Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
194,90 Kr. * 215,90 Kr. * (9,73% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x R2 Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL R2
Leveringsomfang Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel med


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig en bred vifte af muligheder for at levere og administrere desktops og forbinde fjernarbejdere gennem sessionsvirtualisering og Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-teknologier. Det giver dig mulighed for at øge fleksibiliteten og datasikkerheden i virksomheden gennem en centraliseret desktop-løsning, samtidig med at din IT-afdeling slipper for byrden med at administrere desktops og applikationer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS er en nem måde at give medarbejderne i din organisation en sikker måde at få adgang til virksomhedens data på. Remote Desktop Services erstatter ældre terminalservere og tilbyder centraliseret virtualisering ved hjælp af VDI-teknologi (Virtual Desktop Infrastructure). Det betyder, at din it-afdeling kun behøver at vedligeholde én server. Det er muligt at oprette forskellige profiler for forskellige brugere på Microsoft-serveren, og disse profiler vises derefter afhængigt af brugerens licens. Brugerne starter en normal Windows på deres computere, men alle data ligger på serveren. Brugerne logger på denne server via et program og ser et Standard-skrivebord, som det er tilgængeligt på serveren. Fra dette tidspunkt arbejder brugeren kun i dette virtuelle miljø, uden at der overføres data fra serveren til brugerens computer. Kundedata skal ikke længere opbevares på brugerens computer, hvilket altid er en risiko, men opbevares kun på serveren, og brugeren kan se dem via virtualisering. Hvis der opstår et problem i miljøet, er det ikke nødvendigt at tilkalde hele it-afdelingen eller blokere andre ressourcer. Da der kun er tale om et virtuelt miljø, skal problemet kun løses på serveren. Når brugerne logger ind igen, kan de alle se den opdaterede, fejlfri grænseflade uden at skulle vente. Der er også mindre risiko for, at softwareopdateringer (herunder opdateringer fra Windows selv) kan forårsage problemer. Windows Remote Desktop Services giver kun en lille angrebsflade, da der kun skal vedligeholdes ét miljø for mange medarbejdere, hvilket reducerer indsatsen og gør alles arbejde mere effektivt.

Den vært for fjernskrivebordssessionen, som der oprettes forbindelse til, afgør for hver bruger, om der er brug for en licens til at se det virtuelle skrivebord, og i så fald hvilken licens. Den anmoder om licensen, og når en bruger- eller enhedslicens er overdraget, kan brugeren begynde at arbejde.

Købe en licens på bruger- eller enhedsbasis?

Licensmodellerne er lige så fleksible, som du har brug for dem. Hvis dine medarbejdere ofte er på farten eller arbejder med forskellige enheder, er en bruger-CAL, dvs. en brugerbaseret licens, et godt valg. For delte computere, hvor flere brugere deler en pc, eller hvis der kun bruges én enhed pr. bruger, bør du hellere vælge en Device-CAL, dvs. en enhedsbaseret licens. Hvis du ikke er sikker på, hvilken model der er den bedste for dig, skal du blot kontakte vores support. Vores servicemedarbejdere vil med glæde hjælpe dig. Vi beregner den billigste model for dig, for måske giver en blanding af licenser mening. Afhængigt af hvordan de forskellige afdelinger i din virksomhed arbejder, kan det være bedre at have brugerbaserede licenser ét sted og enhedsbaserede licenser et andet sted.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Enhedslicensen, der tilbydes her, giver en pc ret til at oprette forbindelse til Microsoft-serveren og dermed bruge de tjenester, der tilbydes der. Hvis dine brugere skal håndtere særligt følsomme data, er virtualisering af skrivebordet en god idé. Hver bruger arbejder i et beskyttet miljø, og administrationen aflaster din it-afdeling.

Hvis du har brug for en brugerlicens, kan du finde løsningen her.

Køb Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig flere muligheder for at levere og administrere desktops og forbinde fjernarbejdere med teknologier til virtualisering af sessioner og VDI-teknologier (Virtual Desktop Infrastructure). Dette giver dig mulighed for at øge fleksibiliteten og datasikkerheden i virksomheden med en centraliseret desktop-løsning, samtidig med at din it-afdeling får mere tid til at administrere desktops og applikationer.

Køb CAL til enheden eller CAL til brugeren til Windows RDS Server?

Hvis du ønsker at købe en CAL til din Windows RDS-server, kan du vælge mellem Device-CAL og User-CAL. Som navnet antyder, tildeles en Device-CAL til en enhed, mens User-CAL er en personlig licens. Device-CAL er en fordel for virksomheder, hvis medarbejdere kun arbejder fra én arbejdsstation eller med én pc eller endda deler en pc med flere medarbejdere. User-CAL er på den anden side velegnet til medarbejdere, der arbejder fra forskellige steder eller med forskellige enheder, og som skal være forbundet til netværket med hver enkelt enhed.

Vores servicemedarbejdere vil med glæde besvare alle spørgsmål, du måtte have om Microsoft Remote Desktop Services 2012  R2 Device-CAL. Du skal blot kontakte os - pr. telefon eller via vores kontaktformular. 

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier