Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10456
  • R18-01848
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
243,90 Kr. * 269,90 Kr. * (9,63% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Periode Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal server ikke kompatibel(se RDS CAL )


Der kræves en ekstra klientadgangslicens (Device CAL), som ikke er inkluderet i serverlicensen, for hver slutenhed, hvormed brugere får adgang til servertjenesterne i Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven. Kun denne licens giver en bruger af den Windows-aktiverede slutenhed, der er udstyret med den, de tilsvarende adgangsrettigheder. Det er ligegyldigt, om en stationær pc, notebook, smartphone eller tablet med et Windows-operativsystem er licenseret med Device CAL -licensen. Det betyder, at køberen af en Device CAL frit kan bestemme, hvilken licenseret slutenhed de vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022 .

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Oplev styrken ved Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Oversigt over

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) er nøglekomponenten for virksomheder, der ønsker den højeste ydeevne og sikkerhed. Denne licens giver din virksomhed adgang til de avancerede funktioner i Windows Server 2022 og giver samtidig mulighed for at administrere enhedsbaseret adgang.

Kraftfulde funktioner

1. Optimeret produktivitet: Med Windows Server 2022 kan virksomheder øge deres produktivitet. Serverplatformen tilbyder forbedret ydeevne, optimeret ressourceudnyttelse og muliggør jævne arbejdsbelastninger for at imødekomme behovene i moderne virksomheder.

2. Avanceret sikkerhed: Beskyt din virksomheds netværk mod trusler med de robuste sikkerhedsfunktioner i Windows Server 2022. Device CAL sørger for sikker adgang til ressourcer og beskytter følsomme data mod uautoriseret adgang.

3. Fleksibilitet og skalerbarhed: Denne licens giver din organisation fleksibilitet til at administrere enhedsbaseret adgang. Du kan nemt skalere din infrastruktur, så den opfylder din organisations voksende behov.

Enkel administration

1. Central licensadministration: Bevar kontrollen over dine licenser med den centrale administrationsfunktion i Windows Server 2022, som muliggør effektiv overvågning og administration af din licensanvendelse.

2. Brugervenlighed: Device CAL giver en brugervenlig grænseflade til nem konfiguration og administration af enhedsadgang. Minimer administrationsindsatsen og maksimer effektiviteten.

Opfylder kravene i den seneste opdatering fra Google

Kompatibilitet og aktualitet: Windows Server 2022 Device CAL er fuldt kompatibel med de seneste krav i Googles Helpdesk-opdatering. Det sikrer, at din organisation altid er opdateret og drager fordel af den seneste udvikling.

Konklusion

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL tilbyder en omfattende løsning til organisationer, der er på udkig efter ydeevne, sikkerhed og fleksibilitet. Drag fordel af avancerede funktioner, optimer din produktivitet og beskyt dit netværk mod trusler - alt sammen med brugervenlig licensstyring. Med denne CAL er du klar til kravene i den digitale fremtid.

 

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier