Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10426
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
4.220,90 Kr. * 4.688,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x User CAL
System  Exchange Server
CAL User CAL
Omfang af levering Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For udgaverne Standard og Enterprise af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker adgang til servertjenesterne, en separat klientadgangslicens ud over serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Dette alene udstyrer en bestemt registreret person med de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software

For Standard- og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat klientadgangslicens ud over serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Kun dette giver en bestemt registreret person de tilsvarende adgangsrettigheder.

Det skyldes, at en licens til Exchange Server 2019 Standard eller Enterprise ifølge bestemmelserne i Microsofts licensadministration ikke omfatter yderligere brugerrettigheder, så disse skal erhverves yderligere i form af en bruger-CAL. Registrerede brugere kan således bruge alle Exchange Server-funktioner via en slutenhed efter eget valg.

Brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise Edition kan ikke kun fås hos Wiresoft til en favorabel pris, men også enkeltvis i store mængder. Brugt bruger-CAL'er tilbyder de samme funktioner som de brugerklientadgangslicenser, der tilbydes som nye i Microsofts officielle volumenlicensprogram for Exchange Server 2019.

Få gavn af alle de nye funktioner i MS Exchange Server 2019 med brugte bruger-CAL'er

Windows Exchange Server 2019 kører også på Windows Server 2019 Core og giver en pålidelig og sikker platform til en organisations messaging-infrastruktur. De enkelte Exchange-udgaver, f.eks. Standard og Enterprise, tilbyder alle funktionaliteter til at understøtte samarbejde ud over omfattende kommunikation. Der er bl.a. følgende nye funktioner og egenskaber til rådighed til dette formål:

 • Meta Cache Database (MCDB) gemmer metainformationer som f.eks. mappestrukturer for postkasser og fremskynder også adgangen til og søgningen efter indhold.
 • Dynamic Database Cache (DDC) øger Exchange Server's hastighed og giver bedre udnyttelse af lagerkapaciteten ved dynamisk at tilpasse sig de aktuelle krav.
 • Søgeindekset er nu placeret i databasen for en postkasse, hvilket forenkler administrationen og øger søgehastigheden.
 • Med Windows Server Core er det også muligt at køre standardversionen af serversystemet på en forenklet måde, hvilket gør konfigurationen lettere og giver større sikkerhed mod ubudne gæster.
 • Med klientadgangsreglerne er der yderligere muligheder for at begrænse adgangen til konfigurationsområdet i Exchange Server.
 • Samarbejdet om dokumenter forbedres betydeligt med muligheden for at gøre filer tilgængelige på OneDrive for Business.
 • Nye kalenderforbedringer gør det nemmere at organisere møder: f.eks. med en forbedret kalenderstyring (Improved Calendar Management), funktioner som Standard slutdato, Send ikke videre samt forskellige muligheder for konfiguration af meddelelser fra kontoret.

Bruger-CAL'er til Exchange Server Standard og Enterprise Edition 2019 som brugt software - de vigtigste fakta i et overblik

Bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig ikke fra nye produkter, de har de samme adgangsmuligheder som nye produkter for at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i Exchange Server 2019 Standard- og Enterprise-udgaverne. Derfor er brugte bruger-CAL'er en billigere løsning for små og mellemstore virksomheder og organisationer til at udstyre deres medarbejdere med en licens til Exchange Server-adgang, og de giver også mulighed for skræddersyet licensering.

Generelle oplysninger om Microsoft-licensadministration for Exchange Server 2019 med CAL'er

For Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 regulerer Microsoft-licensadministrationen den supplerende licensering af brugere med adgangsrettigheder, så medarbejdere kan få adgang til e-mails osv. Dette skyldes, at de CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, udelukkende er beregnet til it-administratorer og ikke må bruges til de typiske Exchange-tjenester. Kun klientadgangslicensen for User CAL giver en medarbejder rettigheder til at bruge Exchange Server-funktionerne - på enhver Windows-kompatibel slutenhed. Bortset fra de personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2019-klient/server-miljøet indeholder bruger-CAL 'en ingen anden software.

Hvad er fordelene ved bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard- og Enterprise-udgaverne?

CAL-baseret licensering til Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 giver mulighed for præcis on-demand-styring af adgangsrettigheder for alle medarbejdere i en organisation. Microsofts licensmodel tilbyder to typer af CAL'er til Exchange Server 2019:

 • Bruger-CAL til Exchange Server 2019 - gælder for én dedikeret bruger hver
 • Enheds-CAL til Exchange Server 2019 - gælder for én dedikeret enhedsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) Serveradgangsrettigheder

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Exchange Server 2019?

Bruger-CAL til Exchange Server 2019 tilbyder de samme anvendelsesmuligheder som en enheds-CAL. Forskellen ligger dog i de respektive muligheder for adgang til Exchange Server, hvilket resulterer i forskellige fordele. Ud over antallet af medarbejdere i en virksomhed og udstyret af deres arbejdsstationer med en pc eller lignende spiller den arbejdsgang, som brugerne har adgang til Exchange Serveren, også en rolle: I nogle SMV'er kan brugerne få adgang til den via helt forskellige enheder, mens flere medarbejdere i et andet arbejdsmiljø deler en enkelt enhed og skiftes til at få adgang til Exchange Serveren for at hente e-mails osv.

Hver enkelt medarbejder, der er autoriseret til at få adgang til Exchange-serveren med en bruger-CAL, kan derfor bruge enhver Windows-aktiveret slutenhed til at få adgang til Exchange-tjenesterne. Det gør det muligt at få adgang til Exchange Server lokalt og uafhængigt enten med sin egen mobile computer eller smartphone - f.eks. på farten eller på hjemmekontoret - men frem for alt med enhver anden enhed, der er tilgængelig på stedet via internetadgang.

User CAL giver derfor gode muligheder for mobil brug, da den licenserede bruger kan vælge ubegrænset adgang - altid forudsat at den anvendte slutenhed er Windows-kompatibel.

Forskel i anvendelsesmulighederne for CAL'er til Exchange Server 2019 for standard- og virksomhedsudgaverne

Standard- og Enterprise-udgaverne til MS Exchange Server 2019 adskiller sig ikke kun med hensyn til funktionsudvidelser, men i Enterprise-versionen også primært med hensyn til skalerbarheden af de respektive postkassekrav. I princippet er det dog også muligt at bruge Enterprise Edition med en bruger-CAL til Standard Edition - men så er ikke kun den begrænsede funktionalitet i Standard Edition tilgængelig, men også et tilsvarende mindre antal postkassedatabaser. Bruger-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor et større antal funktioner, forudsat at Enterprise Server-licensen er installeret.

Sikre versionskompatibilitet af bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Ud over de ovennævnte muligheder afhængigt af udgaven giver bruger-CAL'en til en af Exchange Server 2019-udgaverne ikke kun en bruger adgangsrettighederne til netop denne serverversion, men også adgangsrettighederne til ældre Exchange-versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Bruger-CAL'en til 2019-serverversionen giver således en fordel i forhold til bruger-CAL'er til ældre versioner, som også kan bruges til at få adgang til tidligere versioner af Exchange Server, men ikke til 2019 Exchange Server-versionen (opgradering).

Selv om bruger-CAL 'en til Exchange Server version 2019 i øjeblikket er den højeste, skal man ud over de editionsspecifikke funktioner, der er inkluderet, altid være opmærksom på kompatibiliteten af serverlicensen og klientadgangslicensen.

Hvad skal du overveje, når du licenserer Exchange Server 2019 med en bruger-CAL?

Som allerede nævnt udstyrer en brugt bruger-CAL en enkelt bruger med adgangsrettigheder til Exchange Server 2019. Når brugerens registrering er afsluttet, kan denne bruger-CAL ikke længere overdrages til en anden person. Det er også umuligt at ændre CAL-typen og bruge bruger-CAL'en som en enheds-CAL.

Disse begrænsninger i Microsoft-licensadministrationen tjener til at forhindre enhver ukorrekt adgang til Exchange Server 2019-tjenesterne. De giver således større sikkerhed for en virksomhed og dens kommunikation, da tredjeparter eller personer uden licens ikke har adgangsrettigheder til at bruge e-mail-tjenesterne og andre serverdata.

Konklusion om bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Det er derfor forskelligt fra sag til sag, hvilken type klientadgangslicens til Windows Exchange Server 2019 der giver flest fordele ved brug i en virksomhed. Her spiller den fremherskende adgangstype via eksisterende slutenheder en afgørende rolle: Så snart medarbejderne regelmæssigt bruger mobile slutenheder eller forskellige stand-alone-enheder skiftevis, f.eks. på forskellige arbejdspladser, til at få adgang til Windows Server, giver den personlige bruger-CAL flere fordele, fordi de altid kan bruge deres personlige konto til dette formål.

Om licensering med bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 er mere fordelagtigt for en virksomhed end med enheds-CAL'er, fordi der så kræves færre licenser, afhænger derfor af den typiske arbejdsgang i en virksomhed. Viden om dette udgør det optimale grundlag for valget af CAL ved køb af brugte klientadgangslicenser til Exchange Server 2019.

Bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 fås fra en enkelt licens i Wiresofts onlineshop

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop allerede fra en enkelt klientlicens - fordi eventuelle volumenlicensregler fra Microsoft ikke er gyldige efter markeringen som "brugt", ellers er der ingen ulemper forbundet med anvendeligheden - ikke kun fordi en software i princippet ikke kan slides op.

Oprindelse af bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software hos Wiresoft

Disse User CALs til Exchange Server 2019, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er originale licenser, da de også tilbydes andre steder inden for rammerne af Microsofts licensprogram; forskellen er, at User CALs fra Wiresoft tidligere var en del af en volumenlicens til Exchange Server 2019 for brugere, som en virksomhed engang har erhvervet som tidligere ejer. Denne videresolgte den komplette volumenlicens for alle brugere eller også individuelle brugerlicenser til Wiresoft, hvor volumenlicenserne også blev opdelt i individuelle licenser. Disse individuelle bruger-CAL'er, der således oprettes, mærkes derefter som brugt software. På trods af denne mærkning som brugte licenser kan de dog bruges som en ny licens til at få adgang til Exchange Server 2019-tjenesterne, da de ikke adskiller sig fra disse ved begrænsninger i funktionaliteten eller i deres anvendelsesperiode.

Købersikkerhed med bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er ikke kun en billig form for licensering af Exchange Server 2019 for vores kunder, deres brug er også sikker og lovlig! Disse Wiresoft User CAL'er tilbyder derfor også dig som kunde den sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter dit køb, herunder øjeblikkelig licensaktivering via en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019?

Både bruger-CAL'er, som du kan købe hos Wiresoft til Exchange Server 2019, og alle andre klientadgangslicenser, der tilbydes i shoppen, kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. Salget og købet af brugte CAL'er er derfor baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med brugte Microsoft-licenser, hvilket også er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Det betyder, at du som køber af brugte User CALs til Exchange Server 2019 og også som bruger har retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du overtræder nogen lovbestemmelser i processen.

En anden fordel: Alle brugte software fra Wiresoft er også revisionssikret på grund af de komplette beviser for alle tidligere købere!

Resumé: Alle fordele ved Wiresofts anvendte software til bruger-CAL'er til Exchange Server 2019

Brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2019 fra Wiresoft giver dig et billigt alternativ til nye licenser fra mange traditionelle softwareudbydere - det gælder også for adgangslicenser til andre Microsoft-servere.

Der er ingen andre begrænsninger på din licensering, f.eks. det mindste antal bruger-CAL'er, der skal købes, så du kan give dine medarbejdere licens på en skræddersyet og fleksibel måde i overensstemmelse med den faktiske brug af servertjenesterne. Dette giver også Wiresoft-kunder mulighed for at reducere omkostningerne til licenser til brugeradgang til Exchange Server.

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun brugeradgangslicenser til Exchange Server 2019, men også Device CAL'er og tilsvarende klientadgangslicenser til de nuværende pre-release-versioner af MS Exchange Server som brugt software samt softwarelicenser, herunder de respektive nødvendige adgangslicenser til mange andre Microsoft Server-programmer. Med brugte licenser fra Wiresoft har du således en økonomisk mulighed for at supplere din softwarebeholdning også inden for andre forretningsområder og dermed undgå omkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer, der kan opstå ved brug af uensartede softwareversioner.

Ud over licenser til server- og klientadgang finder du også andre Microsoft-softwareprogrammer i Wiresoft Software Shop - med alle de typiske fordele, som brugt software tilbyder. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier