Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10439
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
6.124,90 Kr. * 6.803,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunnebrugeRemote Desktop Services på Windows Server 2016 har hver bruger brug for en RDS Client Access Licence (kort: RDS User CAL), så han eller hun kan få adgang til Windows-programmer osv. i et firmanetværk lokalt og uafhængigt af en terminal. Den sædvanlige User CAL til Windows Server dækker ikke fjernadgangsrettigheder; disse skal købes separat i form af en Remote Desktop Services User CAL. Dette giver en enkelt, registreret bruger tilladelse til fjernskrivebordssessioner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 Pack - Remote Desktop Services User CALs til Windows Server 2016 køb brugt

For at kunne bruge Windows Server 2016 's fjernskrivebordstjenester skal alle brugere have en RDS Client Access Licence (kort sagt: RDS User CAL), så de kan få adgang til Windows-programmer osv. i et virksomhedsnetværk lokalt, uafhængigt af en hvilken som helst slutenhed. Den almindelige bruger-CAL til Windows Server dækker ikke fjernadgangsrettigheder, som skal købes separat i form af en Remote Desktop Services-bruger-CAL. Dette giver en enkelt, registreret bruger tilladelse til fjernskrivebordssessioner.

Som brugt software har RDS User 2016 CAL'er fra Wiresoft den store fordel af en lavere pris sammenlignet med RDS User CAL'er fra mange andre licensudbydere. Samtidig indeholder de de samme funktioner som brugerklientadgangslicenser for fjernskrivebordstjenester til en Windows Server, der er tilgængelige via Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Hvad er fordelene ved RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

Fjernskrivebordstjenesterne til Windows Server - tidligere kaldet Terminal Services - repræsenterer en dedikeret serverrolle for brugere eller slutenheder, så de kan bruge tjenesterne i Windows Server 2016 eller en anden serverversion uden at de anvendte Windows-programmer skal installeres lokalt på en computer. Bruger-CAL'er til RDS 2016 regulerer denne fjernadgang for de enkelte medarbejdere; via den tilsvarende Windows-server, der fungerer som vært, stilles programmerne til rådighed for en licenseret bruger under en fjernskrivebordssession. Denne bruger kan derefter bruge en hvilken som helst pc eller bærbar computer osv. til at få adgang til dem lokalt og uafhængigt (fjernadgang) eller også på virksomhedens område via en internetforbindelse ved hjælp af deres klientadgangslicens - RDS-bruger-CAL'en.

Fordele ved en Remote Desktop Service User CAL til Windows Server 2016 for medarbejdere

Alle autoriserede brugere, der har en RDS User CAL til Windows Server 2016, kan således få adgang til et standardiseret Windows-arbejdsmiljø med enhver internetaktiveret slutenhed inden for rammerne af en fjernsession. Som allerede nævnt udføres Windows-programmerne på den tilsvarende server som vært under fjernskrivebordssessionen; brugeren får kun vist sin egen session, da denne foregår adskilt fra andre klientforbindelser.

Med en RDS User CAL 2016 kan brugerne bruge næsten alle ældre enheder, selv om deres ydeevne er lavere, fordi de med Remote Desktop Services har adgang til Windows-serverens aktuelle ydeevne; med Remote Desktop Service User CALs 2016 er det derfor ikke en obligatorisk forudsætning for at bruge Windows-programmer i de aktuelle versioner, at der er mere kraftfuld hardware til rådighed.

Fordele ved RDS CAL-systemet til Windows Server 2016 for administratorer

Ud over de praktiske fordele ved RDS-bruger-CAL'er for brugere eller slutenheder giver RDS CAL-systemet også fordele for administratorer: Licensering af fjernadgang gør administrationen af alle registrerede brugere og pc'er mere effektiv, fordi den implementerede Windows-software kan administreres centralt i et virksomhedsnetværk og også stilles til rådighed via dette, da den ikke behøver at blive installeret på hver enkelt slutenhed for dette. Windows-serveren er alene vært for den, og opdateringer finder også sted på den.

Med RDS-bruger-CAL'er defineres de individuelle rettigheder for de registrerede brugere også, så de kun kan bruge Windows-serveren med deres egne adgangsrettigheder. RDS User and Device CALs til Windows Server 2016 reducerer derfor også betydeligt den indsats, der kræves til vedligeholdelse og levering af arbejdsstationer.

Tekniske oplysninger om bruger-CAL'er til Remote Desktop Service til Windows Server 2016

Både tilrådighedsstillelse og brug af RDS for User CAL'er på en Windows-server reguleres af forskellige roller. Først og fremmest skal der tages hensyn til kompatibiliteten af RDS CAL'en og serverversionen.

Oversigt over serverrollerne i Windows Fjernskrivebordstjenester

Ved brug af RDS i Windows Server 2016 defineres der ud over administrationen af brugernes brugsrettigheder yderligere serverroller, som tilsammen regulerer brugen af Windows-programmer osv. for en licenseret bruger eller en slutenhed:

 • Remote Desktop Licensing Manager regulerer brugen af RDS for hver bruger-CAL eller gør den tilgængelig.
 • Værten for fjernskrivebordssessioner administrerer de skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed for en autoriseret bruger (eller en slutenhed) ved hver session.
 • Remote Desktop Connection Broker leverer RDS-forbindelsen til en session; i tilfælde af en afbrydelse under en session genopretter den også forbindelsen.
 • Remote Desktop Gateway styrer adgangen via terminalen til et Windows-skrivebord i et offentligt netværk.
 • Webadgang til fjernskrivebordstjenester giver adgang via RDS CAL via en webportal.

Overhold versionskompatibilitet for Windows Server med Remote Desktop Service-bruger-CAL'er 2016

En RDS CAL - uanset om det er for en bestemt bruger eller en bestemt enhed - skal altid være kompatibel med den version af Windows Server, som der oprettes forbindelse til. I tilfælde af RDS-CAL'er til brugere til Windows Server 2016 betyder det, at de kan bruge dem til at få adgang til Windows Server 2016 samt en ældre version af Windows Server (nedgradering). RDS-CAL 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere Windows Server-version. Dette er kun muligt med en tilsvarende version af Remote Desktop Services CAL.

Sammenligning af bruger-CAL'er vs. enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester i Windows Server 2016

Grundlæggende som allerede beskrevet ovenfor: Implementeringen af Microsoft Server Software 2016 eller en anden version er uafhængig af den videre anvendelse - både direkte og til fjernskrivebordstjenester; hertil kræves en tilsvarende klientadgangslicens - RDS User CAL eller RDS Device CAL -. Alle adgangsrettigheder via Client Access Licences til brug af en Windows-server reguleres af Microsoft med deres eget licenssystem.

For at kunne få adgang til Windows-serveren og dens fjernskrivebordstjenester lokalt og uafhængigt - eksternt - via internettet kræves der yderligere RDS-bruger- eller enheds-CAL'er ud over de konventionelle adgangslicenser. Microsoft RDS CAL-systemet gør det også muligt for serveradministratorer at administrere alle adgangsrettigheder præcist, hvilket giver større sikkerhed, fordi uregistrerede brugere uden en sådan adgangslicens (RDS User CAL) eller slutenheder ikke har adgang til en Windows-server.

Microsoft tilbyder to forskellige typer CAL'er til brug af Windows-serveres fjernskrivebordstjenester:

 • RDS-bruger CAL: Dette giver en dedikeret bruger fjernadgangsrettigheder
 • RDS Device CAL: Dette giver fjernadgang til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, mobil)

Bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2016

RDS-bruger-CAL til Windows Server registreres altid udelukkende i navnet på en enkelt dedikeret bruger. Adgangslicensen giver således denne bruger ret til at få adgang til en Windows Server til en fjernskrivebordssession; det er frit valg af slutenhed eller klientcomputer, der anvendes til adgangen, men adgangen er kun mulig fra én pc eller lignende ad gangen. På grund af det frie valg af hardware kan den autoriserede bruger skifte mellem den stationære pc i virksomheden, en mobiltelefon eller tablet osv. på farten eller f.eks. på den bærbare computer på hjemmekontoret, fordi han med RDS User CAL altid bruger sin personlige konto til Windows-serveren.

Med RDS-bruger-CAL'er håndhæves licensering af fjernskrivebord ikke. Det betyder, at den pågældende klientforbindelse oprettes uanset antallet af bruger-CAL'er til fjernskrivebordstjenester på licensserveren. Der skal dog være en gyldig bruger-CAL til rådighed for hver bruger. Det nøjagtige antal bruger-CAL'er i en virksomhed skal derfor defineres, og der skal installeres et tilstrækkeligt antal adgangslicenser på Windows-serveren, så hver bruger har adgang til en RDS CAL. Dette sker ved hjælp af

Remote Desktop Licensing Manager.

Alle funktioner i RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016 på et overblik

 • RDS-bruger-CAL'er tildeles en bestemt bruger i Active Directory - i stedet for en enhed
 • RDS-bruger-CAL'er er ikke midlertidigt tilgængelige og kan ikke tilbagekaldes
 • Hver Remote Desktop Services-bruger-CAL spores af licensserveren
 • CAL'er kan dog ikke spores inden for et team
 • Antallet af definerede bruger-CAL'er kan overbelastes - men det er i så fald i strid med Remote Desktop-licensaftalen

Konklusion

Hvilken type Remote Desktops Services CAL'er til Windows Server 2016 giver flest fordele i en virksomhed varierer derfor fra sag til sag. Beslutningen om licensering af klientadgang afhænger af antallet af medarbejdere og den fremherskende brug af slutenhederne: Medarbejdere, der fleksibelt bruger forskellige slutenheder, ikke kun internt, men også eksternt og mobilt, og som har adgang til Windows Server på forskellige arbejdsstationer, har flere muligheder med en RDS User CAL. En RDS User CAL kan ikke ændres til en Device CAL eller omvendt. Beslutningen skal derfor træffes på købstidspunktet!

Køb Microsoft User CALs for Remote Desktop Services 2016 billigt fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

RDS User CALs til Windows Server 2016 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens - tilbuddet som brugt software omfatter en fordelagtig pris, uden at "brugt" betyder ulemper med hensyn til brugervenlighed.

Hvad bruges der af software fra RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

Remote Desktop Services User CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresofts onlinebutik, er typiske Microsoft-adgangslicenser fra Microsofts licensprogram; de er en del af en volumenlicens til slutenheder, som oprindeligt blev købt af en virksomhed. De brugeradgangslicenser, som virksomheden ikke havde brug for, eller hele volumenlicensen blev solgt til Wiresoft, og volumenlicensen blev opdelt i individuelle RDS-licenser. Med købet og opdelingen markeres disse CAL'er som brugt software. Dette indebærer dog ikke en generel slitage af RDS User CAL-funktionerne eller andre begrænsninger med hensyn til deres anvendelighed, herunder tidsbegrænsning.

Hvilken sikkerhed tilbyder den anvendte software til bruger-CAL'er til Remote Desktop Services til Windows Server 2016?

For kunderne er køb af brugte RDS CAL'er fra Wiresoft ikke kun billigt, men også sikkert! Du får ikke kun en enkelt bruger-CAL til Remote Desktop Services til Microsoft Windows Server 2016 til en lavere pris end sammenlignelige nye varer, men du får også købersikkerhed gennem den øjeblikkelige download, herunder licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Alle Remote Desktop Services User CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes af Wiresoft, kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. For dig som kunde er købet af en User CAL til RDS eller en anden Microsoft klientadgangslicens som brugt software samt brugen derfor retssikkerhedsmæssigt sikret, da ingen gældende regler overtrædes. Dette er også blevet klart bekræftet gang på gang af forskellige domstolsafgørelser. På grund af det fuldstændige bevis for køberen er brugt software fra Wiresoft også revisionssikker!

Dine fordele med brugt software fra bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2016

Wiresofts tilbud om bruger-CAL'er til RDS i Windows Server 2016 samt andre klientadgangslicenser som brugt software er ikke kun et billigere alternativ til de sædvanlige kommercielle tilbud til kunderne, men giver også mulighed for frit at vælge det antal CAL'er, der kræves for at få licens til fjerntjenesterne til Windows Server.

Derudover giver tilbuddet i Wiresofts online shop dig mulighed for at købe RDS CAL'er til Windows Server 2016 samt RDS Device CAL'er og ældre eller nyere versioner af adgangslicenser til Windows Server. Ved at købe sådanne CAL'er til ældre Windows Server-versioner undgår du kompatibilitetsproblemer eller køb af ny hardware. Få glæde af det store udvalg af brugt software i forskellige CAL-versioner til Windows Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software Shop finder du bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server samt andre Microsoft klient- og serverlicenser eller serverprogrammer - til lave priser som brugt software inkl. øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS User CALs til Windows Server 2016 eller et andet Microsoft-produkt, kan du bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier