Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10481
  • 359-01464
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.074,90 Kr. * 1.192,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x CAL-enhed
System  SQL Server 
CAL Enhed CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Med en Device CAL kan brugerne få adgang til funktionerne og tjenesterne i Microsofts pålidelige relationelle dataplatform, der er tilgængelig i den nye SQL Server 2022-software for visse udgaver - f.eks. Standard - og levere aktuelle databaser samt analyse- og rapporteringsfunktioner til virksomheder og organisationer til omfattende brug. SQL Server 2022 overbeviser med sin stærke ydeevne og levering af omfattende kommunikationsgrænseflader samt brugen af Big Data-klynger, herunder omfattende sikkerheds- og beskyttelsesforanstaltninger for data og deres integritet samt mange andre funktioner, der gør det muligt at levere dem til forskellige applikationer, også i skyen.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

Med en Device CAL kan brugerne få adgang til funktionerne og Services af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft i den nye SQL Server 2022-software til visse udgaver - f.eks. Standard - nuværende database samt analyse- og rapporteringsfunktioner til virksomheder og organisationer til omfattende brug. SQL Server 2022 imponerer med sin stærke ydeevne og levering af omfattende kommunikationsgrænseflader samt brugen af Big Data-klynger, herunder omfattende sikkerheds- og beskyttelsesforanstaltninger for data og deres integritet samt mange andre funktioner, der gør det muligt at levere dem til forskellige applikationer, selv på Cloud.

Hver Windows-aktiveret slutenhed, hvormed brugere får adgang til Server-tjenesterne i Microsoft SQL Server 2022 kræver en ekstra klientadgangslicens (Device CAL), da denne ikke er inkluderet i SQL Server-licensen. Det er kun klientadgangslicensen, der giver en slutenhed de nødvendige adgangsrettigheder. I sidste ende er det ligegyldigt, om en Desktop PC, notebook, smartphone eller tablet er licenseret med Device CAL . Køberen af Device CAL kan derfor selv bestemme, hvilken licenseret slutenhed han vil bruge til at få adgang til SQL Server 2022. Desuden kan en Device CAL til en tidligere version af SQL Server ikke bruges til at få adgang til den aktuelle SQL Server version 2022.

Brugte Device CAL'er til SQL Server 2022 kan allerede nu forudbestilles på Wiresoft! Disse forventes at være tilgængelige for dig lige efter den officielle udgivelsesdato. Med brugt software fra Wiresoft nyder du godt af den lavere pris i forhold til de nye licenser til SQL-klientadgang til slutenheder, der tilbydes i softwarehandlen, samt af muligheden for kun at købe det nøjagtige antal Device CAL'er, som du rent faktisk har brug for til din SQL 2022 Server-software!

SQL Server 2022 Device CAL - Få gavn af alle de nye fordele ved MS SQL Server 2022

SQL Server 2022 er den nyeste version af det pålidelige relationelle databaseadministrationssystem fra Microsoft, som giver virksomheder og organisationer af forskellig størrelse en bred vifte af database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som almindeligvis anvendes i virksomhedsplanlægnings- og CRM-systemer samt ERP-software. SQL Server 2022 er et stærkt, Cloud-aktiveret relationelt databaseadministrationssystem til disse forretningsområder, som kan tilpasses fleksibelt til voksende udfordringer.

SQL Server 2022 - Typisk Services 

Med en Device CAL kan medarbejderne, afhængigt af hvilken udgave af SQL Server 2022 de har, bruge funktioner som f.eks. clustering (gruppering) af data samt overvågningsfunktioner ved behandling af målrettede databaseforespørgsler til systematisk indsamling. Brugere med en licenseret terminal kan også drage fordel af alle de fordele, som Intelligent Query Processing tilbyder med hensyn til accelereret søgning af endnu større datamængder, herunder værktøjer til maskinlæring samt PolyBase til optimeret behandling af Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder.

SQL Server 2022 - Big Data Cluster

Især indførelsen af Big Data Cluster i MS SQL Server betyder, at der igen i SQL Server version 2022 er en lang række kraftfulde analyseværktøjer til rådighed for omfattende Big Data-styring, herunder f.eks. intelligent forespørgselsbehandling til hurtigere og samtidig pålidelig behandling af store datamængder, herunder tilrådighedsstillelse af forskellige, også Cloud-baserede applikationer. Big Data-arbejdsbyrder kan således også flyttes til SQL Server, men også eksterne databaser kan forespørges direkte.

Med Big Data Clusters kan der også leveres skalerbare klynger af SQL Server, HDFS- og Spark-containere via Kubernetes. Det er også muligt at udføre AI- og maskinlæringsopgaver i HDFS-lagringspuljer, hvorved data fra forskellige eksterne kilder også kan analyseres, kombineres med relationelle data og lagres ved hjælp af Data Lake-værktøjet. Ud over AI-værktøjerne kan der f.eks. også anvendes Spark, R, Python og Java. De applikationer, der oprettes på baggrund heraf, kan derefter designes som containere og som apps til webtjenester, der har adgang til de data, der er lagret i en Big Data-klynge.

Andre funktioner omfatter også Transact-SQL til parallelle forespørgsler og dataskrivning og -behandling samt Data Mart-funktionen, som forbedrer dataanalysens ydeevne ved at skalere Big Data-klumper horisontalt.

Hvis du vil have opdateret information om Services, der kan bruges med en Device klientlicens til SQL Server 2022, kan du kontakte en af vores medarbejdere på Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Hvordan udstedes licenser?

For visse SQL Server 2022-udgaver er der som et alternativ til Core-baseret licensering også Client-Access licensering, f.eks. til slutenheder, tilgængelig fra Microsoft licensadministration. Forudsætningen er, at CAL er gyldig for mindst den samme eller en højere version for at kunne bruge Server-tjenesterne på en Windows-dygtig slutenhed. Device CAL 2022 indeholder kun adgangsrettighederne til klient/server-miljøet for SQL Server 2022 - og ingen software, der skal installeres.

Licensmodellen på Microsoft vil sandsynligvis igen tilbyde to typer af CAL'er til visse udgaver af SQL Server 2022:

  • Device CAL til SQL Server 2022: med dette får en dedikeret slutenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet, telefon) adgangsrettighederne
  • User CAL til SQL Server 2022: med dette får en dedikeret User adgangsrettigheder

SQL Server 2022 - Hvad er fordelene ved CAL-baseret licensering?

For visse udgaver af Microsoft SQL Server kan virksomheder vælge mellem Core-baseret og CAL-baseret licensering. Afhængigt af antallet af slutenheder, der skal licenseres, kan køb af CAL'er være det økonomisk set mest fordelagtige alternativ for kunderne. Og med de brugte Device adgangslicenser fra Wiresoft er der ikke længere nogen foreskrevet, ufleksibel licensskala, og du køber derfor præcis det antal Device CAL'er, som du faktisk har brug for, og du kan til enhver tid købe yderligere individuelle Deivce CAL'er.

SQL 2022 Device CAL - Brug versionskompatibilitet til SQL Server 2022!

Device CAL for SQL Server 2022 er den seneste klientadgangslicens, der er offentliggjort af Microsoft. Hvis du planlægger at bruge ældre Server-software ud over den tilsvarende SQL Server 2022-version, giver Device CAL SQL Server 2022 dig fordelen af en nedgradering, fordi den også udstyrer en slutenhed med adgangsrettighederne til tidligere versioner som 2019 og ældre. Omvendt kan du ikke få adgang til SQL Server 2022 (opgradering), hvis du har en Device CAL , der er gyldig for tidligere versioner af SQL Server, hvis du har en , der er gyldig for tidligere versioner af SQL .

SQL 2022 Device CAL - Hvad er betingelserne for licensering af SQL Server 2022?

Som allerede nævnt får Pro Device CAL en bestemt slutenhed adgangsrettighederne til SQL Server 2022. For brugte CAL'er er disse rettigheder identiske med dem, der gælder for nye klientadgangslicenser. Device CAL kan dog ikke overføres til en anden pc, bærbar computer osv., når registreringen er gennemført. Det er også umuligt at ændre typen CAL og f.eks. bruge Device CAL til at registrere en User (User CAL). Det er dog muligt at anvende Device CAL'er og Device CAL'er parallelt til SQL Server 2022.

Med disse bestemmelser ønsker licensadministrationen på Microsoft CAL også at bidrage til at forhindre uautoriseret adgang til SQL Server 2022 og dens data og øge sikkerheden mod uautoriseret adgang til enheden.

SQL Server 2022 Device CAL - Hvad er fordelene ved SQL Server 2022?

Device CAL adskiller sig ikke fra User CAL med hensyn til de adgangsmuligheder, der er medtaget ved brug af SQL Server 2022 Services.

Der er kun forskelle i funktionsudbuddet i de forskellige SQL-udgaver. Den enhedsspecifikke klientadgangslicens (Device CAL) giver kun andre fordele på grund af de forskelligt regulerede adgangsmuligheder til SQL Server: Den Windows-egnede slutenhed med licens Device CAL kan bruges til serveradgang af alle medarbejdere i en virksomhed, der er autoriseret til det. Device CAL giver en større fordel, hvis den licenserede enhedsenhed bruges skiftevis af flere medarbejdere. Mobile slutenheder udstyret med en Device CAL , f.eks. en bærbar computer eller tablet, kan derefter også bruges af den pågældende bruger lokalt uafhængigt - f.eks. på Home-Office eller på farten - til SQL-serveradgang.

Hvis du har yderligere spørgsmål om køb af licenser til klientadgang til Microsoft SQL Server 2022 som brugt software eller anden Microsoft software, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat. 

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier