Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10480
 • 359-01469
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.074,90 Kr. * 1.192,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x bruger CAL
System  SQL Server 
CAL Bruger CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at få adgang til den nye version af SQL Server 2022 skal brugere af visse udgaver eller licensformer have en Client Access Licence, f.eks. i form af en User CAL, for at få adgang til den nye version af SQL Server 2022. Kun med en sådan licens får de adgang til funktionerne og tjenesterne i denne pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft: med mange analyse- og rapporteringsfunktioner samt andre databasefunktioner, som virksomhederne har brug for til en omfattende anvendelse af data og tilrådighedsstillelse af data til forskellige applikationer - også i skyen. SQL Server 2022 tilbyder derfor ikke kun omfattende kommunikationsgrænseflader, men også en stærk ydeevne ved hjælp af Big Data-klumper samt omfattende sikkerheds- og beskyttelsesforanstaltninger for at sikre dataintegriteten.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

User CAL til Microsoft SQL Server 2022

For at få adgang til den nye version af SQL Server 2022 skal brugere med visse udgaver eller licensformer have en Client Access licens, f.eks. i form af en User CAL . Kun med en sådan licens får de adgang til funktionerne og Services af denne pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft: med mange analyse- og rapporteringsfunktioner samt andre databasefunktioner, som virksomhederne har brug for til en omfattende anvendelse af data og til at stille dem til rådighed for forskellige applikationer - også på Cloud. SQL Server 2022 tilbyder derfor ikke kun omfattende kommunikationsgrænseflader, men også en stærk ydeevne ved hjælp af Big Data-klumper samt omfattende sikkerheds- og beskyttelsesforanstaltninger for at sikre dataintegriteten.

Da SQL Server-licensen i version 2022 sandsynligvis igen kun vil give licens til SQL Server som sådan, men ikke give adgang til Server-tjenesterne, skal brugerne have en ekstra klientadgangslicens (User CAL). Dette er den eneste licens, der giver en specifik individuel bruger de nødvendige adgangsrettigheder. Med User CAL er det ligegyldigt, om den licensberettigede bruger en Desktop PC, en notebook, en tablet eller sin smartphone til at få adgang. Brugen af en User CAL giver ham derfor ret til skiftevis at bruge forskellige slutenheder til at få adgang til SQL Server 2022. Med en ældre User CAL , som gælder for en tidligere version af SQL Server, vil han heller ikke længere kunne få adgang til den aktuelle SQL Server version 2022.

Brugte User CAL'er til SQL Server 2022 kan allerede nu forudbestilles på Wiresoft! Efter den officielle udgivelsesdato for den nye SQL Server vil disse være tilgængelige med det samme. Når du køber brugt software fra Wiresoft, nyder du ikke kun godt af den lavere pris i forhold til de nye licenser til SQL klientadgang til User, der tilbydes i softwarehandlen, men også af muligheden for kun at købe det antal User CAL'er, som du faktisk har brug for til din adgang til SQL 2022 Server i stedet for en glidende skala!

SQL 2022 User CAL - Få glæde af alle fordelene ved SQL Server 2022 med en opdateret version

SQL Server 2022-versionen er i øjeblikket den nyeste version af det relationelle databaseadministrationssystem fra Microsoft, som giver virksomheder en omfattende portefølje af funktioner til analyse af data fra forskellige kilder og til at gøre dem tilgængelige til brug i CRM- eller varestyringssystemer osv., herunder rapporteringsfunktioner til dokumentation af evalueringer. For alle disse forretningsområder er SQL Server 2022 et databaseadministrationssystem, der kan bruges på Cloud, og som også kan tilpasses fleksibelt til de respektive krav og er skalerbart.

SQL Server 2022 - Brug af Big Data Clusters

Afhængigt af udgaven af SQL Server 2022 er der forskellige funktioner til rådighed, herunder maskinlæringsværktøjer til behandling af målrettede databaseforespørgsler, som bruges til systematisk indsamling og overvågning. Med muligheden for clustering af data anvender User den accelererede forespørgsel af store datamængder - bl.a. med Intelligent Query Processing, PolyBase samt til optimeret behandling af data fra eksterne datakilder med Transact-SQL - herunder deres levering til forskellige, også Cloud-baserede applikationer:

 • Med funktionen "Big Data Cluster" til omfattende håndtering af særligt store datamængder har brugere med User CAL igen en gruppe af effektive analyseværktøjer til rådighed i SQL Server version 2022. Med disse kan Big Data-arbejdsbyrder også flyttes til SQL Server på den ene side, og eksterne databaser kan også forespørges direkte på den anden side.
 • Big Data-klynger gør det også muligt at levere skalerbare klynger af SQL Server, HDFS- og Spark-containere via Kubernetes.
 • Derudover kan AI- og maskinlæringsopgaver udføres i HDFS-lagringspuljer.
 • Ud over de integrerede AI-værktøjer er der også Spark, R, Python og Java til rådighed til dette formål.
 • Data Lake gør det muligt at analysere data fra forskellige eksterne kilder, kombinere dem med relationelle data og gemme dem.
 • Transact-SQL giver mulighed for parallel udførelse af opgaver som f.eks. forespørgsel, skrivning og behandling af data.
 • Data Mart forbedrer dataanalysens ydeevne ved horisontalt at skalere Big Data-klumper.
 • Applikationer kan designes både som containere og som apps til webtjenester, som har adgang til data, der er gemt i en Big Data-klynge.

Du kan få ajourførte oplysninger om alle de Services, der er tilgængelige med en User klientadgangslicens i SQL Server 2022, ved at kontakte en af vores Wiresoft medarbejdere.

SQL 2022 User CAL - Hvad er fordelene?

User CAL giver de samme adgangsrettigheder til at bruge SQL Server 2022 Services - som er forskellige alt efter funktionaliteten af udgaverne - som en Device User CAL .

Den brugerspecifikke klientadgangslicens (User CAL) giver blot forskellige muligheder for at få adgang til SQL Server: En medarbejder med licens User CAL kan således bruge enhver Windows-dygtig slutenhed i virksomheden til serveradgang. User CAL giver således større anvendelsesmuligheder, hvis brugeren skiftevis bruger forskellige slutenheder - f.eks. på forskellige steder. Den kan således også bruges lokalt uafhængigt - f.eks. på Home-Office eller på farten - til SQL-serveradgang.

SQL Server 2022 User CAL - Hvad skal jeg generelt være opmærksom på, når jeg udsteder licenser?

For visse udgaver af SQL Server 2022 tilbyder Microsoft licensadministration Client-Access licensering, f.eks. af brugere via User CAL , ud over Core-baseret licensering. Betingelsen er, at User CAL og SQL-serverlicensen enten har den samme version, eller at CAL giver adgang til en højere version. User CAL 2022 indeholder kun adgangsrettigheder til klient/server-miljøet for SQL Server 2022 - så der skal ikke installeres software.

Licensmodellen på Microsoft vil sandsynligvis igen tilbyde to typer CAL'er til SQL Server 2022:

 • User CAL for SQL Server 2022: dette giver en dedikeret User personlige adgangsrettigheder
 • Device CAL til SQL Server 2022: dette giver adgangsrettigheder til en dedikeret Windows-aktiveret slutenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet, smartphone)

SQL Server 2022 User CAL - Hvilke bestemmelser skal der tages hensyn til ved udstedelse af licenser?

Som tidligere nævnt får en bestemt bruger adgangsrettigheder til SQL Server 2022 med User CAL . Brugte CAL'er indeholder de samme rettigheder som nye klientadgangslicenser. User CAL kan ikke overføres til en anden User, når registreringen af en bestemt medarbejder er afsluttet. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og f.eks. bruge User CAL til at registrere en terminalenhed (Device CAL). Det er dog tilladt at anvende User CAL'er og Device CAL'er parallelt til SQL Server 2022.

Med disse bestemmelser hjælper Microsoft CAL licensstyring med at forhindre ukorrekt adgang til SQL Server 2022 og øge sikkerheden for dataene på den.

SQL 2022 User CAL - Versionskompatibilitet 

Med en User CAL for SQL Server 2022 er den mest opdaterede klientlicens til Microsoft tilgængelig i øjeblikket. Dette giver også adgangsrettigheder til ældre versioner af SQL Server vil og dermed fordelen ved en nedgradering. Hvis du planlægger at opgradere til den nyeste version af SQL Server, skal du have en passende klientadgangslicens, da du ikke kan få adgang til SQL Server 2022 (opgradering) med en User CAL , som var gyldig for en af de tidligere versioner af SQL Server.

SQL Server 2022 - Fordele ved CAL-baseret licensering 

Mens Core-baseret licensering giver mening i forbindelse med større Server konfigurationer, eller hvis visse SQL Server -udgaver kun kan licenseres på denne måde, er CAL-baseret licensering mere fordelagtig for virksomheder med f.eks. et begrænset antal brugere og er det økonomisk set mest fordelagtige alternativ. Når du køber brugte User adgangslicenser fra Wiresoft, gælder den ellers foreskrevne, stive licensskala ikke, og du kan derfor købe præcis det antal User CAL'er, som du faktisk har brug for, samtidig med at du har mulighed for at justere dine licensbehov og købe yderligere individuelle User CAL'er.

Hvis du har yderligere spørgsmål om køb af licenser til klientadgang til Microsoft SQL Server 2022 som brugt software eller anden Microsoft software, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat. 

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier