Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10456
 • R18-01848
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
269,90 Kr. * 298,90 Kr. * (9,7% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Leveringsomfang Brugsret
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver ikke kompatibel(RDS CAL  view)


For hver slutenhed, hvormed brugerne får adgang til Server-tjenesterne på Microsoft Windows Server 2022 i Standard- eller Datacenter-udgaven, kræves der en ekstra klientadgangslicens (Device CAL), som ikke er inkluderet i Server-licensen. Kun dette giver en bruger af den Windows-kompatible endenhed de tilsvarende adgangsrettigheder. Det er ligegyldigt, om Device CAL bruges til at give licens til en Desktop pc, bærbar computer, smartphone eller tablet med Windows operativsystem. Køberen af en Device CAL kan frit vælge, hvilken licenseret enhedsenhed han vil bruge til at få adgang til Windows Server 2022 .

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

For hver endenhed, hvormed brugerne får adgang til servertjenesterne i Microsoft Windows Server 2022 i standard- eller datacenterudgaven, kræves der en ekstra klientadgangslicens (Device CAL), som ikke er inkluderet i serverlicensen. Kun på denne måde får brugeren af den Windows-kompatible slutenhed, der er udstyret med den, de tilsvarende adgangsrettigheder. Det er ligegyldigt, om en stationær pc, notebook, smartphone eller tablet med Windows-operativsystem er licenseret med Device CAL'en. Køberen af en Device CAL kan således frit beslutte, med hvilken licenseret slutenhed han ønsker at få adgang til Windows Server 2022.

Du kan allerede nu finde brugte Device CAL'er til Windows Server 2022 hos Wiresoft! Drag fordel af den lavere pris sammenlignet med de nye klientadgangslicenser til slutenheder, der tilbydes i softwarehandlen, samt af muligheden for selv at bestemme det nøjagtige antal CAL'er, du har brug for til din Windows Server-software!

Ubegrænset brug af Windows Server 2022 med brugte CAL'er til enheder

Den nye Microsoft Windows Server 2022-version er baseret på Windows 10-operativsystemet - den indeholder allerede mange nye funktioner i standardversionen og i den udvidede Datacenter Edition, som giver endnu mere sikkerhed, især for komplekse netværk, samt yderligere muligheder for at dele data, applikationer og tjenester med andre. Afhængigt af Windows Server 2022 Edition kan brugere med en Device CAL også drage fordel af de mange muligheder og ydelsesforbedringer i hybride scenarier, hvad angår virtualisering og især brugen af Windows-containere.

Netværkssikkerhed med Windows Server 2022

Sikkerhed er fortsat det vigtigste emne i forbindelse med oprettelse og administration af netværk. Brugerne har mange nye funktioner til rådighed i Windows Server Version 2022 med en Device CAL, f.eks. den nyeste version af Transport Layer Security - TLS 1.3 - , TPM 2.0 (Trusted Platform Module), kodeintegritet i henhold til VBS (virtualiseringsbaseret sikkerhed) samt HVCI (hypervisor-baseret sikkerhed),

samt standarderne AES-128 og AES-256 til kryptering af RDMA-netværk via SMB (Server Message Block), Virtual OSE (Operating System Environment), for blot at nævne nogle få vigtige funktioner.

Afhængigt af udgaven kan du også bruge funktioner som Hyper-V, SDN (Software-Defined Networking), Storage Spaces Direct (SSD) samt Storage Replica og Shielded Virtual Machines (SVM) med en Device CAL til at skabe meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer.

Brug af Device CAL til at administrere containerplatforme i Windows Server 2022

Brugerne vil også få forbedrede funktioner ved brug af Windows Containers, både med hensyn til kompatibilitet med applikationer og Windows Container-brugergrænsefladen med Kubernetes, hvilket specifikt betyder endnu flere forbedringer af ydeevnen og bredere support. Oprettelsen af containere i .NET-programmer er også blevet forbedret.

Lagrings- og migrationstjenester i Windows Server 2022

Hvad angår mulighederne for at migrere data og tjenester, tilbyder Device CAL i Windows Server 2022 yderligere tilføjelser og forbedringer i Storage Migration Services, f.eks. migrering af lokale brugere og grupper samt lagring, uafhængige servere og failover-klynger og også lagring af Linux-servere.

Med en CAL til et Windows-aktiveret slutpunkt kan du også drage fordel af mange individuelle ydelsesforbedringer i Windows Server 2022, f.eks. understøttelse af nested virtualisering via AMD-processorer, standardbrug af Microsoft Edge samt forbedringer i Transmission Control Protocol (TCP), Recent ACKnowledgment (RACK) og Receive Segment Coalescing (RSC).

Kontakt en Wiresoft-repræsentant for yderligere oplysninger.

Oplysninger om licensering med enheds-CAL'er til Windows Server 2022 som brugt software

Grundlæggende tilbyder Used Software det samme udvalg af adgangsmuligheder med en Device CAL til Windows Server 2022 for at kunne bruge alle de funktioner, der er tilgængelige i den pågældende udgave. En anden fordel ved at købe brugte CAL'er til brugte enheder er muligheden for selv at bestemme, hvor mange klientadgangslicenser du ønsker at købe. Det betyder, at du ikke længere er begrænset af Microsofts sædvanlige forskydning af CAL'er for enheder. Dette sparer penge på køb af software, især for selvstændige og mindre virksomheder, fordi Wiresoft giver dem mulighed for at beregne deres licensbehov på et skræddersyet grundlag.

Hvordan licenseres Windows Server 2022 med CAL'er til enheder?

For adgang til en af Windows Server 2022-udgaverne - Standard eller Datacenter - giver Microsofts licensstyring mulighed for at licensere hver enkelt enheds enhed med sin egen klientadgangslicens. Som med tidligere serverversioner skal denne Enheds-CAL svare til den identiske Windows-serverversion for at få lov til at bruge dens funktioner på en Windows-aktiveret enhedsenhed. Den pågældende Device CAL indeholder derfor kun adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i Windows Server 2022 - og ingen software, der skal installeres yderligere.

Microsofts licensmodel tilbyder to typer CAL'er til Windows Server 2022:

 • Enheds-CAL til Windows Server 2022: Dette giver en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) adgangsrettigheder til serveren
 • Bruger-CAL til Windows Server 2022: Dette giver en dedikeret bruger adgangsrettigheder til serveren

Det er også muligt at bruge bruger-CAL'er og enheds-CAL'er parallelt.

Hvad er fordelene ved CAL-baseret licensering til Windows Server 2022?

CAL-baseret licensering af Windows Server 2022 giver primært mulighed for fleksibel og dermed behovsbaseret rettighedsstyring for alle anvendte slutenheder sammenlignet med kernebaseret licensering. Især med Wiresofts licenser til adgang til brugte enheder er der ikke nogen foreskrevet, ufleksibel licensskala - du køber derfor præcis det antal CAL'er til enheder, som du faktisk har brug for, og du kan også til enhver tid købe yderligere individuelle CAL'er.

Brug versionskompatibilitet med CAL'er til Windows Server 2022!

Enheds-CAL til Windows Server 2022 er i øjeblikket den mest opdaterede klientadgangslicens, der tilbydes af Microsoft. Dette udstyrer ikke kun en slutenhed med adgangsrettigheder til Windows Server 2022, men omfatter også adgangsmuligheden til ældre versioner som f.eks. 2019 (nedgradering). Dette giver den aktuelle Device CAL til Windows Server 2022 en afgørende fordel i forhold til ældre Device CAL-versioner, som højst er gyldige for den relevante tidligere Windows Server-version, men ikke for denne Windows Server-version 2022 (opgradering).

Hvad skal du overveje, når du licenserer Windows Server 2022 med en CAL til en enhed?

Som allerede nævnt ovenfor er det med en Device CAL kun én endenhed (enkelt enhed), der får adgangsrettighederne til Windows Server 2022, uanset om der er tale om brugt software eller ny software.

Så snart registreringen af en enhedsenheden med Device CAL er afsluttet, kan denne licens ikke længere overføres til en anden computer, bærbar computer osv. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen, dvs. at bruge enhedens CAL som en bruger-CAL. Det er dog muligt at anvende enheds-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2022 parallelt.

Disse bestemmelser i Microsoft CAL-licensadministrationen hjælper bl.a. også med at forhindre uautoriseret adgang til en Windows Server 2022. Enheds-CAL'er giver således større sikkerhed for en virksomhed og dens data, da slutenheder, som ikke er korrekt licenseret, ikke kan få adgang.

Hvad er fordelene ved en Device CAL til Windows Server 2022?

Med hensyn til de funktioner, der er tilgængelige ved brug af Windows Server 2022-tjenesterne, adskiller enheds-CAL'en sig ikke fra bruger-CAL'en. Den enhedsspecifikke klientadgangslicens giver dog andre fordele på grund af de forskellige måder at få adgang til Windows Server på: En Windows-aktiveret slutenhed, der er licenseret med Device CAL, kan bruges af alle autoriserede medarbejdere i en virksomhed til serveradgang. Og hvis den licenserede enheden også kan bruges på farten, f.eks. en bærbar computer eller tablet, kan den pågældende bruger bruge den til at få adgang til Windows-serveren lokalt og uafhængigt - f.eks. på hjemmekontoret eller på farten. Enheds-CAL er derfor en stor fordel, hvis den licenserede enhedsenhed bruges skiftevis af flere medarbejdere.

Købersikkerhed med brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2022 fra Wiresoft

Enheds-CAL'er til Windows Server 2022 som brugt software er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra en enkelt klientlicens. Du kan her drage fordel af den lavere pris på brugt software sammenlignet med tilsvarende nye CAL'er - og også af din købssikkerhed samt af disse fordele:

 • Ved køb af brugte Device CAL'er modtager Wiresoft-kunder en original enkeltlicens, som tidligere er købt af en virksomhed og efterfølgende solgt til Wiresoft.
 • Retsgrundlaget for handel med brugte klientadgangslicenser til Microsoft Windows Server 2022 er den gældende lovgivning, som tillader salg, køb og brug af disse licenser.
 • Hvis en Device CAL allerede er blevet aktiveret af en tidligere ejer, blev den pågældende licens slettet igen, inden den blev solgt til Wiresoft, så den kan bruges 100 % frit igen.
 • Med henblik på videresalg er denne Device CAL til Windows Server 2022 markeret som brugt, hvor "brugt" ikke betyder nogen begrænsninger i licensens funktionalitet.
 • Desuden er denne klientadgangslicens samt andre brugte Microsoft-licenser, som Wiresoft tilbyder til salg, hverken licenser med begrænset brugbarhed eller licenser med tidsbegrænsning, men der er tale om et softwareprodukt, som efter købet kun er godkendt til dig selv, og som Wiresoft har kontrolleret før salget for fuld brugbarhed.
Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.