AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

45,12 Kr. *

inkl. moms.

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS)  Databeskyttelse er et evigt...mere
Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Databeskyttelse er et evigt tilbagevendende problem, når det drejer sig om håndtering af kundedata i en virksomhed. Hvis din virksomhed har meget med følsomme kundedata at gøre, kan det være svært at dele dem sikkert med de ansatte til behandling. Der findes mange sikkerhedsløsninger, og ikke mindst AppLocker-sikkerhedspolitikken, som er inkluderet i 8Windows . Men intet er så effektivt og billigt som at arbejde online på en fjernskrivebordstjeneste. Tidligere blev der anvendt terminalservere, hvor medarbejderen blot betjente en rudimentær terminal, og alle data blev centraliseret på serveren. Denne teknologi blev forfinet og videreudviklet, så arbejdet i dag udføres efter samme princip, men det hele er blevet endnu billigere og hurtigere. Hvis en medarbejder arbejder online hjemmefra, er det første skridt ofte en sikker login-løsning via en VPN-forbindelse. Derefter kan medarbejderen begynde at arbejde, og han skal bruge kundedataene til det. Afhængigt af det område, som din virksomhed opererer inden for, kan dette omfatte meget følsomme data, som under ingen omstændigheder må falde i de forkerte hænder. For at undgå dataforstyrrelser i forbindelse med onlinearbejde så vidt muligt, benytter mange virksomheder sig af en fjernskrivebordsløsning, som f.eks. den, du kan bestille her. Dataene gemmes centralt på en server, og medarbejderen logger på Windows-serveren med en computer. Når du logger ind, kontrollerer serveren, om der er en gyldig licens til rådighed. Du skal blot bestille en Microsoft-serverlicens online og bruge den sammen med licenser til Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, som du også kan købe hos os. For at gøre det billigere for dig, kan du købe licenser pr. medarbejder eller pr. enhed online. Serveren har det fint med begge muligheder, det skal bare være en lovligt købt original licens, som dem, du hurtigt kan bestille online hos os.

Når medarbejderen har startet computeren, skal han blot oprette forbindelse til serveren ved hjælp af det RDS-program, der er inkluderet i Windows. Her får han alle data og programmer vist, som er vigtige for hans arbejde - men uden at overføre disse programmer og data. De forbliver alle på serveren og administreres der af dit it-personale. Det gør det også lettere for din it-afdeling at vedligeholde disse data og programmer. Alt forbliver centralt ét sted og behøver kun at blive vedligeholdt lokalt. Nedetid på grund af opdateringer eller fejl holdes således på et minimum. Hvis der opstår en fejl, behøver den kun at blive rettet ét sted. Når medarbejderen logger ind på serveren igen, er alt i orden, og han kan fortsætte. Sikkerhedskopiering kan også foretages hurtigt, da det kun er serverdataene, der skal sikkerhedskopieres. Dit it-personale har meget mindre arbejde at gøre og kan reagere hurtigere på eventuelle problemer, der måtte opstå.

Bestil fleksible licensmodeller online

Microsoft har skabt en fleksibel licensmodel for Windows -serveren og Remote Desktop Service. Du kan købe enten en bruger- eller en enhedsrelateret licens. Du kan naturligvis også kombinere de forskellige modeller - alt efter hvad der er mest praktisk for dig.
Når du bestiller en billig volumenlicens online, køber du i dette tilfælde en brugerbaseret licens fra os. Det giver mening, hvis dine medarbejdere skal have adgang til serveren fra forskellige steder og/eller enheder. Hvis dine medarbejdere altid har adgang til serveren fra den samme enhed, eller hvis flere medarbejdere deler en pc, bør du hellere bruge en enhedsrelateret licens, som du naturligvis også kan købe hos os til en rimelig pris.

Hvis du er i tvivl om, hvilke licenser du skal bestille, eller hvis du ønsker at blande de forskellige licensmodeller, bedes du kontakte vores servicemedarbejdere. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Hurtig forsendelse af RDS Cals

Lad dig ikke stoppe af den lange postrute. Senest 24 timer efter dit online-køb modtager du en e-mail fra os med dine licensoplysninger. Licensen er derefter straks klar til brug. Det giver dig fleksibilitet, selv hvis du opdager, at din virksomhed er ved at vokse. Du skal blot bestille hurtigt online og fortsætte arbejdet uden at skulle vente længe. Hos os får du også kun originale licenser til Microsoft-produkter. Selvfølgelig er vi også der for dig efter købet, hvis du stadig har spørgsmål. Enten via e-mail, telefon eller ved hurtige, korte spørgsmål i onlinechatten.

Læs, skriv og diskutere anmeldelser...mere
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Sidst set