Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10083
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
266,90 Kr. * 295,90 Kr. * (9,8% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger for at kunne få adgang til Windows-programmer osv. i virksomhedens netværk lokalt og uafhængigt. En konventionel CAL til Windows Server dækker ikke disse rettigheder. En mulighed er Device CALs til Remote Desktop Services, som regulerer adgangen for en bestemt registreret slutenhed (device) til en Remote Desktop-session.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"

Enheds-CAL'er til Remote Desktop Services til Windows Server 2016 køb brugt

For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access License (RDS CAL) til hver bruger for at kunne få adgang til Windows -programmer osv. i virksomhedsnetværket lokalt og uafhængigt. En konventionel CAL til Windows Server dækker ikke disse rettigheder. En mulighed er enheds-CAL'er for fjernskrivebordstjenester, som regulerer adgangen til en fjernskrivebordssession for en bestemt registreret enheds enhed (enhed). RDS Device 2016 CAL'er som brugt software fra Wiresoft har den fordel af en lavere pris sammenlignet med RDS CAL'er fra konventionelle licensudbydere, de tilbyder de samme funktionaliteter som de klientadgangslicenser, der er defineret i Microsofts officielle volumenlicensprogram for Remote Desktop Services til en Windows -server.

Hvad er fordelene ved RDS CAL'er til Windows Server 2016?

Fjernskrivebordstjenester - kaldet Terminal Services i tidligere versioner - er en dedikeret serverrolle til brugere, der bruger tjenester osv. fra Windows Server 2016 eller andre serverversioner uden at de respektive Windows -programmer er installeret på den lokale maskine. CAL'er til RDS 2016 regulerer denne adgang, og de leveres til den licenserede slutenhed via den tilsvarende Windows -server som vært i forbindelse med en fjernskrivebordssession. Enhver bruger, der anvender en pc eller bærbar computer osv., som har en tilsvarende klientadgangslicens - dvs. en RDS Device CAL - kan bruge den via denne lokalt uafhængigt (eksternt), men også på virksomhedens netværkslokation via en internetforbindelse.

Fordele ved Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016 for brugere

Alle brugere, der bruger en registreret slutenhed med en RDS-enheds-CAL til Windows Server 2016, kan få adgang til et standardiseret Windows-arbejdsmiljø for hver session. Under en fjernskrivebordssession udføres Windows -programmerne via værten på den tilsvarende server; dette sker separat fra andre klientforbindelser, så en bruger kun ser sin egen session.

Med RDS Device CAL 2016 kan brugerne også bruge ældre slutpunkter, hvis hardware eller ydeevne er svagere, da de bruger kraften fra Windows -serveren via Remote Desktop Services; Remote Desktop Service CAL'er 2016 til slutpunkter gør det således unødvendigt at levere mere kraftfuld hardware.

Fordele ved RDS CAL'er til Windows Server 2016 for administratorer

Ud over fordelene ved RDS-enheds- (og bruger-) CAL'er 2016 for brugerne tilbyder de også mange praktiske funktioner for administratorer, da de gør administrationen af alle brugere meget mere effektiv: Windows -software kan således udrulles og administreres centralt i et virksomhedsnetværk i stedet for at installere den på hver enkelt slutenhed. Dette sker udelukkende via serveren Windows, hvor den stilles til rådighed og om nødvendigt også opdateres.

RDS-enheds-CAL'erne definerer også de respektive rettigheder for den licenserede slutenhed, så autoriserede brugere kun kan få adgang til serveren med de relevante adgangsrettigheder. Indsatsen for vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer reduceres således betydeligt med RDS Device CAL'er til Windows Server 2016.

Tekniske oplysninger om Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016

Implementering eller brug af RDS-enheds-CAL'er til fjernforbindelser til en Windows -server indebærer forskellige funktioner, og der skal desuden tages hensyn til kompatibiliteten mellem CAL og server.

Serverroller for Remote Desktop Services

Enheds- (såvel som bruger-) CAL'er til RDS i Windows Server 2016 indeholder flere roller, som tilsammen giver mulighed for at bruge Windows programmer osv. for et licenseret slutpunkt eller en bruger:

 • Remote Desktop Licensing Manager bruges til at regulere brugen af eller give RDS til slutpunktet med Enheds-CAL til serveren.
 • For hver session administrerer værten for Remote Desktop-sessionen de skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed for et slutpunkt (eller en bruger).
 • Remote Desktop Connection Broker leverer RDS-forbindelsen til en session og genopretter forbindelsen i tilfælde af afbrydelse under en session.
 • Remote Desktop Gateway bruges i et offentligt netværk til at styre adgangen via slutpunktet til et Windows-skrivebord.
 • Webadgang til Remote Desktop Services giver adgang for specifikke brugere eller grupper via RDS CAL via en webportal.

Versionskompatibilitet for Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016

Hver RDS CAL - uanset om det er for enendenhed (Device) eller for en bruger - skal være kompatibel med den Windows Server-version, der bruges til at oprette forbindelse til den. For RDS-CAL'er til Windows Server 2016 betyder det, at de kan bruges til at få adgang til Windows Server 2016 ELLER en ældre version af Windows Server (nedgradering). En RDS-CAL 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere version af Windows Server. Dette kræver en tilsvarende CAL-version af Remote Desktop Services.

Sammenligning mellem CAL'er til enheder og CAL'er til brugere til Remote Desktop Services af Windows Server 2016

Som allerede nævnt er implementeringen af en bestemt Microsoft Server-software, f.eks. version 2016, som udgangspunkt adskilt fra den faktiske brug - dette kræver altid en af de to tilsvarende klientadgangslicenser. Adgangsrettighederne til brug af Windows Server reguleres af Microsoft i dets eget licenssystem, som er baseret på Client Access Licences (CAL'er).

Ud over de konventionelle adgangslicenser til en Windows -server kræves der yderligere enheds- eller bruger-CAL'er til Remote Desktop Services for også at have lokal uafhængig - fjernadgang til Windows -serveren via internettet. RDS CAL-systemet giver serveradministratorer ikke kun en differentieret forvaltning af adgangsrettigheder, men det betyder også ekstra sikkerhed, da udenlandske brugere eller uregistrerede slutenheder uden denne adgangslicens (RDS Device CAL) ikke har adgang til de tilgængelige servertjenester eller data.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af CAL'er til Remote Desktop Services for Windows Server 2016:

 • Enheds-CAL til RDS: Dette giver adgangsrettigheder til en specifik slutenhed (pc, bærbar computer, bord, mobil)
 • User CAL for RDS: giver en bestemt bruger adgangsrettigheder

Typiske funktioner i en CAL for enheder til Remote Desktop Services 2016

RDS Device CAL er kun gyldig for en enkelt, dedikeret slutenhed, der er registreret for den. Enheds-CAL 'en for Remote Desktop Services bruges til at styre dens adgangsrettigheder til Windows -serveren eller -værten for hver fjernskrivebordssession. Enhver medarbejder, der bruger pc'en, den bærbare computer osv., som er udstyret med RDS-enheds-CAL'en, kan benytte Remote Desktop Services til Windows Server 2016. For bærbare computere, tablets eller andre mobile enheder, der kan bruges uanset placering, giver RDS Device CAL den fordel, at den pågældende bruger har mulighed for at bruge RDS på virksomhedens kontor, på farten eller derhjemmeOffice.

Når der første gang oprettes en forbindelse mellem klientcomputeren og en enheden, tildeles der en midlertidig adgangslicens for hver enhed i licenstilstand. Når en fjernskrivebordssession opretter forbindelse til en server som vært for anden gang, udstedes der en permanent Enheds-RDS-CAL til enheden - forudsat at der er en tilgængelig fra Remote Desktop Licensing Manager.

Oversigt over alle funktioner i RDS-enheds-CAL'er til Windows Server 2016

 • Enheds-CAL 'en er altid fysisk tildelt en bestemt slutpunktsenhed - i stedet for en bestemt bruger
 • Hver RDS-enheds-CAL spores af den respektive licensserver,
 • uanset Active Directory-registrering
 • Midlertidige RDS CAL'er til slutpunkter er gyldige i mellem 52 og 89 dage
 • Antallet af CAL'er for enheder, der er angivet på et hvilket som helst tidspunkt, kan ikke overudnyttes

Konklusion

Ud fra ovenstående afhænger svaret på spørgsmålet om, hvilken type Remote Desktops Service CAL giver flest fordele i en organisation, af det enkelte tilfælde. Beslutningen om en form for RDS-klientadgangslicens skal træffes inden købet, da det ikke er muligt at ændre en enheds-CAL til en bruger-CAL eller omvendt bagefter. Antallet af medarbejdere og arbejdsstationer spiller en rolle ved køb af RDS-enheds-CAL'er: Så snart flere medarbejdere deler en enhedsenhed eller arbejder overvejende stationært, giver Enheds-CAL'en til RDS den største fordel.

Køb Microsoft Device CALs til Remote Desktop Services 2016 som en enkelt licens hos Wiresoft i vores online shop

RDS Device CALs til Windows Server 2016 er allerede tilgængelige som enkeltlicenser i Wiresoft Online Shop - som brugt software er de også tilgængelige til en særlig fordelagtig pris uden ulemper med hensyn til brugervenlighed.

Hvad er brugte RDS-enheds-CAL'er til Windows Server 2016?

Enheds-CAL'er, der tilbydes i Wiresoft Online Shop til Remote Desktop Services af Windows Server 2016, er typiske adgangslicenser, de stammer fra en tilsvarende volumenlicens til slutenheder, som en virksomhed tidligere har købt. Alle adgangslicenser til slutenheder, der ikke var nødvendige, eller endda hele volumenlicensen blev opkøbt af Wiresoft, hvorved volumenlicensen opdeles og tilbydes i butikken som RDS Client Access Single Licenses for Devices.

Ved at opdele og videresælge disse CAL'er bliver de mærket som brugt software. Dette indebærer ikke nogen generel slitage af RDS-enhedens CAL-funktionalitet og heller ikke nogen begrænsning af dens anvendelighed med hensyn til funktioner eller varighed.

Hvilken sikkerhed tilbyder Remote Desktop Services Device CAL'er til Windows Server 2016 som brugt software?

Hos Wiresoft er det ikke kun billigere at købe brugte RDS CAL'er til kunderne, men også sikkert! En enkeltbruger-CAL til Remote Desktop Services af Microsoft Windows Server 2016 er ikke kun tilgængelig til en lavere pris sammenlignet med sammenlignelig ny software, men tilbyder også købersikkerhed med øjeblikkelig download, herunder licensaktivering via den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

RDS Device CAL'er til Windows Server 2016, som Wiresoft tilbyder, kommer udelukkende fra licensbeholdninger fra virksomheder eller organisationer i EU, hvilket betyder, at EU-lovgivningen gælder for disse transaktioner. Det betyder, at både køb af CAL'er til RDS eller andre Microsoft klientadgangslicenser som brugt software og deres brug for vores kunder er juridisk beskyttet og derfor ikke udgør en overtrædelse af lovbestemmelser, fordi salg eller køb samt brug af RDS CAL'er er lovligt tilladt, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Dine fordele med enheds-CAL'er til Remote Desktop Services 2016 som brugt software

Wiresofts tilbud om RDS Device CALs til Windows Server 2016 - eller andre klientadgangslicenser - som brugt software giver ikke kun vores kunder et billigere alternativ til sammenlignelige kommercielt tilgængelige tilbud om licensering af fjernadgang til Windows -servertjenesterne, men også frit valg af det nødvendige antal CALs.

Wiresoft tilbyder desuden muligheden for at købe RDS CAL'er til Windows Server 2016 samt tidligere eller nyere versioner af tilsvarende licenser til Windows Server i onlinebutikken. På denne måde kan du også købe RDS-klientadgangslicenser til ældre Windows Server-versioner og undgå kompatibilitetsproblemer eller behovet for at købe ny hardware. Drag fordel af Wiresofts brede udvalg af forskellige versioner af RDS CALs til Windows Server!

I Wiresoft Software-Shop finder du enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server samt andre Microsoft Server-programmer og klientadgangslicenser - altid til en rimelig pris som brugt software og med øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS Device CALs til Windows Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier