulent", "manager", "administrerende direktør" osv. Disse kan derefter ændres yderligere eller suppleres med dine egne former.

Det er også muligt at gemme et færdigt diagram i Visio 2013, så det er tilgængeligt, næste gang programmet åbnes. Visio-filer af typen .vsd kan også bruges i andre Microsoft-programmer via drag & drop, herunder PowerPoint, hvor de kan bruges som en del af en præsentation. Det skal blot bemærkes, at filer, der er oprettet med Visio Standard 2013, ikke er kompatible med nyere Office programmer.

Forbedringer og nye funktioner i Visio Standard 2013

Skrivebordsvisningen i Microsoft Visio 2013 Standard virker umiddelbart bekendt på grund af den visuelle orientering i forhold til Office-programmerne. Derudover byder den på en lang række forbedringer, forbedringer og nye funktioner i forhold til den tidligere version:

 • Optimering af diagramskabelonerne: Med diagramskabelonerne Microsoft Visio 2013 Standard er der integreret nogle forbedringer, som ikke kun vedrører Standard-Shapes, men også tidsaksen, Standard- samt det detaljerede netværk. Dette påvirker især skabeloner til databaser, organisationsdiagrammer samt områderne Business Process Modeling og UML - Unified Modeling Language - det modelleringssprog, der bruges til at visualisere design og dokumentation af softwarekomponenter.
 • Ny træk og slip-funktion: Integrationen af træk og slip-funktionen gør brugen af Visio 2013 Standard meget nemmere og mere fleksibel. Det giver ikke kun mulighed for at integrere data direkte i diagrammer, men diagrammer, der er oprettet i Visio 2013, kan også indsættes i Excel- og Word-dokumenter.
 • Nye filformater: Alle filer, der oprettes med Visio, gemmes som standard som .vsdx-filer. Programmet genkender og gemmer også vsdm-, .vssm-, .vssm-, .vssx-, .vstm- og .vstx-filformater til læsning og lagring.
 • Nye formateringsmuligheder: Sidst men ikke mindst indeholder Microsoft Visio Standard 2013 ikke kun mange nye former og farver samt designs, men også effekter som f.eks. gradienter, skygger og 3D. Desuden viser softwaren straks, om et projekt, der er visualiseret med den, kan gennemføres ved at tildele figurer og farver, der markerer referencer mellem visse elementer.

Hardwarekrav til Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard er tilgængelig som 32-bit og 64-bit version - der gælder derfor forskellige hukommelseskrav.

Vigtig bemærkning: Visio 2013-versionen er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016!

 • Operativsystemer: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bit eller 64-bit
 • Serveroperativsystemer: Windows Server 2003 R2 eller Windows Server 2008 - kun 64-bit
 • Processor: x64-bit eller x86-bit med mindst 1 GHz og SSE2
 • RAM: mindst 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Visning: DirectX10-kompatibelt grafikkort, opløsning min. 1.024 x 576 pixels

Køb MS Visio 2013 Standard Edition som billig brugt software hos Wiresoft

Standard Edition af MS Visio 2013 tilbydes i Wiresofts onlineshop i Standard Edition i form af en enkeltbrugerlicens til en lav pris som brugt software, så prisen er betydeligt lavere end det tilsvarende nye produkt - hvorimod der i den almindelige handel næsten kun tilbydes den sidste softwareversion. Ud over den betydeligt lavere købspris giver den købsversion af Visio, der er tilgængelig hos Wiresoft, en økonomisk fordel på grund af dens ubegrænsede brugbarhed i en ubegrænset periode, fordi der ikke er tale om en abonnementsversion, der indeholder kontraktlige forpligtelser med betalte opdateringer.

Grundlaget for den tilbudte enkeltbrugerlicens til Visio 2013 Standard Edition er en volumenlicens af dette Microsoft-program, som oprindeligt blev købt og muligvis også aktiveret af en virksomhed. Ved Wiresofts lovligt tilladte videresalg eller erhvervelse blev denne volumenlicens opdelt og konverteret til individuelle licenser; de resulterende individuelle licenser vil fremover blive omtalt som brugt software.

Hverken opdelingen i individuelle licenser eller den nye betegnelse af Visio 2013 som "brugt software" betyder dog nogen begrænsninger med hensyn til funktionsomfanget eller anvendelsestiden - på den ene side fordi software generelt ikke kan slides op, og på den anden side fordi denne proces ikke overtræder nogen gyldige bestemmelser.

At købe software hos Wiresoft er derfor altid en sikker forretning, fordi alle de tilbudte brugte softwarelicenser, som f.eks. Standard Edition af Microsoft Visio 2013, kommer fra virksomheder med hjemsted i Europa, så de underliggende forretningstransaktioner er omfattet af den gældende EU-lovgivning, som klart angiver, at videresalg af brugt software er tilladt i henhold til loven. Dette er også klart bekræftet af forskellige domstolsafgørelser, således at en ansvarsrisiko for dig som køber også er sikkert udelukket. Desuden er den software, du har købt hos Wiresoft, også revisionssikker på grund af det komplette bevis for tidligere købere eller sælgere.

At købe software fra Wiresoft giver dig derfor kun fordele! Når du køber en brugt softwarelicens af MS Visio 2013 Standard eller et andet program, vil du ikke kun nyde godt af en prisfordel i forhold til nye produkter, men også af købersikkerhed gennem øjeblikkelig download samt øjeblikkelig licensaktivering med volumenlicensnøglen, der udelukkende er gyldig for dit købte produkt, efter at betalingsprocessen er afsluttet. Wiresofts tilbud om brugt software giver dig desuden mulighed for at bruge eksklusive Microsoft-programudgaver selv og uden begrænsninger.

I Wiresoft Shop for brugt Microsoft-software finder du derfor ikke kun andre versioner eller udgaver af dette program ud over MS Visio Standard 2013, men også mange andre Microsoft-programmer, som er kompatible med denne programversion, f.eks. Windows operativsystemer og Windows server-operativsystemer. Hvis du har spørgsmål til MS Visio Standard 2013 eller anden Microsoft-software, som du finder i Wiresoft Shop, kan du bare benytte dig af vores kompetente og venlige rådgivning - via chat, telefon eller e-mail.

Yderligere links til "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier