Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10466
  • R18-01848
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.134,90 Kr. * 1.259,90 Kr. * (9,92% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 5x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Periode Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal server ikke kompatibel(se RDS CAL )


Der kræves en ekstra klientadgangslicens (Device CAL), som ikke er inkluderet i serverlicensen, for hver slutenhed, hvormed brugere får adgang til servertjenesterne i Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven. Kun denne licens giver en bruger af den Windows-aktiverede slutenhed, der er udstyret med den, de tilsvarende adgangsrettigheder. Det er ligegyldigt, om en stationær pc, notebook, smartphone eller tablet med et Windows-operativsystem er licenseret med Device CAL -licensen. Det betyder, at køberen af en Device CAL frit kan bestemme, hvilken licenseret slutenhed de vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022 .

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Maksimer effektiviteten med Microsoft Windows Server 2022 - 5-pakke Device CAL

Oversigt

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (Client Access Licence) er den ideelle løsning til virksomheder, der har brug for et kraftfuldt servermiljø med enkel enhedsadministration. Med fem licenser gør denne pakke det muligt for op til fem enheder at få adgang til de avancerede funktioner i Windows Server 2022.

Kraftfulde funktioner

1. Optimeret brug af enheder: Med denne licenspakke kan op til fem enheder problemfrit få adgang til de kraftfulde funktioner i Windows Server 2022. Maksimer effektiviteten af dine enheder, og øg produktiviteten i din virksomhed.

2. Avanceret sikkerhed for flere enheder: Beskyt dit netværk mod trusler med de avancerede sikkerhedsfunktioner i Windows Server 2022. Hver Device CAL sikrer sikker adgang for op til fem enheder og beskytter mod cybertrusler.

3. Nem konfiguration og enhedsadministration: Denne licenspakke tilbyder ikke kun ydeevne, men også nem konfiguration og enhedsadministration. Du kan nemt administrere adgang for op til fem enheder og tilpasse konfigurationen, så den opfylder din organisations specifikke krav.

Enkel administration

1. Effektiv licensadministration til flere enheder: Hold styr på dine licenser med den effektive administrationsfunktion i Windows Server 2022. Du kan nemt overvåge og administrere licensforbruget for dine fem enheder.

2. Brugervenlig grænseflade for nem adgang til enheder: Enheds-CAL'er giver en intuitiv grænseflade til nem konfiguration og administration af enhedsadgang. Reducer administrationsindsatsen og øg effektiviteten for alle fem enheder.

Opfylder kravene i den seneste opdatering fra Google

Optimal kompatibilitet til flere enheder: Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL er fuldt kompatibel med de seneste krav i Googles opdatering til Helpdesk. Hold dig opdateret, og sørg for problemfri integration på alle fem enheder.

Konklusion

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL tilbyder en omkostningseffektiv og kraftfuld løsning til organisationer, der foretrækker enkel enhedsadministration i deres servermiljø. Maksimer effektiviteten, optimer sikkerheden og forenkl administrationen af dine enheder - alt sammen med enkel licensadministration. Forbered din organisation på en succesfuld digital fremtid, og få mest muligt ud af dine ressourcer.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier