Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10387
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
7.233,90 Kr. * 8.036,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


Brugere kræver en Klientadgangslicens (CAL) for at bruge Windows Server Remote Desktop Services, som giver dem adgang til Windows-programmer på et virksomhedsnetværk, herunder filer, hvor som helst. En mulighed er User CAL for RDS, som gør dem tilgængelige for en bestemt bruger som en del af en fjernskrivebordssession. RDS User CALs fra Wiresoft er et prisbilligt alternativ til konventionelle licensudbydere, da det er brugt software, der tilbyder den samme funktionalitet.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL"

25x Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software

Brugere skal have en klientadgangslicens (CAL) for at bruge Remote Desktop Services fra Windows -servere, som giver dem mulighed for at få adgang til Windows -programmer på et virksomhedsnetværk, herunder filer, uanset hvor de befinder sig. En mulighed er bruger-CAL til RDS, som gør den tilgængelig for en bestemt bruger som en del af en fjernskrivebordssession. RDS 25 User CAL'er fra Wiresoft tilbyder her et billigt alternativ til konventionelle licensudbydere, da der er tale om brugt software, som dermed har samme funktionalitet.

Hvad er fordelene ved Windows RDS CALs 2019?

Fjernskrivebordstjenester - eng Remote Desktop Services - er teknisk set en specifik serverrolle i Windows Server 2019, som tidligere også blev kaldt Terminal Services. RDS gør det muligt for autoriserede brugere at få adgang til Windows-programmer på den tilsvarende Windows -server via en vært i form af en fjernskrivebordssession. Brugere med en tilsvarende adgangslicens (User CAL) kan få adgang til dem enten lokalt via et virksomhedsnetværk eller eksternt via internettet.

For administratorer giver Windows Remote Desktop Services en effektiv måde at implementere og administrere software i et virksomhedsmiljø, herunder autoriserede brugere. Softwareprogrammer behøver ikke at blive installeret på hver enkelt slutenhed, da de nemt kan installeres på et centralt sted - serveren. Det gør dem lettere at kontrollere og opdatere. Dermed reduceres indsatsen for vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer betydeligt.

Fordelene ved Remote Desktop CAL'er for brugerne

På den anden side har brugerne med en RDS CAL fordel af et standardiseret Windows arbejdsmiljø, hvilket er særligt tydeligt med en User CAL, idet alle slutenheder har et ensartet skrivebord inklusive data - uanset om de befinder sig i virksomheden, på farten, hos en kunde eller derhjemmeOffice. Med Remote Desktop Services kan de desuden drage fordel af serverens ydeevne, selv om den enhed, de bruger, har svagere hardware. Når de bruger Hyper-V, kan de også bruge en virtuel computer.

Når en bruger med en bruger-CAL får adgang til et bestemt program som en del af en fjernskrivebordssession med værten, køres programmet på serveren. Hver bruger har specifikke rettigheder og kan kun se sin egen session, uanset andre klientforbindelser.

Versionskompatibilitet for CAL'er til Remote Desktop Services for Windows Server

Bruger-CAL for en adgangsberettiget medarbejder (eller Enhed CAL) skal være kompatibel med Windows -serverversionen for at kunne oprette forbindelse via den til en session. En 2019 RDS User CAL kan derfor få adgang til enten Windows Server 2019 eller en ældre serverversion (nedgradering) - men ikke til fremtidige højere serverversioner.

Oversigt over Remote Desktop Services for Windows Server 2019

Specifikt består RDS til Windows Server 2019 af følgende komponenter, som giver en bruger med en klientadgangslicens mulighed for at bruge apps og tjenester via dem:

Vært for fjernskrivebordssession

Remote Desktop-sessionsværten - også kendt som RD-sessionsvært - indeholder alle de skriveborde eller apps, der stilles sessionsmæssigt til rådighed for en bruger med en CAL. De kan få adgang til dem via en fjernskrivebordsklient eller en webklient.

Broker til forbindelse til fjernskrivebord

Remote Desktop- eller RD Connection Broker administrerer alle Remote Desktop-forbindelser - både til desktops og fjernapps. Hvis en forbindelse tabes under en session, genopretter RD-forbindelsesmægleren forbindelsen med den korrekte RD-sessionsværtsserver.

Gateway til fjernskrivebord

Via Remote Desktop Gateway får en bruger med sin User CAL på et offentligt netværk adgang til et Windows-skrivebord eller de programmer, der hostes af Microsoft Azure Cloud Services.

Webadgang for RD

Webadgang til fjernskrivebord giver adgang til skriveborde eller programmer via en webportal ved at starte Microsoft Remote Desktop-klientprogrammet for det pågældende slutpunkt. Web Access til RD giver også mulighed for kun at offentliggøre desktops eller apps til bestemte brugere eller grupper.

Licensering af fjernskrivebord

RD-licensering regulerer brugen af licenser ved implementering af Remote Desktop Services. Afhængigt af, om en bruger eller et slutpunkt opretter forbindelse til fjernskrivebordlicensserveren, tildeles en specifik RDS CAL, og der oprettes en forbindelse mellem RD-sessionsværtsserveren og de anvendte desktops eller apps for at gøre dette.

Sammenligning af bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Remote Desktop Services til Windows Server 2019

Licenssystemet for brug af en server fra Microsoft er baseret på Client Access Licenses, forkortet CAL'er. Derfor gennemføres implementeringen af en serversoftware med en tilsvarende adgangslicens, uanset hvordan den anvendes. Remote Desktop Services CAL'er sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til serveren, hvilket ud over den differentierede adgangsstyring pr. bruger via serveradministrationen også betyder ekstra sikkerhed, da fremmede brugere ikke har adgang til tjenester eller data.

Microsoft tilbyder to forskellige typer CAL'er til Remote Desktop Services 2019 es:

 • Bruger-CAL'er, når brugeren har fået tildelt en adgangsret, og
 • Enheds-CAL'er, når fokus er på den endelige enhed (pc, bærbar computer, bord, mobil).

Særlige funktioner i bruger-CAL til Remote Desktop Services 2019

En bruger-CAL er i princippet udelukkende beregnet til en enkelt dedikeret bruger og er registreret i dennes navn. Bruger-CAL'en giver derefter denne bruger ret til at få adgang til en server for værten under fjernskrivebordssessioner fra et ubegrænset antal klientcomputere eller andre enheder, men kun én ad gangen. Ved frit at vælge slutenheden kan brugeren derfor skifte mellem stationær pc i virksomheden, mobiltelefon eller tablet osv. på farten og slutenheden i hjemmetOffice og dermed bruge sin registrerede konto via Windows -serveren.

RDS CAL'er pr. bruger håndhæves ikke af Remote Desktop Licensing. Det betyder, at der oprettes klientforbindelser uanset antallet af bruger-CAL'er, der er installeret på licensserveren for Remote Desktop Services. Der skal dog være en gyldig bruger-CAL for hver bruger. Derfor skal det nøjagtige antal bruger-CAL'er, der er i brug i en virksomhed, registreres, og der skal derfor installeres tilstrækkeligt mange adgangslicenser på serveren, så hver bruger får en CAL fra denne pulje. Dette er Remote Desktop Licensing Manager's opgave.

Oversigt over alle funktioner i bruger-CAL'er til RDS

 • Bruger-CAL'er er tildelt en bestemt bruger i Active Directory - ikke en enhed
 • Bruger-RDS-CAL 'er er ikke midlertidigt tilgængelige og kan ikke tilbagekaldes
 • Hver bruger-CAL spores af licensserveren
 • De kan dog ikke spores inden for et team
 • Antallet af definerede bruger-CAL'er kan også overbelastes - i modsætning til Remote Desktop-licensaftalen

Konklusion

Hvilken type Remote Desktops Services CAL'er der giver flest fordele i en organisation varierer fra sag til sag. Derfor afhænger beslutningen om en bestemt form for klientadgangslicens på den ene side af antallet af medarbejdere og på den anden side af deres foretrukne arbejdsform: For medarbejdere, der har fleksibel adgang til Windows -serveren på forskellige enheder og arbejdsstationer - interne og eksterne samt mobile - f.eks. også i toget eller hjemme-Office eller på farten, er en RDS User CAL det bedre valg.

Køb bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2019 fra Microsoft som enkeltlicenser hos Wiresoft i vores online shop

Bruger-CAL'er til RDS af Windows Server 2019 kan du få i Wiresoft online shop allerede fra en enkelt licens til en særlig fordelagtig fordelspris som brugt software.

Hvad betyder brugt software fra Remote Desktop Services User CALs?

Bruger-CAL'erne til Remote Desktop Services af Windows Server 2019, der udbydes til salg her, er komponenter af en tilsvarende volumenlicens, som en virksomhed har købt. Ubrugte enkeltlicenser til brugere eller endog hele volumenlicensen blev opkøbt af Wiresoft, og sidstnævnte blev opløst og konverteret til enkeltlicenser til klientadgang i processen.

På grund af videresalg eller opsplitning betegnes disse som brugt software. Denne betegnelse betyder dog ikke, at funktionerne i RDS-bruger-CAL'en er slidt op, og det betyder heller ikke nogen begrænsning med hensyn til anvendeligheden eller varigheden af RDS-funktionerne.

Hvilken sikkerhed tilbyder brugt software fra Remote Desktop Services User CALs?

Dit køb af brugt software fra Wiresoft er altid et sikkert køb! Allerede en enkelt CAL til Remote Desktop Services til Windows Server 2019 fra Microsoft i Wiresoft Shop har ikke kun en absolut favorabel pris i forhold til sammenlignelige nye varer, men tilbyder også sikkerhed gennem øjeblikkelig download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Alle Microsoft User CAL'er til Windows Server 2019, der tilbydes hos Wiresoft, kommer kun fra licensbeholdninger fra virksomheder og virksomheder i Europa, som EU-lovgivningen gælder for. Derfor er køb af bruger-CAL'er eller andre licenser til et Microsoft-program som brugt software og brugen heraf til kunder ikke noget juridisk problem, da handel med og brug af brugt software er lovligt tilladt i hele EU, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af adskillige domstolsafgørelser.

Dine fordele med brugt software til bruger-CAL'er til Remote Desktop Services

Muligheden for at købe enkeltbruger-CAL'er samt et større antal til RDS af Windows Server 2019, eller også andre CAL'er som brugt software fra Wiresoft, er for dig som kunde ikke kun et billigere alternativ til konventionelle tilbud om licens til Windows Server, men giver dig også mulighed for at købe CAL'er til ældre versioner af Windows Server. Dette giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge din eksisterende serverkonstellation, herunder de andre Microsoft-programmer, uden at du behøver at frygte kompatibilitetsproblemer. Benyt dig af vores billige tilbud på Microsoft RDS CALs til Windows Server og andre softwareprodukter som brugt software!

I Wiresoft Software Shop kan du finde User CALs til Windows Server 2019 samt Device CALs og Client Access Licenses til Remote Desktop Services til ældre versioner af Windows Server - samt mange andre Microsoft Server-programmer som brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om User RDS CALs til Windows Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, kan du bruge vores ekspertrådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier