Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10472
 • 6VC-00981
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.822,90 Kr. * 3.135,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 5x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


Med Remote Desktop Services (RDS) til Windows Server 2022 kan de applikationer, der stilles til rådighed, stilles centralt til rådighed for autoriserede brugere. For at de kan bruge disse eksternt med en Windows-kompatibel terminalenhed, kræves der altid en Client Access License (User CAL), som kun giver dem tilladelse til at oprette forbindelse via en terminalenhed efter eget valg til Windows Server 2022 til en fjernskrivebordssession. En medarbejder, der har personlige adgangsrettigheder i form af en RDS User CAL, kan derefter få adgang til Windows Server med enhver slutenhed med et Windows-operativsystem, f.eks. for at bruge de tilgængelige programmer og tjenester, for at få adgang til en anden computer - f.eks. til support - eller for at arbejde med en Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"

5x den nyeste bruger-CAL til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2022

Med Remote Desktop Services (RDS) til Windows Server 2022 kan de leverede programmer gøres centralt tilgængelige for autoriserede brugere. For at de kan bruge disse eksternt med en Windows-egnet terminalenhed, kræves der altid en klientadgangslicens (User CAL), som kun giver dem tilladelse til at oprette forbindelse via en terminalenhed efter eget valg til Windows Server 2022 for en fjernskrivebordssession. En medarbejder, der har personlige adgangsrettigheder i form af en RDS-bruger-CAL, kan derefter bruge enhver slutenhed med et Windows-operativsystem til at få adgang til Windows Server, f.eks. for at bruge de tilgængelige programmer og tjenester, for at få adgang til en anden computer - f.eks. til support - eller for at arbejde med en Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Hos Wiresoft kan du nu finde Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2022 til lave priser som brugt software. Du kan også drage fordel af køb af et vilkårligt antal RDS User CAL'er - uden tiering - til din tilpassede licensering.

Hvad er fordelene ved RDS User CAL til Windows Server 2022?

Med Windows Server 2022 repræsenterer Fjernskrivebordstjenester en dedikeret serverrolle, der styrer fjernadgang til programmer, der er tilgængelige via en tilsvarende Windows Server, som fungerer som vært til dette formål. Kun en bruger med en tilsvarende licens til personlig klientadgang kan således få adgang til en pc, bærbar computer osv. efter eget valg lokalt og uafhængigt, dvs. eksternt via en internetforbindelse til Windows-serveren under en session. Programmerne afvikles på serveren.

Windows Server 2022 tilbyder også mange optimeringer af eksisterende og nye funktioner i forbindelse med fjernskrivebordssessioner - især inden for  netværkssikkerhed, men også i forbindelse med migrering af data og servere, lagring og virtualisering af applikationer og oprettelse af containere med Windows og Kubernetes.

Windows Server 2022 understøtter f.eks. virtualisering med AMD-processorer, indeholder en ny version af Shielded Virtual Machines (SVM), Transmission Control Protocol (TCP) samt RACK (Recent ACKnowledgment) og RSC (Receive Segment Coalescing), og bruger nu Microsoft Edge som standardbrowser. Brugere kan også bruge de nyeste versioner af SDN (Software-Defined Networking), Storage Spaces Direct (SSD) og Storage Replica samt Transport Layer Security, Virtual OSE og Hyper-V til at skabe og administrere meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer.

Fordele ved Remote Desktop Services User CAL for brugerne

Især medarbejderne i en virksomhed har på mange måder gavn af en RDS User CAL for Windows Server 2022. De får et standardiseret Windows-arbejdsmiljø på alle ender, uanset om de er udstyret med et aktuelt eller ældre Windows-operativsystem.

Det betyder, at brugerne også kan bruge ældre ender, der har svagere hardware eller ydeevne, som ellers ikke ville være tilstrækkelige til at få direkte adgang til Windows Server 2022. Det skyldes, at alle programmer, som en licenseret bruger med CAL'en RDS User får adgang til i forbindelse med en fjernskrivebordssession via værten, kun udføres på serveren og ikke på denne endenhed. Den pågældende fjernskrivebordssession er uafhængig af andre klientforbindelser, og kun brugerens egen session vises. Bruger-CAL'er til Remote Desktop Services i Windows Server 2022 kan således bidrage til at reducere eller helt undgå omkostningerne til levering af nuværende hardware, da dette også gør det muligt at anvende tynde klienter.

Fordele ved RDS CAL'er for administratorer

Sidst, men ikke mindst, betyder brugen af en RDS User CAL til Windows Server 2022 også mange praktiske fordele for administratorer, fordi det kan reducere indsatsen i forbindelse med administrationen af mange endeløsninger i en virksomhed betydeligt, fordi det f.eks. også gør implementeringen meget mere effektiv. Ny software eller opdateringer kan leveres centralt i et virksomhedsmiljø i stedet for at installere dem på hver enkelt slutenhed, fordi alle programmer kun leveres centralt på Windows-serveren eller opdateres derfra.

Med en RDS User CAL kan adgangsrettighederne for de enkelte brugere også defineres individuelt, fordi Remote Desktop Services kan bruges til at tildele rettigheder til registrerede medarbejdere. Dette reducerer den samlede indsats for vedligeholdelse af eksisterende arbejdsstationer eller etablering af nye arbejdsstationer betydeligt.

Microsoft-licensstyring af CAL'er til Remote Desktop Services

For al serversoftware fra Microsoft gælder reglen om, at implementeringen er uafhængig af brugen. Derfor kræves der altid en separat klientadgangslicens (CAL) for hver adgang til Windows-serveren, uanset om det er direkte eller ekstern adgang. De respektive definerede adgangsrettigheder til brugen af Windows Server-programmerne fastlægges af Microsoft i den såkaldte licensstyring. Den er baseret på Client Access Licenses (CAL'er), som stilles til rådighed for brugere eller slutenheder.

Bruger-CAL'er til Remote Desktop Services sikrer f.eks., at kun den bruger, der er udstyret med dem, har personlig adgang til Windows-serveren. Ifølge Microsoft er dette for at sikre sikkerheden for de data og tjenester, der leveres på en server, da uregistrerede personer, dvs. personer uden en RDS User CAL, ikke kan få adgang til dem. Microsoft tilbyder CAL'er generelt - og dermed også til Remote Desktop Services i Windows Server 2022 - i to forskellige typer:

 • RDS User CAL, hvormed en dedikeret bruger får sine egne adgangsrettigheder
 • Enhed CAL til RDS, som giver en bestemt slutenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet, mobiltelefon) adgangsrettigheder

Hver Remote Desktop Services CAL til Windows Server 2022 består af flere komponenter, der som helhed gør det muligt for en bruger eller en enhed at bruge Windows Server Services:

 • Den egentlige Remote Desktop-licensering regulerer brugen af den pågældende CAL og gør den tilgængelig for en bruger eller en enhed.
 • Fjernskrivebordssessionsværten administrerer de skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed for en bruger under en fjernsession.
 • Remote Desktop Connection Broker administrerer fjernforbindelserne og genopretter dem i tilfælde af afbrydelser under en session.
 • Remote Desktop Gateway styrer specifikt en brugers adgang til et Windows-skrivebord på et offentligt netværk.
 • Webadgang til fjernskrivebordstjenester giver adgang for brugere eller grupper via en webportal.

Hvad er de særlige fordele ved en RDS-bruger-CAL til Windows Server 2022?

Som allerede nævnt administrerer en RDS User CAL den licenserede brugers adgangsrettigheder til Windows-serveren eller -værten for hver fjernskrivebordssession. Brugeren kan bruge en hvilken som helst tilgængelig enhed - pc, bærbar computer, tablet osv. - til at få adgang til fjernskrivebordstjenesterne, selv uafhængigt af den lokale serverplacering, forudsat at enheden er Windows-aktiveret og har internetforbindelse. RDS User CAL giver således en større fordel, hvis en medarbejder ofte bruger forskellige slutenheder, f.eks. pc'en på hjemmekontoret og en bærbar computer på farten osv.

Overvej versionskompatibilitet for RDS-bruger-CAL'er til Windows Server

Den store fordel ved at købe en aktuel RDS User CAL 2022 til Windows Server er, at den ud over adgangsrettigheder til den nyeste Windows Server-version også omfatter adgangsrettigheder til ældre serverversioner, f.eks. 2019 (nedgradering). Ved opgradering eller køb af Windows Server 2022 kræves den aktuelle RDS User CAL 2022 også for f.eks. fjernadgang (versionskompatibilitet). Den tidligere version af RDS User CAL kan derfor ikke bruges til fjernforbindelser med Windows Server 2022.

Konklusion om RDS-bruger-CAL'er

Hvilken type Remote Desktop Services CAL til Windows Server 2022 der giver flest fordele til brug i en virksomhed afhænger af den respektive virksomhedsstruktur. Hvis medarbejderne hovedsageligt bruger forskellige slutenheder skiftevis, f.eks. på forskellige steder, giver RDS User CAL flere muligheder, og du har derfor brug for et mindre antal klientadgangslicenser.

Beslutningen om en type klientadgangslicens skal træffes på købstidspunktet, da det ikke er tilladt efterfølgende at ændre en RDS-enheds-CAL til en bruger-CAL eller omvendt. Du skal blot spørge en Wiresoft-repræsentant om den mest passende licensform for dig med Remote Desktop Services CAL'er til Windows Server 2022.

Din købers sikkerhed med brugte RDS-bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2022 fra Wiresoft

De aktuelle bruger-CAL'er til Remote Desktop Services for Windows Server 2022 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop som brugt software fra en enkelt klientadganglicens. Du vil ikke kun drage fordel af den lavere pris på brugt software til RDS CAL'er sammenlignet med sammenlignelig ny software, men også af køberens sikkerhed med følgende fordele:

 • Når Wiresoft-kunder køber en eller flere RDS User CAL'er som brugt software, modtager de originale Microsoft-licenser, som tidligere er købt af virksomheder og solgt til Wiresoft.
 • Retsgrundlaget for handel med brugt software såsom Client Access Licences for Remote Desktop Services fra Microsoft Windows Server 2022 er den gældende lovgivning, som tillader videresalg samt køb og brug heraf.
 • Ved videresalg vil en RDS-bruger-CAL til Windows Server 2022 blive markeret af Wiresoft som brugt, selv om "brugt" ikke indebærer nogen begrænsninger i funktionaliteten af den pågældende klientadgangslicens.
 • Hvis en RDS-bruger-CAL, der er markeret som brugt, allerede er blevet aktiveret af en tidligere køber, er den blevet slettet før videresalget til Wiresoft og kan derfor bruges 100 % frit igen, når den sælges i Wiresoft Shop.
 • Klientadgangslicenser til Remote Desktop Services eller andre typer Microsoft-licenser, som Wiresoft tilbyder til salg som brugte, er hverken tidsbegrænsede licenser eller licenser med begrænsede funktioner, men er originale Microsoft-softwareprodukter, der kun er godkendt til dig efter købet, og som Wiresoft har kontrolleret for deres fulde anvendelighed, før de sælges.

Når du køber en brugt softwarelicens som f.eks. RDS User CAL for Windows Server 2022 k fra Wiresoft, kan du være sikker på, at du altid køber og bruger et originalt Microsoft-produkt.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier