Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10384
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
7.233,90 Kr. * 8.036,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) på Windows-servere har hver bruger brug for en Client Access Licence (CAL), som giver ham adgang til Windows-programmerne i et firmanetværk - inklusive filerne - og lokalt uafhængigt. Til dette formål findes der bl.a. Device CALs til Remote Desktop Services, hvorigennem disse stilles til rådighed for en registreret slutenhed (device) til en fjernskrivebordssession. RDS Device CALs som brugt software fra Wiresoft er et prisbilligt alternativ til konventionelle licensudbydere, fordi de tilbyder den samme funktionalitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x CAL'er til enheden til Remote Desktop Services til Windows Server 2019 som brugt software

For at bruge RDS-serverne (Remote Desktop Services) på Windows -serverne skal hver bruger have en klientadgangslicens (CAL), som giver adgang til Windows -programmerne i et virksomhedsnetværk - herunder filerne - og lokalt uafhængigt. Til dette formål er der 25x Device CAL'er til Remote Desktop Services, hvorigennem disse 25 registrerede enhedsenheder (Device) gøres tilgængelige for en fjernskrivebordssession. RDS Device CAL'er som brugt software fra Wiresoft er et billigt alternativ til konventionelle licensudbydere, fordi de tilbyder den samme funktionalitet som CAL'er i Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Hvad er fordelene ved RDS CAL'er til Windows Server 2019?

Remote Desktop Services - tidligere kaldet Terminaltjenester - repræsenterer en dedikeret serverrolle i Windows Server 2019 eller de ældre versioner heraf. RDS styrer adgangen til de Windows-programmer, der er tilgængelige via den respektive Windows -server som vært via en fjernskrivebordssession. Brugere, der har en tilsvarende klientadgangslicens - i dette tilfælde f.eks. en RDS Device CAL - kan derefter bruge disse med den pc, bærbare computer eller lignende, der er udstyret med den i et virksomhedsnetværk eller lokalt uafhængigt (eksternt) via en internetforbindelse.

Ud over de fordele, de har med enheds- (og bruger-) CAL'er for brugerne, giver Windows Remote Desktop Services også mange fordele for administratorer, da de gør administrationen meget mere effektiv: Softwaren kan distribueres centralt i et virksomhedsmiljø, hvilket eliminerer behovet for at installere den individuelt på hvert enkelt slutpunkt. I stedet leveres den et enkelt sted - på serveren - og opdateres om nødvendigt.

Adgang for RDS CAL-autoriserede brugere styres også, da der kan tildeles specifikke rettigheder til hver enkelt bruger. Det samlede arbejde med vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer reduceres således betydeligt ved hjælp af RDS CAL'er til Windows -servere.

Hvad er fordelene ved Remote Desktop Service Device CAL'er for brugerne?

Brugere, der er udstyret med en RDS Device CAL til Windows Server 2019, nyder således godt af et standardiseret Windows arbejdsmiljø, uanset hvorfra de får adgang til det med deres registrerede slutenhed - og uanset hvilken bruger der bruger Remote Desktop Services på den pågældende pc, bærbare computer, tablet osv.

Når den autoriserede slutenhed får adgang til et bestemt program via CAL-enheden under en fjernskrivebordssession med værten, udføres det på serveren, uanset andre klientforbindelser. Brugeren vil kun se sin egen session.

Hvis ældre enheder har en svagere ydeevne eller hardware, kan de bruge Remote Desktop Services til at udnytte Windows -serverens kraft og dermed reducere omkostningerne til implementering af nyere hardware.

Versionskompatibilitet for CAL'er til Remote Desktop Service til Windows Server

En Enheds-CAL til en enhed med adgangsrettigheder (eller en bruger-CAL) skal altid være kompatibel med den aktuelle Windows -serverversion, ellers kan den ikke bruges til at oprette en fjernforbindelse til en session. En 2019 RDS Device CAL kan derfor få adgang til Windows Server 2019 eller endda en ældre serverversion som f.eks. 2016 (nedgradering) - men ikke til højere serverversioner i fremtiden.

Sammenligning af CAL'er til enheder og CAL'er til brugere til Remote Desktop Services af Windows Server 2019

Grundlæggende: implementeringen af Microsoft Server-software er altid uafhængig af den faktiske brug - hertil kræves en tilsvarende adgangslicens. Microsoft regulerer disse adgangsrettigheder til brug af en Windows -server via sit eget licenssystem, som er baseret på Client Access Licences eller forkortet CAL'er. Som allerede beskrevet ovenfor sikrer CAL'er til Remote Desktop Services, at kun de medarbejdere, der er autoriseret til det, har adgang til Windows -serveren, selv lokalt og uafhængigt. Ud over mulighederne for serveradministratorerne for differentieret forvaltning af adgangsrettigheder betyder RDS CAL-systemet også ekstra sikkerhed, da udenlandske brugere eller uregistrerede slutenheder uden adgangslicens (Device CAL) ikke har adgang til de tjenester eller data, der er tilgængelige via systemet.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af CAL'er til Remote Desktop Services for Windows Server 2019:

 • Enhed CAL til RDS, når et enkelt slutpunkt (pc, bærbar computer, bord, mobil) får tildelt adgangsrettigheder
 • Bruger CAL for RDS, når en bestemt bruger får tildelt adgangsrettigheder

Særlige funktioner i Device CAL til Remote Desktop Services 2019

I princippet gælder enheds-CAL 'en kun for en enkelt, dedikeret slutenhed, som er registreret i overensstemmelse hermed. Enhed CAL for Remote Desktop Services regulerer sine adgangsrettigheder til en Windows -server eller -vært for hver fjernskrivebordssession. Hver enkelt medarbejder, der har tilladelse eller mulighed for at bruge den pågældende pc, bærbare computer osv.,  , kan derefter benytte Remote Desktop Services. I tilfælde af bærbare computere, tablets eller mobile enheder, som kan bruges uanset hvor de befinder sig, kan brugeren frit vælge, om han/hun vil bruge RDS i virksomheden, på farten eller derhjemmeOffice.

I licenstilstand pr. enhed gives der en midlertidig adgangslicens til enheden for den pågældende forbindelse, når der først oprettes en forbindelse mellem klientcomputeren. Når denne forbindelse er oprettet for anden gang med en server som vært for fjernskrivebordssessioner, udstedes der en permanent Enhed RDS CAL til den - hvis der er en tilgængelig.

Funktionerne i CAL'er til en enhed til RDS fra Windows Server 2019 i et overblik

 • Enheds-CAL'er er altid fysisk tildelt et specifikt slutpunkt - ikke en individuel bruger
 • Hver RDS-enheds-CAL spores af den tilsvarende licensserver, og denne
 • uafhængigt af registrering i Active Directory
 • Midlertidigt tilgængelige RDS-CAL'er til enheder er gyldige i mellem 52 og 89 dage
 • Antallet af definerede CAL'er for enheder kan ikke overbelastes

Konklusion

Hvilken type Remote Desktops Service CAL giver flest fordele i en virksomhed afhænger derfor af det enkelte tilfælde. Det er heller ikke muligt at ændre en enheds-CAL til en bruger-CAL og omvendt. Beslutningen om at vælge en bestemt type Client Access Licensing skal derfor træffes på købstidspunktet. For enheds-CAL'er afhænger det af antallet af medarbejdere og arbejdsstationer: Hvis flere medarbejdere f.eks. bruger en enkelt slutenhed, eller hvis de overvejende arbejder på virksomhedens lokation, giver Device CAL til RDS flere fordele.

Teknisk info om Remote Desktop Services af Windows Server 2019

I tilfælde af CAL'er til RDS fra Windows Server 2019 består de af flere komponenter, som i sidste ende giver en slutenhed eller en bruger mulighed for at bruge programmerne på Windows:

 • Remote Desktop Licensing regulerer brugen af RDS CAL'er og giver dem til en enhed.
 • Remote Desktop-sessionsværten administrerer alle de skriveborde eller programmer, der leveres til en enhed (eller bruger) pr. session.
 • Remote Desktop Connection Broker administrerer RDS-forbindelserne og genopretter dem i tilfælde af tab under en session.
 • I et offentligt netværk kontrollerer Remote Desktop Gateway slutenhedens adgang til et Windows-skrivebord.
 • Webadgang til Remote Desktop Services giver adgang via RDS CAL via en webportal for specifikke brugere eller grupper.

Køb Microsoft Device CALs til Remote Desktop Services 2019 billigt som enkeltlicenser hos Wiresoft i vores online shop

Enheds-CAL'er til RDS i Windows Server 2019 er allerede tilgængelige som enkeltlicenser i Wiresoft Online Shop - som brugt software til en særlig fordelagtig pris uden ulemper med hensyn til brugervenlighed.

Hvad bruges enheds-CAL'er til Windows Remote Desktop Services?

De CAL'er til enheden, der udbydes til salg i Wiresoft Online Shop for Remote Desktop Services af Windows Server 2019 er adgangslicenser til slutenheder fra en tilsvarende volumenlicens fra en anden virksomhed. Wiresoft har købt unødvendige enkeltlicenser til slutenheder eller hele volumenlicensen fra dette firma, opløst sidstnævnte og tilbyder disse enkeltlicenser til klientadgang til enheder.

Med salget eller deres opdeling blev disse fremover kaldt brugt software. Denne nye betegnelse indebærer dog ikke nogen begrænsning af Remote Desktop Services 's anvendelighed, heller ikke i den tid, der er tale om, eller nogen generel slitage af funktionerne i RDS Device CAL.

Hvilken sikkerhed tilbyder Remote Desktop Services Device CAL'er som brugt software?

Med Wiresoft er det ikke kun billigere for dig at købe brugt software, det er også sikkert! Selv en enkelt bruger CAL til Microsoft Remote Desktop Services til Windows Server 2019 har hos Wiresoft ikke kun en lavere pris i forhold til sammenlignelige nye varer, men tilbyder også allerede med den øjeblikkelige download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle køber sikkerhed.

Microsoft RDS Device CAL'er til Windows Server 2019, der tilbydes af Wiresoft, kommer udelukkende fra organisationers eller virksomheders licensbeholdninger. Derfor er det ikke kun købet af CAL'er til RDS eller andre adgangslicenser til et Microsoft-program som brugt software, men også brugen af dem udgør ikke en overtrædelse af lovbestemmelserne for vores kunder, fordi både handel med og brug af CAL'er som brugt software er lovligt tilladt, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Dine fordele med brugt software af enheds-CAL'er til Remote Desktop Services 2019

Ved at tilbyde at købe Device CALs enkeltvis eller i et større antal til Remote Desktop Services af Windows Server 2019 - eller andre klientadgangslicenser - som brugt software fra Wiresoft, har du som kunde ikke kun et billigere alternativ i forhold til sammenlignelige konventionelle tilbud om licens til din fjernadgang til Windows Server-tjenester, men du har også mulighed for at købe RDS CALs til tidligere versioner af Windows Server i vores online-shop. Dette giver dig også mulighed for at tilføje klientadgangslicenser til din eksisterende ældre serverkonstellation, herunder Microsoft-programmer, uden at du behøver at frygte for kompatibilitetsproblemer. Få glæde af vores store udvalg af forskellige versioner af Microsoft RDS CALs til Windows Server som brugt software!

I Wiresoft Software-Shop kan du finde Device CALs til Windows Server 2019 samt tilsvarende User CALs og yderligere Client Access Licenses til Remote Desktop Services af ældre versioner af Windows Server samt andre Microsoft Server-programmer - som billig brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS Device CALs til Windows Server 2019 eller et andet Microsoft-produkt, kan du bruge vores ekspertrådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier