Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10443
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
6.124,90 Kr. * 6.803,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel


For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger for at kunne få adgang til Windows-programmer osv. i virksomhedens netværk lokalt og uafhængigt. En konventionel CAL til Windows Server dækker ikke disse rettigheder. En mulighed er Device CALs til Remote Desktop Services, som regulerer adgangen for en bestemt registreret slutenhed (device) til en Remote Desktop-session.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 Pack - Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2016 køb brugt

For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger for at kunne få adgang til Windows-programmer osv. i virksomhedsnetværket lokalt og uafhængigt. En konventionel CAL til Windows Server dækker ikke disse rettigheder. En mulighed er enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester, som regulerer adgangen for en bestemt registreret enheds enhed (enhed) til en fjernskrivebordssession. RDS Device 2016 CAL'er som brugt software fra Wiresoft har den fordel, at de er billigere end RDS CAL'er fra konventionelle licensudbydere, og de tilbyder de samme funktioner som de klientadgangslicenser til Remote Desktop Services, der er defineret i Microsofts officielle volumenlicensprogram for Windows Server.

Hvad er fordelene ved RDS CAL'er til Windows Server 2016?

Fjernskrivebordstjenester - kaldet Terminal Services i tidligere versioner - er en dedikeret serverrolle til brugere, der bruger tjenester osv. fra Windows Server 2016 eller andre serverversioner uden at de respektive Windows-programmer er installeret på den lokale maskine. CAL'er til RDS 2016 regulerer denne adgang, og de stilles til rådighed for den licenserede slutenhed via den tilsvarende Windows Server som vært i forbindelse med en fjernskrivebordssession. Enhver bruger, der anvender en pc eller bærbar computer osv. med en tilsvarende klientadgangslicens - dvs. en RDS Device CAL - kan bruge den lokalt uafhængigt (eksternt), men også på virksomhedsnetværkets placering via en internetforbindelse.

Fordele ved Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016 for brugere

Alle brugere, der bruger en registreret slutenhed med en RDS Device CAL til Windows Server 2016, kan få adgang til et standardiseret Windows-arbejdsmiljø for hver session. Under en fjernskrivebordssession udføres Windows-programmerne via værten på den tilsvarende server; dette sker adskilt fra andre klientforbindelser, så brugeren kun ser sin egen session.

Med RDS Device CAL 2016 kan brugerne også bruge ældre enhedsenheder, hvis hardware eller ydeevne er svagere, da de bruger Windows-serverens kraft via fjernskrivebordstjenester; Remote Desktop Service CAL'er 2016 til enhedsenheder gør det således unødvendigt at levere mere kraftfuld hardware.

Fordele ved RDS CAL'er til Windows Server 2016 for administratorer

Ud over fordelene ved RDS-enheds- (og bruger-) CAL'er 2016 for brugerne tilbyder de også mange praktiske funktioner for administratorer, da de gør administrationen af alle brugere meget mere effektiv: Windows-software kan således leveres og administreres centralt i et virksomhedsnetværk i stedet for at installere den på hver enkelt slutenhed. Dette sker udelukkende via den Windows-server, som den leveres på, og opdateres også om nødvendigt.

RDS-enheds-CAL'erne definerer også de respektive rettigheder for den licenserede slutenhed, så autoriserede brugere kun kan få adgang til serveren med de tilsvarende adgangsmuligheder. Indsatsen for vedligeholdelse og tilrådighedsstillelse af arbejdsstationer reduceres således betydeligt med RDS Device CAL'er til Windows Server 2016.

Tekniske oplysninger om Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016

Implementering eller brug af RDS-enheds-CAL'er til fjernforbindelser til en Windows Server indebærer forskellige funktioner, og der skal desuden også tages hensyn til kompatibiliteten mellem CAL og server.

Serverroller i Fjernskrivebordstjenester

Enheds- (såvel som bruger-) CAL'er til RDS i Windows Server 2016 indeholder flere roller, som tilsammen giver mulighed for at bruge Windows-programmer osv. for en licenseret slutenhed eller bruger:

 • Med Remote Desktop Licensing Manager reguleres eller stilles brugen af RDS til en enhedsenhed med Device CAL til serveren til rådighed.
 • For hver session administrerer værten for fjernskrivebordssessioner de skriveborde eller programmer, der leveres til et slutpunkt (eller en bruger).
 • Remote Desktop Connection Broker leverer RDS-forbindelsen til en session, og i tilfælde af afbrydelse under en session genopretter den også forbindelsen.
 • Remote Desktop Gateway bruges til at styre adgangen via terminalen til et Windows-skrivebord i et offentligt netværk.
 • Webadgang til fjernskrivebordstjenester giver adgang for specifikke brugere eller grupper via RDS CAL via en webportal.

Versionskompatibilitet for Remote Desktop Service-enheds-CAL'er til Windows Server 2016

Hver RDS CAL - uanset om det er til enendenhed eller til en bruger - skal være kompatibel med den Windows Server-version, som den er forbundet med. For RDS-CAL'er til Windows Server 2016 betyder det, at de kan bruges til at få adgang til Windows Server 2016 ELLER en ældre version af Windows Server (nedgradering). En RDS-CAL 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere version af Windows Server. Dette kræver en tilsvarende CAL-version af Remote Desktop Services.

Sammenligning af enheds-CAL'er vs. bruger-CAL'er til fjernskrivebordstjenester i Windows Server 2016

Som allerede nævnt gælder grundlæggende følgende: Implementeringen af en specifik Microsoft Server-software, f.eks. version 2016, er adskilt fra den faktiske brug af den - hertil kræves altid en af de to tilsvarende klientadgangslicenser. Adgangsrettighederne til brugen af Windows Server reguleres af Microsoft i deres eget licenssystem, som er baseret på Client Access Licences eller CAL'er.

Ud over de konventionelle adgangslicenser til en Windows Server kræves der også enheds- eller bruger-CAL'er til Remote Desktop Services for også at få lokal uafhængig - fjernadgang til Windows Server via internettet. RDS CAL-systemet giver ikke kun serveradministratorer mulighed for differentieret styring af adgangsrettigheder, men det betyder også ekstra sikkerhed, da udenlandske brugere eller uregistrerede slutenheder uden denne adgangslicens (RDS Device CAL) ikke har adgang til de tilgængelige servertjenester eller data.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af CAL'er til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2016:

 • Enheds-CAL til RDS: Dette giver adgangsrettigheder til en specifik slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, mobil)
 • User CAL for RDS: giver en bestemt bruger adgangsrettigheder

Typiske funktioner i en enheds-CAL til Remote Desktop Services 2016

RDS Device CAL er kun gyldig for en enkelt, dedikeret slutenhed, der er registreret for den. Med enheds-CAL til fjernskrivebordstjenester styrer hver enkelt fjernskrivebordssession sine adgangsrettigheder til Windows-serveren eller -værten. Alle medarbejdere, der bruger pc'er, bærbare computere osv., som er udstyret med RDS-enheds-CAL'en, kan bruge Remote Desktop Services for Windows Server 2016. For bærbare computere, tablets eller andre mobile enheder, der kan bruges uanset placering, giver RDS Device CAL den fordel, at den pågældende bruger har mulighed for at bruge RDS på virksomhedens kontor, på farten eller på hjemmekontoret.

Når der første gang etableres en forbindelse mellem klientcomputeren og en enheden, udstedes der en midlertidig adgangslicens for hver enhed i licenstilstand. Når en fjernskrivebordssession opretter forbindelse til en server som vært for anden gang, udstedes der en permanent Enheds-RDS-CAL til enheden - forudsat at der er en tilgængelig fra Remote Desktop Licensing Manager.

Alle funktioner i RDS-enheds-CAL'er til Windows Server 2016 på et overblik

 • Enheds-CAL 'en er altid fysisk tildelt en bestemt enheden - i stedet for en bestemt bruger
 • Hver RDS-enheds-CAL spores af den respektive licensserver,
 • uafhængigt af registreringen i Active Directory
 • Midlertidige RDS-CAL'er til endenheder er gyldige i mellem 52 og 89 dage
 • Det antal CAL'er for enheden, der er angivet i hvert enkelt tilfælde, må ikke overudnyttes

Konklusion

På baggrund af ovenstående afhænger svaret på spørgsmålet om, hvilken type Remote Desktops Service CAL giver flest fordele i en virksomhed, af det enkelte tilfælde. Beslutningen om en form for RDS-klientadgangslicens skal træffes inden købet, da det ikke er muligt at ændre en enheds-CAL til en bruger-CAL eller omvendt bagefter. Når du køber en RDS Device CAL, spiller antallet af medarbejdere og arbejdsstationer en rolle: Så snart flere medarbejdere deler en enhedsenhed eller arbejder overvejende stationært, giver en Device CAL til RDS den største fordel.

Køb Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2016 til en lav pris som enkeltlicens fra Wiresoft i vores online shop

RDS Device CALs til Windows Server 2016 er allerede tilgængelige som enkeltlicens i Wiresoft Online Shop - som brugt software har de også en særlig fordelagtig pris uden ulemper med hensyn til brugervenlighed.

Hvad er brugte RDS-enheds-CAL'er til Windows Server 2016?

Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresoft Online Shop, er typiske adgangslicenser, de stammer fra en tilsvarende volumenlicens til slutenheder, som en virksomhed tidligere har købt. Alle adgangslicenser til slutenheder, som ikke var nødvendige, eller endda hele volumenlicensen, blev opkøbt af Wiresoft, hvorved volumenlicensen opdeles og tilbydes i butikken som RDS Client Access Individual Licences for Devices.

Ved at opdele og videresælge disse CAL'er bliver de efterfølgende mærket som brugt software. Dette indebærer ikke nogen generel nedslidning af funktionerne i RDS-enheden CAL eller nogen begrænsning af deres anvendelighed med hensyn til funktioner eller varighed.

Hvilken sikkerhed tilbyder Remote Desktop Services Device CAL'er til Windows Server 2016 som brugt software?

Hos Wiresoft er køb af brugte RDS CAL'er ikke kun billigere for kunderne, men også sikkert! En enkeltbruger-CAL til Remote Desktop Services til Microsoft Windows Server 2016 fås ikke kun til en lavere pris sammenlignet med sammenlignelige nye varer, men giver også køberen sikkerhed med den øjeblikkelige download, herunder licensaktivering via den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

RDS Device CALs til Windows Server 2016, som Wiresoft tilbyder, kommer udelukkende fra licenslagre fra virksomheder eller organisationer i EU, hvilket betyder, at EU-lovgivningen gælder for disse transaktioner. Det betyder, at både køb af CAL'er til RDS eller andre Microsoft klientadgangslicenser som brugt software og deres anvendelse for vores kunder er juridisk beskyttet og derfor ikke indebærer nogen overtrædelse af lovbestemmelser, fordi salg eller køb samt anvendelse af RDS CAL'er er lovligt tilladt, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Dine fordele med enheds-CAL'er til Remote Desktop Services 2016 som brugt software

Wiresofts tilbud om RDS Device CALs til Windows Server 2016 - eller andre klientadgangslicenser - som brugt software giver ikke kun vores kunder et billigere alternativ til sammenlignelige kommercielt tilgængelige tilbud om licensering af fjernadgang til Windows Server-tjenester, men også et frit valg af det nødvendige antal CALs.

Wiresoft tilbyder desuden muligheden for at købe RDS CAL'er til Windows Server 2016 samt tidligere eller nyere versioner af tilsvarende licenser til Windows Server i onlinebutikken. Det betyder, at du også kan købe licenser til RDS-klientadgang til ældre Windows Server-versioner og dermed undgå kompatibilitetsproblemer eller behovet for at købe ny hardware. Drag fordel af det brede Wiresoft-udbud af forskellige versioner af RDS CALs til Windows Server!

I Wiresoft Software Shop finder du enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server samt andre Microsoft Server-programmer og klientadgangslicenser - altid til lave priser som brugt software og med øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS Device CALs til Windows Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier