Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10421
  • R18-05123
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.484,90 Kr. * 2.759,90 Kr. * (9,96% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Omfang af levering Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel(se RDS CAL )


For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i Standard og Datacenter-udgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud over den respektive serverlicens: den Windows Server 2016 User CAL. Dette giver en bestemt registreret bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun kan bruge på enhver Windows-kompatibel slutenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software

For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud over den respektive serverlicens: Windows Server 2016 User CAL. Dette giver en bestemt registreret bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun kan bruge på enhver Windows-kompatibel slutenhed.

Da serverlicensen til Windows Server 2016 ikke indeholder nogen adgangsrettigheder for brugere i henhold til de gældende regler for Microsofts licensadministration, skal disse erhverves separat i form af en User CAL.

Bruger-CAL'er til Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaverne fra Wiresoft fås til en fordelagtig pris som brugt software - og de kan desuden også fås enkeltvis - for fleksibel, behovsbaseret licensering af alle brugere. Disse brugte brugeradgangslicenser til Windows Server 2016 har de samme funktioner som de bruger-CAL'er, der tilbydes som nye via Microsofts almindelige volumenlicensprogram.

Brug alle tjenester i Windows Server 2016 med en brugt bruger-CAL

Med en brugt bruger-CAL kan du bruge alle de funktioner, der er tilgængelige i

Server version 2016, efterfølgeren til Windows Server 2012: Windows Server 2016 understøtter Windows 10 og kan også bruges til at oprette en cloudserver til at levere og sikre data på den.

Windows Server 2016 fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne. Disse indeholder funktioner som Core & Nano Server Deployment og Host Guardian Service og tilbyder også brug af Windows Server Containers samt Virtualisation/Hyper-V Containers. Eksklusivt i Datacenter Edition af Windows Server 2016 er det muligt at bruge funktioner som Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica samt netværksstacks (Protocol Stack) og Shielded Virtual Machines (Shielded VMs) under forudsætning af en tilsvarende User CAL.Det er primært funktioner, der er nødvendige i større virksomheder med omfattende arbejdsbelastninger og flere virtuelle systemer i brug.

Oversigt over bruger-CAL'er til Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaverne som anvendt software

Bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig ikke funktionelt fra nye bruger-CAL'er, da de indeholder de samme anvendelsesmuligheder for de funktioner og tjenester, der er tilgængelige i Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaverne. Brugt bruger-CAL'er er derfor en økonomisk løsning for mange virksomheder og organisationer til at give brugerne en personlig serveradgangslicens. Flere oplysninger i den følgende oversigt.

Microsoft Administration af klientadgangslicenser til Windows Server 2016

I Microsofts licensstyring reguleres den supplerende adgangslicens for brugere af Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaverne præcist, så de kan få adgang til e-mails, kontakter og kalendere samt andre tjenester. Selv om serverlicensen også indeholder adgangslicenser, er disse kun beregnet til administratorer, så de må ikke bruges til brugertypiske tjenester. Disse kan kun anvendes sammen med en tilsvarende klientadgangslicens, f.eks. en bruger-CAL, som giver en specifik, individuel bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun kan få adgang til via en terminal efter eget valg. Bortset fra disse dedikerede brugeradgangsrettigheder til klient/server-miljøet i Windows Server 2016 indeholder bruger-CAL 'en ingen yderligere software.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2016 Standard og Datacenter Edition?

Microsoft Client Access Licensing-modellen for Windows Server 2016 tilbyder to typer CAL'er:

  • Bruger-CAL til Windows Server 2016 - til en dedikeret bruger
  • Enheds-CAL til Windows Server 2016 til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2016?

Som udgangspunkt kan de samme funktioner og tjenester bruges med en bruger-CAL til Windows Server 2016 som med en enheds-CAL. Den eneste forskel mellem de to er, hvem eller hvad der er licenseret med dem: Bruger-CAL'en giver den dedikerede bruger mulighed for at få adgang til Windows Server-tjenesterne på en frit valgbar slutenhed, skiftevis og uafhængigt af placering; afhængigt af antallet og udstyret af arbejdsstationer i en virksomhed kan dette være den fremherskende arbejdssituation - i modsætning til, når flere brugere bruger en og samme slutenhed med deres egen konto.

En bruger, der er autoriseret via bruger-CAL 'en, kan således bruge enhver Windows-kompatibel slutenhed med en passende version af operativsystemet til at gøre brug af Windows-tjenesterne. De kan f.eks. bruge deres bærbare computer på farten i stedet for den stationære computer på arbejdspladsen, og på hjemmekontoret kan de bruge den pc eller bærbare computer, der er til rådighed der osv. Især hvis medarbejderne ofte arbejder på farten og tjekker deres e-mails eller får adgang til serverdata osv. kan det være billigere at licensere med bruger-CAL'er end at licensere med slutenheder.

Hvilke specifikke anvendelsesmuligheder tilbyder bruger-CAL'er til Windows Server 2016 i standard- og datacenterudgaverne?

Afhængigt af, om Windows Server 2016 er installeret i Standard- eller Datacenter-udgaven, er forskellige funktioner tilgængelige med en bruger-CAL: Det er også muligt at bruge Datacenter Edition af Windows Server 2016 med en bruger-CAL til Standard Edition - men med den begrænsning, at kun funktionaliteten i Standard Edition er tilgængelig. Dette skyldes, at kun med en bruger-CAL til Datacenter Edition er det udvidede omfang af tjenester og funktioner tilgængelige med Datacenter Edition-serverlicensen.

Omvendt kan der med bruger-CAL 'en til Datacenter Edition kun anvendes de tilsvarende definerede funktioner ved adgang til en server, der er licenseret til Standard Edition, når der er adgang til den.

Bemærk versionskompatibilitet af bruger-CAL'er til Windows Server 2016

Med den brugte bruger-CAL til Windows Server 2016 kan en medarbejder som nævnt ikke kun bruge de funktioner, der er indeholdt i udgaven, men den indeholder også adgangsrettigheder til ældre Windows Server-versioner som f.eks. 2013 (nedgradering). Det omvendte er dog ikke muligt, så bruger-CAL 'en til Windows Server version 2016 kan ikke bruges til at få adgang til den højere version 2019 (opgradering).

Når du køber bruger-CAL'er til Windows Server 2016, skal du derfor ikke kun være opmærksom på de respektive anvendelige funktioner pr. udgave, men også på kompatibiliteten mellem serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal du ellers overveje, når du licenserer Windows Server 2016 med bruger-CAL'er?

Bruger-CAL'en til Windows Server 2016 giver licens til præcis én bruger og udstyrer ham med anvendelsesmulighederne for den pågældende serverudgave. Når registreringen er gennemført, kan denne bruger-CAL ikke længere overføres til en anden bruger. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge bruger-CAL'en som en enhed-CAL.

Formålet med disse bestemmelser i Microsofts licensadministration er at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2016, hvilket giver større sikkerhed både for kommunikationen og for selve dataene, da tredjeparter uden den tilsvarende bruger-CAL ikke kan få adgang til e-mail-tjenesterne eller serverdataene.

Konklusion om bruger-CAL'er

Hvilken type klientadgangslicens der giver flere anvendelsesmuligheder for Windows Server 2016 i en bestemt virksomhed og dermed også er den mest fordelagtige licensmulighed afhænger derfor af den enkelte sag. Ud over antallet af brugere er det også afgørende, hvor mange slutenheder der bruges til at få adgang til Windows Serveren: Så snart størstedelen af brugerne bruger meget forskellige slutenheder til at få adgang til Windows Server 2016-tjenesterne, giver licensering med bruger-CAL'er flere fordele.

Før du køber CAL'er, er det derfor tilrådeligt at undersøge, hvordan den typiske arbejdsgang i en virksomhed ser ud, så du kan finde den mest passende CAL-type til Windows Server 2016. Så kan licensering med bruger-CAL'er være billigere end licensering med enheds-CAL'er, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser.

Bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 fås som brugt software i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens

Brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop, da der ikke er nogen graduering som sædvanligt med Microsofts licensregler; ellers har den brugte software ingen ulemper eller begrænsninger i funktionaliteten - ikke mindst fordi en software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer de brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes af Wiresoft, fra?

User CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er originale licenser, da de også tilbydes inden for rammerne af Microsofts licensprogram; den eneste forskel er, at de tidligere var en del af en brugervolumenlicens til Windows Server 2016, som en virksomhed havde købt. Disse volumenlicenser eller licenser til individuel brugeradgang blev købt af Wiresoft, hvorved volumenlicenserne blev opdelt i individuelle licenser. De resulterende individuelle bruger-CAL'er betegnes som brugt software. Selv om de er mærket som "brugte", kan de bruges som en ny licens til at få adgang til Windows Server 2016, da de ikke adskiller sig fra disse med hensyn til begrænsninger på funktionalitet eller anvendelsestid.

Brugt software med bruger-CAL'er til Windows Server 2016 med købersikkerhed

Selv med brugte bruger-CAL'er fra Wiresoft kan kunderne stole på den sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er køb og brug af brugt software til bruger-CAL'er til Windows Server 2016 lovligt?

Købet af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2016 og brugen af dem er juridisk set uproblematisk for kunderne, da ingen lovbestemmelser overtrædes i processen. På den ene side stammer de bruger-CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresoft Shop, samt andre klientadgangslicenser fra virksomhedernes licensbeholdning. Salget samt køb og brug af brugte CAL'er er derfor baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med og brug af brugte Microsoft-licenser; dette er blevet klart bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

En anden fordel ved Wiresoft brugt software er dens revisionssikkerhed på grund af det komplette bevis på alle tidligere købere!

Oversigt over dine fordele ved brugt software til bruger-CAL'er til Windows Server 2016

User CALs til Windows Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er et billigt alternativ til sammenlignelige nye produkter fra konventionelle softwareudbydere - denne prisfordel gælder også for andre brugte Microsoft Server-licenser eller adgangslicenser fra Wiresoft.

Da licensering med brugte bruger-CAL'er ikke involverer den ellers ofte sædvanlige graduering, kan du med Wiresoft skræddersy dit behov for klientadgangslicenser til den faktiske brug af Windows Server-tjenester i din virksomhed. Den fleksible licensering af klientadgang for brugere til Windows Server 2016 kan således også reducere dine anskaffelsesomkostninger.

Wiresofts tilbud om brugte licenser er også en særlig billig måde at supplere din softwareopbevaring på, fordi flere versioner af en bestemt software er tilgængelige i processen, så kompatibilitetsproblemer, der f.eks. kan opstå ved parallel brug af forskellige softwareversioner, undgås, hvilket også kan reducere omkostningerne ved køb af ny hardware.

I Wiresoft Software Shop kan du finde bruger-CAL'er til de tilgængelige Windows Server 2016-udgaver samt de tilsvarende enheds-CAL'er som brugt software. Desuden omfatter Wiresofts tilbud om brugt software også applikationer til andre områder, hvor Microsoft-software anvendes - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Windows Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier