Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10075
 • R18-05768
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
146,90 Kr. * 161,90 Kr. * (9,26% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x bruger CAL
System  Windows Server 
CAL Bruger CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


Ved licensering af en standard- eller datacenterudgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser også en klientadgangslicens for hver bruger: f.eks. Windows Server 2019 User CAL; dette giver den pågældende registrerede bruger adgangsrettigheder til denne Windows-server.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Køb User CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser

Ved licensering af en Standard- eller Datacenter-udgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser til hver bruger også en klientadgangslicens: f.eks. Windows Server 2019 User CAL; dette giver den pågældende registrerede bruger adgangsrettigheder til denne Windows server.

Kernelicenserne til Standard- eller Datacenter-editionen af Windows 2019 Server indeholder ikke yderligere brugerrettigheder, så disse skal købes separat som User CAL, så en bestemt bruger kun har personlig adgang til Windows Server via en - vilkårligt valgfri - slutenhed.

En brugt bruger-CAL til Windows Server 2019 fra Wiresoft har ikke kun en lavere pris end andre klientadgangslicenser, der tilbydes som nye licenser i softwarehandlen, men de fås også enkeltvis i stedet for i et bundt. Ikke desto mindre har brugte CAL'er den samme funktionalitet som brugerklientadgangslicenser til Windows Server 2019, der er tilgængelige via det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få alle fordelene ved MS Windows Server 2019 med en brugerbeskyttet CAL

Standard- eller Datacenter Edition af Windows Server 2019 tilbyder mange nye funktioner, især til brug af cloud-baserede applikationer baseret på Windows 10. SDN (Software Defined Networking) gør det f.eks. muligt ikke kun at konfigurere fysiske netværksenheder som routere og switche centralt, men også virtuelle netværksenheder - f.eks. gateways - og at administrere dem dynamisk. Med henblik herpå giver Windows Server 2019 mulighed for peering af to netværk for at forbinde dem næsten problemfrit. Andre funktioner, som brugerne kan drage fordel af med en brugt bruger-CAL, omfatter:

 • Sikker kryptering af virtuelle netværk med Encrypted Networks og Datagram Transport Layer Security (DTLS) er tilgængelige
 • Nye HCI-funktioner (Hyper-Converged Infrastructure) reducerer kompleksiteten og forenkler implementeringen af it-infrastrukturV
 • Forbedret integration af Linux med Shielded VM'er
 • Udnytte Kubernetes-containere
 • Advanced Threat Protection til beskyttelse af følsomme data og tidlig registrering af angreb
 • Storage Spaces Direct til aggregering af lokale serverdatastores i en virtuel klynge
 • Storage Replica forhindrer datatab på filsystemniveau og minimerer nedetid med katastrofeberedskab

Vigtige oplysninger om brugte bruger-CAL'er til Windows Server Standard- og Datacenter-Edition 2019

Brugt software fra Wiresoft, som f.eks. bruger-CAL 'en, har også de samme muligheder for at drage fordel af alle de integrerede funktioner i den respektive Windows Server 2019 Edition: Dette giver især mindre og mellemstore virksomheder og organisationer et økonomisk alternativ til serverlicensering, da det også kan skræddersys efter behov:

Oplysninger om CAL-licensering af Windows Server 2019

Microsofts licensbetingelser tilbyder for udgaverne Standard og Datacenter licensering af Windows Server 2019 i henhold til kerner/processorkerner, hvorved dette skal suppleres med licensering af brugere eller slutenheder; eventuelle CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, er udelukkende udstyret med administratorrettigheder, således at hver enkelt dedikeret bruger kræver en adgangslicens (User CAL) for at kunne bruge de faktiske Windows servertjenester; denne skal også svare til den samme eller en højere Windows serverversion - flere oplysninger nedenfor.

Kun denne personlige klientadgangslicens giver en bruger ret til at bruge Windows serverfunktionerne i 2019-versionen, den indeholder rene adgangsrettigheder til klient/server-miljøet på Windows server 2019 og ingen anden software, der stadig skal installeres.

Hvad er fordelene ved at licensere Windows Server 2019 Standard- eller Datacenter-udgaven med bruger-CAL'er?

CAL-licensering af Windows Server 2019 giver mulighed for fleksibel og behovsbaseret rettighedsstyring af brugere. Brugen af brugte adgangslicenser til brugere er en mere økonomisk løsning, især for SMV'er, til at bruge Windows -servertjenesterne, da der kun skal købes klientadgangslicenser til så mange medarbejdere, som der faktisk er brug for. Microsoft-licensmodellen tilbyder to typer CAL'er til Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret bruger
 • Windows Server 2019 User CAL: Dette giver en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) serveradgangsrettigheder

Bruger-CAL'er kan også kombineres med enheds-CAL'er.

Bemærk versionskompatibilitet af CAL'er med Windows Server 2019!

En bruger-CAL til Windows Server 2019 giver ikke kun den pågældende bruger adgangsrettigheder til en Windows Server i version 2019, men også til ældre versioner som f.eks. 2014 (nedgradering). Dette giver en fordel i forhold til CAL'er, der helt klart kun er designet til en tidligere version af Windows Server 2019, da de ikke kan bruges til at få adgang til Windows Server version 2019 (opgradering). Når du køber bruger-CAL'er til Windows Server 2019, skal du derfor være opmærksom på, at serverlicensen og klientadgangslicensen er kompatible.

Hvad skal man ellers overveje, når man licenserer Windows Server 2019 med en brugt bruger-CAL?

Som allerede nævnt får kun en bestemt registreret medarbejder personlige adgangsrettigheder til Windows Server 2019 med User CAL'en, og her er det vigtigt, at den pågældende Windows-kompatible slutenhed er frit valgbar. Når brugerregistreringen er gennemført, kan dette ikke længere ændres. Det er i princippet heller ikke muligt at ændre CAL-typen fra User CAL til Device CAL eller omvendt. Det er dog muligt at kombinere bruger-CAL'er med enheds-CAL'er til Windows Server 2019.

Disse bestemmelser i Microsofts CAL-licensering har til formål at forhindre ukorrekt adgang til Windows Server 2019. Desuden giver de også sikkerhed til en virksomhed og dens data ved at udelukke uautoriserede brugere eller tredjepartsbrugere fra at bruge tjenesterne.

Hvordan adskiller bruger-CAL til Windows Server 2019 sig fra enheds-CAL?

I princippet adskiller en brugt bruger-CAL til Windows Server 2019 sig ikke i funktionalitet fra en enhedsbaseret klientadgangslicens - kaldet enheds-CAL. Deres respektive fordele viser sig kun på den typiske måde, hvorpå der i en organisation er adgang til Windows Serveren:

En brugeradgangslicens til Windows Server 2019 er udelukkende bundet til en bestemt medarbejder, men den giver samtidig mulighed for frit valg af slutenhed til at få adgang til Windows Server, uanset hvor den befinder sig. Sammenlignet med den slutenhedsrelaterede adgangslicens giver bruger-CAL 'en derfor et andet anvendelsesområde, da den licensberettigede bruger ikke er bundet med hensyn til den anvendte computer eller lignende - altid forudsat at den anvendte slutenhed har adgang til internettet. Det betyder, at brugeren kan få adgang til Windows -serveren ikke kun fra den stationære pc på arbejdspladsen i virksomheden, men også eksternt: f.eks. via en privat bærbar computer, tablet eller smartphone - på en forretningsrejse eller også hjemmeOffice.

Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 giver derfor sådanne medarbejdere en mere fleksibel brug af Windows -serverfunktionerne, som ofte skifter arbejdsmiljø og bruger en eksisterende enhedsenhed til at oprette forbindelse til serveren via den, fordi de med bruger-CAL 'en altid bruger deres personlige konto til dette.

Konklusion

Så hvilken type klientadgangslicens til Windows Server 2019, der giver flest fordele ved brug i en virksomhed, er forskelligt fra sag til sag. Her spiller især antallet af medarbejdere, der bruger Windows -serveren, en rolle i forhold til den fremherskende form for adgang via de eksisterende slutenheder: Så snart flertallet skiftevis bruger mobile slutenheder eller forskellige stand-alone-enheder og dermed også forskellige arbejdsstationer til at få adgang til Windows -serveren, giver den personlige bruger CAL flere fordele. Som nævnt ovenfor skal beslutningen om den rette type klientadgangslicens træffes inden købet, fordi bruger-CAL'en til Windows Server 2019 ikke kan omklassificeres til en enheds-CAL eller omvendt. Det er dog muligt at kombinere eller bruge bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2019 parallelt.

Brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 er allerede tilgængelige fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Brugte bruger-CAL'er til MS Windows Server 2019 er allerede tilgængelige i Wiresoft Online Shop som enkeltbrugerlicens - Microsofts bestemmelser om volumenlicenser gælder ikke her. Mærkningen "brugt" betyder ikke nogen generelle ulemper for bruger-CAL'ernes anvendelighed, da software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019 fra Wiresoft

De brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019 er typiske adgangslicenser til medarbejdere, da de ellers er tilgængelige under Microsofts licensprogram; i modsætning til disse var de engang en del af en brugervolumenlicens til Windows Server 2019 som brugt software, købt af den tidligere køber, som regel en virksomhed. De brugeradgangslicenser, som sidstnævnte ikke havde brug for, eller endog den komplette volumenlicens, blev videresolgt til Wiresoft. I denne proces blev volumenlicensen opløst og konverteret til individuelle licenser, og de deraf følgende individuelle brugeradgangslicenser blev derefter mærket som brugt software. På trods af at de er mærket som "brugte", er sådanne bruger-CAL'er til Windows Server 2019 fuldt anvendelige, da de ikke adskiller sig fra en ny licens ved nogen begrænsning i deres funktionalitet eller levetid.

Købersikkerhed af brugt software til bruger-CAL'er til Windows Server 2019

Brugte bruger-CAL'er til Windows Server er ikke kun et billigere alternativ til Windows serverlicensering for Wiresoft-kunder, de er også sikre! Som kunde får du allerede en enkelt bruger-CAL til Microsoft Windows Server 2019 fra os til en reduceret pris i forhold til "ubrugte" nye CAL'er, og du har ellers den sædvanlige købssikkerhed gennem øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til Windows Server 2019?

Alle bruger- og andre adgangslicenser til Windows Server 2019, som du køber hos Wiresoft, kommer fra virksomheders eller organisationers licensbeholdning. Derfor er salget såvel som købet underlagt den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med brugt software; forskellige domstolsafgørelser har klart bekræftet lovligheden.

Derfor giver købet af User CALs til Windows Server 2019 eller andre klientadgangslicenser, der tilbydes hos Wiresoft som brugt software, samt brugen heraf kunderne retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du som kunde overtræder nogen lovbestemmelser. Desuden er brugte CAL'er fra Wiresoft også revisionssikre på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Dine Wiresoft-fordele ved køb af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2019

Resumé: Brugt software fra Wiresoft tilbyder vores kunder et prisbilligt alternativ til mange tilbud fra andre softwareleverandører, ikke kun for bruger-CAL'er til Windows Server 2019, men også for andre adgangslicenser.Desuden er der som tidligere nævnt ingen begrænsninger på det mindste antal bruger-CAL'er, der skal købes på købstidspunktet, i modsætning til ufleksibel niveaudeling for klientadgangslicenser, så virksomheder og andre kunder kan reducere deres omkostninger til serverlicenser ved at kunne licensere det faktiske forbrug af Windows -servertjenester præcist.

I Wiresofts onlineshop kan du finde Device CAL'er til Windows Server 2019 - samt licenser til andre versioner af Windows Server eller anden serversoftware, herunder de respektive adgangslicenser - ud over adgangslicenser til Brugt software til bruger-CAL'er. På den måde kan du også supplere eller opdatere din eksisterende softwarebeholdning på andre områder med brugte licenser til en rimelig pris og undgå anskaffelsesomkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer på grund af uensartede softwareversioner.

Ud over CAL'er eller serversoftware finder du også andre Microsoft-softwareprodukter i Wiresoft Software Shop - med alle fordelene ved Wiresofts brugte software. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til Windows Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier