Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10084
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
266,90 Kr. * 295,90 Kr. * (9,8% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunnebrugeRemote Desktop Services på Windows Server 2016 har hver bruger brug for en RDS Client Access Licence (kort: RDS User CAL), så han eller hun kan få adgang til Windows-programmer osv. i et firmanetværk lokalt og uafhængigt af en terminal. Den sædvanlige User CAL til Windows Server dækker ikke fjernadgangsrettigheder; disse skal købes separat i form af en Remote Desktop Services User CAL. Dette giver en enkelt, registreret bruger tilladelse til fjernskrivebordssessioner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"

Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 køb brugt

For at kunne bruge Remote Desktop Services på Windows Server 2016 skal alle brugere have en RDS Client Access License (forkortelse: RDS User CAL), så de kan få adgang til Windows -programmer osv. i et virksomhedsnetværk lokalt uafhængigt af en slutenhed. Den almindelige bruger-CAL til Windows Server dækker ikke fjernadgangsrettigheder, som skal købes separat i form af en Remote Desktop Services-bruger-CAL. Dette giver en enkelt, registreret bruger tilladelse til fjernskrivebordssessioner.

Som brugt software har Wiresofts RDS User 2016 CAL'er den store fordel, at de har en lavere pris sammenlignet med RDS User CAL'er fra mange andre licensudbydere. Samtidig indeholder de de samme funktioner som de brugerklientadgangslicenser, der er tilgængelige via det officielle Microsoft Volume Licensing Program til Remote Desktop Services for en Windows -server.

Hvad er fordelene ved RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

Remote Desktop Services til Windows Server - tidligere kaldet Terminal Services - repræsenterer en dedikeret serverrolle for brugere eller endog slutenheder, så de kan bruge tjenesterne på Windows Server 2016 eller en anden serverversion uden at skulle have de anvendte Windows programmer installeret lokalt på en computer. Bruger-CAL'er til RDS 2016 regulerer denne fjernadgang for de enkelte medarbejdere; via den tilsvarende Windows -server, der fungerer som vært, stilles programmerne til rådighed for en licenseret bruger under en fjernskrivebordssession. Denne bruger kan derefter bruge en hvilken som helst pc eller bærbar computer osv. til at få adgang til dem lokalt og uafhængigt (eksternt) eller også på virksomhedens lokalitet via en internetforbindelse ved hjælp af sin klientadgangslicens - RDS-bruger-CAL'en.

Fordele ved en Remote Desktop Service-bruger-CAL til Windows Server 2016 for medarbejdere

Alle autoriserede brugere, der har en RDS User CAL til Windows Server 2016, kan således få adgang til et standardiseret Windows arbejdsmiljø med enhver internetegnet slutenhed inden for rammerne af en fjernsession. Som allerede nævnt udføres programmerne på Windows på den tilsvarende server som vært under fjernskrivebordssessionen; brugeren får kun vist sin egen session, da dette sker adskilt fra andre klientforbindelser.

Med en RDS User CAL 2016 kan brugerne bruge næsten alle ældre enheder, selv om deres ydeevne er lavere, da Remote Desktop Services giver dem den aktuelle ydeevne på Windows -serveren; med Remote Desktop Service User CALs 2016 er det derfor ikke et obligatorisk krav, at der skal leveres mere kraftfuld hardware for at kunne bruge Windows -programmer i de aktuelle versioner.

Fordele ved RDS CAL-systemet til Windows Server 2016 for administratorer

Ud over de praktiske fordele ved RDS-bruger-CAL'er for brugere eller slutenheder giver RDS CAL-systemet også fordele for administratorer: Licenseringen af fjernadgangsrettigheder gør administrationen af alle registrerede brugere og pc'er mere effektiv, fordi den implementerede Windows -software kan administreres centralt i et virksomhedsnetværk og også stilles til rådighed via dette, og den skal derfor ikke installeres på hver enkelt slutenhed. Det er alene Windows -serveren, der er vært for den, og opdateringen med opdateringer finder også sted på den.

RDS-bruger-CAL'erne definerer også de individuelle rettigheder for de registrerede brugere, så de kun kan bruge Windows -serveren med deres egne adgangsrettigheder. RDS User and Device CALs til Windows Server 2016 reducerer derfor også betydeligt den indsats, der kræves til vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer.

Teknisk info om bruger-CAL'er til Remote Desktop Service til Windows Server 2016

Både tilvejebringelse og brug af RDS for User CAL'er på en Windows -server er underlagt forskellige roller. Først og fremmest skal kompatibiliteten af RDS CAL'en og serverversionen sikres.

Oversigt over serverrollerne på Windows Remote Desktop Services

Når du bruger RDS i Windows Server 2016, defineres der ud over styring af brugernes brugsrettigheder andre serverroller, som samlet styrer brugen af programmerne Windows osv. for en licenseret bruger eller et slutpunkt:

 • Remote Desktop Licensing Manager styrer eller giver mulighed for at bruge RDS for hver bruger-CAL.
 • Værten for fjernskrivebordssessioner administrerer de skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed for en autoriseret bruger (eller slutenhed) ved hver session.
 • Remote Desktop Connection Broker leverer RDS-forbindelsen til en session, og i tilfælde af en afbrydelse under en session genopretter den også forbindelsen.
 • Remote Desktop Gateway styrer adgangen via en endenhed til et Windows-skrivebord i et offentligt netværk.
 • Webadgang til Remote Desktop Services giver adgang via RDS CAL via en webportal.

Bemærk versionskompatibilitet for Windows Server med Remote Desktop Service User CALs 2016

En RDS-CAL - uanset om den er til en bestemt bruger eller en bestemt enhed - skal altid være kompatibel med den version af Windows -serveren, som der oprettes forbindelse til. I tilfælde af RDS-CAL'er til brugere til Windows Server 2016 betyder det, at de kan bruge dem til at få adgang til Windows Server 2016 samt en ældre version af Windows Server (nedgradering). RDS-CAL 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere version af Windows Server. Dette er kun muligt med en tilsvarende version af Remote Desktop Services CAL er muligt.

Sammenligning af bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Remote Desktop Services fra Windows Server 2016

I princippet som beskrevet ovenfor: Implementeringen af Microsoft Server software 2016 eller enhver anden version er uafhængig af den videre brug - både direkte og til Remote Desktop Services; hertil kræves en tilsvarende Client Access License - RDS User CAL eller RDS Device CAL - til dette. Alle adgangsrettigheder via Client Access Licences til brug af en Windows -server reguleres af Microsoft med deres eget licenssystem.

For at kunne få adgang til Windows -serveren og dens Remote Desktop Services lokalt og uafhængigt - eksternt - via internettet kræves der ud over de konventionelle adgangslicenser yderligere RDS-bruger- eller enheds-CAL'er. Microsoft RDS CAL-systemet gør det også muligt for serveradministratorer at administrere alle adgangsrettigheder præcist, hvilket giver større sikkerhed, fordi uregistrerede brugere uden en sådan adgangslicens (RDS User CAL) eller slutenheder ikke har adgang til en Windows -server.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af CAL'er til brug af Remote Desktop Services på Windows -servere:

 • RDS-bruger CAL: Dette giver en dedikeret bruger fjernadgangsrettigheder
 • RDS Device CAL: Dette giver fjernadgang til en dedikeret enhed (pc, bærbar computer, bord, mobil)

Bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2016

RDS-bruger-CAL til Windows Server registreres altid udelukkende i navnet på en enkelt dedikeret bruger. Adgangslicensen giver denne bruger ret til at få adgang til en Windows -server til en fjernskrivebordssession; det er frit valg af slutenhed eller klientcomputer, der bruges til adgang, men der kan kun gives adgang til én pc eller lignende ad gangen. På grund af det frie valg af hardware kan den autoriserede bruger skifte mellem den stationære pc i virksomheden, en mobiltelefon eller tablet osv. på farten eller f.eks. på den bærbare computer derhjemmeOffice, fordi han med RDS User CAL altid bruger sin personlige konto til Windows -serveren.

Med RDS-bruger-CAL'er håndhæves der ingen licenser til fjernskrivebordlicenser. Det betyder, at den pågældende klientforbindelse oprettes uanset antallet af bruger-CAL'er til Remote Desktop Services, der er til rådighed på licensserveren. Der skal dog være en gyldig bruger-CAL til rådighed for hver bruger. Det nøjagtige antal bruger-CAL'er i en virksomhed skal derfor defineres, og der skal installeres et tilstrækkeligt antal adgangslicenser på Windows -serveren, så hver bruger har adgang til en RDS-CAL. Dette sker ved hjælp af

Remote Desktop Licensing Manager.

Alle funktioner i RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016 på et overblik

 • RDS-bruger-CAL'er tildeles en bestemt bruger i Active Directory - i stedet for en enhed
 • RDS-bruger-CAL'er er ikke midlertidige og kan ikke tilbagekaldes
 • Hver Remote Desktop Services User CAL spores af licensserveren
 • CAL'er kan dog ikke spores inden for et team
 • Antallet af definerede bruger-CAL'er kan overbelastes - men det er i så fald i strid med Remote Desktop-licensaftalen

Konklusion

Hvilken type Remote Desktops Services CAL'er til Windows Server 2016 giver flere fordele i en virksomhed og varierer derfor fra sag til sag. Beslutningen om licensering af klientadgang afhænger af antallet af medarbejdere samt af den primære brug af slutenhederne: Medarbejdere, der fleksibelt bruger forskellige slutenheder, ikke kun internt, men også eksternt og mobilt, og som har adgang til dem fra forskellige arbejdsstationer og tilgår Windows -serveren, har flere muligheder med en RDS User CAL. En RDS User CAL kan ikke ændres til en Device CAL eller omvendt. Beslutningen skal derfor træffes på købstidspunktet!

Køb Microsoft User CALs til Remote Desktop Services 2016 billigt fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

RDS User CALs til Windows Server 2016 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens - tilbuddet som brugt software omfatter en fordelagtig fordelspris, uden at "brugt" betyder nogen ulemper med hensyn til brugbarhed.

Hvad bruges der af software fra RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

De Remote Desktop Services User CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresoft Online Shop, er typiske Microsoft-adgangslicenser fra Microsofts licensprogram; de er en del af en volumenlicens til slutenheder, som en virksomhed oprindeligt har købt. De brugeradgangslicenser, som virksomheden ikke havde brug for, eller hele volumenlicensen blev solgt til Wiresoft, og volumenlicensen blev opdelt i individuelle RDS-licenser. Ved køb og opdeling markeres disse CAL'er som brugt software. Dette indebærer dog ikke en generel nedslidning af RDS User CAL-funktionerne eller nogen anden begrænsning af deres anvendelighed, herunder tidsbegrænsning.

Hvilken sikkerhed tilbyder brugt software fra Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

For kunderne er det ikke kun overkommeligt at købe brugte RDS CAL'er fra Wiresoft, men også sikkert! Du får Single User CAL til Remote Desktop Services af Microsoft Windows Server 2016 ikke for færre penge i forhold til sammenlignelige nye varer, men har også købersikkerhed gennem øjeblikkelig download, herunder licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Alle bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2016 kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. For dig som kunde indeholder købet af en User CAL til RDS eller en anden Microsoft klientadgangslicens som brugt software samt brugen derfor en retssikkerhed, fordi ingen gældende regler overtrædes. Dette er også blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser. Ved det fuldstændige bevis for køberne brugte software af Wiresoft er også revisionssikker!

Dine fordele med brugt software fra bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2016

Wiresofts tilbud om bruger-CAL'er til RDS af Windows Server 2016 samt andre klientadgangslicenser som brugt software er ikke kun et billigere alternativ til de sædvanlige kommercielle tilbud til kunderne, men giver også frit valg af det antal CAL'er, der kræves for at licensere fjerntjenesterne til Windows Server.

Med tilbuddet i Wiresofts onlinebutik har du desuden mulighed for at købe RDS Device CALs samt ældre eller nyere versioner af adgangslicenser til Windows Server ud over RDS CALs til Windows Server 2016. Ved at købe sådanne CAL'er til ældre versioner af Windows Server undgår du kompatibilitetsproblemer eller behovet for at købe ny hardware. Benyt dig af det store udvalg af forskellige CAL-versioner af software til Windows Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software-Shop kan du finde bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server samt andre Microsoft klient-adgangslicenser eller serverprogrammer - billigt som brugt software inkl. øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS User CALs til Windows Server 2016 eller et andet Microsoft-produkt, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier