Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10382
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.919,90 Kr. * 3.242,90 Kr. * (9,96% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 10x Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) på Windows-servere har hver bruger brug for en Client Access Licence (CAL), som giver ham adgang til Windows-programmerne i et firmanetværk - inklusive filerne - og lokalt uafhængigt. Til dette formål findes der bl.a. Device CALs til Remote Desktop Services, hvorigennem disse stilles til rådighed for en registreret slutenhed (device) til en fjernskrivebordssession. RDS Device CALs som brugt software fra Wiresoft er et prisbilligt alternativ til konventionelle licensudbydere, fordi de tilbyder den samme funktionalitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x CAL'er til en enhed til Remote Desktop Services for Windows Server 2019 som brugt software

For at kunne bruge Windows-serveres fjernskrivebordstjenester (RDS) skal hver bruger have en klientadgangslicens (CAL), som giver ham adgang til Windows-programmerne i et virksomhedsnetværk - herunder filerne - og lokalt uafhængigt af hinanden. Til dette formål er der 10x Device CAL'er til Remote Desktop Services, hvorigennem disse ti registrerede enhedsenheder (Device) stilles til rådighed for en fjernskrivebordssession. RDS Device CAL'er som brugt software fra Wiresoft er et billigt alternativ til konventionelle licensudbydere, fordi de tilbyder samme funktionalitet som CAL'er i Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Hvad er fordelene ved RDS CAL'er til Windows Server 2019?

Fjernskrivebordstjenester - tidligere kendt som Terminaltjenester - er en dedikeret serverrolle i Windows Server 2019 eller ældre versioner heraf. RDS styrer adgangen til Windows-programmer, der er tilgængelige via den respektive Windows Server som vært via en fjernskrivebordssession. Brugere, der har en tilsvarende klientadgangs-licens - i dette tilfælde f.eks. en RDS Device CAL - kan derefter bruge disse med den pc, bærbare computer eller lignende, der er udstyret med den, i et virksomhedsnetværk eller lokalt uafhængigt (eksternt) via en internetforbindelse.

Ud over de fordele, som disse CAL'er til enheder (og brugere) har for brugerne, har Windows Remote Desktop Services også mange fordele for administratorer, da de gør administrationen meget mere effektiv: Software kan leveres centralt i et virksomhedsmiljø og skal derfor ikke installeres individuelt på hver enkelt enhed. I stedet leveres den på et enkelt lagersted - serveren - og opdateres også om nødvendigt.

Adgangen for de brugere, der er autoriseret via RDS CAL, styres også på denne måde, fordi der også kan tildeles specifikke rettigheder til hver enkelt bruger. Den samlede indsats for vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer reduceres således betydeligt med RDS CAL'er til Windows Server.

Hvad er fordelene ved Remote Desktop Service Device CAL'er for brugerne?

Brugere, der er udstyret med en RDS Device CAL til Windows Server 2019, nyder således godt af et standardiseret Windows-arbejdsmiljø, uanset hvorfra de får adgang til det med deres registrerede slutenhed - og uanset hvilken bruger der bruger Remote Desktop Services på den pågældende pc, bærbare computer, tablet osv.

Hvis den autoriserede slutenhed får adgang til et bestemt program via CAL-enheden under en fjernskrivebordssession med værten, udføres det på serveren, uanset om der er andre klientforbindelser. Brugeren får kun vist sin egen session.

Hvis ældre enheder har en svagere ydeevne eller hardware, kan de bruge Windows-serverens kraft med Remote Desktop Services, så omkostningerne ved at levere nyere hardware også reduceres.

Versionskompatibilitet for CAL'er til Remote Desktop Service til Windows Server

En CAL for en enhed til en enhed med adgangsrettigheder (eller en CAL for brugere) skal altid være kompatibel med den aktuelle Windows Server-version, ellers kan den ikke bruges til at oprette en fjernforbindelse til en session. En 2019 RDS Device CAL til RDS-enheder kan derfor få adgang til Windows Server 2019 eller en ældre serverversion som f.eks. 2016 (nedgradering) - men ikke til højere serverversioner i fremtiden.

Sammenligning af enheds-CAL'er vs. bruger-CAL'er til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2019

Grundlæggende: Implementeringen af en Microsoft-server-software er altid uafhængig af den faktiske anvendelse - hertil kræves en tilsvarende adgangslicens. Microsoft regulerer disse adgangsrettigheder til brugen af en Windows-server via sit eget licenssystem, som er baseret på Client Access Licences, eller CAL'er. Som allerede beskrevet ovenfor sikrer CAL'er til fjernskrivebordstjenester, at kun de medarbejdere, der er autoriseret til det, har adgang til Windows-serveren, selv lokalt og uafhængigt af hinanden. Ud over serveradministratorernes muligheder for differentieret administration af adgangsrettigheder betyder RDS CAL-systemet også ekstra sikkerhed, da udenlandske brugere eller uregistrerede slutenheder uden en adgangslicens (Device CAL) ikke har adgang til de tjenester eller data, der er tilgængelige via systemet.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af CAL'er til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2019:

 • Enhed CAL for RDS, når en enkelt slutenhed (pc, bærbar computer, bord, mobil) får tildelt adgangsrettigheder
 • Bruger CAL for RDS, hvis en bestemt bruger har adgangsrettigheder

Særlige funktioner i CAL for enheder til Remote Desktop Services 2019

I princippet gælder enheds-CAL 'en kun for en enkelt, dedikeret slutenhed, som er registreret i overensstemmelse hermed. Enheds-CAL til fjernskrivebordstjenester regulerer dens adgangsrettigheder til en Windows-server eller -vært for hver fjernskrivebordssession. Hver medarbejder, der har tilladelse eller mulighed for at bruge den pågældende pc, bærbare computer osv. på  , kan derefter gøre brug af fjernskrivebordstjenesterne. I tilfælde af bærbare computere, tablets eller mobile enheder, som kan bruges uanset hvor de befinder sig, kan den pågældende bruger frit vælge, om han/hun vil bruge RDS på virksomhedens kontor, på farten eller på hjemmekontoret.

I licenstilstand pr. enhed gives der en midlertidig adgangslicens til denne forbindelse, første gang der oprettes en forbindelse mellem klientcomputeren og enheden. Så snart denne forbindelse er oprettet for anden gang med en server som vært for fjernskrivebordssessioner, udstedes der en permanent Enheds-RDS-CAL til den - forudsat at der er en tilgængelig.

Funktionerne i Enheds-CAL'er til RDS i Windows Server 2019 i et overblik

 • Enheds-CAL'er er altid fysisk tilknyttet en bestemt enheden - og ikke til en individuel bruger
 • Hver RDS-enheds-CAL spores af den relevante licensserver, og denne
 • uafhængig af en registrering i Active Directory
 • Midlertidigt tilgængelige RDS-CAL'er til enheder er gyldige i mellem 52 og 89 dage
 • Antallet af definerede CAL'er for enheder kan ikke overbelastes

Konklusion

Hvilken type Remote Desktops Service CAL giver flest fordele i en virksomhed afhænger derfor af det enkelte tilfælde. Det er heller ikke muligt at ændre en enheds-CAL til en bruger-CAL og omvendt. Beslutningen om en specifik form for Client Access Licensing skal derfor træffes på købstidspunktet. For enheds-CAL'er afhænger det af antallet af medarbejdere og arbejdsstationer: Hvis flere medarbejdere f.eks. bruger en enkelt slutenhed, eller hvis de overvejende arbejder på virksomhedens lokation, giver Device CAL til RDS flere fordele.

Teknisk information om fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2019

CAL'er til RDS i Windows Server 2019 består af flere komponenter, som i sidste ende giver en slutenhed eller en bruger mulighed for at bruge Windows-programmerne:

 • Remote Desktop Licensing regulerer brugen af RDS CAL'er og gør dem tilgængelige for en enhed.
 • Værten for fjernskrivebordssessioner administrerer alle de skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed for en enhed (eller bruger) pr. session.
 • Remote Desktop Connection Broker administrerer RDS-forbindelserne og genopretter dem i tilfælde af afbrydelse under en session.
 • Remote Desktop Gateway regulerer adgangen til et Windows-skrivebord via en endenhed i et offentligt netværk.
 • Webadgang til fjernskrivebordstjenester giver adgang via RDS CAL via en webportal for specifikke brugere eller grupper.

Køb Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2019 til lave priser som enkeltlicenser hos Wiresoft i vores online shop

Enheds-CAL'er til RDS i Windows Server 2019 er allerede tilgængelige som enkeltlicenser i Wiresoft Online Shop - som brugt software til en særlig fordelagtig pris uden ulemper med hensyn til brugervenlighed.

Hvad bruges enheds-CAL'er til Windows Fjernskrivebordstjenester?

Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2019, der tilbydes til salg i Wiresoft Online Shop, er adgangslicenser til slutenheder fra en tilsvarende volumenlicens, der stammer fra en anden virksomhed. Wiresoft har købt unødvendige individuelle adgangslicenser til slutenheder eller hele volumenlicensen fra dette selskab, opløst sidstnævnte og tilbyder disse individuelle licenser til klientadgang til enheder.

Ved salg eller opsplitning af disse licenser blev de fremover benævnt brugt software. Denne nye betegnelse indebærer dog ikke nogen begrænsning af Remote Desktop Services' anvendelighed, selv i en begrænset periode, eller nogen generel slitage på funktionerne i RDS Device CAL.

Hvilken sikkerhed tilbyder Remote Desktop Services-enheds-CAL'er som brugt software?

Med Wiresoft er det ikke kun billigere for dig at købe brugt software, det er også sikkert! Selv en enkelt bruger-CAL til Microsoft Remote Desktop Services for Windows Server 2019 har ikke kun en lavere pris hos Wiresoft sammenlignet med sammenlignelige nye varer, men tilbyder også købersikkerhed med øjeblikkelig download samt licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Microsoft RDS Device CAL'er til Windows Server 2019, som Wiresoft tilbyder, kommer udelukkende fra organisationers eller virksomheders licensbeholdning. Det betyder, at ikke kun købet af CAL'er til RDS eller andre adgangslicenser til et Microsoft-program som brugt software, men også brugen af dem udgør ikke en overtrædelse af lovbestemmelserne for vores kunder, fordi både handel med og brug af CAL'er som brugt software er tilladt i henhold til loven, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Dine fordele med brugt software af Device CALs til Remote Desktop Services 2019

Ved at tilbyde at købe Device CALs enkeltvis eller i et større antal til Remote Desktop Services i Windows Server 2019 - eller også andre klientadgangslicenser - som brugt software fra Wiresoft, har du som kunde ikke kun et billigere alternativ i forhold til sammenlignelige konventionelle tilbud om licens til din fjernadgang til Windows Server-tjenester, du har også mulighed for at købe RDS CALs til tidligere versioner af Windows Server i vores online shop. Dette giver dig også mulighed for at supplere antallet af klientadgangslicenser til din eksisterende ældre serverkonstellation, herunder Microsoft-programmer, uden at du behøver at frygte kompatibilitetsproblemer. Drag fordel af vores brede udvalg af forskellige versioner af Microsoft RDS CALs til Windows Server som brugt software!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun Device CALs til Windows Server 2019, men også tilsvarende User CALs samt yderligere klientadgangslicenser til Remote Desktop Services for ældre versioner af Windows Server og andre Microsoft Server-programmer - som billig brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS Device CALs til Windows Server 2019 eller et andet Microsoft-produkt, kan du bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier